Kirjoitukset avainsanalla balmuir

 

10.00 : Ystäviä minulla on kourallinen ja hänestä on tullut yksi heistä. Päivä alkoi siis Antonion kanssa. :) Pestiin, föönattiin ja lopuksi sain vielä vadelmanpunaiset huulet. 

11.00 Olen aina super innoissani föönauksen jälkeen. Kävelen kadulla hiuksia heiluttaen. Hiukset tuntuvat ihanan ilmavilta ja kiiltäviltä. Kuvissa olen juuri kävelmässä lounastreffeille.

11.30 Tuen vahvasti kantapaikkaani ravintola Teatteria, koska näköjään en käy missään muualla. :D Virpin kanssa tunnit vierähti liiankin nopeasti. Hänkin on yksi niistä tärkeistä kourallisista. <3

 

13.00 Jälkkäriksi yksi cappuccino, kiitos. Huulilla minulla on boho merkin tuotteita. Rajauskynä: Framboise ja huulipuna: 309 Transparent. Ajattelin etukätee vinkata sävyn, koska aina joku kysyy sitä. Sain kehuja huulistani tänään. hih :)

Muistakaa myös seurata mua snäpissä: bydidemozgun

14.00 Olen löytänyt unelmahameen Gina Tricosta tänään. Kesä pliis, tule nopeasti! Haluan myös kehua Balmuirin tyylikkäitä ja hyvältä tuoksuvia tuotteita. Käsirasvasta on noussut kuukauden aikan uusi lemppari. Nimenomaan tämä Meadow tuoksu. Mustavalkoiset purkit, sopivat täydellisesti mustavalkoiseen kylpyhuoneeseen kotona. 

xx Didem

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Antonio Flores   

              Olipas hauska viikonloppu. Mulla on mahtavia ihmisiä ympärilläni. Se on kyllä parasta elämässä. 

Ensi viikilla kuvaan muuten blogikirppis tavaroitani, joten pääsette pian kurkkaamaan mitä kaikkea on tulossa myyntiin. ;)

                                                                                     xx Didem

 

Kommentit (4)

rebe

Didem, olet mun lempparibloggaaja! Rakastan kauniita vaatteitasi ja kuvia, mutta erityisesti sitä onnellisuutta ja tyytyväisyyttä mikä sinusta hehkuu<3

Linda

Onnistuneita, ihania kuvia! Jäin pohtimaan mistä kuvissa näkyvä takki on? :) <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.