Näin unta, että olin prostituoitu. Tiedän, täältä tulee taas Julian oudot unet osa. 9785, mutta tällä kertaa kyselin jopa itsekin piilotajunnaltani etteikö nyt mentäisi jo vähän liian pitkälle? Prostituoitu, ihan oikeasti?

Mutta sitä minä olin koko pitkältä tuntuvan unen. Maksullinen nainen tahtomattani bordellissa, mikä sijaitsi ostoskeskuksessa kauneushoitolaa vastapäätä Elixian vieressä.

Odotin pimeässä huoneessa ja kuuntelin käytävällä juoksevien ihmisten nauravia ääniä. Tunnistin niistä suurimman osan ja mietin kauhuissani, miten ihmeessä kaikki ystäväni ovat täällä asiakkaina? Mitä jos ne tulee sisään ja näkee mut täällä?

Miettiessäni uloskeinoa, tai todella hyvää selitystä toiminnalleni, ovi aukesi ja ensimmäinen - todella paljon Bob Marleyltä muistuttava- asiakkaani astui sisään.
Tuimalta näyttävä Bob vihastui entisestään, kun pudistelin päätäni ja pyysin häntä lähtemään. Yritin selittää etten edes ole töissä täällä, mutta mies vain huusi rastat täristen haluavansa rahansa takaisin, tai vaihtoehtoisesti niille vastinetta.

Minulla ei ollut rahaa. Huoneessa oli vain minä ja treenikassini. Tuijotin kassia miettiliäänä ja lopulta ojensin sen Bob Marleylle, joka silminnähden ilahtui tiukoista treenitopeista, mutta iski erityisesti silmänsä Bosen in-ear -lenkkeilykuulokkeisiini. Kaiken muun saat, mutta et niitä! Huusin Bob Marleylle jonka kiskoi kuulokkeita toisesta päästä, samalla kun yritin itse pitää niitä tiukasti toisesta päästä.

Muistan miettineeni, että tämä on typerää. Tämä on köydenveto jonka haluan hävitä. Päästäessäni irti, lensi Bob Marley kohti ovea, mistä kompuroi ulos niin nopeasti, että unohti lukita oven perässään.
 

Kiitos pakoreitistä pois bordellista Bob Marley, mietin kun juoksin turvaan viereiseen Elixiaan. Olisin halunnut jäädä sinne suoraan treenaamaan, mutta tiedättehän kuinka ärsyttävää se on ilman kuulokkeita, joten jätin välistä ja menin kotiin siivoamaan.

 

Aamulla herätessäni en edes muistanut koko unta. Vasta lenkille lähtiessä ja samaisia kuulokkeita etsiessäni, osa yön seikkailuista palautui mieleeni ja pienen hetken luulin taas unen olleen totta. Kuinka hälyttävää on, että valveilla olin taas enemmän huolestunut kuulokkeistani, kuin siitä pikkuseikasta että saatoin juuri olla myös lukittuna bordellissa?

 

// I had a crazy weird dream. I was working as a prostitute in a modern bordell located in shopping mall. My first customer was Bob Marley itself who really get mad at me when i refused to do my job. 
I had to give Bob my headphones for exchange and in the morning when I woke up I was still angry that the headphones are now gone.

 

Instragram - juliatoivola
Snapchat - juliatoivola
Bloglovin- JULIA Toivola
Facebook - Julia Toivola - Cosmopolitan

Kommentit (5)

aino
Viesti

Hassua että satuit kirjoittamaan unesta jonka näit. Mä näin nimittäin viime yönä unta, jossa sä olit mukana? :D olit järjestänyt bileet mun kodissa ja kutsunu sinne mitä erikoisempia ihmisiä. Yksi varasti, toinen piiloutu vessaan ja yks oli mun äiti, joka ei edes olis halunnu osallistua, vaan meni heti nukkumaan :D sit sä myös olit tehnyt blogiin postauksen edellis viikon bileistä ja siellä oli kuvia missä olit sammunu auton oven väliin ja sun kaveri oksens kaivoon :D kaikkea sitäsken ihminen öisin näkee !

Pinja
Viesti

:DDD Kiitti päivän nauruista Julia!! <3 Just tälläset postaukset tekee sun blogista niin huippuhyvän ja muista erottuvan!

elluuu
Viesti

sun blogi kyllä eroaa muista ainakin mielenkiintoisten tekstien perusteella, hyvä Julia!:)

innni
Viesti

Haha. Mä kans tykkään kun oot kaunis ja ns. tavallisen ihana kuvissa ja sitten kerrot niin huipusti huumorilla höystettynä ihan arkisia hupsuja juttuja ja liki inhorealistisia kuolaa tyynyllä-juttuja. Oot ihan huippu ihana!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.