Photos by Kristiina Ketonen

Pikainen päivitys täältä Tuusulasta. Ollaan mieheni veljen luona kyläilemässä isolla porukalla. Viime päivät ollut kiireisiä, Jussi-gaala valmisteluiden lisäksi, mieheni ja lapset ovat myös täällä. Jussi- gaalan punainen matto oli siisti kokemus. Palaan punaiselle matolle ja Misa Lommin stailaamiseen, vielä omassa postauksessa, mutta näin lyhyesti, koko projekti on ollut niin mielenkiintoinen. Iltalehden ja Ilta-sanomien nettisivuilta löytää upean Misa Lommin, Mert Otsamon hänelle tehdyssä uniikissa puvussa. Haluan ehdottomasti stailata jatkossakin. Eilen ja tänään on ollut erityisen hyvä fiilis työstäni. Valtava into menestyä ja olla mukana mielenkiintoisissa projekteissa, mennä eteenpäin, kehittää uuttaa, tehdä omaa juttua. 

Toivottavasti teilläkin on ollut hyvä viikonloppu. Ollaan syöty koko päivä ja nyt taas jatketaan syömistä. Ihana olla vaan perheen ja suvun kesken. Kuullaan taas huomenna. :)

xx Didem

 

Kommentit (3)

Henna

Mitä teit kun stailasit? Monet olivat maininnet stailaajansa,mutta sinua ko ihminen ei maininnut.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Joo, huomasin. Uskon että koska puku oli Mertin tekemä kyseiselle henkilölle, niin se oli se kiinnostavin juttu hänen asussaan. Mitä tein? Ensin istuttiin alas ja käytiin läpi fiiliskuvia. Ehdotin Misalle Mert Otsamoa. Ekan palaverin jälkeen oltiin jo puvun suunnittelussa ja visiossa aika pitkällä. Valitsin laukun, korut, mietin minkätyyppisen meikin ja hiukset haluan hänelle. Fiksasin periaatteessa kaiken. Mulla oli aika selkee visio Misan kohdalla miten halusin hänen näyttävän ja hän samaa mieltä kanssani. Tunnen siis hänet entuudestaan ja ollaan hyviä ystäviä.
Ei se haittaa, vaikka hän ei mua maininnutkaan haastiksissa. Ehkä jos kyseessä olisi ollut joku tuntematon ja olisin laittanut näin paljon aikaa näihin juttuihin, niin sit olis kyllä haitannut. :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Ja siis hänellekkin ihan uusi juttu koko gaala homma, joten pienen jännityksen alla, kun piti muistaa mitkä korut ja laukku etc niin asioita unohtaa. Kaikesta oppii kuitenkin. :) Tiedän, että hän oli super tyytyväinen stailaukseen, joten se on pääasia. <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram