Kirjoitukset avainsanalla arki

Joo, maanantaina vierähti noin 4 tuntia Stockan kenkä ja tekstiiliosastolla (kenkäosastolla 3 h ja tekstiili 1 h). Ajettiin auto parkkihalliin, koska satoi ja meidän piti vain käydä Stockalla. Stefu oli ostamassa viinilaseja ja minä vain kahvin.

Kappas vaan kun tultiin kenkäosastolle, niin mähän hullaannuin hetkeksi. Multa on mennyt ohi tämä täysin uudistettu kenkäosasto. Olen aina aikaisemmin kiertänyt Stockan kenkäosaston kaukaa, koska valikoima on ollut mitä sattuu. Stockmann on saanut tehtyä kenkäosastosta kansainvälisen näköisen. Erittäin selkeä ja hyvä valikoimakin. Ihanaa että suomalaisetkin brändit ovat siellä näyttävästi esiellä.

Löysin erittäin mieluisat Michael Korsin mustat kengät. 

Kuvat/Stephanie

Kommentit (7)

:)

Mitä oot mieltä siitä että itse istut yksin kotona sillä aikaa kun miehesi on kaivon avajaisissa pokaamassa alle kakskymppisiä? Et taida kelvata enää, onhan sulla ikää jo aika reippaasti!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Te "vihaajat" tuotte aina niin sievän hymyn mun kasvoille :)

Tuu joskus kasvotusten juttelee! Ehkä et uskalla? ;)

Kaisa

Olipa karsea kommentti jonka joku oli jättänyt! Eihän Didem kotona istu yksin vaan hengaili Stockalla ;) Sitäpaitsi, Kaivarista löytyy vaan ylimaalattuja silikonilla höystettyjä muijia, ei todellista kauneutta kuten D:llä.

Sitä mun itseasiassa pitikin tulla kommentoimaan, että ihanaa kun olet postauksissasi aina niin luonnollisena, lähes (?) meikittä :) Kauanko muuten aiotte olla Suomessa?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hehe..siis joo, mähän aina vaan istun himassa ;) haha!

Ollaan nyt toistaiseksi :)

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 :) Energistä päivää kauniit. Mä lähden nyt salille! <3

 

Kommentit (5)

Tuulia

Moikka, oon seurannut sun vanhaa blogia blogilistan kautta ja nyt vallan unohtanut tämän uuden kun ei ainakaan se vanha "blogilista" ohjaa tänne uuteen blogiin :( Saisitko mitenkään päivitettyä sitä sinne? Helpottaisi seuraamista hurjasti.

Ihanaa joulua! ♥

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.