Itse tykkään välillä hemmotella itseäni - kuitenkaan aina ei ole vara kalliiseen kasvohoitoon eikä kylpylässä käyntiin. Onneksi netissä on paljon ohjeita siihen, miten voi tehdä kotona esimerkiksi kasvohoidon tai kuorintavoiteen iholle! Mikä parasta, aineet löytyvät yleensä omasta kaapista. Entä jos käyttäisit sokerin ja oliiviöljyn yhdistelmää kasvojen kuorintaan?


Joskus kosmetiikkatuotteet ovat tyyriitä, ja varsinkin opiskelijabudjetilla haluaa säästää menoissa. Onneksi kauneuden hoidon ei tarvitse maksaa maltaita! 


Testasin muutaman hoidon ja voin suositella niitä myös muille.  


Hiusten tehohoito


Kosteuttava tehohoito: 2rkl ruskeaa sokeria// 1rkl oliiviöljyä


Lisää kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 10min


Tähän itse käytin ihan tavallista sokeria. Kannattaa pestä hiukset huolella sen jälkeen, että öljy lähtee kunnolla. Mutta tulee ihanan pehmeät hiukset tämän hoidon jälkeen  :) 


  Kuorintavoide kasvoille


Jogurtti/hunaja kosteuttava maski, sopii myös kuivalle iholle! 


Tarvitset: 3 ruokalusikkaa kreikkalaista jogurttia// 1 ruokalusikka hunajaa ja lisää kasvoille. Annan olla 20min ja huuhtele lämpimällä vedellä.


  


Kuorintavoide vartalolle


Tarvitset: 2 rkl Oliiviöljyä// 1 rkl Sokeria // Ruokalusikallinen hunajaa


Lisäksi eteeristä öljyä jos haluat tuoksua.


Sekoita ainesosat, levitä kasvoille huolellisesti. Anna vaikuttaa hetki ja sen jälkeen huuhtele pois!


  


Kuvat: pinterest


Siinäpä muuta vinkki!


Itse ainakin haluan säästää - luin kerran Cosmopolitanista vinkin, että kosmetiikassa kannattaa panostaa niihin tuotteisiin, jotka pysyvät iholla. Näistä ehkä tärkein on kosteusvoide, joka tulee tarpeeseen varsinkin talvipakkasilla kun iho kuivuu paljon enemmän. Vähemmän voi kuluttaa esimerkiksi suihkugeeliin ja vartalonkuorintaan.


Eikun kokeilemaan! 


-Marjo


PS. Forever and A Day blogini puolella pieni esittelyteksti minusta :)


About Me

Kommentit (0)

Kategoriat