Äitiys sisältää niin paljon, että menee hetki edes alottaa tää teksti. Niin paljon sisältöä tuova ja samalla paljon vaativaa. Niin palkitsevaa se oma uhrautuminen.

Äitiys on opettanut minua paljon. Kun odotin ensimmäistä tyttöäni en todellakaan osannut odottaa tätä kaikkea..pieni lapsi oli minulle vieras asia. Minun ympärilläni ei ole ollut koskaan pieniä vauvoja, tai lapsia kenen perään minun piti katsoa. Olen ainut lapsi ja elin vauhdikasta teini elämää. Liikuttiin aina helsinkiläisten nuorten kanssa ja pidettiin kivaa yömyöhään. Tällöin en ollut vielä muslimikaan :) siitäkin kerron myöhemmin blogissani. Eli siis "tavallista" teini elämää, joka sisälsi paljon ystäviä ja hupia. Vastuullisuudesta ei ollut tietoakaan ja olin hyvin jääräpää. Mikään ei oikeen pysäyttänyt tätä neitiä, joka oli täynnä elämää.

Kun tulin äidiksi, sain paljon tukea vanhemmiltani ja mieheltäni. Rakkauteni äitiäni kohtaan suureni, vaikka olen tietenkin häntä aina rakastanutkin, mutta kun äidiksi tulee ja on itse siinä tilanteessa niin kaikki asiat näät aivan eritavalla. Kun kaikki nukkuivat muistan, kun välillä minulla oli hetkiä kun itkin miettien että, mitä kaikkea oma äitini on jaksanut. blaah..menipä tunteelliseks :D oon hyvin tunteikas ihminen ja se varmaan tulee näkymään välillä omassa blogissani. Pointtini on siis että ylistän äitiäni ja nostan hattua kaikille äideille mukaan lukien itselleni. Olen antanut parhaan itsestäni tyttärilleni ja tuun aina tekemään niin. Ei voi olla enää yhtä sponttaaninen kuin ennen eikä välillä ole omaa aikaa itselleen silloin kun itsehaluaisi, vaan joutuu hieman etukäteen säätää hoitoa etc. Mutta en kadu tätä yhtään:) Suuri kiitos vanhemmilleni ja miehelleni siitä, että ovat suuri tuki elämässäni.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

24 vuotias, Vantaalainen Bloggaaja. Bolivialainen, syntynyt suomessa ja Terveydenhoitaja opiskelija. Elämästä nauttiva ja positiivisiin asiohin keskittyvä kahden tytön äiti :)

Blogiarkisto

2016