Muotiviikot. Tuo aika kun tyylilyylit penkovat kaapeistaan oudoimmat ja värikkäimmät vaatteet ja kerrospukevat ne päälleen. Kadun yli kipitetään bumerangina, ikään kuin huomaamatta streetstyle kuvaajia, vaikka jokainen on täysin tietoinen eri puolilla kuvaavista kameroista. Mitä oudommalta näytät, sitä enemmän saat huomiota.

..Tai sitten muotiviikot. Tuo aika kun muodista inspiroituvat ihmiset saavat kunnolla irrotella ja pukevat päälleen vaatekaappinsa aarteita, niin ettei omalla luovuudella ole mitään rajoja. Ilmaisevat itseään vaatteiden kautta ja näyttävät taidokkuutensa yhdistelemällä kuoseja ja printtejä sillä tavalla, että kokonaisuudesta tuleekin todella upea.

 

Muotiviikot ovat itselleni aina olleet älyttömän inspiroivia, mutta kohtuudella. En itse ole se tyttö joka käyttää ruutumekkoa raitahousujen päällä ja yhdistää sen kukkakuosiseen pooloon (näkyi paljon Köpiksen muotiviikoilla), mutta ihailen näitä kadulla näkyviä kokonaisuuksia ja poimin niistä aina itselleni sopivia paloja.

Muodissahan onkin hauskaa se, että se voi olla melkein mitä tahansa. Pääasia, että pysyy omalle tyylilleen uskollisena (tai no kokeilujen kautta tietää mikä on se oman tyylin peruspohja).

Siksipä kun saimme Espritin kampanjaa varten valita itse kuvauksissa näkyviä tuotteita, en halunnut lähteä irrottelemaan pois omalta mukavuusalueelta. Vaikka olikin meneillään Kööpenhaminan muotiviikot ja kampanjan kuvasi taitava street style kuvaaja Adam Katz Sinding, tiesin, että haluan valita tuotteita, missä itselläni on mukavin olla.

Oli myös hauska nähdä miten erilaisia asuvalintoja oli muilla tytöillä. Vaikuttajia Ruotsista, Tanskasta, Saksasta ja Suomesta kävivät läpi Espritin valikoimaa ja lopputulos oli niin kirjava, että uskon valintojen näyttävän hyvin kauttaaltaan Espritin uuden valikoiman. Kaikille vähän kaikkea. 

 

 

Tässä omia Esprit suosikkeja:

Ruskea mokkanahkahame
Valkoinen pusero
Harmaa neulemekko
Kukallinen bombertakki & Hame (Didemin päällä)
Musta neuletakki tulossa lokakuussa
Takki missä patches, tulossa syyskuussa
Tähtihousut tulossa syyskuussa

Photos: Adam Katz Sinding
Yhteistyössä Esprit*

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram