Päätin hankkia parhaalle ystävälleni joululahjan jo aikaisin, sillä halusin hankkia siihen kaiken sen mitä olin ajatellutkin hankkivani. Ja aikaisempien vuosien kokemuksen perusteella se jää aina viime tippaan, eikä kaikkea sellaista löydä mitä olisi halunnut löytää.

Halusin löytää ystävälleni kauniin tarjottimen, jolla hän voi halutessaan kantaa soluasunnossa tammikuusta lähtien asuessaan esimerkiksi aamupalansa oman huoneensa rauhaan.

Lähiaikoina on tullut opittua, että kaiken tämän teknologian keskellä eläessä on hyvä välillä keskittyä ja uppoutua oikeasti esimerkiksi lukemaan kirjaa ihan perinteisesti. Siksi tämä kirja, joka pääsee myös koristamaan myös hänen kirjahyllyään tai yöpöytäänsä piristävällä värillä ja kuvilla. Ehkä kirjan herkullinen ulkonäkö saa hänet myös houkuteltua lukemaan sen herkemmin.

Joka kodissa tulee olla serviettejä. Eikä niiden käytön tarvitse rajoittua vain juhlahetkiin! Miks ei voisi piristää ateriaansa söpöllä, hauskalla tai kauniilla servietillä aina kun haluaa! Itse ainakin säästelen ja varjelen serviettejä aina viimeiseen asti, vaikka kyllä ne vessapaperista menee sen oikean loputtua. Ja hyvä, että edes juhla-aikaan viitsii niitä käyttää, mutta käytettäväksihän ne on tarkoitettu! Aina voi ostaa uusia.

Tiedän, ettei hän tykkää tuoksukynttilöistä ja niiden voimakkaista hajuista, mutta normaalit kynttilät ovat ehkä hieman tylsiä. Päädyin siis ostamaan lämpökynttilöitä. Hänen sisustusvärinsä on myös minulle hieman hämärän peitossa, varmaan hänelle itselleenkin, niinpä päädyin neutraaliin harmaaseen.

Joka koti kaipaa myös hieman ylellistä sipausta, ja siksi kauniit kristallimaiset kynttiläkipot. Tai miksi ei vaikka korviksille?

Kauniisti kuvioitu kahvikuppi piristää väsyneitä aamuja ja iltoja! Ja tottakai kaksi kuppia, sillä uuteen kaupunkiin opiskelunsa aloittaessaan hän tulee tutustumaan paljon uusiin ihmisiin, joiden kanssa on kiva nauttia kahvihetkistä uudessa seurassa kauniilla kahvikupeilla.

Eevimm.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kirjoitan minun, 20 -vuotiaan ammattikorkeakoulussa media-alaa opiskelevan naisen arjesta ja ajatuksista.