”Hallitseva nainen, joka hoitaa omat olot työelämässä ja elämässään. Joku, joka tuntee hänen arvoaan, eikä hyväksy mitään vähemmän Hän on voimaa ja inspiroiva niille, jotka ovat hänen ympärillään. Hän potkaisee persettä! Girlboss tietää, että jos sinulla ei ole suuria haaveita ja tavoitteita, pääset työskentelemään todella kovaa jollekulle muulle” 

 

Tässä tiivistettynä siitä mistä girlboss on kyse.

 

Nimike syntyi kun Sophia Amoruso kirjoitti menestyksestään kirjan #Girlboss. Girlboss on tällä hetkellä hyvin suosittua kaikkien naisten/tyttöjen piireissä ja en ihmettele yhtään, varsinkaan kun elämme nyky-yhteiskunnassa, jossa saamme vielä taistella oikeuksistamme vielä tänä päivänäkin. Meillä naisilla on tarve tulla hyväksytyksi saman arvoiseksi miesten keskuudessa, niin politiikassa, bisnes maailmassa ja työelämässä (varsinkin palkka ero). 

 

Me, naiset voimme menestyä yhtä voimakkaasti kuten Sophia, joka aloitti yksityisyrittäjänä, josta kasvoi lopulta miljoonien arvoiseksi bisneksesi ja on yrityksensä toimitusjohtaja. Mieti! Sillä työnimikkeellä tienaa mukavasti, mutta Sophia aloitti tyhjästä, jotta pääsee huipulle, vaati itsekuria ja ennen kaikkea, kunnianhimoa. Ilman kovaa työntekoa, ei voi saavuttaa päämääränsä/tavoitteitaan. Kun saat mahtavan idean jolla haluat menestyä, pidä siitä fiiliksestä kiinni, älä anna sen karata luotasi! Alussa voi tuntua asioiden kaatuvan syystä tai toisesta, älä lannistu! Elämään kuuluu vastoinkäymiset niin avioliitoissa kuin arkielämässä, ilman vastoinkäymisiä emme voi oppia siten miten kannattaa jatkossa toimia. Pidä tavoitteistasi lujasti kiinni ja jatka rohkeasti siitä mihin jäit. 

 

Kuka voi olla girlboss? Kaikki! Varsinkin he, jotka kaipaavat haasteita eri osa-alueilla, oli se yksityiselämä, työ, harrastus tai koulu. Girlboss on elämäntyyli, jossa opetellaan ajattelemaan kuten bisnesnainen. Missä parantamisen varaa ja oivalletaan uusia asioita ja ennen kaikkea, uskoa itseensä että haaveisiin. Mikäli itsetunto on alhaalla, girlbossina saat onnistuneiden kokemuksien kautta kohentuu itsetunto pienin askelin.  Kerrallaan ei voi saavuttaa kaikkea, vaikka teet kaikki työt itse! Ota ensiaskel sellaisissa asioissa, jossa tiedät selvääväsi ja siitä pieniä askeleita portaikossa kohti huipulle. Älä siis ota pankista ensimmäisenä miljoona laina, josta lopulta on vaikea selvitä. Kerää pääoma, jolla voit tuottaa voittoa. Kun tuotat voittoa, voit saavuttaa sen miljoonan!

 

”Miten luon tunnelman jossa minä voisin työskennellä parhaimmillani?”

 

  Luo työympäristö, jossa kuvittelisit parhaiten viihtyvän. Mikäli on hakusessa sisustustyylin suhteen, suosittelen lämpimästi seuraamaan instagramista tilejä, jossa on panostettu viihtyvyyteen ja sieltä voit saada ideoita. 

 

Toinen mistä kannattaa katsoa on youtube, siellä monia girlbosseja, joilla on oma tylinsä työskennellä ja sitä kautta voit myöskin saada taustatukea ja saada apua muilta pulmiisi! Ja mikä tärkeintä, sosiaalisen median kautta saat uusia tuttavuuksia, joiden kanssa voi tulevaisuudessa mahdollisesti tehdä yhteistyötä ja löydät työkumppanin, joka on yhtä innostunut ideastasi kuten sinä itse. Luo brändisi ja mene sosiaaliseen mediaan ja tutustu erilaisiin ihmisiin ja verkostoidu. Kun olet luonut yhteyksiä, sinulla on vielä enemmän parempi saavuttaa miljoonan!

 

”This is beginning of anything you want”

 

”Wake up early. Drink coffee. Work hard. Be ambitious. See your priorities straight, your mind right and your head up. Do well, live well and dress really well. Do what you love, love what you do. It is time to start living”

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

”Once upon a time the 14-year-old Finnish girl who had a crush on the Prince of England. She decide sent a loveletter to the Prince and she waited to have a letter from her beloved Prince. After sort time, she got a letter from the palace and she notice that the prince's mother had responded the girl's letter. Thus began the story when the girl became the princess's daughter-in candidate" .

 

Kirjoitan prinsessan miniäkokelas kirjan.

Hei vaan ja tervetuloa.

Olen Laura Susanne, hauska tutustua ja vielä kerran tervetuloa henkilökohtaisen blogi sivuille! Olen kotoisin Leppäkoskelta ja ole elämäni tärkein #girlboss! 

Hope you enjoy of my blog.

http://cecildaire.wix.com/blog

 

 

Blogiarkisto

2017
Heinäkuu
2016

Instagram