Olen tullut siihen lopputulokseen, ettei tämä meidän ostama mehulinko taida olla ihan mikään markkinoiden paras kapistus mehuja puristamaan, mutta olen oppinut tulemaan sen kanssa ihan hyvin toimeen.

Nyt kun olemme tutustuneet toisimme paremmin, olen oppinut huomaamaan ettei se todellakaan tykkää mm. sitruunansiemenistä, omenan kuoresta tai liian isoista porkkanapaloista.
Näen kuinka se kuitenkin yrittää parhaansa. Koittaa kunnon hurinalla puristaa mehut niistä kuivimmastakin porkkanoista ja liian isoista inkiväärinpalasista.


Aika hyvin ollaan kuitenkin onnistuttu saamaan mehut lasiin ja useimmiten ne täyttyy seuraavista aineksista:


Aamumehuun puristetaan siis
n. 3-5 porkkanaa
1-2 sellerin vartta
2 appelsiinia
Puolikas sitruuna
Ja iso pala inkivääriä.


Sellerin makuhan tuolta helposti puskee läpi, mutta tavallaan jopa pidän siitä! Terveellinen pikku selleri, ei sitä muuten tulisi kyllä syötyä. Inkivääriä menee myös paljon. Varsinkin kipeänä tuntuu kun joisin kokonaisen viljelmän inkiväärimuhkuroita. Ja heti tulee parempi olo!

 

Tähän mehulinkohommaan jää kyllä myös ihan koukkuun. Ei maistu mikään muu mehu oikein enää miltään sen supertuoreen mehun jälkeen, minkä saa kotona suoraan suuhun tuosta puristimesta.

 

Kommentit (8)

hanna

Kuinka paljon mehua tulee noista aineksista? :) Ois kyllä varmasti ihan super tuommonen kone!

Laura

Mulla on Philipsin mehulinko, voin todellakin suositella sitä! Voi laittaa isot porkkanat ja omenat kokonaisina ilman että pilkkoo tai poistaa edes siemenkotaa, ja menee läpi ilman mitään takkuilua.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oo, kuulostaa hyvältä! Jos tämä menee joskus vaihtoon, niin Philipsiä pidetään varteenotettavana korvaajana :)

Minttu

Moikka. Tämä kommentti ei nyt liity yhtään tähän postaukseen, mutta mitä kameraa käytät kuvaamiseen ja millä objektiivilla otat yleensä kuvasi. Kiitos jo etukäteen vastauksesta. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Käytän Canon 6d:tä missä asukuvissa objektiivia 85 mm 1.2 ja taas matka/ruokakuvissa 24-105mm zoomia :)
Pikkukamerana minulla on olympus om-d e m5, missä 17mm ja 45mm linssit käytössä :)

Kate

tännekin kyseinen kapistus kotiutui blogisi innoittamana ja viimeksi pari tuntia sitten tein itselle ihanaa kotitekoista mehua!! Kiitti siis vinkistä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014