Kirjoitukset avainsanalla muoti

Kuvat Juuli Rönkä

Kohta siirrytään syysaikaan, ja kesätunikat, rantahatut ja varvastossut vaihtuvat pikkutakkeihin, kauluspaitoihin ja nilkka korkoihin. Syksyisen lämpimät sävyt ja kerrospukeutuminen on joka elokuu ja syyskuu yhtä kivaa ja jännittävää. Paksummat materiaalit ja uudet kuosit kaupoissa vetävät taas puoleensa ja odotan jo, että ale myynnit loppuisivat ja hyllyt täyttyisivät muhkeista neuleista, tyylikkäistä syystakeista ja trensseistä, taiteellisista koroista ja viimeisimmistä trendeistä. Valikoima on joka puolella suuri ja sen takia poimin aina hyvin harkiten omaan tyyliini sopivat vaatekappaleet. 

Business look. Töihin paluu loman jälkeen ja oman työlookin päivittäminen on monelle uuden alku ja tuo hyvän fiiliksen ja startin työpäiviin, after workeihin ja pimeneviin iltoihin. Ei pelkästään vaatekaapin päivitys, mutta myös uusi kynsilakan sävy tai hiustyyli/leikkaus on niitä pieniä uusia muutoksia, joita tarvitsemme, jotta arkeen paluu tuntuisi helpommalta ja miellyttävältä. Oma "business lookkini" on aika rentoja vaihteleva, koska työni ei vaadi minulta tietynlaista pukeutumista. Voin tulla tilaisuuteen verkkareissa, jos huvittaa. Ajattelin tänä syksynä haastaa itseni ja leikitellä jonkin verran erialisilla business lookeilla. Moni kuitenkin tarvitsee jokapäiväiseen työpuketumiseen varmasti inspiraatiota ja uusia ideoita. Tulen tekemään teille postaussarjan, jossa, näytän kuinka itse pukeutuisin erilaisiin nine to 5 -työpaikkoihin. 

Kuvissa minulle on päällä Zaran uutta mallistoa. Neutraalit sävyt, kuten beige, toimivat aina, oli sesonki mikä tahansa. Beige on sävynä helppo, sillä sen voi yhdistää lähes minkä värin kanssa.

  • Räväytä punaisilla nilkka koroilla
  • Korosta vyötäröä
  • Back to business - maskuliininen pikkutakki on aina monikäyttöinen
  • Erikoiset muodot ja yksityiskohdat koruissa. Satsaa niihin ja pidä pukeutuminen pelkistettynä
  • Sukkamaiset kengät. Jalat rakastavat näitä kenkiä
  • Paitamekot, jotka solmitaan vyötärön kohdalta tuo naisellisuutta

 

xx Didem

Kommentit (17)

Taas mautonta tyyliä

Hahah taas uskomatonta tyylitöntä roskaa olet saanut päällesi. Mikä sinua vaivaa, miksi olet alkanut blokkaamaan muodista kun sinulle ei ole mitään makua vaateiden suhteen??

Mikä pakkomielle sinulla on muodottomiin kaapumekkoihin? Miksi laitat muodottoman säkkimekkosi kanssa mustan aamutakkivyön? Aamutakkivyöt aina tyhmän näköisiä ja hyvin epäkäytännöllisiä? Koitatko kaapumekoilla peittää anorektisen tissittömän kroppasi, vai ruman luomesi joka pitäisi leikata pois?

Kengissä hiukan jo yritystä, mutta taitaa olla liian lämpöiset kesä säässä töihin ja liian paksu korko rikkoo kengän muuten kauniin muodon. Hopeisen tyylinen korko olisi ok jos se olisi , kapeampi eikä rikkoisi kengän muuten kaunista muotoa. Isot mustalais korvakorutkaan ole hyvät, eivätkä sovi asuun ja päähäsi!

Miten kummassa voit olla noin tyylitön ja mauton? Herää jo...järjenkäyttö on sallittua myös muotibloginkin pitäjälle tyylin suhteen.

En tiedä mitä teet töiksesi, todennäköisesti jotain turhantoimittamista tyyliin Martina? Turkin nuo kengät parhaat mahdolliset siihenkään hommaan.

Mutta olipas taas tyylitön ja mauton postaus

Didem
Liittynyt17.11.2015

Mun postausten lukeminen on kaikille vapaaehtoista. Mikäli blogini lukeminen tuottaa sinulle näin paljon mielipahaa, niin kehottaisin punnitsemaan mikä on sinun onnellisuuden kannalta olennaista ja keskittymään siihen 😊

Senja

Olet upea, Didem! Älä välitä tuollaisista kommenteista, ei kukaan terve, hyvinvoiva ihminen koe halua kirjoittaa tuollaista tekstiä tuntemattomalle ihmiselle. Sulla on ihana, rohkea ja monipuolinen tyyli, olet mulle ainakin suuri inspiraation lähde. Ihanaa kesän loppua!

Pilkunviilaaja

Kritiikki on mielestäni hyvä asia, ja parhaimillaan se voi antaa paljon kirjoittajalle. Kritiikin voi kuitenkin esittää monella tapaa. Vaikka itsekään en aina ole valmis "fanittamaan" jokaista asua tai asukokonaisuutta, tuollainen haukkumistyyli ja jatkuva mollaaminen ei ihan vastaa ainakaan omaa käsitystäni rakentavasta kritiikistä. Kaikkien ei tarvitse tykätä kaikesta, eikä mielipiteen kertominen ole pahasta. On vaan eri asia miten asian ilmaisee. "Mauton" ja "tyylitön" -sanoilla rikastettu kommentti lienee hyvä esimerkki vähän pieleen menneestä rakentavasta kritiikistä. 

Nanna

En ole muistaakseni koskaan kommentoinut mutta nyt tuntui siltä, että on pakko. Nämä toistuvansisältöiset kommentit eivät ole ainoastaan mauttomia ja halveksuttavia vaan ovat sisällöltään nettikiusaamista ja loukkaavat bloggaajan henkilöä ja kunniaa. Toivottavasti Didem jättää nämä omaan arvoonsa. Minusta blogisi on viihdyttävää luettavaa ja minusta sinä olet tyylikäs ja omaperäinen. Peace kaikille, myös näille kaheleille!

Vierailija

Hui, tosi outoa, että joku jaksaa tulla kommentoimaan jotain noin ilkeää joka postaukseen 😯 Asiallinen palaute ja kritiikkikin on varmasti jossain määrin hyväksi, sen avulla pystyy kehittyyn. Siitä puheen ollen: Olen seurannut sun blogia jo tosi pitkään, lukenut niitä alkuajan postauksia ja katsonut youtube-juttuja (👌🏽🙌🏼). Luonnollisesti tyyli muuttuu ja pitääkin muuttua, mutta samalla kun sun blogi on saanut enemmän näkyvyyttä ja siitä on tullut sulle oikeasti työ, täytyy sen eteen tehdä vieläkin enemmän hommia. Siksi toivoisinkin, että ottaisit lukijat ja heidän roolin tosissaan ja enemmän huomioon. Kommentteihin/kysymyksiin vastaaminen ajallaan, asujen merkkien/alkuperän taggaus, sisältö mistä kirjoitat yms. ovat tosi tärkeitä juttuja. Niistä ei voi lipsua. Ne on se millä saa suhun tuntumaa, mielenkiinto pysyy yllä ja haluaa palata lukeen seuraavankin kirjoituksen. Oma mielipiteeni on, että mielummin vaikka hitusen harvemmin postaus tai vaikkapa lyhyet kuulumiset videona, kuin hätäisesti tehdyt "moi nyt en ehdi" -postaukset, pitkät jaarittelut tyhjästä tai roppakaupalla vain kuvia, samalla unohtaen ne pikkujutut ja vastailun. Olisi kiva lukea jotain pidempiä ns. irtonaisia, artikkelityyppisiä, juttuja, just esim. nämä business lookit, käytännön vinkkejä (aiemmin oli se korujen putsaus, nyt voisi olla vaikka Chanelit kuosiin tai vaatekaappi jiiriin), tai ihan vanha kunnon Q&A, jolla lukijat pääsisivät tutustumaan just suhun paremmin. Niin hassulta kuin se saattaakin kuulostaa, parhaat blogit ovat usein sellaisia, että tuntuu kuin tuntisi kirjoittajan, et se olisin sun kaveri, joka neuvoo ja kertoo mielenkiintoisista aiheista - ainaskin mun mielestä ☺️ Nyt tuli pitkä kommentti, mutta hope ymmärrät mitä ajan takaa tällä. Sun aitous on tehnyt susta tässä hyvän ja mielenkiintoisen, älä päästä sitä unohtuun 😉 on ollut ilo seurata kehitystäsi, keep up the good work 😘♥️

Vierailija

Pssst oikeasti tämän blogin idea on se että me painomme kanssa kamppailevat pullukat ihastellaan kateellisina Didemin nälkiintynyttä kroppaa ja yritetään saada motivaatiota syödä vähemmän. Kuvat on täten blogissa "se juttu" ja Didem itse varmaan ainakin jossain määrin tajuaa asian eikä siksi panosta kauheasti muuhun kuin kuviin.

Hannah

Apua, miten joku voi arvostella noin ala-arvoisesti. Helpoa tietenkin nimettömänä. Kirjoituksesta kuultaa läpi kateus ja katkeruus. Hyvä Didem, älä anna katkerien, pikkusieluisten ihmisten pilata päivääsi😍Hyvää elokuuta ja kaikkea hyvää, pidän blogistasi💐

Anna

Ehdotan, että me lukijat jätämme huomiotta nämä kirjoitustyylissä päätellen teini-ikäisen kommentit.

ArvaaKuka

Tyyli kehittyy ja kaikki oppii. Ei kannata katsoa tätä päivää tai eilistä vaan ihmistä. Itekki fiilaan eniten sussa suoraviivasta mikä vaan näyttää susta hyvälle tai joku asia huvittaa, kun näkee sun persoonaan ja sillein sellasta rennompaa settiä. Henkinen kehitys on ollut hienoa. Jos jotain hyvää vanhasta blogista pitää nostaa niin oot musta luontanen viihdyttäjä ja ois mukava et tyyli ois luonnollisempi, hyvät asiat kuitenkin tarttuu.

Upee tyyli näissä kuvissa :) tollanen mimmi kun tulee vastaan niin parempi napata niskasta kiinni ja toivoo ettei karhuntassusta pamahda kulman takaa :D Vikan kuvan pöyhkee lellikissa on paras. hyvännäkönen kello kans, istuu kun nakutettu.

Gurnaaa

Mietin et mikä tässä asussa vois olla vielä paremmin. Noi kengät vois olla ehkä 5-10cm korkeemmat varresta niin mittasuhteet ois täydelliset? Vaan mun mielipide mut se mitä ehkä luontasesti tajuan aika hyvin vaatetyylistä on just mittasuhteet. Tietty sillein tää tekninen analysointi on ehkä myös daijua koska usein on eri ajatukset päässä tyylin kokonaisilmeestä. Toinen terve pointti myös et ei kellään voi olla kaikkia mahdollisia vaatteita ja joku budjettijärki oltava et vähän kiistanalaista vaatia täydellisyyttä kun resurssit on aina kuitenkin niukat jollain tasolla eikä ylikulutus oo muutenkaan fiksua hommaa. Vähän eri juttu miehillä kun voi olla aika samanlaiset tyylit et tavallaan nää mun kommentit menee myös metsään. Se on kans myös vähän kohtuutonta et joka päivä pitäis olla jotain uutta.

Vikaa kommentia sivuten mietin ku just sanoin et oot luontanen viihdyttäjä oot myös älyttömän hyvä tarinankertoja mitä rakastin vanhassa blogissa, tekstit oli puhtaita eikä kliiniseks editoituja. Nää ominaisuudet on ehkä vähän jääny käyttämättä viime aikoina kun kuvailu on jääny vähemmälle ja tyyli ollu analyyttisempi mitä en näe ehkä niin luonnollisena saati yleisesti toimivana sellaseen vapaa-ajan kirjoituksiin kuten reissujen kuvailuihin ym.

Tärkeintä on varmaan tehdä sellasta blogia kun haluais sen olevan ja ajanmyötä siitä varmaan tulee sellanen ja se halu voi muuttua. Kuhan säilyttää oman identiteetin ja elää omilla vahvuuksillaan.

Saaga

Sulla on upea, persoonallinen ja harkittu tyyli 😊 Blogiasi on mukava lukea. Siitä saa hyvää mieltä & kivoja ideoita 😍

Vierailija

Ihana Didem, etkö voi jättää vaan julkaisematta noita törkeyksiä, siinähän mennään ihan henkilökohtaisuuksiin, todella mautonta? Lukeminen on tosiaan vapaaehtoista ja meet lukijat haluamme pitää hyvän fiiliksen yllä, suututtaa ihan pirusti tollaiset nettikiusaajat, KATSO PEILIIN SINÄ SIELLÄ HUUTELIJA :(

Syksyn odotusta kaikille lukijoille <3

Vierailija

Didem, miksi et vaan jätä julkaisematta näitä haterin kommentteja? Jätithän aivan asiallisiakin viestejä julkaisematta, joissa tiedusteltiin sinun suhtautumistasi väkivaltaan syntymäpäiväjuhliesi vuoksi.

Kikka-Kikkuli

Apua mitä kommentteja 🙉🙊🙈😫
Oon aivan järkyttynyt minkälaista jengi tänne kommentoi. Huh! Ihana olet Didem! Mä saan asukuvistasi ainakin hurjasti inspiraatiota! Kiitos! ❤️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by SHARON

ISO KIITOS kaikille osallistuneille. Teitte päivästä hienon. Mulla oli kirppiksen jälkeen niin raukea olo, siis hyvällä tavalla. Vähän niinkun artisiti joka ennen lavalle nousua on jännittynyt, fiiliksisis ja energiaa täynnä..ja sit keikan jälkeen jotenkin se olotila tasapainottuu ja tulee todella raukee ja rauhallinen olo. :D Joo, vertaan nyt itseäni ja eilistä artistin fiiliksiin. Olin tosiaan niin onnessani tuosta hienosta päivästä, että olin täysin veto pois illalla, kun piti juhlia ystäväni synttäreitä. Juhlin silti! :)

Pakko kehua vähän. Minulla on kyllä tyylitietoisia lukijoita. Olen iloinen että moni hieno tavarani löysi uuden hyvän kodin. Tavaraa meni ja paljon, eli taisi olla ihan success tämä kirppis. Jonkun verran ehdin jutellakkin kanssanne, vaikka enimmäkseen olin kassatätinä (välillä meinasin antaa liian halvalla kiitos huonon matikkapääni, mutta onneksi asiakkaat olivat rehellisiä) hahah. :) Innokkaimmat vieraat olivatkin ovella jo kympin jälkeen. Yksi Naanatalista saakka matkustanut paikanpäälle. <3 Miten siistii!

Mitä te piditte? 

Iso kiitos myös Sharonille kuvaamisesta ja Stefulle hekisestä tuesta, flyereista ja avusta, myös cafe Kokon Pasille iso hali, mieletön kahvila ja mieletön tyyppi. 

Turhaa jännitin ettei kukaan tulisi paikalle. Ootte huippuja!

Kaksi pienempää Guccin bambu laukkua jäi myymättä. Onko kiinnostuneita? Hintaa oli 150 ja 250 e. 

                                                                                       xx Didem 

 

Kommentit (17)

Justsaying

Sulla on väärä käsitys tienaamisesta. Tappio on sellainen kun maksaa jostain enemmän mitä siitä saa luopuessa samasta asiasta. En halua väheksyä koska olemme olleet kaikki samassa pisteessä että ensimmäiset askeleet ovat ne mistä alkavat sitten seuraavat.

..

..Näin ollen tienattuja rahoja ei pysty lahjoittamaan koska tienestiä ei ole syntynyt. Muutenhan kuka vaan kohtelias tiedustelija mukaan lukien voi siirtää itseltä hyväntekeväisyyteen niin kauan kun omaa jotain resursseja. Veikkaisin että siitä syntyy paras tulos kun jokainen keskittyy omaan hyväntekeväisyyteen, koska muuten saattaa käydä niin, että jokainen olisi sitä mieltä että kaikkien muiden varat pitäisi ensisijaisesti siirtää hyväntekeväisyyteen. Käsittääkseni hyväntekeväisyyden idea ei ole myöskään varojen satsausta auttamisen nimissä omaan egoon, vaan halua auttaa. Voi tulla nimittäin suru puseroon varsinkin veroympäristöissä joissa kaikki lahjoitettava ei ole vähennyskelpoista, kun huomaa että valtio peruutti tukea saman verran toimintaan mitä sinä lahjoitit, ja tajuat että olisi ollut edullisempiakin tapoja leveillä; lähteä vaikka feissaamaan pahansuopaisuutta ja kateutta vastaan. Veikkaan että tämä suhtautuminen saattaa olla myös paras tulokulma sivistyneeseen ja muut huomioivaan käytökseen.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Huomenta.

Epäilen kuule suuresti että se olisi mieheni. Miksi hälyttäisin hänet apuun? Ja jos hälyttäisin niin pyytäisin häntä selostaa mulle mitä minä vastaisin kommenttiin. Järki käteen taas.

Mut vastaus on erittäin simple, niin en tarvii hälyttää ketään apuun tai myöskään selitellä päätöksiäni.

Kirppisrahat jäävät ihan omalle tilille.

Justsaying

Oon alkuperäinen kirjoittaja. Ensinnäkin kukaan jolla menee hyvin ei osallistu tällä tavalla kuten minä tein nettikeskusteluihin. Sellasessa tilanteessa sulla on aika paljon töitä ja mukavaa tekemistä, toisinku mulla ei ole kumpaakaan tällä hetkellä. Lukisin tätä blogia myös menestyneenä koska tykkään seurata muutamaa henkilöä joista tykkään ja jotka insiproivat mua, joista saan energiaa. Että sellanen "mies" täällä. Toisekseen sanoisin sen et kukaan ei oo myöskään toista niin paljon parempi ja kehotan pysymään pois vihanpidosta. Joillakin on taipumusta kateuteteen, toisilla välinpitämättömyyteen, kolmansilla ylimielisyyteen, neljänsillä tuhlaavaisuuteen, kirjo on loputon. Tietenkin hyvää tehnyt ihminen on parempi mitä terroristi koska muuten teoilla ei ois pahemmin väliä. Mut kukaan ei ole uskonnollisin termein synnistä tai tuttavallisemmim yleisellä järjellä väärin toimimisesta ja sen houkutuksesta vapaa, joten mielestäni armon osoitus toisia kohtaan on paikallaan. Jäi jopa vähän harmittamaan että yllytin itseni tietynlaiseen vihanpitoon kateellisia ihmisiä kohtaan, koska en oo itse sellanen, mut mulla on yhdenvertaisesti monta muuta vastaavaa väärinteon taipumusta. Niimpä voi samalla miettiä kun näkee toisessa jotain vastenmielistä, mitä itsessä on. Tälläseen ajatusmalliin oon viimeaikoina tullut, enkä ole enää kovinkaan vihainen muille, kun tajuan spefisti etten ole sen kummempi. Ollaan samalla viivalla kaikki, ollaan erilaisia ja kaikilla on omat haasteensa.

..

Pointtina siis se että muihin ärsyyntymisen sijaan jokaisen kannattaa ensisijaisesti paneutua omiin heikkouksiin ja "synteihin" ja opetella taistelemaan niitä vastaan, tulla vahvemmaksi ja paremmaksi. Samalla myös toisten väärintekoihin puuttuminen on oikea tapa, kiusaamiselle, varastamiselle tai terrorille ei tule antaa tilaa. Toisten väärinteot eivät myöskään oikeuta omiin väärintekoihin tai omien väärintekojen poiskehittämisen lopettamiseen ja totaaliseen välinpitämättömyyteen, vaan toisten väärinteot (jotka on helpompi tunnistaa kuin omat) pitäis toimia muistutuksena jokaiselle omista väärinteoista sekä muistutuksena et kaikissa meissä on vikaa, ja niiden vikojen poistamiseksi ja minimoimiseksi pitää tehdä töitä että maailmassa olis parempi olla. Asiat voi myös jättää sikseen, mutta se ei takaa arvokasta elämää itselle ja muille.

Justsaying

Viittaan siis siihen että olen mies eikä naisten tyyli kiinnosta lähtökohtaisesti, joten epäilen että jos mies viettää näin aikaa kuten minä naisten tyyliblogin kommenttiboxissa, epäilen että se vaatii sen kuten mulla et on paljon aikaa eikä niinkään ominaista tekemistä kuten parhaiden naisten pussailua ja voittamista.

Leena

Lahjoitatko ylipäätään vähempiosaisille mitään? Yhden ökylaukkusi hinnalla saisi koulutettua aika monta kehitysmaan tyttöä ja auttaa sitä kautta rakentamaan parempaa, turvallisempaa maailmaa meille kaikille (myäs sinun lapsellesi) - emme elä kuplassa, minkä ehkä pariisinkin tapahtumat osoittivat!

Mikko

Ehdottomasti samaa mieltä, että herra Mikko hoitaa kommentoinnin.
Ei Didem osaa vastata rakentavasti mihinkään kritiikkiin. Aina on hetkessä anonyymi vastaus eli Mikko.
Ihmettelen mihin noi XXL-kokoiset ihmiset tarvii noita käytettyjä rättejä???

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hyvä että täällä on teitä jotka aina tiedätte paremmin asiani kuin minä itse :D

Justsaying

Tässä on sellanen mutta et nää mun kaikki viestit on samasta ip-osoitteesta joka jättää aina jäljen sivustolle. Se ip paikantuu aivan muualle Suomeen kuin Helsinkiin. :) jos esitätte noin paksuja väitteitä et joku menestyvä liikemies istuu kommentoimassa naisten tyyliblogia keskellä päivää, silloin kannattais olla tilanteessa, että se asia on varma, eikä yhdellä pyyhkäsyllä toisintodistettavissa jos näin haluttais tehdä. Ette selvästi oo mitään erityisen skarppeja muutenkaan, mut luulis et pienipäisin päättelijäkin osaa ynnätä varsinkin jos oot nähny yhdenkin ihmisen elämässäs joka on huipulla, tiedät sen et ajankäyttö tälläseen ei oo mitenkään mahdollista. Mulla on tällä hetkellä loputtomasti aikaa lukea Seiskaa Iltalehteä ja toimittaa tyhjää koska menee huonosti. Ajattelin sanoa koska en halua et mut voidaan yhdistää johonkin toiseen ihmiseen millään tavalla.

Aija

Minä kysyin viattomasti, mihin hyväntekeväisyyteen Didem mahtaa laukku- ja muut rahansa lahjoittaa. Taisin olla sinisilmäinen, koska ajattelin, ettei kukaan Didemin kaltainen varakas ylipäänsä KEHTAA pitää vastaava kirppistä nykyaikana ja ilmoittaa tyytyväisenä, että merkkilaukkurahat menevät omalle tilille. Asia, siis kohteen valinta, kiinnosti. Yhtä hyvä vastaus olisi ollut, että sitä ei halua paljastaa julkisesti. Mut siis ok, näinkin voi tosiaan aatella, et oli ihana kirppis halipusit kaikille, rahat on mun.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Aija, ymmärän että oli viaton kysymys sinulta. :) Ja uskalsin myös vastata rehellisesti että rahat eivät mee mihinkään sen kummempaan kun omalle tilille. Sitä asiaa ei mun tarvii sen kummemmin selitellä eikä päätöksestäni ole mielestäni syytä närkästyä.

Mulla oli tosi alhaiset hinnat mun tavaroille, just sen takia että heillä joilla ei välttis ole varaa ostaa kallista uutta merkkilaukkua kaupasta, mutta haluaisi kuitenkin, niin sai sen tosi halvalla kirppiksestäni.

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Minna Somero

                                                                                 Coat MANGO

                                                                                Knitwear ZARA

                                                                       Beanie Stockmann global

                                                                                    Jeans HM

                                                                                Shoes MANGO

                                                                                  Bag PRADA

                                                                                Scarf BALMUIR

Meillä on ollut niin kaunis ja aurinkoinen syksy, josta iloita. Onneksi tämäkin synkkä aamu kääntyy valoisammaksi. Mä olen maannut lattialla koko aamupäivän ja kirjoitellut hintalappuja vaatteisiin lauantaita varten. Hei muistakaa sit että maksutapa blogikirppiksellä on KÄTEINEN. 

Koska eilen söin itsetehtyä spagettia, niin tänäänkin aijon syödä sit. Meillä on meidän Vitamin Well Bootcampin päättäjäiset tänään tyttöjen kanssa ja ollaan menossa pelaamaan beach volleytä. Illalla on vielä yksi palaveri liittyen tarjoiluihin. Mietitään mitä hyviä raakaruoka juttuja tarjoilisin teille lauantaina. Niin kiva järkkää tällainen tapaaminen kanssanne. Elämäni ensimmäinen tapahtuma, jonka järjestän. Hope ei ole täysi kaaos. :D

                                                                                      xx Didem

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Esittelyssä Chanelin timeless classic mini cube flap bag punaisena. Hihnan pituus ja laukun koko on täydellinen. Kuvat otettu ennen lauantain Flow etkoja :) Mahtavat kuvat taas, mun mielestä :) Hyvää tiimityöskentelyä systerin kanssa..."nyt on kiire..mun pitäis jo olla siellä kattoterassilla, mut otetaan silti hei nopeesti viel asukuvat" :) Mielettömät kuvat tuli.

Kuvissa näkyy myös uusin koruni Balenciagalta. Sain sen tytöiltä synttärilahjaksi ja olen super onnellinen korusta. He niin tietää mistä tykkään ;) 

Mitäs pidätte kokonaisuudesta ja tästä Flow böönasta?

Mekko/HM concious organic silk, Boots/ZARA, Nahkatakki/ZARA, Korvakorut/ZARA, Korut/ Balenciaga, Cartier, Hermes, Aurinkolasit/Ray Ban, Laukku/Chanel

Kuvat/Elif

 

Kommentit (16)

anna

Oh! Niin ihana ! :) voisitko tehdä postauksen kaikista chaneleistasi? Tai vastata ihan kommentilla :) minkä kokoisia musta, sininen ja vaalea laukkusi ovat? Mitä olet tykännyt juuri niiden koosta? Mietin tässä oman ostamista ja siksi kyselen :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hei Anna!

Beige Chanel on classic lambskin jumbo (erittäin herkkä)
Musta Chanel on classic caviar jumbo
Sininen on Chanel easy flapbag caviar (astetta rennompi)
Punainen on Chanel classic mini cube flapbag caviar (väri on kausituote)

Klassikko on aina klassikko, mutta minkä kokoisena se kannattaa niin on aika vaikea sanoa toisen puolesta. Kokeile, tunnustele ja vertaa. Tottakai hintakin nousee mitä isompi laukku on.

Onnea <3 ja kerro jos ostat! xx

Hanki oikea wlämä

On tainnut pikku neidillä mennyt pullat ja vellit sekaisin Flow:n suhteen, Chanel big no!!! Ostata herra BIG Moneylla jotakin kunnon suomalaista, jäis rahaa muuhunkin, kun ko. laukkupuljun vuokraan ja myyjäneidin palkkaan. Koko leikki niiiiiin turhaa, säälittävää ja kaikin puolin tyhjänpäiväistä.

Jp

Totta. Chanel sopii Flow-festareille yhtä hyvin kun sinappi kaurapuuroon.
Tyylimoka...

Pitkäaikainen lukijasi ;)

Hieno laukku, ja onnistuneet kuvat. Jäättekö nyt siis Suomeen asumaan vakituisesti vai palaatteko vielä Sveitsiin ? Kuinka pitkäksi aikaa ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.