- Housut
Jos joku on törmännyt minuun viimeaikoina, olen luultavasti kipittänyt katuja aina näissä housuissa. Ne ovat olleet päälläni kohta yhtäjaksoisesti pari viikkoa. Monien mielestä mon jeans –trendi on kammottava, toisten mielestä taas rakastettava. Kuulun selvästikin jälkimmäiseen ryhmään, koska ah, miten mukavat jalassa! Inhoan puristavia farkkuja varsinkin mahani turvottua ihan palloksi syötyäni, mutta näiden kanssa oloni ei ole niin tukala. (Vaikka näytänkin todelliselta momilta, kun housut antavat kivasti tilaa juurikin mahan kohdalta ja ruokavauva saa tilaa pullotella).

- Paita
Olkapäät paljaaksi jättävä ”silkkinen” paita on ihana, mutta valitettavasti juuri sitä kangasta, mikä kerää hajut itseensä niin nopeasti, että ei tarvitse kuin kävellä grillin ohi ja tuoksut loppupäivän makkaraperunoilta. Ja auta armias jos hiemankaan hikoiluttaa! Siinä ei dödöt auta kun paidalla on erikoistaito kaikki hajut lähes tuplata.

- Kampaus
En pidä hiusrajastani (jep, luitte oikein) ja siksi pidän useimmiten tukkaa auki. Jos minulla ei olisi outoa ohimokaljua, pitäisin hiuksia varmaan aina laiskuuttani kiinni. Onneksi tässä kuvissa näkyvässä teiniajoilta tutussa kampauksessa ongelmat ovat ratkaistuna. Hiusraja peitossa, mutta muu tukka laiskasti nutturalla. 

- Kengät
Dr. Martensit kuuluvat lempimaihareihini, mutta miten voi olla, että aina vasemman jalan Martinseissa on jokin outo kohta mikä painaa jalkapöytää ja hiertää ikuisuuden, ennen kuin kengät lopulta taipuvat jalan muotoon ja mukautuvat.

- Laukku
Myönnän, ruotsalaisten bloggaajien suosima Gucci Marmont väripilkkulaukkutrendi vaikutti ostospäätökseeni kun etsin vaaleaa kesälaukkua, enkä enää tämän nähtyäni voinutkaan vastustaa ajatusta vaaleanpunaisesta kaverista olalla.

- Lokaatio
Sorruin huvilakadun bloggaajakulmille koska olimme Monan kanssa syömässä läheisessä ravintolassa ja olin parkkeerannut autoni tämän seinän eteen. En voinut vastustaa sen herkullisuutta, mutta samalla mietin kuinka paljon ärsyttää huvilakatulaisia kun aina joku pomppii siellä kuvattavana?

- Kuvien takana
Ystäväni Mona jota olen mentoroinut kuvauspuolella on kehittynyt hurjaa vauhtia ja ennen kuin koko koulutusprokkiksemme on edes ohi on tämä tyttö työllistetty kuvaussaralla sellaista vauhtia että hyvä kun ehtii räps sanoa. Hyvä kuvaussilmä ja määrätitoinen tyttö. Ylpeä <3

 

 

Leather jacket - SAND (HERE*)
Shirt - GinaTricot Livia off shoulder
Jeans - GinaTricot Leah mom-jeans (here)
Shoes - Dr.Martens (-20% HERE*)
Bag - Gucci (similar HERE*)
Photos: Mona Salminen / Edit by me

Kommentit (3)

Vierailija

IHANA asu!!! muutenkin oot supernättinä, sopii hyvin hiukset kiinni <3 tiedätkö onko farkkuja ja tota paitaa vielä ginassa vai onko jo vanhoja? musta itestä ois varmaan bloggaajana kivointa saada kehuja tekstistä, joten pakko vielä sanoa että tykkäsin hirveesti tän asupostauksen toteutuksesta! tee ihmeessä useamminkin tällaisia :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos ihana :)

Olet ihan oikeassa, kaikki palaute (itselleni varsinkin teksteistä) on TODELLA arvokasta ja olen aina ihan fiiliksissä jos tulee tällaista kommenttia, joten iso kiitos sinulle <3 Pitääkin ottaa tämäntyyppiset postaukset tavaksi siis :)

Molemmat löytyy Ginasta vielä :) Farkut linkkasinkin asutietoihin, mutta paita on loppu onlinekaupasta. Liikkeissä sitä pitäisi kyllä vielä olla (on ihan uusi:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram