Heippa! Kuten otsikosta jo käy ilmi, olen osallistumassa 1.10.2016 Kaapelitehtaalla Love me do -messuille ja blogimiittiin. Kyseessä on siis häämessut, joissa mukana on noin 200 erilaista hää- ja juhlapalvelua. Messuinfoa lukiessani huomioni kiinnittyi vaikka mihin erikoisuuksiin, joiden olemassaolosta en osannut edes haaveilla. Voitteko kuvitella, että yksinomaan teidän häitänne varten voidaan teettä oma juhlaraha? Mikäli edesmennyt isoisäni isä olisi vielä kanssamme, tilaisin näitä ehdottomasti ihan vain sen vuoksi, että hän oli erittäin intohimoinen juhlarahojen keräilijä.

Itseä ehkä eniten messuilla kiinnostaa perinteisesti häämuoti, asusteet, vihkisormukset, häämatkat ja tietenkin muut hääbloggarit, joiden tapaamista odotan innolla ja pienellä jännityksellä. Muotinäytöksiin on ehdottomasti päästävä ja erittäin paljon odotan Vuoden suomalaisen hääpukusuunnitelijan valintaa, jolle on tiedossa aivan mahtava palkinto! Messuille on ilmainen sisäänpääsy, joten nyt jos koskaan on oiva tilaisuus päästä tutustumaan häiden suunnittelun ja toteutuksen maailmaan.

Messuilla valitaan myös mielestäni aikamoisena kirsikkana kakun päällä Love me do -morsian! Messuinfossa kerrotaan näin: "Love me do -morsian on kuka tahansa morsian, joka haluaa olla hääpäivänään hehkeimmillään. Tämä morsian valitaan teidän joukostanne ja hän tulee nousemaan messuilla parrasvaloihin sekä syksyllä 2016, että tammikuussa 2017. Tätä aivan erityistä morsianta odottaa mahtavat sponsorit, mm Sincerity Bridal, joka lahjoittaa Love me do -morsiamelle hääpuvun sekä vain muutaman mainitaksemme Leader ja NuSkin, joiden tuotteista Love me do -morsian pääsee nauttimaan niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Love me do -morsiameksi voi hakea kuka tahansa aikaisintaan helmikuussa 2017 avioituva morsian." 

Ihan mieletön tilaisuus niin taloudellisesti, kokemuksen kannalta kuin muillakin osa-alueilla! Messuista yleisesti voi lukea lisää täällä, sekä hakuohjeet ja infot Love me do -morsiameksi löydät täältä. Mikäli hääpukua en itse olisi jo hankkinut, hakisin mukaan ehdottomasti. Hääpuvun roikkuessa jo kaapissa tuntuisi ehkä kuitenkin tekopyhältä osallistua, vaikka hääpuku onkin vain yksi huimista sponsoroinneista. 

Nähdään siis 1.10.2016 Kaapelitehtaalla! :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Loves beauty pampering, fashion, cooking, wedding planning, excercising and finance. Obsessed making calculations about everything. Trying to work and study, both (almost) full time.