Kihlauduimme kevättalvella ollessamme lomalla ulkomailla. Kosinta oli mitä romanttisin, mutta itse olin täysin puulla päähän lyöty. Kauan toivottu haave vihdoin tapahtui ja minä päässäni mietin vain mieheni polvistuessa, että meinaako hän oikeasti kosia vai kysyykö hän kuitenkin jotain ihan muuta? :D  Kosinta se oli ja myöntävästi myös vastasin. Jälkeenpäin oli hauska kuunnella mitä kaikkea selkäni takana oli järjestelty yllätyksen säilyttämiseksi.

Heti matkalla alkoi myös häiden ajankohta olla puheenaiheena. Molemmille oli selkeää, että häät tulisivat olemaan enemmän juhlat kuin perinteiset häät. Häiden pitopaikasta olin jo unelmoinut ennen kihlausta ja ajatellut, että sitten joskus jos menen naimisiin, tuolla niitä tanssimme. Hääpäivä päätettiin siis heti, eikä huomenna ja paikkakin saatiin heti varattua.

Suomeen palattuamme kaikki tapahtui erittäin nopeasti ja yhtäkkiä meillä olikin suurin osa isosta kuvasta jo hanskassa. Häihin ei mitään tiettyä budjettia ensin ollut, vaan laskeskelimme mitä haluamamme asiat suurin piirtein maksavat. Laskimme kaiken yhteen ja jaoimme summan niin monella kuukaudella kuin häihin aikaa on, eikä kuukausisumma yllätykseksi ollut mikään mahdoton. Totta kai monesta asiasta joudumme tinkimään, mutta uskomme siihen, että lopussa kiitos seisoo.

Häitä tanssimme ensi vuonna. Blogi tulee sisältämään varmasti paljon häihin liittyvää, vaikka osan olemme ulkoistaneet suosiolla järjestettäväksi eri palveluiden kautta. Itseä kuitenkin kutkuttaa jo lukemattomat ihonhoitoon liittyvät testailut ja hoidot, sekä meikin ja kokonaislookin suunnittelu. Mistä teitä kiinnostaisi lukea?

Mukavaa maanantaita!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Loves beauty pampering, fashion, cooking, wedding planning, excercising and finance. Obsessed making calculations about everything. Trying to work and study, both (almost) full time.