Photos by Janita Autio

Tämä upean hempeä mallisto tänään kaupoissa. Nähdään siis Aleksanterinkadun H&M liikkeessä pian. ;)

xx Didem

 

Kommentit (10)

Vierailija

Miten musta tuntuu, että susta on tullut vähän ylimielinen ja muita alas päin katsova, kun blogisi lähti nousuun... Oon seuraillu sua todella pitkään ihan siitä lähtien, kun Luca oli vielä aivan vauva ja nyt tähän asti. Tuntuu kuitenkin, että nyt et oo enää sama Didem vaan joku aivan toinen. Sääli, sillä tykkäsin susta hyvin paljon ja edelleen rakastan sun tyyliä ja kuvia. Mutta ihmisenä vaikutat kadullakin törmätessä viileeltä ja ylimieliseltä. So sad :(

Didem
Liittynyt17.11.2015

Heissan! 

Mietin pitkään tätä asiaa ennen kun halusin vastaa sulle. Mun on ihan pakko olla eri mieltä tässä. Työjutut tai menestyminen ei oo ikinä oikein vaikuttanut muhun oikein mitenkään..ainakaan ylimielisesti. Kadulla juttelen usein lukijoideni kanssa ja olen aika varma että he ovat saaneet lämpimän kuvan minusta. Jos minut nähdään alakuloisena , vakavana ja jotenkin kylmänä, niin se johtuu sit täysin jostain mun omasta huonosta päivästä, eikä pisaraakaan blogista/työstä. Olen niin tunneihminen ja jos riitelen jonkun kanssa, niin se vaikuttaa mun olemukseen sit tuolla kadulla, koska mulla on paha mieli. 

Toki olen myös hieman varautunut ihmisten suhteen ja jätän kylmästi epämiellyttävät ja ilkeät ihmiset pois. Huomaan aika nopeasti kuka on aito ja kiva, mutta en usko että kyse on nyt sellaisesta. :)

Tuu juttelee mulle niin ehkä kuva minusta muuttuu. Tosi harmi, että sellainen fiilis on syntynyt. Oon kyl super kiltti ja rela. 

xx

Milla K

Heiiii olipa kiva jutskailla teän kanssa eilen :) Ehkä törmäillään uudemman kerran kesällä, muutan nimittäin pariksi kuukaudeksi Helsinkiin!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Niin oli! Laita koodii kun tuut tänne. Keksitään jotain :)

Ihanaa viikonloppua <3

Ena

:D:D voi ei. Jotta tällasta edes tulee mieleen sanoa, niin onkohan tää painanut sun mieltä pitkään jo omalla kohdallasi? :/ Ihan varmana meillä kaikilla naisilla on joskus niitä hetkiä, mutta pakko kyllä sanoa et mun mielestä Didem vaikuttaa niin hyvinvoivalta ja viihtyvältä omassa kehossaan, ettei varmankaan oo mitään syytä tuntee tällasta epävarmuutta :) Toivottavasi sä myös löydät saman varmuuden itsellesi, puss <3 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram