Kirjoitukset avainsanalla bydidem

Photos by Juuli Rönkä

GET ANSWERS. 

Vastaan kaikkiin kysymyksiin jotka liittyy minuun itseeni, muotiin, hyvinvointiin, kauneuteen, äitiyteen, lapsen kasvatukseen, ruokaan, liikuntaan, omaan kasvuuni, ajatuksiin ja unelmiin. Vastaan siis kaikkeen siihen mitä muutenkin käsittelen blogissani tänä päivänä. Muistetaan pitää hyvä meininki ja kysymykset asiallisina.  

Tänään to do -listalla on vastailla sähköposteihin, käydä lainaa Stockalta vaatteita huomisia kuvauksia varten, tavata ystävä ja yrittää ehtiä vielä pyörähtää pr -toimistoilla, ennen kuin jengi lähtee viikonlopun viettoon. 

xx Didem

Kommentit (9)

hvm

Miten sä alunperin päädyit aloittamaan blogin? Mikä vuosi oli? 
Missä tutustuit Janitaan? 
Mikä on sun ihonhoitotuote mitä olet käyttänyt vuosia ja mistä et mistään hinnasta luopuisi? 
Miten koet että miehesi poissaolo vaikuttaa parisuhteeseenne? Onko helppoa olla toisesta erossa pitkiä aikoja? (Kaikkeen varmaan tottuu tosin :) )

Vielä näin aiheen vierestä, mä kyllä tykkään niin paljon sun blogista! <3

Vierailija

Suoristatko luonnonkiharan tukkasi joka päivä? Millainen on suhteesi luonnonkiharaan? Mitä hiustuotteita käytät? Kiitos blogista. ☺️

Vierailija

Sulla on kiinnostavat kasvot. Sopivat tuollaisiin "tarinaa kertoviin" kuviin :) Ihana Didem

Vierailija

Mitä miehesi tekee työkseen? Blogista saa sellasen vaikutelman että rahasta ei puhuta, mutta että siitä ei ainakaan ole ongelmaa.. aika goals!
Mistä sukujuuresi tulevat?
Onko suvussasi eri kulttuureita? Näkyykö se Lucan kasvatuksessa mitenkään?
Olit joskus Anna-lehden haastattelussa ja sanoit sillon että tykkäät vanhoista sukupuolirooleista ~ mies tekee töitä ja nainen kotona hoitaa lapsia ja kotia - onko ajatusmailmasi muuttunut nyt vuosien aikana kun blogisi menee ihan työstä ja saat toteuttaa itseäsi omalla tavallasi?
Ja vielä sellanen vähän erinlainen ja aika intiimi kysymys- miten suhtautuisit pettämiseen? Mietin vain kun miehesi ja sinä olette niin pitkään aina erossa toisistanne, onko teillä minkäänlaisia "sääntöjä"? Saako "lipsahduksen/vahingon" anteeksi?

Evvi

En oo ikinä kommentoinu sun blogiin mittään vaikka oon lukenu sun blogia jo alakuajoista lähtien. Oon just niitä lukijoita, joie olemassaoloa et ees tiiä ;) Veikkaan että oon sun historian ensimmäine lukija ;) mutta joskus on iha hyvä antaa palautetta, joten kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! Oot ihanan aito ja välittävä ihimine! Sun kehittymistä bloggauksen sarala on ollu mahtava seurata. Ja koska oon aina aatellu ja aattelen vieläki, sanotaa se nyt iha äänee, oot heittämälä suomen kaunein nainen. Oikeesti. 😘 Ja ku annoit luvan kysyä melekee iha mitä vaa, nii..

- ois kiva saada postaus sun vaatekaapin sisällöstä, sellane yleiskuva. Lisäks postaus eniten käyttämistäs laukuista ja kengistä, lemppareimmista vaatteistas.
- lupailit joskus postausta lestadiolaisten naisten pukeutumisesta ja hiustyylistä, mut sitä ei oo vielä kuulunu. Se ois ehottomasti yks mielenkiintosimmista postauksista!
- mite sun bloggaamise ammattimaistumine on vaikuttanu Lucaan tai teiä perhe-elämää?
- kuinka paljo bloggaus vie sun päivittäistä aikaa?
- mikä on sun mielestä teiä parisuhteen suola? Mitkä ois sun vinkit onnistuneeseen ja toimivaan parisuhteeseen?
- Millasia tulevaisuuen suunnitelmia sulla on bloggaamisen ja muun elämäs suhteen?
- missä haluaisit olla viiden vuoden päästä? Millanen elämäntilanne sulla olis?
- onks sun omasta mielestäs bloggaamises muuttunu erilaiseks viime vuosina, cosmolle siirtymise jälkee?

Ei mul muuta, oot huikee, muista se! Ihanaa ja aurinkoista kevättä! Toivottavasti kaikki sun unelmat toteutuu! ☺️

Mia K.

Jestas! Kyllä huomaa, että ammattikuvaaja osaa hommansa!! Mä oon nuorempana tehnyt kameran edessä myös kuvauksia, ja rakastan, jos kameran takana on tyyppi joka on hyvä! Tämä on ☆
Saa sun parhaat puolet esiin! ♡

Keep going! :)))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Janita Autio

Tykkään tarkkailla, tehdä havaintoja ja päivän päätteeksi miettiä päivän tapahtumia sängyssä ennen nukkumaanmenoa joko itsekseni tai toisen kanssa. Päässä raksuttaa, mutta olen huono tuomaan ajatuksiani julki, niin että ne ymmärrettäisi oikein :) En osaa kertoa vitsiä, niin että muutkin itseni lisäksi saisi naurukohtauksen. Minulla on yksi vitsi jonka osaan ja senkin kertomisessa menee niin kauan, että kukaan ei enää jaksa kuunnella ja olen jo tarinan aikana tipahtanut monta kertaa, koska omasta mielestäni vitsi on maailman hauskin.

Minua ei haittaa, etten ole se henkilö, jonka vuoksi kaikkien päät kääntyy ruokapöydässä kun avaan suuni. Uusien ihmisten kanssa, small talkin jälkeen, istun hiljaa, hymyilen ja avaan suuni silloin kun tulee aihe joka kiinnostaa tai henkilö joka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Olen sosiaalinen tiettyyn pisteeseen saakka. Olen myös valikoiva. Viihdyn sosiaalisissa tilanteissa erittäin paljon, mutta enemmän se on ehkä sitä, että tykkään observoida ja olla ihmisten ympärillä. Voin tuntikausia istua ja observoida ihmisiä, heidän välistä kemiaa, ilmeitä ja tilanteita. Nautin siitä, että joku muu hoitaa puhumisen ja itse voin vaan olla.

Toki lähimmäisten ystävien kanssa käytökseni muuttuu ja muistan, että opiskeluaikoina ryhmätilanteissa olin niin innoissani jostain aiheesta, että muiden oli vaikea saada suunvuoroa, kun minulla oli niin paljon sanottavaa. Halusin jakaa kaiken sen tiedon minkä olin lukenut ja omaksunut. Jos lukisin uutiset ja sivistäisin itseäni päivittäin, niin minullahan olisi varmaan koko asioita joita haluaisin pohtia ääneen.

Eilen seurasin yhtä vanhempaa naista Flamingon pukukopissa. Häntä selvästikkin ärsytti vieressä pukeutuva tummaihoinen äiti lapsineen, koska sen verran tympeä oli rouvan naama, kun kyseinen perheenäiti lastensa kanssa hänen viereensä tupsahti. Ihmisen ilmeet voi kertoa meille enemmän kun tuhat sanaa. Se oli inhottavaa. Rouvan huokailut, silmien pyörittely ja kauhistelu ei jäänyt kyseiseltä perheeltä huomaamatta. He eivät välittäneet. Lähtiessäni loin leveän hymyn äidille ja hänen suloiselle alle vuoden ikäiselle pörröpäälle. Tietyt asiat jää pyörimään päähäni. Tämä oli yksi niistä. Naisen hymy takaisin minulle jäi mieleen. 

Käytiin eilen tosiaan tuolla Flamingossa. Luca oli aivan mielissään. Meidän perheen lisäksi muutama muukin oli innostunut näin hiihtoloman aikana lähtee polskuttelemaan. Tänään olisi tarkoitus suunnata luonnontieteelliseen museoon. Meidän perheessä vietetään puoliksi hiihtolomaa. Koska meidän työajat on mitä sattuu, niin hiihtoloma ei tunnu varsinaiselta lomalta, mutta kelit on sen verran mainiot, että saatetaan lähtee jopa jonnekin hiihtoretkelle. 

Pienellä eleellä saa paljon aikaiseksi. Sekin on sivistystä. Kaikilla meillä on omat vahvuus alueemme. Ehkä säästän ne maailman uutiset sit huomiseen ;) 

xx Didem

Kommentit (16)

Seurailija

Tämä oli erittäin tärkeä postaus, kiitos sinulle tästä avautumisesta! Tätä myös introverttiydeksi kutsutaan.... tai kai me olemme jollain kohtaa introverttiys-ekstroverttiys (sisäänpäin-ulospäinsuuntautuneella) akselilla. Tykkään seurata blogiasi, sitä muodin ja hyvänmielen osioita, mutta tästä tulin niin hyvälle mielelle kun olen itse juuri samanlainen! Olen paljon pohtinut nyt näitä luonnejuttuja, kun tuntuu että työympäristössöni on nyt siunaantunut näitä jotka eivät mitään välitä kuinka rumasti toisille puhutaan ja ovat kaikessa suuna päänä... Tuntuu että koko ajan pitäisi olla rähisemässä ja puolustamassa oikeuksiaan... Tämmöinen tarkkailija ei siihen oikein pysty! Mutta annan luvan itselleni siihen, enkä suostu tuntemaan siitä alemmuutta. Vitsien kertomisessa aivan sama juttu, mieheni on niin hyvä niitä kertomaan, en ymmärrä miten hän muistaakin aina sopivan jutun tilanteeseen😅😆mutta kiitos tästä jutusta tosiaan!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Ole hyvä <3

Älä missään nimessä tunne siitä alemmuutta hyvänen aika sentään. Tarkkailijat kunniaan :D

Ihana huomata, että sait jutustani kiinni, koska pelkäsin ettei tekstini välttis aukea lukijoille. 

Hyvää viikonloppua!

puss

Eeva Roots

Olen todella samantyyppinen, ennen puhuin paljon enemmän innostuneena ryhmissä ja uusienkin ihmisten kanssa, en halunnut olla huomion keskipisteenä vaan saada energiaa tarttumaan ja keskustelua syntymään. Nykyään, iän ja kokemusten myötä, tarkkailen entistä enemmän ja tiedostan että sillä oppii paljon. Olen aina kohtelias, avoin ja mukava kaikille, mutta valikoiva sen suhteen ketä todella lähelle päästän.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Täysin samaa mieltä Eeva. TÄYSIN. Juuri näin minä myös tunnen ja tosiaankin yhdyn siihen että sillä oppii myös paljon. 

xx

Mia K.

Tässä oli kiva energiavire tekstissä! Olen itse erittäinsuper-herkkä lukemaan jo rivienkin välistä asioita:)!
Susta kyllä ehkä saa puheliaamman kuvan mm instasnäpissä, kun puhelet kivasti :D Joten, tämä oli mukava kuulla, että ei se pädekkään pitem,än päälle.

Kaunista viikonloppua! ☆☆☆
www.miakuusisto.fi

Didem
Liittynyt17.11.2015

Ai ai...haha, niin minäkin ;) Välillä pelaan/käyttäydyn niin etten muka tajua..ja tiedätkö mulla on usein sellainen tunne, että olen aina askeleen edellä (jota muuta ei tiedä). Olen aina miettinyt asian jo paljon pidemmälle. Tästäkin aiheesta olisi paljon helpompi keskustella kuin kirjoittaa :D

Kaunista viikonloppua Mia <3

@hairbyhejcki

Ehkä et osaa kertoa vitsiä, mutta sinulla on taito kirjoittaa tekstiä niin, että lukija löytää tunnelman.

M.K

"Jos lukisin uutiset ja sivistäisin itseäni päivittäin, niin minullahan olisi varmaan koko asioita joita haluaisin pohtia ääneen." - Tästä postauksesta huomaa kyllä, ettet haasta itseäsi älyllisesti oikein millään tavalla elämässäsi. :) Sehän on tietysti oma valintasi, jota et toivottavasti kadu myöhemmin. Itse koen elämäni antoisana, kun haastan itseäni eri tavoilla. Ja p.s: olen silti myös "perinteinen", hellä ja huolehtiva nainen. ;)

K.M

Muttet mukava ja kiltti. Intel-letku-Ellinä hakisin NASAlle töihin tai miesseuraa viereisestä baarista jos oot noin kiukkuinen. Hymyä tai jotain muuta huuleen, siitä se lähtee.

Jotenki musta tuntuu et näitä kommenteja kirjottavat naiset on joko munaa vailla tai pettynyt omaan älykkyyteensä. Didem on tehny kovan työn bloginsa ja itsensä eteen ja nyt se on tuottanu tulosta. Suosittelen mieluummin yrittämistä oli lähtötilanne mikä tahansa ja sietokykyä jos menee pieleen kuin väärän tiedon levittämistä. Aika yksoikosta nähdä älyllinen haaste sanomalehtien lukemisella ja koulunpenkillä paikkaansapitämättömän tai arvottoman tiedon tankkauksella. Muutenhan joka opiskelija ois miljonääri eikä alkoholisti.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Jatkuvasti sivistän ja haastan itseäni. Päivittäin :)

Tekstissäni tarkoitin nimenomaan uutisten lukemista. En lue uutisia päivittäin, mutta jos lukisin, niin paljon olisi varmasti sanottavaa. En kuitenkaan koe, että jään mistään paitsi, kun en heti ensimmäisenä tiedä mitä maailmalla juuri sillä hetkellä tapahtuu. Tässä vaiheessa voi jo onneksi valita missä asioissa haulaa itseään haastaa. Sen verran kunnianhimoinen ihminen olen, että teen sitä lähes päivittäin. 

Seuraava kommentoija sanoo "Aika yksoikosta nähdä älyllinen haaste sanomalehtien lukemisella ja koulunpenkillä paikkaansapitämättömän tai arvottoman tiedon tankkauksella. Muutenhan joka opiskelija ois miljonääri eikä alkoholisti."

Olen tismalleen samaa mieltä tässä asiassa.

Ihanaa viikonloppua molemmille <3 

Vierailija

Hei!

Mitä ajattelet tuon "koulunpenkillä paikkaansapitämättömän tai arvottoman tiedon tankkauksen" tarkoittavan?

Hyvää viikonloppua!:)

Alkuperäinen

Se tarkottaa sitä et nuoret ei pysty kehittymään potentiaaliinsa nähden niin hyvin kuin voisi kyseisellä alalla tai koko elämässä ja oppii myös samalla vääriä asioita ja/tai oppii ajattelemaan väärin, minkä takia nuorten kehitys polkee paikallaan. Osittain tän takia et nuorilla ei oo mitään arvokasta käsissä työmarkkinoilla meillä on huima nuoristyöttömyys. Yleisesti tasa-arvoon ja peruskoulutukseen laajuuteen kattamaan olennaiset perusasiat ois myös tärkeää et nuoria ei syrjäydy. Nyt paljon olennaista jää ulkopuolelle kuten syöminen, alkoholinkäyttö ja rahankäyttö mm. suurimmalla osalla koulutuksen suppeuden takia sinne päin, mihin viittasin alunperin. Koen itse et nuorten pitäis enemmän päästä tekemään, saada monenlaisiin perusasioihin paremmat eväät perheestä riippumatta ja toisaalta etiikkapuolen koulutus on yhtä tärkeää ettei lapsista kehity vaan psykopaatteja - silloin elämä menee hukkaan.

Vierailija

Etenkin luovilla aloilla tai jos haluat parhaaksi jossain se ongelma korostuu et sun pitää vältellä väärää tietoa ja keskinkertaisia oppeja tai koko prosessi vahingoittuu.. aina tietysti vääriä ihmisiä kuten yleensäkin. pahoittelen etten osannut selvemmin sanoa et kaikki varmasti ymmärtää mitä ajan takaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Janita Autio // edit by me

Outfit // Gina Tricot

Hehku on sana, jota huomaan käyttäväni usein eri tilanteissa puhuessani kasvoista, hyvinvoinnista, onnellisuudesta, itsetunnosta, silmistä, vuodenajoista, terveydestä yms.. 

Pidän tästä sanasta, tykkään käyttää sitä ja haluan elää sisäisesti hehkuvan elämän mahdollisimman pitkään. Kiinnitin viikonlopun aikana huomiota ihmisiin, joiden kasvot, olemus, kehonkieli ja tapa puhua oli niin ihailtavaa. Sellainen onnellisuuden hehku puski läpi, eikä sitä voinut olla huomaamatta. Tiedättekö kun näet ystävästä tai ihmisestä, jolla on takana vastoinkäymisiä, ero, masennus, vakava sairaus, elämään on tullut äkkipysähdys, johon ei voi varautua ja hän on elänyt pimennossa, käynyt läpi helvetin, selättänyt sen tai oppinut elää asioiden kanssa, niin näet sen muutoksen ja hehkun, joka on palannut takaisin siihen henkilöön, jopa entistäkin suurempana. 

Elämä on täynnä muutoksia, eikä kaikkiin muutoksiin voi tosiaankaan varautua. Lapset kasvavat ja itsenäistyvät, me vanhenemme, työpaikka ehkä vaihtuu, ulkoiset olosuhteet muuttuvat ja joskus ihmissuhteet loppuu ja alkaa. Koko ajan tapahtuu jotain. Vastoinkäymiset koettelevat ja myös kovettavat meidät.

Eräs ystäväni, joka juuri oli palannut parin viikon reissusta, huokui sisäistä hehkua nyt viikonloppuna. Hän oli iloinen ja tyytyväinen ja jakoi läsnäolollaan sitä myös muille. Hän oli lähtenyt reissuun ihan yksin pariksi viikoksi, joista ensimmäinen viikko kului joogaleirillä. En ollut aikoihin nähnyt häntä näin onnellisena. Hänellä on takana haastava erovuosi. 

Jos itse olet heikossa elämäntilanteessa, on tärkeää hakeutua positiivisten ja hyvää energiaa tuovien ihmisten ympärille. Vietä aikaa sellaisten ystävien kanssa, jotka saa sinut nauramaan ja tuntemaan olosi rauhalliseksi ja paremmaksi. Heikko ihminen tarvitsee henkisesti hyvinvoivan ihmisen tsemppaamaan. Helposti kaksi heikkoa lyöttäytyy yhteen, eikä se välttämättä ole hyväksi kummallekkaan, vaikka ajatuksia on helpompi jakaa samassa tilanteessa olevan kanssa. 

Ettei tämä nyt mene liian deepiksi, niin palataan takaisin tähän ihanaan hehku -sanaan ja sen merkitykseen minulle. Oma hehkuni alkaa sisältäpäin ja näkyy muille katseesta, hymystäni ja pirteästä energiasta jota jaan. Joka päivä, ei tietenkään ole hehkuva olo ulkoisesti sekä sisäisesti ja välillä on päiviä jolloin haluaisin vain jäädä sängynpohjalle pakenemaan ulkomaailmaa, mutta näitä päiviä on onneksi hyvin harvoin. Hymyilevä ja itsevarma ihminen vetää puoleensa. Ihan vain senkin takia, että sellaisen ihmisen vieressä on hyvä olla. 

Näihin seuraaviin asioihin voit vaikuttaa. Aina voi muuttaa ja kehittyä elämän eri osa-alueilla.

  • Ihmissuhteiden hoitaminen
  • Terveydestä huolehtiminen
  • Mieluisan harrastuksen löytäminen
  • Oikein syöminen
  • Liikkuminen
  • Toimeentulo 
  • Sisäinen hehku

 Hehkuvaa maanantaita!

xx Didem

Kommentit (2)

Vierailija

Tosi hyviä ajatuksia mut sen oon toisaalta huomannu et jos on aidosti heikossa asemassa se apu on ainoastaan itsessä, muissa heikoissa tai tuurissa. Tavallaan toi kuvaelma koskettaa tilannetta jossa hyväosainen joutuu ongelmiin et puhelimessa on oikeita nimiä tilanteen ratkaisun kannalta. Musta tuntuu et moni hyväosainen rinnastaa ongelmiin joutumisen samanlaiseks kun vähäosainen joutuu ongelmiin ja sit vertaillaan et mäkin nousin, et mun on oltava erityinen ihminen ja suurin osa vaan jää niihin ongelmiin. Nimimerkillä syyllistynyt itse tähän kun tosiasiassa oon ollu tilanteissa silloin et joku muu on ratkaissut mun ongelmat, ja nyt oon suht helisemässä kun kukaan ei auta, paitsi yrittää hyväksikäyttää.

Siperiassa oppii sotimaan et jos tästä selviytyy niin koulutus on arvokasta tulevaisuudessa. Ristiriitaiset tunnelmat kun oon tavallaan kiitollinen tästä ja tavallaan todella katkera etten voi vaan nauttia elämästä. Kaikkea on vaikea saada samaan aikaan. Tulee mieleen oonko pyytäny liikaa, nimittäin sen minkä pyytää, se tuntuu tulevan luokse. Jos on siis syntyny riittävän hyväosaiseksi, aavikolla munasillaan pullo bonaquaa voi olla jo niin sanotusti työn takana..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Janita Autio

Hello. Ai oliko mahtavaa herätä tänään aurinkoon ja viikonloppuun, kun tiedossa on sauna ja spa -päivä tyttöjen kanssa? Olen odottanut tätä päivää niin kauan. Ollaan tyttöjen kanssa lyöty lukkoon tämä päivämäärä jo ennen joulua. Meillä on meidän whatsapp -ryhmä joka on pysynyt hyvinkin aktiivisena kaikkien kiireistä huolimatta, mutta se että saadaan järkättyä aikaa treffeille, joka sopisi kaikille, on haastavampaa. Tänään vietetään siis meidän Ladies of Helsinki -ryhmän ystävänpäivää kasvohoitojen, kuplivan ja juoruilun merkeissä :D 

Viime viikko oli pelkkää mallin elämää (haha no ei ihan), mutta duunin kautta olen päässyt olemaan muutamia kertoja mallin saappaissa ja esittelemään vaatteita, niin että joku toinen stailaa minut ja se on ollut varsin ihanaa vaihtelua perus asukuviin. Olen kahtena aamuna viime viikolla saanut istahtaa meikktuolille aikaisin aamulla, juoda kahvia ja rupatella meikkaajan kanssa, nauttia siitä kun hän loihtii minulle meikin ja laittaa hiukset. Koska rakastan kosketusta, niin pidän näistä hetkistä paljon. Eilen kuvattiin Cosmon 3 x tyylipalstaa. Kuvattiin yhteensä 9 ruutua (kaikki erilaisia). Tuutte näkemään minut niin siisteissä lookeissa huhti-, touko- ja kesäkuun Cosmon numeroissa. Viikko on siis sisältänyt erityisen paljon sandaaleita, turbaaneita ja keväisiä asuja. 

Päivät ovat olleet pitkiä ja perhettäkin pitäisi pyörittää samalla, niin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Täällä minä kuitenkin olen. Ensi viikolla tulee pitkästä aikaa Q & A -postaus. Iho ja hiukset on kyllä saanut hankausta ja triplapesukertoja viikon aikana, mutta on ollut positiivista huomata, että herkkä ihoni on jaksanut vahvoja meikkejä hyvin, eikä ole rasittunut yhtään. Monta kylpyhetkeä jo takana ja nyt edessä vielä yksi mitä parhaimmassa seurassa. Nostan samppanjapullon nyt kylmästä ja soitan itselleni taksin. Nähdään instastoryn puolella ;)

xx Didem

Kommentit (6)

M

Moi, mikäköhän mahto olla se luomiväri joka sul oli viime viikolla jossain instastoryssa missä taisit istua autossa ja kerroit et joku oli meikannut sut ja et sul oli jotenki "hienostunu" tms olo siin meikissä:D hitsi kun en muista kenen tekemä se meikki oli.. se meikki tosiaan oli mun mielestä aivan upea ja aloin täs miettii sitä luomuväriä, jos kävis jostain sellasen metsästää..

Didem
Liittynyt17.11.2015

Joo torstain kuvauksissa mulla oli sellaista ruskeeta ?! Juuli meikkasi ja kuvasi minut. Kysyn häneltä, koska en tosiaankaan tiedä mitä se oli. Mulla ei ollut muuta kun sitä luomiväriä..mutta se teki jo ihmeitä 😀
Mä checkaan ja palaan.

Vierailija

Nyt täytyy kyllä ilmaista negatiivinen fiilis, joka blogistasi on jäänyt lähiaikoina. Olen tässä parin kuukauden aikana kysynyt melko useasti eri postauksien kommenteissa samaa asiaa enkä ole kertaakaan saanut vastausta. Mielestäni ei ole kivaa, että vastaat uusien postausten kommentteihin muille, mutta jätät vanhempiin vastaamatta. Tykkään blogista valtavasti, mutta tästä on kieltämättä jäänyt tämän kevään aikana todella huono mieli useaan otteeseen. Varsinkin kun niitä kommentteja ei usein ole kuin pari omani lisäksi kyseisissä postauksissa.. Eihän kyseessä nyt ole mikään maailman isoin asia, mutta herättänyt välillä jo sellaisen fiiliksen, että et kunnioita lukijoitasi eikä enää huvita samalla tavalla palata blogisi pariin.. Tämä on kuitenkin pitkään ollut se ihan ykkössuosikkini blogimaailmasta. Ja kysytty kysymys on tosiaan ollut, että oletko myymässä jotain laukuistasi lähi aikoina ja Olisitko kiinnostunut myymään vaaleanpunaisen vuittonisi? Ei ole tarkoitus kommentoida negatiivisesti, mutta halusin vain tuoda tämän asian esiin..

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos rakentavasta palautteesta. Pahoittelut ❤️
Minulla on ollut huono tapa vastata yleensä vain uusimpien postauksien kommentteihin. Pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja tarkistaa kommentit tästä lähtien yleisestä kommenttiosiosta ja muistaa vastata.

Laukuista..niin vaaleanpunaisesta lvstä en halua luopua. Minulla on sininen YSL jonka voisin ehkä myydä. Jos kiinnostaa niin laita vaikka saähköpostia niin kirjoitellaan siellä ja voin lähettää kuvia laukusta.

Hyvä että muistutit mua taas tästä kommenttjutusta.

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.