Kirjoitukset avainsanalla streetstyle

Photos by Julia Toivola 

HATTU//TEBIAN, POOLONEULE//COS, HOUSUT//COS, TEKOTURKIS//ZARA, KENGÄT//ZARA, LAUKKU// PRADA

Kroppa ja kuume on pakottanut minut lepäämään ja olemaan vaan peiton alla viimeiset päivät. Toisaalta olen nauttinut siitä, että en ole juurikaan tehnyt muuta kuin maannut. En ole edes jaksanut lukea lehtee, tai selaa instagramia. Huh.

Lauantai aamuna heräsin ilman kuumetta, jonka takia päätin osallistua Alexan bloggaajille järkkäämään aamiaistapahtumaan. Paikkana toimi sisustusliike Zarro ja cateringin hoiti Soupster catering. Ihana tapa aloittaa kiireetön aamu. Harmittaa etten ottanut yhtään kuvaa kamerallani kattauksesta ja herkullisesta aamupalasta. Ruokaa oli paljon ja namm kuinka hyvää se oli. Soupster hoiti myös kattauksen. Instasta löytyy hei kuva herkkupöydästä. Toivottavasti pääsen tulevaisuudessa itsekkin käyttämään tätä catering palvelua. 

Tyhjin käsin en lähtenyt Zarrosta, sillä ostin itselleni joululahjan. Olen jo pidemmän aikaan haaveillut Mini O table marmorisivupöydästä, mutta olen säästellyt sitä sitten meidän oikeaan kotiin, kunnes se valmistuu. Enää en voinut vastustaa haluani saada se heti ja niinhän me tehtiin kaupat. Onpa hyvä palvelu Zarrossa. Sain pöydän kotiinkuljetettuna vielä eilen. Nyt se seisoo Artekin tarjoiluvaunun vieressä. Olen aikoinaan ostanut Fasaanista (antiikkihalli) kolme hienoa Arabia- sarjan kynttilänjalkaa tuikuille ja ne sopivat täydellisesti marmoritason päälle.

Eilinen meni sit muuten vaan kotona maaten, koska kuume nousi uudestaan. Tänään voin jo oikeasti paljon paremmin. Illaksi olisi tarkoitus saada sisko ja mun vanhemmat kylään.

Nautinnollista sunnuntaita ihanat <3

                                                                                                    xx Didem 

Kommentit (6)

LiisaK

Ei vitsit mikä asu! Ihana ihana ihana! Ja haha oot käynyt selvästi meillä COSilla shoppailemassa ;) Hih, mulla on toi sama neule, mutta harmaana - ja oon ihan rakastunut! :D

Didem
Liittynyt17.11.2015

Taloa ei ole rakenteilla, sillä uusi kotimme sijaitsee keskustassa kerrostalossa. :)

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

                                                                     Biker jacket - ZARA

                                                                 T-shirt - BALMAIN (H&M)

                                                                 Collage knitwear - H&M

                                                                 Boyfriend jeans - ZARA

                                                                 Loafers - LOUBOUTIN

                                                                   Shades - RAY BAN

                                                                      Bag - CHANEL

Asu on viime lauantain Malaga reissulta. Malagan satama oli vilkas, eloisa ja myös vähän jouluinen. Tykästyin satamaanja siellä näkyi ihan tyylikästä porukkaa. Luca oli ihan fiiliksissä, kun "taivaalta" satoi vaahtokylpyä, eli lunta. Mä en ihan pääse joulutunnelmaan täällä, vaikka kaupungit ovatkin valaistu kauniilla jouluvaloilla. Kotona sitten! En kuitenkaan ole niin innokas joulukoristelija, joten aika maltillisesti koristelen kodin. Lapsuudenkodissani meillä on aina ollut ja on vieläkin aito joulukuusi. <3

                                                                          xx Didem

Kommentit (1)

Minna H

Hei Didem! Haluaisitko tehdä postauksen, jossa sulla olisi jotkut Ecco-merkkiset kengät? Mulla on niin herkät jalat, etten pysty käyttämään juuri muita kenkämerkkejä... Jotkut Eccot on vähän mummomaisia tms., mutta ehkä osaisit valita jotkut tyylikkäät! Niiltä taitaa löytyä lastenkin malleja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

                                                                               London Streetstyle 

                           Dress/Zara, Biker jacket/ Zara, Shoes/ Louboutin, Bag/Chanel, Shades/Rayban

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.