Kirjoitukset avainsanalla kaupallinenyhteistyö

Kuvat Juuli Rönkä

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Ulkona on niin kaunista, sillä kirsikkapuut kukkii upeasti. Ilmassa on kevään tuoksua, joka toimii hyvänä piristysruiskeena. Rakastan erilaisia tuoksuja ja olen kyllä täysin tuoksuihminen. Ostan kaupassakin tuotteita monesti ihan vaan niiden tuoksun vuoksi. Ystäväni aina mainitsevat siitä miten kotimme tuoksuu jatkuvasti puhtaalle pyykille, kun tykkään käyttää voimakkaasti tuoksuvaa huuhteluainetta. Olen ostanut vaatekaappiin vaatteiden ja petivaatteiden sekaan niin sanottuja tuoksutyynyjä, jotka tuovat kankaisiin ihanaa raikkautta. Kerrostan erilaisia hajusteita niin vaatteissa, kosmetiikassa kuin parfyymeissakin. Olen käyttänyt samaa hajuvettä jo useamman vuoden (Thierry Mugler - Alien), mutta tykkään myös rasvata vartaloni sellaisella voiteella, jossa on mieto ja miellyttävä tuoksu.

Nivea lanseerasi juuri uudet ''Oil in lotion'' -vartalovoiteet, jotka sisältävät hoitavia öljyjä, jotka imeytyvät nopeasti eivätkä jätä tahmeaa tunnetta iholle. Tuotteista on saatavilla kolme erilaista aistillista tuoksua, jotka ovat: vanilja & manteliöljy, kirsikankukka & jojobaöljy sekä ruusu & arganöljy. Valikoidut öljyt yhdistettynä kosteusvoiteeseen ravitsevat ihoa tehokkaasti ja antavat iholle pehmeän ja hehkuvan lopputuloksen. Itselläni on pintakuiva iho, jota tykkään rasvailla päivittäin, jotta ihoni säilyy mahdollisimman kosteutettuna, kimmoisana ja nuorekkaana. Omaksi lempparikseni valikoitui kirsikankukka & jojobaöljy, jossa on ihanan raikas ja piristävä tuoksu. Kukkaistuoksuja löytyy meidän kotoa myös muun muassa tuoksukynttilöiden muodossa, joita tykkään poltella aina välillä. Tuoksut eivät saa olla iholla liian voimakkaita, jotta ne eivät riitele muiden aistielämysten kanssa. Erilaiset tuoksut rauhoittavat itseäni, mutta liian voimakkaat hajut voivat olla myös todella luotaantyöntäviä ja aiheuttaa huonoa oloa. On siis tärkeää käyttää hajusteita maltillisesti ja suosia vaikka hiustenhoitotuotteissa samaa sarjaa.

Kävin tekemässä netissä leikkimielisen testin siitä mikä on ominaistuoksuni. Sain tulokseksi, että olen ''Lumoava ruusu''. Alhaalta löytyy testin kuvaus ja tässä linkki missä voi käydä tekemässä testin itse!

Naisellinen ja draamaattinen ruusu arvostaa kauneustuotteissa ennen kaikkea miellyttävää tuoksua ja helppoa koostumusta. Ruusun kukkainen tuoksu saa aina hyvälle tuulelle!

xx Didem

Kommentit (10)

Vierailija

Hei. Mulla tahtoo pyyhkeet mennä koviksi. Ja lakanat tunkkasen hajusia. Oon käyttäny huuhteluainetta mut en oo löytäny hyvää. Onko vinkkejä? Kiitos etukäteen

Vierailija

Jos pyykki tuoksuu huuhteluaineelle, sillä ei ole mitään tekemistä pyykin puhtauden kanssa. Itse olen hajuherkkkä, enkä siten voi sietää jos joku haisee voimakkaalle huuhteluaineeelle. Eikai siihen tartte enää hajuvettä?

Vierailija

Hei kiitos. Kokeilen etikkaa.! Didemin vastaukset jää aina niin vähiin joten kiva kun joku keksi ratkaisun. 👏

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuvat: Kristiina Ketonen

Kaupallinen yhteistyö: Pandora

Se hetki, kun sain Lucan syliini sairaalassa oli jotain unohtumatonta. Ei ole mitään suurempaa kuin äidin rakkaus. Olen aina unelmoinut äidiksi tulemisesta ja sen jälkeen kun lapsi syntyi elämä sai ihan uudenlaisen merkityksen. Olisi ihan hullua kuvitella elämää ilman lasta ja perhettä. Unelmoin aina äitienpäivän vietosta jo silloin, kun en ollut vielä edes raskaana.

Being a mother! Kamppailen päivittäin siitä toiminko oikein vai väärin ja kyseenalaistan omaa äidillistä roolia. Onko aamulla syöty hyvin tai sanoinko Lucalle oikein tai miten käyttäydyin missäkin tilanteessa. Mikään ei ole sen haastavampaa, kuin pienen viattoman lapsen kasvatus. Sitä helposti syyttää itseään kasvatuksellisissa asioissa, mutta on opittava myös luottamaan itseensä. Turvallinen koti ja kasvuympäristö ovat kaikkein tärkeimpiä ja tämän lisäksi sopivassa määrin rajoja ja rakkautta. Rajoista kiinnipitäminen on tärkeää, vaikka itsellä olisi omassa elämässä huolia tai stressiä. Ei ole aina helppoa erottaa näitä asioita toisistaan. 

Luca on kasvattanut myös itseäni paljon ja sen myötä olen löytänyt itsestäni ihan toisen puolen. Koen, että olen rauhoittunut ja löytänyt elämääni oman merkityksen. On ihanaa saada antaa jotain merkittävää toiselle ja tuntea sitä kautta itseni tärkeäksi. Suuri rikkaus on se, että lapsellani on laaja tukiverkosto, jotka ovat ihan käden ulottuvilla kaikissa hetkissä. Elämässämme on mahtavia ihmisiä, joihin voi luottaa ja joilta saa voimaa. 

On tärkeää myös tehdä omia asioita ja antaa itselle aikaa. Kaikkea ei tarvitse tehdä lapsen kanssa vaan on myös tärkeää muistaa itsensä. Ja kuten olette huomanneetkin, olen sen tyyppinen ihminen, että osaan nauttia myös ajasta yksin ilman lasta. Viikonloppuisin tähän löytyy usein aikaa, jolloin voi nähdä enemmän ystäviä ja ottaa rennosti. 

Lapseni tuo aina itsestään jotain uutta eikä siihen menoon tunnu kyllästyvän ikinä. Meillä on mennyt tosi hyvin ja koen, että ollaan loistava tiimi. Lucan kanssa on aina hauskaa ja on myös hienoa miten hyvin hän osaa olla mukanani esimerkiksi blogitilaisuuksissa tai muissa työhön liittyvissä tapahtumissa. Luca täyttää toukokuun lopussa viisi vuotta ja on ollut hauska huomata tiettyjä piirteitä, jotka ovat selkeästi minulta. Mietin monesti millainen tyyppi hänestä on tulossa. On mielenkiintoista seurata miten hän ratkoo tiettyjä tilanteita. Tunteellisuus, herkkyys ja empaattisuus tulevat vahvasti minun puoleltani. Yleensä ajatellaan, että poika ei saa itkeä tai olla herkempi, mutta olen itse eri mieltä ja haluan antaa Lucan olla oma itsensä ja tuoda esille omat tunteensa. Haluan antaa hänen harrastaa erilaisia asioita ja jos vaikka tanssiminen tuntuu paremmalta, kuin jalkapallo niin sitten se on niin.

Toivon, että voisin kasvattaa hänestä mahdollisimman ymmärtäväisen, kohteliaan ja avarakatseisen ihmisen. Tärkeää on opettaa erottaa oikea väärästä ja pitää huolta hyvistä käytöstavoista. Toki pojilla on tiettyjä stereotyyppisiä piirteitä, esimerkiksi se, että pojat ovat hieman vilkkaampia kuin tytöt. Koen sen tärkeäksi, että pojalla on isä kasvattajana, jota kautta saada miehen mallia.

Jokainen äiti toivoo onnistuvansa ja siksi äitienpäivä onkin niin tärkeä. Äidit kunniaan! Äitinä oleminen on tärkeintä työtä mitä on olemassa ja sitä pitääkin juhlia suuresti. Reilu viikon kuluttua nostetaan taas malja kaikille äideille!

Aurinkoista viikonloppua ja terveisiä täältä Clarion hotellin 16 kerroksesta. Helsinki, näytät kauniilta täältä ylhäältä ;)  

Kuvien korut löytyvät Pandoran Spring 2017 -mallistosta ja seuraavista linkeistä:

Luminous Droplets Drop Earrings

Luminous Glow Ring

Luminous Droplet Pendant

Interlocked Hearts Pendant Charm

 

xx Didem

Kommentit (2)

Mia K.

Viisaita sanoja.
Olen kasvattanut (yh-äitinä) yhden ihanan pojan isoksi, rehelliseksi, iloiseksi, viisaaksi, ahkeraksi, jääräpäiseksi, haaveilijaksi, ja oman tiensä kulkijaksi ♡♡♡ Oli aikoja, jolloin uuvuin omiin asettamiini vastuun kantoon niin, etten jaksanut edes hengittää. Äitinä oleminen on ihanaa. Elämän suuria asioita. Vasta myöhemmin opin luottamaan, että elämä kantaa, ja kaikki menee hyvin. Olin tarkka rajoista, ja nyt vanhempana poikani on kiittänyt niistäkin, vaikka teininä oli hurjia aikoja ;)!!

Kaunista kevättä teille ☆

Marianne

Todella kaunis postaus <3 Itse 20 vuotiaana opiskelijana en voi mitenkään ymmärtää mitä uskomattomia tunteita äitiys tuo. Sen kuitenkin tiedän että oma äitini on minulle tukeni ja turvani, paras ystäväni, yksinkertaisesti hän on elämäni tärkein henkilö.

Hyvää äitienpäivää sinulle näin etukäteen <3

xx

http://mariannelle.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuvat // Kristiina Ketonen

Kaupallinen yhteistyö: Pepsodent

 

Kaunis valkoinen hymy, mikä onkaan valloittavampaa! Kiinnitän ihmisissä paljon huomiota hymyyn ja hampaisiin. Huolitellut hampaat sekä terve ja raikas suu kertoo paljon ihmisestä. Suuhygienia on todella tärkeä asia terveyden kannalta ja siitä ei voi mielestäni pitää liikaa huolta. Siistit ja valkoiset hampaat antavat huolitellun vaikutelman lisäksi kuvan, että panostaa oman ulkonäön lisäksi terveyteen.

Käyn itse säännöllisesti hammaskiven poistossa, ja minulle annettiin viime hammaslääkärikäynnillä hammasväleihin tarkoitettuja harjoja, joita olen nyt käyttänyt lisänä rutiinissani hammastahnan ja suuveden kanssa. Pesen hampaat aamuin illoin ja valkaisevalla hammastahnalla.

Pepsodent lanseerasi juuri uudet White Now CC -hammastahnat, joissa on hieman eri ominaisuuksia, kuin vanhemmissa valkaisevissa tuotteissa. Pepsodentin uutuus antoi välittömästi valkoisemmat hampaat ja se on turvallinen käyttää, sillä sen valkaiseva ominaisuus ei sisällä kiillettä hankaavia ainesosia. Itse asiassa uudessa CC-sarjassa on hoitava koostumus lisättyjen mineraalien ansiosta ja suuhun jää todella raikas fiilis pitkäksi aikaa. Tuote on siis turvallinen ihan päivittäisessä käytössä ja olen myös huomannut, ettei se ole enää niin sininen, kuin aikaisemmat tuotteet, jonka takia se ei sotke samalla tavalla pesuallasta. 

Hammastahnassa yhdistyvät sekä Blue light pigmentit että hoitava koostumus. Vaikutus perustuu pinnallisten värjäytymien poistoon mekaanisesti puhdistamalla sekä hammastahnan siniseen sävyyn. Hammastahnoihin on myös lisätty sinkkiä ja sehän estää bakteerien lisääntymistä ienrajassa ja ehkäisee sitä kautta ientulehduksia.

Joillain ihmisillä on luonnostaan valkoisempi hammasluu kuin toisilla. Olen ollut itse melko tyytyväinen omien hampaitteni sävyyn, mutta toki valkoisempi hymy olisi aina näyttävämpi. Muun muassa kahvi, tee, tupakka ja punaviini värjäävät hampaita, jonka takia myös valkoisen hymyn omaavien olisi hyvä ylläpitää kirkasta hymyä valkaisevilla tuotteilla. Varmasti monilla on pelko siitä, että hampaiden oma kiille kärsii, mutta onneksi on olemassa hyviä ja turvallisia tuotteita joita voi käyttää huoletta. Hymy on itse asiassa ensimmäinen asia, johon kiinnitän ihmisessä huomiota. Valkoisemmat hampaat kaunistavat ja myös nuorentavat kasvojen ilmettä. Näin selfie-aikakaudella huomaa, että ihmiset kiinnittävät yhä enemmän huomiota omaan hymyyn ja ovat myös enemmässä määrin kiinnostuneita valkoisista hampaista. Täydellisten hampaiden lisäksi on myös tärkeää hymyillä, joten muistetaan hymyillä tutuille ja tuntemattomille!

Pepsodentin sivuilta voi käydä lukemassa lisää White Now CC:n kahdesta uutuudesta jotka ovat: White Now Correction & Care sekä White Now Correction & Care Bright.

xx Didem

Kommentit (4)

Julie

Tykkään kovasti näistä ei niin huollitelluista kuvista. Niitä lisää! Olet upeimmillasi luonnollisena, jolloin aito kauneutesi pääsee täysin esiin. Se on ainutlaatuista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Photos by Janita Autio

Kaupallinen yhteistyö: Mastercard

 

Onko muitakin alkanut ärsyttää korttien määrä lompakossa? Erilaisia etukortteja sekä pankki- ja luottokortteja on kerääntynyt jo vino pino. Mastercard on lanseeraamassa uusia tapoja maksamiseen esimerkiksi selfien tai valitseman tavaran avulla. Tulevaisuudessa ei luultavasti tarvitse koko lompakkoa, sillä maksut voi kuitata pelkällä puhelimella. Lataamalla Mastercardin Identity Check Mobile -sovelluksen henkilöllisyys varmistetaan joko biometrisen eli sormenjäljen tai kasvotunnistuksen eli Selfie Payn avulla. Minulla on joskus ollut epäilyksiä erilaisilla sivuilla asioidessani ja luottokorttitietojen syöttämisestä koneelle on tullut välillä stressiä, joten tällainen käytäntö sekä nopeuttaisi että lisäisi luotettavuutta maksamisessa verkossa. Tulevaisuudessa myös mikä tahansa internet-yhteydessä oleva laite voi muuttua maksuvälineeksi, kun siihen upotetaan maksuteknologia (Internet Of Things eli IoT). Tämä mahdollistaa sen, että esimerkiksi sormuksella voi maksaa, jos se sisältää sirun internet-yhteydellä varustettua. Yksi asia mikä on ärsyttänyt ihan suunnattomasti on eri salasanojen muistamiset. Salasanoja on olemassa ihan joka paikkaan eikä niihin voi aina käyttää sitä yhtä ja samaa, jonka takia Mastercardin uudet tunnistautumiset kiinnostavat tosi paljon! Mastercard on kehittänyt Masterpass-nimisen digilompakon, johon voi turvallisesti syöttää luotto-, pankki- tai prepaid-kortit sekä etukortit ja kanta-asiakastiedot - kaikki samaan paikkaan. Ja jos kaikesta tästä tulee kysyttävää tai haluaa vaikka tarkistaa tilitiedot nopeasti, voi tulevaisuudessa käyttää tekoälyä hyödyntävää Chatbotia eli digitaalista assistenttia. Mastercardin Chatboteja testataan tällä hetkellä Jenkeissä, mutta odotan niiden lanseerausta innolla.

Omistan muutaman Mastercard-kortin ja olen ollut niihin tyytyväinen. Itse asiassa maksaessani ostokset verkossa Mastercardilla, voi saada rahat takaisin, mikäli tuote ei saavukaan postissa tai on rikkoutunut. Tämä lisää jo itsessään luotettavuutta nettishoppailussa. Suomalaisista jo puolet ostaa tuotteita ja palveluita verkosta parin kuukauden välein, joka on mielestäni ihan huima kehitys viime vuosiin verrattuna. Myös palautuksista ja vaihdoista on tehty entistä helpompaa ja nopeampaa, joka houkuttelee surffailemaan nettikaupoilla.

Tein netissä Sanomien testin, joka selvitti miten sisällä olen digimaailmassa. Teen jonkin verran ostoksia netissä, maksan enimmäkseen kortilla ja olen kiinnostunut uusista digimaailman ratkaisuista, joten testi oli mielestäni mielenkiintoinen ja osui itseeni oikeastaan aika hyvin. Kyseisen testin voi käydä tekemässä tästä linkistä. Itse sain testin tulokseksi ''Digitavis'' eli olen luultavasti ihan tavallinen digihifistelijä. Alhaalla kuvaus.

Jouduit digimaailman pyörteisiin pakon edessä, ja olet kotiutunut sinne kohtuullisesti. Älypuhelin on sinulle jo välttämättömyys, ja hoidat sillä sujuvasti työasioita, pidät yhteyttä ystäviisi ja katsot kalenterin. Olet koukussa Facebookiin ja vähitellen myös WhatsAppiin. Et juuri käytä käteistä, sillä maksukortit ovat mielestäsi kätevämpiä. Lämpenet kuitenkin uusille digi-innovaatioille hitaasti ja mottosi on: parempi katsoa kuin katua.

Aurinkoista maanantaita!

xx Didem

Kommentit (4)

Vierailija

Kysyin jo aiemmin mustan Elloksen takin tarkempaa linkkiä. Eli mistä löytyy?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.