Lemppari ihonhoitotuotteet. Siinäpä vasta jos jossain on saanut metsästää niitä oikeita. Kävin tosiaan torstaina happohoidossa ja sieltä tarttui mukaan uusi puhdistusvaahto ja kasvovesi. Kasvovettä testasin heti perjantaina aamusta ja vitsit miten jäin koukkuun sen tuoksuun ja ehkä maailman raikkaimpaan tunteeseen kasvoilla! Myös puhdistusvaahto lupaa aktiivisesti puhdistaa huokosia ja parin päivän testailun jälkeen so far so good! Nämä jäävät ehdottomasti seurantaan ja katsotaan kuinka iholle käy.

Seuraavana esittelyssä onkin puhdistuksen jälkeiset tuotteet, eli seerumi sekä erilliset voiteet päiväksi ja yöksi. Lumenen hyaluronitiiviste on ollut tietääkseni markkinoilla vain hetken aikaa, mutta olen aivan täysin koukussa. Käytän sitä aamuin ja illoin. Ihoni reagoi stressiin usein aika vahvasti, joten lähdin kokeilemaan suosituksesta Lancomen Hydra Zen -voiteita, jotka lupaavat stressistä kärsivää ihoa rauhoittaa. Kaiken maailman rauhoittavia voiteita kokeiltuani voin sanoa, että nämä ovat ensimmäisiä, jotka ovat tehneet iholle sen mitä ovat luvanneet. Lisäksi putelit ovat erittäin riittoisia, sillä nämä voiteet ovat olleet minulla jo useamman kuukauden.

Iho on mielestäni yksi tärkeämmistä ulkoisista osa-aluiesta mistä pitää huolta, sillä raikkaat kasvot tuntuvat ja näkyvät. Tulevaisuudessa haluaisin kokeilla lisäksi ihon uudistumista edistävää tehokuuria, jolla on tarkoitus korvata yövoide kuukauden ajan. Onko kenelläkään kokemusta sellaisesta?

Nyt aika lähteä salille! Huomenna asiaa säästämisestä :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.