Illat viilenevät ja syksy tulee. Kesällä viikonloput menivät rannalla loikoillen, nauttien auringosta, joten nyt on hyvä aika tehdä asioita, jotka kesällä jäivät. Tässä vinkkejä, joita voi tehdä vapaana viikonloppuna!


 


1. Kokeile uusia reseptejä. Vaikkei sinusta tulisikaan Master Chefiä, varmasti piristää kun tekee saman makaronilaatikon sijasta vaikkapa tex mex salaattia.


 


2. Käy pitkällä lenkillä raikkaassa ulkoilmassa. Piristää välittömästi ja samalla kesäkilot lähtevät kuin huomaamatta. Hyvä soittolista Spotifysta ja taittaa helposti pitkänkin lenkin!


  


 


  


3. Tee vaateinventaario. Kuinka moni huomaa, että vaatekaapin pohjalla lojuu vaatteita, joita ei muista omistavansa? Välttääkseen shoppailureissut, vaatekaapin siivous on hyvä tehdä silloin tällöin. Huomaa mitä oikeasti tarvitsee ja heräteostot jää vähemmälle (Ehkä.)  


4. Siivoa myös muut kaapit. Vai kuuluuko tää vaan siivousfriikin listaan?


5. Käy kaupassa ostamassa kaikki elintarvikkeet seuraavalle viikolle. Suunnittele myös ruokia! Itse säästän näin myös paljon rahaa.


6. Pese pyykkiä.


7. Katso joku uusi leffa ja kutsu ystävät viettämään leffailtaa.


    


8. Bailaa. (tai vaihtoehtoisesti, pidä ''sivistynyt'' viini- ja juusto ilta.) Sopii vallan mainiosti viilentyviin syysiltoihin, kun terassilla ei enää tarkene.


9. Käy kirjastossa lukemassa uudet lehdet, tai lainaamassa kirjoja.


10. Nuku ensiviikon, ja koko talven varalle. Varmuuden vuoksi.


11. Vietä aikaa läheisten kanssa.


12. Suunnittele seuraavan viikon asuja. Mun favourite. Syyspukeutuminen on muutenkin ihanaa!


13. Lataa hyödyllisiä Appseja puhelimeen. Onks enää mitään mitä puhelin ei vois tehdä? Esimerkiksi All Women Stalk -sovellus sisältää vaikka kuinka paljon mielenkiintoisia artikkeleita, aina tee-se-itse jutuista ruokaan ja muotiin.


14. Siivoa kämppä, niin koti on siistinä myös arkena. Tai ainakin vähän siistimpi. 


15. Lue kirjaa joka inspiroi sinua tavoittelemaan enemmän. (Itsellä tällä hetkellä luettavana Sheryl Sandbergin Lean-In! Suosittelen)


16. Selaile Ikean kuvastoa ja etsi inspiraatioo uuteen sisustukseen. 


  


17. Päivitä ansioluettelo ja etsi töitä. Tai mieti, mitä oikeasti haluat tehdä, ellet jo siinä tilanteessa ole.


18. Tee jotain, joka tekee sinut onnelliseksi. Joka. Päivä.


 


-Marjo


 


 

Kommentit (0)

Kategoriat