Kirjoitukset avainsanalla polaroideyewear

 

Ihanaa lauantaita kaikille <3

xx Didem

Kommentit (16)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Mun kanssa on tanskalaiset Freja ja Sophia, norjalaiset Annike, Karianne ja Marie. :)

Vierailija

Ootko tilannu ton bomberin vai löytänyt jostain? Se törkeen kiva niinkun sun koko lookki! Etsin just ton tyyppist bomberii eli haluuks vinkkaa mistä voisin saada? Sulla on kyllä törkeen kiva tyyli Didem!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Bomberini on ollut kaikkien aikojen suoistuin takkini. Se on Junkyardin rotsi ja löytyy varmasti heidän nettisivuilta.
Kiitos paljon ❤️

Vierailija

Hienoja kuvia Didem ja ihanalta näyttää kerrassaan! Minkälaisia kesä planeja sulla on muuten? Olis hauska jos jakaisit erilaisiaa kesä "tekemis" vinkkejä, sekä tapahtumia! Sulla näyttää hyvä meno olevan kumminki jatkuvasti ;)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Heippa ja kiitos paljon :)

Kesäpläneihin kuuluu ensin reissu Israeliin parhaan ystäväni häihin. Ei riitä sanat kuvailemaan kuinka innoissani olen tulevasta viikonlopusta. Juhannus menee mökillä ja muutenkin varmaan tulee mökkeiltyä jonkun verran. Alkukesä on ollut hektistä aikaa, joten pyrin relaa mahdollisimman paljon kesän aikana..ilman sen suurempia suunnitelmia. Mullahan on synttäritkin tässä kuussa. Heinäkuussa lähden Turkkiin, mutta muuten pyrin olemaan Suomessa kesän.

❤️❤️

Vierailija

Mikä Chanelin malli on tuo musta? Suunnitelmissa uusi Chanel ja sinun on on kyllä makuuni!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Paras ja kestävin laukku ever!! Voittaa kevyesti kaikki muut kestävyydessä. Kyseessä on Chanelin classic jumbo. Ehdottomasti Caviar.

😘😘

Vierailija

Heips! Olis kiva jos voisit laittaa blogi kirpparilta jääneet vaatteet fb myyntiin! Olin itse vklp reissussa ja jäi kovasti harmittaa etten sitten päässy paikalle!

Vierailija

Jäikö sinulta kirppikseltä paljon vaatteita yli? Olisiko niitä mahdollista laittaa myyntiin fb-sivuill tai blogiin? :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Laitan osan ainakin tänne myyntiin, jotta kaikilla on mahdollisuus olla mukana ❤️

Vierailija

Moikka! Olet puhunut, että ruokavaliosi on hyvin kasvispainoitteinen. Aloitin nyt kesälomalla kasvisruokavalio haasteen ja samat salaattini alkavat pikkuhiljaa tökkiä. Sulla näyttää olevan herkullisia kokkauksia snapchatin puolella ja olisi kiva saasa niiden reseptejä tänne! Kalaa ja juustoja syön edelleen, mutta muita maitotuotteita maltillisesti. Mitkä ovat sinun ruokavaliosi MUST tuotteet?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Käytätkö kvinoa tai ohraa salaatteihin?
Tuo runsautta salaattiin. Rakastan toki avokadoja, pähkinöitä, kuivattuja karpaloita ja isken niitä vähän kaikkialle. Väkillä paistan kesäkurptisaa, fetaa, pinjansiemeniä ja sekoitan ne tuoreesen pinaattiin. Teen kyllä kaikennäköisiä salaatteja ja laitan mielellään suuntaa antavia reseptejä tänne.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram