Kirjoitukset avainsanalla pink

Söpö oloasu sunnuntai :)

Kommentit (12)

ninnu

Miten lämmintä siellä on nyt? Ihanan aurinkoisen näköistä! Katteletteko sieltä asuntoa teille vai onko vaan lomamatka? Oot kyllä nätti!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Eilen oli joku 30 astetta. Tänään luvattu noin 20. Lämmintä kuitenkin :) Se on ihanaa että yhtenä päivänä voi olla vähän kerrospukeutumista ja toisena päivänä on täysin rantakeli. Tänään mulla on vaaleat löysät farkut, converset, harmaa tpaita ja neule nyt aamulla.

Kiitos Ninnu <3

xx

Essi

Moikka Didem, kiva tyyli sinulla! Niin kivan freesi ja luonnollinen olemus! Hyvää vastapainoa tähän muovisten maailmaan. Mitkä nuo aurinkolasit ovat? Raybanit? Osaatko vinkata mallia? Kiitti!

Cindy

Oi, eka mielikuva oli et oot ihan ku karkki! Hihi, todella sulonen asu, näyttää supermukavalta pitää päällä. Sä varmaan meet monelle ohikulkijalle siellä ihan natiivista kun oot niin kaunis ja tyylikäs. :) xx

jenni

Aiiivan ihania kuvia!! Muutenkin näistä californian postauksista on tullut tosi hyvä fiilis, ihana lueskella sun kuulumisia sieltä:)

Annu

Oletko ollut tyytyväinen Cartierin rannekelloosi? Rannekellojen koot ovat pienentymässä ja sen takia ajattelin katsastaa Cartierin rannekelloja, kevään matakallani Cannesissa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.