Niinkin kiinnostava aihe kuin, että mitä söin ja join lounaaksi eilen.

  • Fresh squeeze : Beet Punch, johon tulee punajuurta, inkivääriä, lemon, omenoita ja porkkanaa.
  • Protein bowl: Mun kulhoon tulee quinoa pohja, pinaattia, punajuurta, avokadoa, lehtikaalia, manteleita ja aasialaista seesamikastiketta. 

Suosittelen Fresh Healthy Cafe -ketjun laajaa ja terveellistä ruoka sekä juoma valikoimaa, jotka ovat tehty aidosti tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Koska olen itse hyvän salaatin tekijä, niin olen myös aika valikoiva ja kranttu ravintoloiden salaattien suhteen. Useimmiten joudun pettymään ja toteamaan, että oma salaattini on paljon parempaa, mutta tällä kertaa salaatti oli todella hyvää ja sen takia mainitsemisen arvoinen. Hyvä salaatti ei tarvitse miljoonaa eri raaka-ainetta. Tässäkin tuo Asian sesam dressing, teki salaatista maukkaan. Salaatista olisi saanut ruokaisamman lisäämällä siihen kanaa, hummusta tai kalkkunaa. Halusin kevyemmän vaihtoehdon. 

xx Didem

 

Kommentit (6)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Nyt minulla on käytössä Burt's Bees facial cleansing towelettes with white tea extract.
Kasvovoiteena käytän Lumenen kirkastavaa ja silottavaa kosteusvoidetta. Lumenen tuotteet ovat olleet käytössäni jo vuosia. Viime keväänä tosin ihoni alkoi oireilemaan ja olen pitkään miettinyt mikä on vialla. Olen lukenyt paljon suunympärysihottumasta netissä ja eräs kosmetologi sanoikin minulle, että "näpyt" jotka ilmestyy tasaisin väliajoin suunympärille ja välillä silmien ympärille viittaavat tähän tautiin. Aiheesta tulossa postaus. Täytyy varata aika ihotautilääkärille heti Suomeen palattuani.

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram