Kirjoitukset avainsanalla bikbok

Päiväni tähän saakka..

Aamu alkoi Bik Bokin pressitilaisuudella ravintola Southparkissa. Odotan innolla tätä raikasta farkkumuotia, joka on tulossa kovalla ryminällä tänä keväänä. Bik Bok uudistaa klassiset farkkumallit ja vaikutteita kevään mallistoon on otettu 60- luvun muodista. Klassisen sininen farkku tulee näkymään kauppojen henkareilla ja katutyylissä paljon. Suosittelen siis hankkimaan yhdet sellaiset. Bik Bok yhdistelee sinistä farkkua mokkanahkaan ja bohemiseen pitsipaitaan. Kevään trendikkäin farkkumalli on suoralahkeinen girlfriend- malli. Vyötärön korkeus ulottuu lantion ylle. Näytillä oli paljon muutakin ihanaa ja matkakuume sen kun nousi, kun näin bikineitä kaikissa ihanissa väreissä. Ylipäätään koko Bik Bokin kevät/kesä 2016 mallistossa nähdään rohkeita printtejä, pitsiä, hapsuja ja 90 -luvun stailausta. 

Blue Story - farkkukampanja alkaa 4. helmikuuta kaikissa Bik Bok -liikkeissä. Itse meinaan napata ainakin yhdet girlfriendit mallistosta. 

Pressiaamiaisen jälkeen kiirehdin Herttoniemeen. Jätin auton sinne huoltoon ja tulin metrolla takas kaupunkiin. En oo kulkenut metrolla vuosiin ja havahduin uuteen pysäkkiin Helsingin yliopisto? Siis onks se uusi, vai miten en muista että sellainen pysäkki olisi olemassa? No mutta, rautatieasemalla hyppäsin kolmoseen ja nyt istun hetken aikaa kotona, kunnes lähden kuvaamaan ja hakemaan Lucan päiväkodista. Ihan hyvä välillä käyttää julkisia, koska nyt huomaan kuinka paljon oikeasti ajan ihan naurettavan lyhyitä pätkiä. Lapsen kanssa toki helpotus, vaikka Luca onkin reipas kävelijä. Jätettiin vaunut pois noin vuosi sitten. 

Miltä kevään muoti kuulostaa? 

xx Didem

Kommentit (4)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Niinkö. Täytyy katsoa :) Odotan jo kevättä ja kaikkea uutta ja raikasta. <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Eilen illalla juhlimme Stellan ja Eevan syyskemuilla Aleksinkulman Marimekko liikkeessä ja siitä jatkoimme BikBok Forum flagship openingpartyyn.  

Kiitoksia kaikille hyvästä tunnelmasta ja hyvin järjesteyistä kemuista.

                                              Nauttikaa kuvista ja kertokaa mitä mieltä olette asustani? 

                                        Poloneule & Hame/ ZARA, Laukku/Chanel, Korot/Nelly.com (gifted)

 

                                                                                      xx Didem 

Kommentit (4)

kristina

didem! miten nykyisin laitat hiuksiasi? minulla on nimittäin ihan samanlaiset hiukset kuin sinulla (eli kuivat käkkärät), mutta sinulla ne näyttää ihanan suorilta ja silkkisiltä, kerro ihmeessä tämä antonion taika minullekkin :)
hyvää loppuviikkoa! pus!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.