”Tästä se kaikki alkoi” Kira sanoi reilu kuukausi sitten Tampereella ja osoitti pienehköä vanhaa rakennusta Pakkahuonetta.
Piti kahteen otteeseen tarkistaa että puhutaanko me nyt samoista Blockfesteistä. Niistä jättifestareista minkä kymmentuhatpäisessä yleisössä minäkin olen pomppinut ainakin viimeiset kolme vuotta. Festareista jonka artistikattaus on vuosivuodelta kattavampi ja yleisö aina vain suurempi.

Tuli hyvä fiilis. En ehkä itse ole ihan alusta asti heilunut mukana, mutta aion heilua tulevaisuudessa vielä monia vuosia. Blockeista tuli nopeasti yhdet suosikkifestareistani, ja on hienoa nähdä sen kasvavan jopa edelleen. Pienestä klubitapahtumasta sspektaakkelimaiseksi kaupunkifestareiksi.

Täällä siis lasketaan jo päiviä elokuun kolmanteen viikonloppuun. Tiedän, että luvassa on jälleen ihan mielettömän hauska viikonloppu. Aurinkoa, ystäviä, naurua ja uusia muistoja.
Sellaista se on aina.

 

Kuinka moni teistä on käynyt Blockfesteille? Kuinka moni on tänä vuonna menossa?
Saan arpoa yhden lippupaketin (2kpl/normaalilippu) yhdelle lukijalleni, joten jos vielä ei ole näitä festarilippuja takataskussa, niin nyt vaan kommenttia alle :)
Huuda vaikka vaan hep, tai kerro kenet ottaisit mukaan ja miksi. Kunhan muistat sähköpostiosoitteen. Arvontaan voi osallistua torstaihin 28.7 klo 21.00 asti.

Kommentit (33)

Lucia

Mulle liput! Mukaan ottaisin poikaystävän, joka olisi huippu yllättää mahtavilla festaribileillä yhteenmuuton kunniaksi :)

Heidi

Hep :). Mä haluaisin kovasti mennä ja viedä myös mieheni. Oltiin viime vuonna ja oli ihan sairaan kivaa 😊. Olisi ihanaa antaa nämä liput miehelleni huomenlahjaksi. Ei ehditä hirveästi viettää kesää yhdessä, koska miehellä ei lomaa ole, mutta tästä sais tekosyyn lähteä pikku reissulle

mt

Mukana! &mukaan lähtisi kummitytön äiti koska hän tarvitsisi pikkulomaa just nyt. :)

Ira

Ottaisin poikaystävän mukaan, ainoa yhteinen vapaa viikonloppu koko kesänä ja mikä olisi ihanempi yllätys kun viedä kattomaan hänet katsomaan hänen lempiartistejaan :)

EmmiL

Minä tarvitsisin liput✌🏻️Mukaan ottaisin jonkun räp-skenestä nauttivan ystäväni mukaan😎

em44

HEP!
Siskon veisin, viime vuonna vein sen wknd-festareille ja miksei tänä kesänä Tampereelle

mapsu

Mukaan ottaisin rakkaan lapsuudenystäväni. Hän on ollut korvaamaton tuki tänä vuonna, kun elämässäni on tapahtunut monenlaisia vastoinkäymisiä. Blockfest yhdessä olisi varmasti huikean hauska kokemus ja muistoille voisi naureskella vielä läpi syksyn ja talven.

Zeta

Ottaisin mukaan pikkusiskoni, jonka kanssa juhlistaisin omia kolmekymppisiäni, jotka ovat elokuussa! :)

Nettak

Hep hep ja hep, eiköhän nämä liput helpottaisi varmasti pian ovella kolkuttelevaa syysmasennusta!

Annis

No hyvänen aika, MUKANA! Tänä vuonna budjetti ei vaan repeytynyt lippuun asti, mutta mukaan ottaisin ehdottomasti parhaan frendini, jonka kanssa reissu olisi supersiisti!

sarbauu

Hep!! Ottaisin mukaan mun parhaan kaverin, joka pääsi just opiskelemaan ja muuttaa toiselle puolelle Suomea. Tää olis huippu päätös kesälle<3

Sande

HEP. En ole tänä kesänä päässyt vielä yhdillekkään festareille enkä ole Blockfesteillä koskaan käynyt. Mukaan nappaisin poikaystävän :)

Elspa

Arvonnassa mukana. :) Mukaan lähtisi Jenni, jonka kanssa viime vuonnakin Blockeilla bailattiin.

Laurariikkaeveliina

Mukana! Ottaisin mukaan mun siskon, jolle olis pieni breikki paikallaan. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.