Blouse // Zara

Jeans // Zara

Knitwear // Filippa K

Boots // Zara

Bag // Chanel

Sunglasses // Ray Ban

Nautimme tänään aamupalan Birgitassa. Aamupäivä oli vielä sen verran lämmin ja aurinkoinen, että otimme pöydän ulkoa ja istuimme terassilla muutaman tunnin. Pidän erittäin paljon rauhallisesta Birgitasta. Paikka on siisti ja ruoka hyvää. Vaikka salaatin hinta on joidenkin mielestä hieman kallis, niin annokset ovat aina onnistuneita. Sadepäivinäkin kahvila on mieleeni, jopa hakeudun sinne aina kun sataa, koska voin nauttia sisällä takkatulesta ja katsoa ulos ikkunasta harmaata merta. Rauhoittavaa.

Aamupalaksi valikoitui mustkka-mansikka jogurtit, rasvaton latte, mustikkamehu ja croissantit. 

Nyt leffaa (Bad boys) ja mun tekemää herkku uuniomena kaurapaistosta vaniljajäätelön kera. Kaurapaistokseen tulee siis jauhoja, sokeria,voita ja kaurahiutaleita. Niin hyvää ja epäterveellistä. :)

xx Didem

Kommentit (10)

Vierailija

Ihan sairaan kiva asu! Olen yrittänyt metsästää kyseistä paitaa kaikkialta, mutta ei ole löytynyt. :(

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos 😘 Neule on mukava, kestävä ja hieman hintavampikin. Ostin neuleen talvella stockan alennuksista ja uskon että neuletakki tulee palvelemaan vuosia.

Vierailija

Moikka! Hei muista kun kun kerroit jokunen postaus taaksepäin miten ihoosi ilmestyi omituisia näppyjä. Didem miten sait ihosi rauhoittumaan (sinulla on ihan kadehdittavan hehkuva ja tasainen iho!) ? Löysitkö syyn mistä tämä johtui? Ps. Ihonhoidosta olisi ihana saada postaus! Puss o kram :*

Didem
Liittynyt17.11.2015

Moikka. 

En tiedä mille ihoni reagoi silloin keväällä. Oliko joku tuote, jota kokeilin, eikä se vain sopinut...vai stressi..liian pitkä talvi? En tiedä vieläkään mitä kävi, mutta näpyt lähtivät pois jossain vaiheessa itsestään. Juhannuksena mökillä iho meni taas "huonoksi" Hyttysen puremien lisäksi, leukaan ilmestyi ihmeellisiä näppyjä. Vaikka saunoin ja jotenkin koin pitäväni kasvoni puhtaana, niin mä luulen, että ne jotenkin oli vain epäpuhtaat, sit hikoilu, jotenkin aiheutti tollasen reaktion. Heti kun tulin takaisin kotiin, niin ihoni voi taas hyvin ja tällä hetkellä ihoni on tosi sileä ja hyvinvoiva. Voin tehdä ihonhoidosta jossain vaiheessa erillisen jutun. :)

xx 

Vierailija

Hei! Mietin tässä ensimmäisen Chanelin hankintaa ja ajattelin kysyä sinulta mistä lähtisit liikkeelle? Large kokoisella classikolla on aika paljon hintaa. Paljon punainen mini Chanelisi maksoi? 😊

Didem
Liittynyt17.11.2015

Osta mini cube (eli just se punainen on mini cube). Rakastan kyseistä laukkua. Oliskohan se ollu 3500? Mutta della margan hinnat on ylihintaisia. Lempilaukkuni on kuitenkin musta klassikkoni. Kun ostat, niin älä missään nimessä ota lambskinillä, liian herkkä ja kuluu nopeasti. Eli caviar nahalla ehdottomasti. <3

Vierailija

Ihana asu! Rento, mutta tyylikäs! Onko neule tämän kesän aleista? Esittele mitä kaikkea aleista olet löytänyt! <3 JA HEI olisi kiva nähdä mitä blogikirpparilta jäi myymättä!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :)

Neule on siis talven aleista. :/ 

Blogikirppis tavaroita ei jäänyt oikeasti kuin ihan muutama (pari laukkua ja jotain muuta pientä). Laitan ne tänne blogin puolelle. :)

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram