Home sweet home! Tultiin tänään kotiin mökiltä. Pesukone hurisee ja uunikin on lämpimänä. Teen suolaista piirakkaa ja salaattia iltapalaksi. Viihdyn keittiössä, en ole mikään huippukokki, mutta tykkään silti tehdä ruokaa, salaatteja ja herkkuja. Toinen asia, josta pidän -> järjestely. Rakastan tavaroiden ja paikkojen järjestelemistä. Enkä todellakaan ole mikään hamstraaja. Uskallan luopua tavaroista/vaatteista, joita ei tule käytettyä.

Mitäs pidätte asusta? 

Hyvää Yötä <3 

                  Takki/Lindex, Paita/ZARA, Shortsit/Vero Moda, Kengät/ Steve Madden, Laukku/LV 

Kuvat/MINNA SOMERO

 

Kommentit (22)

Alizee

Ehkä vähän erilainen ja tässä on eri ideaa.. Toisaalta makee kun niin jäätävän kylmä keskellä kesää niin näen pientä ironiaa. Moni juttu aukee kun katsoo tarkemmin.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Olen erittäin mukavuudenhalunen ja vilukissa. Jos alaosa on paljaana niin pitää yläosa olla vähintääkin tuplana :D

kiitos muru ;)

Anne-Diana

Eihän tuo mikään talvitakki ole, vaan kevyt untuvatakki. Kiva yhdistelmä minusta, vähän "rouhea" tyyli. Tykkään!

Summer

Hei Didem!
Pidän paljon sun näistä vaate bloggauksistasi. Sun tyyli on niin ihanan "yksinkertaistettu" ja vaatteita löytyy myös zarasta ym...
Mutta olisi hienoa lukea täällä sun blogissa kuntoilustasi ja liikkumisestasi. Esim. Miten liikut ja paljon, muuttuuko se eri vuoden aikojen mukaan?
Kiitos

Didem
Liittynyt17.11.2015

Heipparallaa!

Hyvä postausidea! Voin kirjoittaa ruokailustani ja kuntoilustani. Ymmärrän että lukijoita kiinnosta se puoli ja olenkin aika vähän kirjoittanut aiheesta, koska en oikein tiedä mitä kijroittaisin..tai enemmänkin ajattelen että mun kuntoilu voi olla aika ykstoikkosta ja tylsää.

Katsotaan mitä saan aikaiseksi :)

xx

JJ

Haluaisin kuulla vähän lisää sektiostasi. Jäikö sinulle arven kohdalle sellaista löysempää "pussukkaa", vai onko maha yhtä timmi arven ympäriltä kuin muualtakin?Kuinka pian aloit kuntoilla sektion jälkeen ja toivoitko nopeasti?

arska

Wow sun jalat näyttää tosi lihaksikkailta näissä kuvissa! Ootko tehnyt kyykkyä viime aikoina? :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Ihanko totta ? :) No eipä kyykkyjä kyl hirveesti ole tullut tehtyä. Ehkä kuva kulma vähän feikkaa..pitää tarkistaa peilistä mun jalat :D haha

Salz

Siis wtf ppl, todellakin toimii, supercool outfit! Jos ei shortsikelejä muuten ole niin just näin niitä laitetaan olemaan!;p jotkut tarvitsisivat vähän mielikuvitusta kaavamaiseen pukeutumisajatteluun!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram