Lauantai-illan ennustus

Mikäköhän tätä lauantaita vaivaa. Ulkona myrskyää, mutta kaikki ovat uhmakkaan juhlatuulella ja tuntuu, että puoli kaupunkia on lähdössä ulos.

En voisi sanoa, että pikkujoulu-ruuhkalauantait ovat suosikkejani, mutta kyllä tämä hehkutus minuunkin pikkuhiljaa tarttuu. Ei kai siis muuta kuin pitkästä aikaa korkkarit jalkaan ja ulos myrskyn silmään.
 

Ennustus tulevasta illasta; ensin jäädytään ja sitten litistytään. Ulkona tuulee varmaan 14 metriä sekunnissa, mutta baarit ovat niin täynnä, että siellä pääsee liikkumaan ehkä sen metrin 14 sekunnissa.

 

Pidetään silti hauskaa. Nautinnollista iltaa!

 

Jumpsuit - Nelly Topshop (here*)
Shoes - I.R.O
Bag - Chanel

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tyylilyyli
Viesti

Liian lyhyet housunlahkeet, jos ne on tollai leveät, kavennuta ne

Black Friday Favorites

Zalando: 1.HERE // 2.HERE // 3.HERE // 4.HERE

Okei netti on varmaan jo muutenkin ihan tarpeeksi täynnä mustaa perjantaita ilma, että minäkin heitän kollaasini sekaan, mutta yllätyin kun huomasin miten hyviä tarjouksia sieltä voi kaivellakaan, joten oli pakko.

Esim. Zalandon Balck Friday kampanjasivulta löysin paljon treenivaatteita, kenkiä ja ah, Filippa K:n villakangastakkeja!
Ja Nellyn sivuilla koodilla BLACK20 kaikki tuotteet ovat tänään -20%

Ainut vain, että koot loppuvat nopeasti, joten kannattaa olla vikkelä.

 

                                                  Nelly: 1.HERE // 2.HERE // 3.HERE // 4.HERE // 5.HERE // 6.HERE

*postas sisältää mainoslinkkejä

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

STORY Communal Table Dinner

Kuinka ihanalta kuulostaakaan suljettu kauppahalli, pitkä pöytä valkoisella pöytäliinalla, kynttilän valo. Ruokaa, viiniä ja keskustelua. Kyse on Communal dinneristä. Saman pöydän ääreen kokoontuu ihmisiä. Tuntemattomia toisilleen, ehkä muutamia tuttuja. Syödään pitkän kaavan mukaan, ei pidetä kiirettä. Nautitaan.

Vanhan kauppahallin ravintola Story on alkanut järjestämään näitä iltatapahtumia.
Ilta Kauppahallissa –juhlia eri teemoilla, sekä intiimimmät Communal Table Dinner –illalliset. Lippuja voi ostaa Tiketistä ja jos minulta kysytään, niin voisin ostaa vaikka kokonaisen sarjalipun ja koluta kaikki nämä iltamat läpi. Eihän mikään tässä alkutalven pimeissä illassa voi olla tunnelmallisempaa kuin tyhjä kauppahalli, kynttilät ja hyvä ruoka.
 

Itse pääsin nauttimaan Communal Table Dinnerin viime viikolla ja se oli juuri niin tunnelmallinen kun olin ennalta vähän osannut odottaakin.

Suosittelen ehdottomasti jos etsii vaihtelua perinteiselle ravintola-illalliselle. Maukasta ruokaa, uusia ihmisiä ja sosiaalista tunnelmaa.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

nam
Viesti

kylläpäs näyttää ihanalta ja kauppahalli iltaisin houkuttelee ehdottomasti kokeilemaan.