Helan går raikui ja saksofonistin säestyksellä tanssittiin kukkaseppeleet päässä heiluen nurmikolla. Nelly.com järjesti ruotsalaiset pre-juhannuskekkerit ja huh, olipahan minimatka! Todella hauska nähdä Ruotsia myös Tukholman ulkopuolelta. Reissasimme veneellä, takseilla, busseilla. Tuli nähtyä satamaa, kanavanrantaa, saaristoa, maaseutua ja peltoa. Melkoisen dramaattinen taivas näytti koko ajan siltä, että repeäisi niskaamme, mutta saimmekin vesisateen sijasta vain pikaisen tuulenpuuskan, mikä kaatoi kaikki koristeet juhlapaikalta ja melkein lennätti lautasetkin ilmaan ruokapöydiltä.
Tämän jälkeen taivas rauhoittui ja aurinko laski eteemme mitä kauneimpana auringonlaskuna.
Kiitos Nelly ja varsinkin meidän suomitiimi Sara Tickle, Didem, Mariannan, Johanna Piispa ja Sara Ollila hauskasta reissusta ja mitä parhaimmasta seurasta.

Nyt jännitetään millaisella päällä sääukko on meillä täällä Suomessa juhannuksena! Aikomuksena mennä rennosti mökille ystävien kanssa ja toistaiseksi näyttää aika viileän tihkuvalta, mutta niinhän se on vähän jokaisena juhannuksena.

 

P.s huomenna blogiin tulossa juhannuspöytään sopivaa reseptiä ja lauantaiksi listasin mökkijuhannukset parhaita aktiviteetteja. Näiden jälkeen kahden päivän breikki blogista, nimittäin Saara lähtee takaisin Afrikkaan jo maanantaina ja koitetaan ottaa kaikki irti viimeistä päivistä yhdessä :)

 

My flower dress - Nelly (HERE*)
Photos: 1 & 3 by Tickle Your Fancy 
Photos of me by Didem & Tickle Your Fancy
/ Edit by me

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram