Kirjoitukset avainsanalla kaupallinenyhteistyö

 

Photos by Janita Autio

Kaupallinen yhteistyö: Mastercard

 

Onko muitakin alkanut ärsyttää korttien määrä lompakossa? Erilaisia etukortteja sekä pankki- ja luottokortteja on kerääntynyt jo vino pino. Mastercard on lanseeraamassa uusia tapoja maksamiseen esimerkiksi selfien tai valitseman tavaran avulla. Tulevaisuudessa ei luultavasti tarvitse koko lompakkoa, sillä maksut voi kuitata pelkällä puhelimella. Lataamalla Mastercardin Identity Check Mobile -sovelluksen henkilöllisyys varmistetaan joko biometrisen eli sormenjäljen tai kasvotunnistuksen eli Selfie Payn avulla. Minulla on joskus ollut epäilyksiä erilaisilla sivuilla asioidessani ja luottokorttitietojen syöttämisestä koneelle on tullut välillä stressiä, joten tällainen käytäntö sekä nopeuttaisi että lisäisi luotettavuutta maksamisessa verkossa. Tulevaisuudessa myös mikä tahansa internet-yhteydessä oleva laite voi muuttua maksuvälineeksi, kun siihen upotetaan maksuteknologia (Internet Of Things eli IoT). Tämä mahdollistaa sen, että esimerkiksi sormuksella voi maksaa, jos se sisältää sirun internet-yhteydellä varustettua. Yksi asia mikä on ärsyttänyt ihan suunnattomasti on eri salasanojen muistamiset. Salasanoja on olemassa ihan joka paikkaan eikä niihin voi aina käyttää sitä yhtä ja samaa, jonka takia Mastercardin uudet tunnistautumiset kiinnostavat tosi paljon! Mastercard on kehittänyt Masterpass-nimisen digilompakon, johon voi turvallisesti syöttää luotto-, pankki- tai prepaid-kortit sekä etukortit ja kanta-asiakastiedot - kaikki samaan paikkaan. Ja jos kaikesta tästä tulee kysyttävää tai haluaa vaikka tarkistaa tilitiedot nopeasti, voi tulevaisuudessa käyttää tekoälyä hyödyntävää Chatbotia eli digitaalista assistenttia. Mastercardin Chatboteja testataan tällä hetkellä Jenkeissä, mutta odotan niiden lanseerausta innolla.

Omistan muutaman Mastercard-kortin ja olen ollut niihin tyytyväinen. Itse asiassa maksaessani ostokset verkossa Mastercardilla, voi saada rahat takaisin, mikäli tuote ei saavukaan postissa tai on rikkoutunut. Tämä lisää jo itsessään luotettavuutta nettishoppailussa. Suomalaisista jo puolet ostaa tuotteita ja palveluita verkosta parin kuukauden välein, joka on mielestäni ihan huima kehitys viime vuosiin verrattuna. Myös palautuksista ja vaihdoista on tehty entistä helpompaa ja nopeampaa, joka houkuttelee surffailemaan nettikaupoilla.

Tein netissä Sanomien testin, joka selvitti miten sisällä olen digimaailmassa. Teen jonkin verran ostoksia netissä, maksan enimmäkseen kortilla ja olen kiinnostunut uusista digimaailman ratkaisuista, joten testi oli mielestäni mielenkiintoinen ja osui itseeni oikeastaan aika hyvin. Kyseisen testin voi käydä tekemässä tästä linkistä. Itse sain testin tulokseksi ''Digitavis'' eli olen luultavasti ihan tavallinen digihifistelijä. Alhaalla kuvaus.

Jouduit digimaailman pyörteisiin pakon edessä, ja olet kotiutunut sinne kohtuullisesti. Älypuhelin on sinulle jo välttämättömyys, ja hoidat sillä sujuvasti työasioita, pidät yhteyttä ystäviisi ja katsot kalenterin. Olet koukussa Facebookiin ja vähitellen myös WhatsAppiin. Et juuri käytä käteistä, sillä maksukortit ovat mielestäsi kätevämpiä. Lämpenet kuitenkin uusille digi-innovaatioille hitaasti ja mottosi on: parempi katsoa kuin katua.

Aurinkoista maanantaita!

xx Didem

Kommentit (3)

Vierailija

Kysyin jo aiemmin mustan Elloksen takin tarkempaa linkkiä. Eli mistä löytyy?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Kristiina Ketonen

Kaupallinen yhteistyö: Pandora

 

Ymmärrän itseäni vuosi vuodelta enemmän ja haluan tehdä rohkeasti niitä asioita, joista aidosti nautin. Hyvä ja terve itsetunto on itselleni tärkeä teema, jonka merkitystä ei voi korostaa liikaa. Meidän pitäisi naisina kannustaa ja nostaa toisiamme sen sijaan, että arvostelisimme ja vertaisimme toinen toisiamme. Yhteistyössä Pandoran kanssa, olen tutustunut syvemmin heidän filosofiaansa ja kevään kampanja teemaan. Juuri Pandoralla on mielestäni ihana politiikka tasa-arvon sekä hyvän työyhteisön puolesta. Pandoran kaikki korut valmistetaan käsityönä Thaimaassa, jossa pidetään myös hyvää huolta työntekijöiden työolosuhteista ja ihmisarvosta. Pandoran ihmisoikeuspolitiikka korostaa kunnioittamaan kaikkia ihmisoikeuksia ja kiinnittämään erityistä huomiota ihmisoikeuskysymyksiin estämällä orjuutta ja lapsityövoimaa ja antamalla näin oikeudet harjoittaa ja kehittää ihmisten työmahdollisuuksia. Pandora on myös sitoutunut tukemaan sellaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka tukevat yksilöllisyyttä ja parantavat naisten elämää kaikkialla maailmassa. 

Korkeat eettiset standardit ja vastuullinen liiketoiminta nostavat koruteollisuuden rimaa, ja siksi Pandora onkin kehittynyt yhdeksi johtavimmaksi korumerkiksi maailmalla. Pandoran nettisivuilta voi käydä lukemassa lisää yrityksestä, eettisistä näkökulmista ja arvoista. Itse arvostan tällaisia periaatteita todella paljon ja haluan siksi seistä naisena kyseisen yrityksen takana. Minulle on muutenkin hyvin tärkeää, että tuote, josta kirjoitan, jakaa itseni kanssa samat arvot. Tasavertaisuutta ja eritoten naiseutta ei voi korostaa ja hypettää tarpeeksi. Meistä jokainen ansaitsee tuntea olonsa erityiseksi ja kauniiksi ja Pandora tukee juuri tällaista arvomaailmaa. Valitsin kevätmallistosta koruja, jotka puhuttelivat eniten. Niissä on tiettyä naisellisuutta ja siroutta, mutta ovat kuitenkin tarpeeksi näyttäviä ja erikoisia ja sopivat siksi mielestäni täydellisesti itselleni. Oma tyylini on klassinen, mutta sisältää aina pienen twistin.

Pandoran kevään kampanja on nimeltään Do Pandora. Sana ''do'' löytyy Pandora-nimen keskeltä, mutta sillä on myös toinen merkitys. ''To do different, be different and live different'' eli olla rohkeasti oma itsensä ja erottua joukosta! ''Do'' kannustaa naisia menemään kohti omia intohimoja ja toteuttamaan unelmia iästä huolimatta. Kertomaan maailmalle mitä todella ajattelee ja tuntee sekä seisomaan sen takana mihin uskoo. ''Do''-kampanja voimaannuttaa naisia ottamaan rohkeasti kantaa ja korostamaan omaa uniikkia tyyliä Pandora-korujen kautta. Tällaisia kampanjoita lisää! Olen niin etuoikeutettu, että pääsen työskentelemään näin upeiden brändien kanssa ja jakamaan ilosanomaa eteenpäin. Mikä onkaan tärkeämpää, kun rohkaista ihmisiä uskomaan unelmiinsa. Toivon, että blogini voisi olla inspiraationa kuunnella omaa sisintä ja rohkaista ihmisiä olemaan omia itseään juuri niin kuin Pandorakin tekee. Jos yksikin ihminen voi saada blogistani voimaa, olen onnistunut tavoitteissani!

Käykää vilkaisemassa omat suosikkini kevätmallistosta:

Pearlescent Hearts of PANDORA Band Ring

Ring of Daisies

Pearlescent Radiant Hearts of PANDORA Bangle

Pink Radiant Hearts of PANDORA Bangle

Dazzling Daisy Clusters Stud Earrings

xx Didem

Kommentit (7)

n.n.

Mitä uniikkia tai juhlimista on siinä, että käyttää halpiskoruja, koska ei ole varaa ostaa aitoja. Feikkiä.

Vierailija

Mielestäni taas on uniikkia ja tyylikästä, kun Didem yhdistelee Cartieria halpiskoruihin tai Zaran vaatteita chaneleihin.

Ruba

Oot tosi fresh näissä kuvissa! Sullakin on luonnostaan tummat silmänaluset, mutta näissä kuvissa se ei näy. Muistatko millä tuotteella ne on peitetty?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos 😊
Näissä kuvissa mulla ei ole muuta kun vähän poskipunaa, ripsaria ja huulikiiltoa. Näköjään vaan hyvät yöunet takana 😉😉

Didem
Liittynyt17.11.2015

Olisi 😀 Aikoja sitten olisi pitänyt vaihtaa. Joku keväinen kuva voisi sopia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.