Kirjoitukset avainsanalla duffelitakki

                                                                      Duffle coat - ZARA (Spain)

Perinteiset duffelitakit on tullut tutuksi jo lapsuudesta saakka, koska äitini tykkäsi ostaa niitä minulle. Eikä siinä mitään, takki on erittäin tyylikäs. Takin nimi ja kangas tuleekin belgialaisesta Duffelin kaupungista.

Duffelin perinteiset värit ovat tummansininen ja kamelinruskea, pieni huppu ja luu/puupuikot nappeina. Kangas on tehty paksusta ja karkeasta villakankaasta. 

Omaan vaatekaappiini on päässyt duffelimainen takki, ei ihan perinteinen ja se "aito", mutta varsin tyylikäs ja hieman naisellisempi versio. Takki on musta ja siinä on upea karva huppu. 

Lucallekin sopisi mini duffeli. :) 

Kuinkas siellä voidaan? Onko jo suunnitelmia viikonlopulle?

Malagassa on joulukadunavajaiset nyt viikonloppuna, joten käydään varmaan fiilsitelee vähän jouluvaloja ja katastaa joulumarkkinat. Tällä hetkellä ollaan poolilla ja Luca valittelee jotain ihan pientä haavaa tässä mun korvan juuressa. 

                                                                                     xx Didem 

Kommentit (5)

Pipa

Hei Didem, vähän poikkeaa postauksesta, mutta olisi ihana jos viitsisit tehdä jotain matkaopas tyylistä juttua Malagasta. Ollaan menossa mieheni perheen kanssa jouluksi sinne ja olisi kiva kuulla sulta vähän vinkkejä. Olet sellainen tyylitaituri, että osaisit varmasti kertoa hyviä shoppailu mestoja ;) Kiitos !

Didem
Liittynyt17.11.2015

Moro!

Hyvä idea, jonka tulen toteuttamaan. Malaga on viihtyisä kaupuki.

Hyvää viikonloppua!

xx

Viivi

Hei kerro samalla myös parhaat paikat ja puolet Marbellasta/Puerto Banuksesta! Aivan ihana paikka. Toivottavasti pääsis ens kesänä taas. Ihan taivas<3 kaupat, rannat ja clubit;)

manna

Moikka Didem! Tuli sellainen kysymys mieleen et eikö sua haittaa ettei sun mies pukeudu mitenkään erityisen tyylikkäästi..? Näin joitain kuvia ja sillä näyttää olevan sellainen vähän renttu tyyli... Ku sulle itelle kuitenki pukeutuminen on tärkeä asia ja kuljette yhdessä jne..

kristina

ei jessus näitä kommentteja, eikö sinuna miehenä haittaisi vaatetuksesta nipottava nainen? eiköhän didem ja hänen miehensä ole ihan tavallisia ihmisiä, kenelle (vaatteiden lisäksi) on elämässä muitakin tärkeimpiä asioita.
itse en anna mitään pukeutumisvinkkejä omalle miehelleni, ellei hän niitä erikseen pyydä, annetaan jokaisen pukeutua niinkuin haluaa.
ps. en ole kun pari satunnaista kuvaa nähnyt didemin miehestä ja ihan normaaleja vaatteita hän näyttää käyttävän, en ymmärrä miksi pitäisi kulkea nokka ja kaulukset pystyssa hugo bosseissa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.