Liikunta on suuressa roolissa mitä tulee kokonaisvaltaiseen hyvinvointiini. Kuten aiemmin kirjoitin, salitreenit ovat kesän aikana saaneet jonkin verran väistyä ulkoilun tieltä. Eilen kävin kuitenkin tekemässä kunnon jalkatreenin pitkästä aikaa. Tuntuu kuin olisin saanut uusia lihaksia joiden olemassaolosta en edes tiennyt. Fiilis on kuitenkin korkealla.

Häihin on noin vuosi aikaa, joten pakostakin sitä alkaa kiinnittämään huomiota jonkin verran kehonmuokkaukseen. En ole koskaan kamppaillut painon kanssa, mutta kehonkoostumuksen haluaisin olevan sopivan ”jämäkkä”. Mikään rutikuiva kropan ei ole tarkoitus olla, mutta pyöreyttä lihaksissa olisi ihana havaita. Salitreeneillä olenkin saanut aina parhaimpia tuloksia ja niihin aion kiinnittää erityistä huomiota tulevan vuoden aikana. Unelmien hääpukuni ei nimittäin myöskään kovin paljon anteeksi anna.

Tällä viikolla onkin tarkoitus vetää koko kroppa läpi huolellisesti lihaksia herätellen. Haluan myös ehdottomasti tehdä valmiiksi itselleni ohjelmaa pidemmälle aikavälille. Ajattelin alkuun tehdä vuoroviikoittain yksittäisiä liikkeitä kohdistettuna tiettyyn lihasryhmään ja toisella viikolla supersarjoja. En kuitenkaan ole mikään liikunnan ammattilainen, enkä ainakaan toistaiseksi ole ajatellut apua palkata, joten omaa kehoa kuunnellen mennään eteenpäin. Levätäkin pitää, mutta siinä voisin sanoa olevani se ammattilainen ;)

Kiinnostaako teitä ylipäätänsä lukea liikunta- ja ruoka-aiheisia postauksia? Mitään vippaskonsteja tai pikadieettejä ei ole tulossa, vaan pyrin pitämään hyvän tasapainon läpi vuoden. Hyvä tasapaino ei ole mikään ihan itsestäänselvyys jo muutenkin tiukan aikataulun kanssa mitä arki tuo. Onkin ollut joitakin useiden viikkojen taukoja jolloin olen laiminlyönyt treenit. Jälkeenpäin on saanut kuitenkin huomata, ettei se ole kannattanut. Vaikka kuinka kliseiseltä kuulostaa, niin kyllä liikunta tuo vaan lisää energiaa. Myös nihkeältä tuntuva liikkeelle lähteminen unohtuu parissa minuutissa kunhan vaan lähtee. Aina ei tarvitse vetää täysillä, vaan sallittua on myös kevyemmät kävely- tai pyöräilylenkit.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.