Kevät, talvi, kevät, talvi. Sataa, paistaa, lunta, rakeita, poutaa, myrskytuulta.
Ilmoja on pidellyt senkin verran, että niillä on ihan omat pippalot täällä. On ihan mahdoton tietää mitä ulos päälleen pukea! Eilen katsoin aamulla ulos ikkunasta ja mietin, että onpas nätti ilma. Aurinko paisto ja plussa-asteita mittarissa vaikka kuinka monta, mutta pian huomasinkin sormet kohmeessa kompuroivani jääkylmässä tuulessa eteenpäin keskustan katuja. Räkä valui poskelle, roska lensi silmään, samalla kun kaulahuivi lensi kadulle. Ärsytti, mutta tällaistahan tämä on lähes joka kevät. Pelkkää säiden arvuuttelua.

Arvuuttelua etenkin vapun kohdalla. Mitä pukea päälle kun sunnuntai-maanantai säätiedotteet näyttää kaikkea +1 - +12 asteen auringonpaisteen ja tummien sadepilvien välimaastoa? Haluaisin liihotella värikkäässä hameessa, mutta saatankin vain pilkottaa villakerroksisen vaatekasan alta.

No, onneksi viikonloppu ei sentään näytä yhtä lumiselta kuin kuvat yläpuolella. Näistä otoksista on jo kohta kolme kuukautta, mutta tämän kevään meininkiä katselleena, ne olisivat ihan hyvin voineet olla vaikka viime viikolta :D

 

Photos: Patrick Karkkolainen

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram