Ei vitsit sentään! Marssin eilen töiden jälkeen Sokokselle hakemaan muutamaa testeriä ystäväni suosittelemista meikkivoiteista. Hetken yksin hyllyllä kämmenselkään värejä testaillessani saapui ystävällinen myyjä avukseni. Kerroin etsiväni täydellistä meikkivoidetta joka pysyisi hyvin koko päivän ja olisi mahdollisimman raikas, eikä tippaakaan pakkelimainen. Peittää kyllä pitäisi ;) 

Myyjä ehdotti, että kokeilisimme tuotteita suoraan kasvoilleni. Pari ensimmäistä sävyä menikin mönkään, mitkä pyyhittiin heti pois ja aloitettiin alusta. Oikean sävyn löydyttyä katsoin toista poskeani peilistä. Ei voi olla totta, se oli virheetön. Lopuksi koko toiselta puolelta pyyhittiin myös meikki ja levitettiin uutta meikkivoidetta.

En tiedä mitä päässäni liikkui, mutta onnesta sokaistuin, vajosin täysin mainospuheen vietäväksi ja ostin lisäksi aurinkopuuterin. Tosin, uuden sellaisen tarvitsinkin, mutta rehellisesti... Toinen tuote lähti mukaan siksi, että sen ostaessa sai lahjakortin meikkaukseen... Ei auttanut muu kuin siirtää hieman kuvetta säästötililtä käyttötilille, palkkaa kun saa vielä muutaman päivän odotella. Aika meikkiin tuli kuitenkin heti varattua.

Meikkivoiteeseen ihastuin kuitenkin täysin. Vaikka se olikin omaan makuuni hieman hintava, mikään aiemmin käyttämäni tuote ei vedä tälle vertoja. Kyseessä on Giorgio Armanin luminous silk foundation sävyssä 4,5. Aurinkopuuterin sävyä vertasin edellisen aurinkopuuterini sävyyn ja tein päätösken sen perusteella, vaikka myyjä ehdottikin vaaleampaa sävyä. Myyjä kuitenkin suti varovasti tätä tummempaa (sun fabric sheer bronzer sävy 200) kasvoilleni, jonka lopputuloksesta pidin kovasti. Päivettynyt, mutta ei liian tumma. Kotona kuitenkin totuus kirjaimellisesti iski vasten kasvoja kun halusin itse vielä hieman testailla ja pyöritin sutia tottuneesti purkista kasvoilleni... Kas, siinähän olikin hieman enemmän pigmenttiä ja koostumusta verrattuna edelliseeni. Sieltä se oranssi sitten tuli ja ymmärsin täysin, miksi myyjä halusi minun ottavan vaaleamman sävyn. No, tiedänpähän jatkossa töpöttää sutia tähän puteliin hieman kevyemmin. Yleisesti olen kuitenkin erittäin tyytyväinen!

Kommentit (2)

KatjaEkaterina
Liittynyt24.11.2015

moi :) tosi kivasti kirjoitettu postaus! Mä oon kans kuullu, että Armanin meikkivoide on tosi hyvä! Itse en oo vielä kokeillu sitä, ku mul on super vaalea iho ja mistään ei löydy näin vaaleaa sävyä. Paitsi Urban Decaylta! sit kun sun uus meikkivoide on loppunu, niin suosittelen kokeilemaan sitä. Se on oikeesti maailman paras, koska se kestää ihan oikeesti koko päivän.. kommentoinki sun edellistä postausta, että käyn sekä koulussa että töissä.. ja joskus lähden klo 8 aamulla ja palaan kotiin klo 22... ja näytän silti tosi hyvältä :D <3

futuremrsi
Liittynyt24.7.2016

Haha ihan loistavaa! <3 Mikään ei oo parempaa kuin näyttää vielä pitkänkin päivän jälkeen freessiltä. Omalla kohdalla aiemmat meikkivoiteet on ollut sitä luokkaa, kun illalla putsatessa meikkejä pois, ei vanulappuun jää tyyliin mitään väriä. Eli mitään muuta ei ole jäljellä kuin ripsiväri :D Kiitos vinkistä, täytyy muistaa seuraavalla ostoskerralla. Onko sinulla kokemusta Urban Decayn muista meikeistä esim paljon kehutuista luomiväreistä?

Mrs. I

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.