Chiavanukkaita on jo purkitettu iät ja ajat, mutta minä kaipailin sinne jotain uutta. Jotain enemmän jäkkärinmakua, pullanmakua!
Ja niin syntyi kardemumma cashew-kerma. Tämän kun kumoaa perus marjaisan tai suklaisan chiavanukkaan päälle, niin johan on pulla purkissa!

 

Cashew-kerma:
1dl n. tunnin vedessä liotettuja cashewpähkinöitä
n. 0,5 dl mantelimaitoa
0,5 tl kardemummaa
1 rkl vaaleaa Agavesiirappia
1 rkl maapähkinävoita

Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita sileäksi.

Marjaista chia-vanukas:
2 dl mantelimaitoa
1 dl pakastemustikoita
1 dl pakastevadelmia
2rkl vaaleaa Agavesiirappia
1,5 dl chia-siemeniä

Laita kaikki ainekset, paitsi chia-siemenet blenderiin ja sekoita. Kaada valmis seos chia-siementen joukkoon ja sekoita lusikalla yhteen. Anna turvota jääkaapissa n. 4 tuntia.

 

Yhdistä valmis chia-vanukas ja cashew-kerma purkkiin kerroksittain.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram