Kirjoitukset avainsanalla bydidem

 

Olen aina ollut ehkä vähän sellainen poikatyttö. Pienenä ja teininä leikin ja hengailin paljon poikien kanssa. Muistan täällä Turkissa, kun vietimme pidempiä aikoja kesälomasta, niin vanhempani eivät saaneet minua pois vedestä ollenkaan. Aamusta iltaan juoksin, leikin, uin, hypin ja riehuin. Enimmäkseen poikien kanssa. Sain paljon haavoja, mutta ne eivät menoa haitanneet. Laiturilta ja veneiltä vedin hurjempia voltteja, kun mun poikakaverit ja uintikilpailuissa voitin heidät mennen tullen. Suomessa Riihimäen maauimalan vesiliukumäessä vedin aina biksut alas, jotta luistaisi paremmin ja tehtiin kavereiden kanssa patoja liukumäessä ja hypittiin laitojen yli nokkosten sekaan. Tykkäsin tehdä enemmän sellaisia extreme juttuja, kuin poimia simpukoita rannalta, vaikka välillä harrastin sitäkin.

Tänään sisäinen poikatyttöni heräsi taas ja tuntui kuin menin ajassa 20 vuotta taaksepäin. Olin ihan villinä ja niin vapautunut! Olen uinut ja hyppinyt tänään niin paljon, että silmät ovat aivan punaiset kloorivedestä :D Lucalla oli niin hauskaa. Nauratin häntä koko päivän.

On minussa vahvasti myös toinen puoli, joka rakastaa nautiskelua, naisellisuutta ja tietynlaista käytöstä. Allaspäivän päätteeksi varasin itselleni ajan kokovartalo hierontaan, johon kuului myös kuorinta ja kasvonaamio. Hoito päättyi turkkilaiseen saunaan, jossa minut pestiin from top to toe. Nyt on hiukset föönattu. Täällä föönaaminen maksaa 5 euroa. Eli aika paljon halvempaa kuin Suomessa. Kohta lähdetään perheen kanssa ilalliselle ja sit tänä iltana jatketaan Deryan kanssa iltaa vielä jossain. 

ps. Vastaan edellisen postauksen kommentteihin vähän myöhemmin. Ainiin ja mun biksut on Calzedonia merkkiset.

 

xx Didem

Kommentit (3)

maei

Pitäisköhän sun mennä hoitamaan toi psykoosi? En ymmärrä pakkomielteistä kommentointiasi tähän blogiin, jos pidät Didemiä niin mauttomana niin mitäs sä täällä sitten teet? Kyllä minulle vanhemmat jo opetti että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, voi pitää suunsa kiinni, ihan vinkkinä vaan sullekin.
Tsemppiä ton pahan olon kanssa, jospa saisit hoidettua itsesi kuntoon. 

Didem, sä näytät upealta. Älä muutu tai välitä tästä psykoottisesta spämmääjästä. 

xx

Vierailija

Aiemmin olit niin kovasti olevinasi tosi perinteinen naisellinen nainen mutta nyt ootkin ollut aina poikatyttö? Häh? 

Vierailija

Hei! Siellä maanjäristys on ravistellut Bodrumiakin. Toivottavasti teillä on kaikki hyvin koko perheellä. Sähköt on varmaan vielä poikki? Mikä meininki? :o Terkut Alanyasta

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Greetings from Bodrum Marina.

xx Didem

Kommentit (14)

Vmmm

Ihana mekko! Toivottavasti mä löytäisin jonkun reissusta, kun yhteenkään kivaan en ole Suomessa törmännyt, vaikka kovasti yritän etsiä matkalle mukaan. :)

Anna

Hei!Luin hiljattain haastattelusi me naisista enkä voinut olla miettimättä että miten olet turvannut tulevaisuutesi, jos eroatkin joskus miehestäsi? Ilmeisesti ette ole naimisissa, joten suojasi erotilanteessa olisi nolla. Huomasin myös alempana kun joku kyseli, riittääkö blogin tekeminen päivien sisällöksi. Vastasit siihen ympäripyöreästi. Pointtini on kai se, että jos on kasvanut "pappa betalar" -perheessä, niin voiko tosiaan tukeutua "luxus"-elämäntyyliin, jonka mies rahoittaa, ja periaatteessa itse olla tekemättä mitään, kouluttautumatta jne... Itse en pystyisi pelkästään omia kuviani päivät pitkät käsittelemällä elämään, saatika tukeutumalla täysin toiseen (blogista saamat tulot tuskin rahoittavat vaadittua elintasoa). Järjestely kuulostaa kovin vanhanaikaiselta. Ja siis siinä ei ole mitään pahaa, jos mies tienaa hyvin, mutta miksi nainen ei olisi kunnianhimoinen ja tienaisi omia rahojaan ja pyrkisi elämässä eteenpäin? Aikuinen on kuitenkin itsestään vastuussa. Toisen varassa eläminen voi loppua mistä tahansa syystä, koska vain.

Vierailija

Taas näitä... onko se sulta jotain pois itkuirmeli jos jollain on riihikuivaa repästä enemmän ku sulla ja vieläpä oikeen miehen fikasta?! Häh?!? Mene töihin taukki ja ole turpa tukossa!

Vierailija

Olen pahoillani jos rakentava keskustelunavaukseni häiritsi sinua.

P.S. Didem, sen sijaan että julkaiset tällaisia kommentteja olisi kiva kuulla oma rakentava vastsuksesi aiheeseen.

Vierailija

Kukaan ei ole velvollinen vastaamaan idiotismiin! Kuvitteletsä oikeesti et se muuttaa sun elämää oli vastaus mikä hyvänsä -jos sellasta edes saat?! Saatsä jonkun orkun siitä, että sulle vastataan sun rukouksiin tälle sua niin "riipivälle" kysymykselles?! Luuseri.

Vierailija

Oh my Goooood miten nämä asiat kuuluvat sinulle yhtään millään tavalla?

Anna

Ajattelin että julkisuuden henkilö Didem haluaisi avata tätäkin puolta.

Vierailija

Urpo -jos haluais niin kai se olis siitä jo postannu ihan oma-aloteisesti?! Vaan siks et kertoo elämästään somessa ei tarkota et tarvii kertoo aivan kaiken -etenkään raha asioitaan joka on muutenkin täysin mautonta mutta just niin perusuomalainen pelle piirre jonka säkin tunnut omaavan -joko sillä leveillään tai sit siitä udellaan. Koita kasvaa vähän..

Vierailija

No kuka on kieltänyt?! Pitääkö sitä vaan kysyä/kommentoida täysin asiattomia ja ulkopuoliselle kuulumattomia asioita -pikkusen nyt filteriä ja käytöstapoja hyvät ihmiset...

Vierailija

Moikka, löysin vasta sinun blogisi ja olisi kiva, jos kirjoittaisit enemmän monikulttuurisuudesta. Mitä kieliä itse puhut, mitä kieliä puhut pojallesi? Ja asutteko nyt Suomessa vai Sveitsissä ja minkä kieliseen kouluun poika menee? Onko sun Turkkilainen suku muuten muslimi?

Sinulla on Halpa ja tyylitön m...

Taas sinulla mauton säkki päälläsi! Mikä ihmeen muoti bloggari olet kun jatkuvasti esittelet tyylittömiä ja kauheita säkkimekkoja?

Eikö sinulla ole minkäänlaista tyylitajua ja makua? Tässä mekossa sentään kuosi ok ja värit kivoja, Muuta kivaa mekossa sitten ei olekkaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuvat: Sara Ollila

Niin siinä sitten kävi, että myöhästyin jatkolennoltani. Mahdollisuudet oli aika pienet, mutta iso kiitos Turkish Airlinesille ja Istanbulin lentokentän henkilökunnalle, jotka auttoivat, olivat kohteliaita ja yrittivät parhaansa. 

Pääsin koneesta ulos ensimmäisenä ja kentällä minua odotti sellainen mini lentokenttäauto joka ajoi hirveetä vauhtia emergency passport tiskille. Mahdollisuudet tyssäs aika nopeasti kuitenkin siihen kun kanssani seisoi aika monta muuta matkustajaa eri puolilta maailmaa, joilla myös oli kriittinen tilanne. Jotenkin puhuin itseni kuitenkin jonon ohi ja passitarkastuksen jälkeen lähdin kassialman näköisenä Chanel ja LV olalla heiluen juoksemaan tuhatta ja sataa vähän toiveikkaana, jos sittenkin ehtisin ja kone olisi odottanut minua. Istanbulin kenttä ei kuitenkaan ole ihan pienimmästä päästä, eikä kone odottanut minua :D 

Olin läpimärkä hiestä vielä hetki sitten ja kädet täristen kävelin Turkish Airlines tiskille selvittelemään uutta lentoa. Mun päästä vaan valui hikeä niin paljon, etten saanut lopetettua sitä. Hetken aikaa osoitin mieltäni ja heittäydyin lapselliseksi. Päästin muutaman kyyneleen keskellä lentokenttää, mutta mielenosoitus kesti vaan minuutin pari, jonka jälkeen rauhoitun ja päätin taas olla aikuinen. Onneksi matkustan yksin, niin ei ole ketään kelle valittaa ja kiukutella. Saan ihan keskenäni täällä purra hampaitani yhteen jos haluan olla pahalla tuulella. 

Onneksi kesäaikaan lentoja Bodrumiin menee monta päivässä, joten pääsen vielä tämän päivän aikana perille. Meitä oli oikeasti varmaan joku 100 henkilöä eri puolilta maailmaa, samaan aikaan jonottamassa uusia lentoja eri puolille Turkkia. Tutustuin yhteen tyttöön, jonka kanssa olen nyt jutellut ja aika on kulunut nopeasti. Täällä ei valitettavasti toimi wifi, mutta sain lainata nettiä, niin sen takia pääsin päivittelee taas. 

Tuon tekstin kirjoitin jo monta tuntia sitten kentällä, mutta kentällä ei toiminut wifi. Nyt vasta perillä ja toimiva netti käytössä. Bodrumin lento oli myös kaksi tuntia myöhässä. Kello on 1.35 ja koitan nyt alkaa nukkumaan. Odotan jo aamua ja turkkilaista aamupalaa :) 

 

xx Didem

Kommentit (10)

Vierailija

Tervetuloa Turkkiin! Asun itse täällä. Nautinnollista lomaa ja ihan ensin aamiaista! :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon <3 Tulin just rannalta. Nyt suihku ja sit lähdetään Bodrumin Marinaan kävelee siskoni kanssa. Varataan huomiselle illalle pöytä yhdestä kivasta ravintolasta. 

Missä asut? 

Vierailija

Miten sara Ollila on ottanut nämä kuvat jos olit yksin reissussa? Vai onko kuvat taas jostain vanhalta reissulta?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Nämä lentokenttä kuvat olivat jääneet koneelleni, niin ajattelin käyttää ne nyt, kun sopi hyvin teemaan. Yleensä kuvani on suht reaaliajassa.

OLet naurettavan huonotyylinen...

Miten kukaan voi pukeutua noin mauttomasti kuin sinä pukeudut?  SInulla ei taida olla ollenkaan tyylitajua!!

Jää sinne Turkkiin äläkä tule takaisin suomeen, ota hyvä ystäväsi Martina mukaan ja pysykää siellä Diktatuurissa lopun elämäänne. 

Olet yksi mauttomampia ja tyylittömämpiä muoti bloggareita joita suomessa on, niin tyylisi suhteen kuin ystäväsi suhteen.

Todella mautonta ja naurettavaa! Pysy Turkissa älä tule suomeen takaisin.!

Vierailija

Mitä vi****a sä lannevaateloinen siellä itket sitte.. sulje silmäs ja nettis.. tai vielä parempi; syöksy sementtiin ja sokaisru!! Arvaa vaan millaset mega kiksit sun kaltaset sukkasatiaiset antaa lataa lisää tätä "ällöpällö-öklö" tyyliä..!!!! Ime ittees jo -___-

Vierailija

Moi, toistamiseen kysyn, kun edelliseen en saanut vastausta sulta: muistelisin, että olet kirjoittanut ettet käytä silmänympärysvoidetta, mutta usein meikkaat kuitenkin vaan ripset ja kulmat? Voisitko siis suositella hyvää silmämeikinpoistoainetta? Kiitos :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Moikka moi. Odottelen täällä lähtöportilla. Kone Istanbuliin on myöhässä, niin ehdin päivittää pikaisesti blogia. Otin eilen lennot Turkkiin. Ihana lähtee sinne. Lennot ei ollut kyllä halvimmasta päästä (1000e ) vaikka sitä luulisi, että Turkkiin lentää aina halvalla. Toki, jos matkan varaa hyvissä ajoin, niin hintakin on siedettävämpi. Minulla on Istanbulissa nopea vaihto. Saa nähdä ehdinkö Bodrumin koneeseen, koska tää lento on nyt sen verran myöhässä. 

Lähdin taas käsimatkatavaroilla matkaan :) Viikon vaatteet, kengät, pari laukkua, kosmetiikka, järkkäri, läppäri ja lehdet mahtui taas jälleen kerran hyvin mun laukkuun. Kuka muu on samaa mieltä siitä, että Louis Vuitton weekend bag on tilaihme? :D

Derya lupautui toimia mun valokuvaajana Bodrumissa, joten toivottavasti luvassa on paljon kivoja matkakuvia. Palataan! 

 

xx Didem

Kommentit (16)

Vierailija

Näköjään sinunkin tulee mietittyä jonkin verran hintoja vaikka miehesi varakas onkin. Tai no, en tiedä mikä hänen nykyinen rahatilanteensa on.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Tottakai! Oli rahatilanne mikä tahansa niin mielestäni hintoja pitää aina miettiä. 

Nyt perillä :)

Herää jo äläkä tee postauksia ...

Haha sulla ei taida kyllä olla minkäänlaista makua, kauheet housut ja kengät tässä postauksessa.

OOt kun joku kirputori kukkahippihöperö, jolla ei mitään makua vaateittesi suhteen!

Edellisessä postauksessa ihan kauhee roikkuva sininen halpis mekko.

Miten edes kehtaat tehdä postauksia noin mauttomista vaateista??

Mikä sinua vaivaa?? Ei yhtään tyylitajua??

Didem
Liittynyt17.11.2015

Mua ei vaivaa mikään, mutta sua selvästi vaivaa! Älä nyt hyvä ihminen katsele mun kuvia jos noin paljon ottaa päähän. Oot nyt aika monessa postauksessa yrittänyt dissaa ;) 

Didem
Liittynyt17.11.2015

Haha..Kiitos Marja :)

Just vasta pääsin perille. Molemmat lennot oli myöhässä!

Elina C.

Moi, ilman mitään ilkeyttä ihan puhtaasti mielenkiinnosta kysymys: riittääkö blogin kirjoittelu, blogi tapahtumat, kuvattavana oleminen jne. päivien sisällöksi? Siis esimerkiksi sinun tyylitajusi on todella hyvä, ja sinusta saa kauniita kuvia, ja sen takia blogia seuraankin, tosin viimeaikoina huomattavasti vähemmän.. Väistämättä olen kuitenkin alkanut miettimään, etteikö koskaan kyllästytä nähdä samoja naamoja tiesminkä jutun tilaisuudessa? Kuitenkin suurinosalla ihmisistä on  työpaikoilta, opiskelupaikoilta, harrastuksista tuttavapiiriä, mutta bloggaajat taas näkevät toisiaan aika tiuhaan. Entäs miten esimerkiksi niiden yhteistyöpostausten teko? Ymmärrän, että joo siitähän blogin pitäjälle maksetaan ja näin, mutta onko se oikeasti mielenkiintoista ja mitä siitä saa ns. irti? Vai onko blogin pitäminen sinäänsä jo hyvässä taloudellisessa tilanteessa olevan harrastus, kun ei oikein keksi mitään muuta tekemistä? Enkä sano sillä, että haluasin olla ilkeä. Kuten aikaisemmin kerroinkin, että pidän tyylistä jne. kunhan vain ihmettelen, että riittääkö tämä ja se kaikki materia oikeasti päivien sisällöksi?

Kaikkea hyvää kesääsi!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Moikka..ja kiitos kommentista!

Vastaan sulle mielelläni, mutta pääsin just vasta perille ja julkaisin nyt yöllä vaan näitä kommentteja. Tämä on sen verran pitkä, että vastaan sulle huomenna :) Hyvää yötä <3

Didem
Liittynyt17.11.2015

Noniin..nyt ehdin kirjoittaa :) Kiitos vielä kommentistasi! Niin kuin muillakin työpaikoilla, on blogiporukka tiivis yhteisö, johon ei kyllästy niin kuin ei omiin työkavereihinkaan. Minulla on toki ystäviä myös blogipiirien ulkopuolelta, mutta itse viihdyn ainakin hyvin bloggaajien kanssa. Bloggaaminen on kokonaisvaltaista työtä, joka vaatii paljon aikaa ja vaivaa ja kestää itse asiassa lähes kellon ympäri, koska vastaan jatkuvasti kommentteihin, meileihin ja päivittelen someja blogin lisäksi. Nautin suunnattomasta tästä työstä, enhän muuten tekisi sitä. Myös yhteistyöpostausten teko on kiinnostavaa, sillä uskon kaikkiin niihin tuotteisiin, joista kirjoitan, ja olen aidosti kiinnostunut kaikista uusista lanseerauksista ja innovaatioista. Haluan jatkuvasti kehittää itseäni tällä alalla ja haastaa itseäni päivittäin. Toivottavasti luet blogiani jatkossakin! 😊

xxx

Vmmm

Taas upea look! Tykkään kyllä ihan hirveästi noista kengistä!

Ihanaa lomaa! Odottelen innolla helleasukuvia inspiraatioksi omaa matkaani varten. :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon! Rakastan noita kenkiä.

Eiköhän helleasukuvia ole luvassa :) 

Vierailija

Hey! Where are your shoes from? Your style is so good, you definitely are my style inspiration! However, it's very hard to find where your clothes, shoes etc are from. Would be awesome if you would always write, where they are from. :) 

Didem
Liittynyt17.11.2015

Thank you darling!

My shoes are Alexander Mcqueen. My bad..I forgot to write the details, sorry <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.