Kirjoitukset avainsanalla muoti

Photos by SHARON

ISO KIITOS kaikille osallistuneille. Teitte päivästä hienon. Mulla oli kirppiksen jälkeen niin raukea olo, siis hyvällä tavalla. Vähän niinkun artisiti joka ennen lavalle nousua on jännittynyt, fiiliksisis ja energiaa täynnä..ja sit keikan jälkeen jotenkin se olotila tasapainottuu ja tulee todella raukee ja rauhallinen olo. :D Joo, vertaan nyt itseäni ja eilistä artistin fiiliksiin. Olin tosiaan niin onnessani tuosta hienosta päivästä, että olin täysin veto pois illalla, kun piti juhlia ystäväni synttäreitä. Juhlin silti! :)

Pakko kehua vähän. Minulla on kyllä tyylitietoisia lukijoita. Olen iloinen että moni hieno tavarani löysi uuden hyvän kodin. Tavaraa meni ja paljon, eli taisi olla ihan success tämä kirppis. Jonkun verran ehdin jutellakkin kanssanne, vaikka enimmäkseen olin kassatätinä (välillä meinasin antaa liian halvalla kiitos huonon matikkapääni, mutta onneksi asiakkaat olivat rehellisiä) hahah. :) Innokkaimmat vieraat olivatkin ovella jo kympin jälkeen. Yksi Naanatalista saakka matkustanut paikanpäälle. <3 Miten siistii!

Mitä te piditte? 

Iso kiitos myös Sharonille kuvaamisesta ja Stefulle hekisestä tuesta, flyereista ja avusta, myös cafe Kokon Pasille iso hali, mieletön kahvila ja mieletön tyyppi. 

Turhaa jännitin ettei kukaan tulisi paikalle. Ootte huippuja!

Kaksi pienempää Guccin bambu laukkua jäi myymättä. Onko kiinnostuneita? Hintaa oli 150 ja 250 e. 

                                                                                       xx Didem 

 

Kommentit (17)

Justsaying

Sulla on väärä käsitys tienaamisesta. Tappio on sellainen kun maksaa jostain enemmän mitä siitä saa luopuessa samasta asiasta. En halua väheksyä koska olemme olleet kaikki samassa pisteessä että ensimmäiset askeleet ovat ne mistä alkavat sitten seuraavat.

..

..Näin ollen tienattuja rahoja ei pysty lahjoittamaan koska tienestiä ei ole syntynyt. Muutenhan kuka vaan kohtelias tiedustelija mukaan lukien voi siirtää itseltä hyväntekeväisyyteen niin kauan kun omaa jotain resursseja. Veikkaisin että siitä syntyy paras tulos kun jokainen keskittyy omaan hyväntekeväisyyteen, koska muuten saattaa käydä niin, että jokainen olisi sitä mieltä että kaikkien muiden varat pitäisi ensisijaisesti siirtää hyväntekeväisyyteen. Käsittääkseni hyväntekeväisyyden idea ei ole myöskään varojen satsausta auttamisen nimissä omaan egoon, vaan halua auttaa. Voi tulla nimittäin suru puseroon varsinkin veroympäristöissä joissa kaikki lahjoitettava ei ole vähennyskelpoista, kun huomaa että valtio peruutti tukea saman verran toimintaan mitä sinä lahjoitit, ja tajuat että olisi ollut edullisempiakin tapoja leveillä; lähteä vaikka feissaamaan pahansuopaisuutta ja kateutta vastaan. Veikkaan että tämä suhtautuminen saattaa olla myös paras tulokulma sivistyneeseen ja muut huomioivaan käytökseen.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Huomenta.

Epäilen kuule suuresti että se olisi mieheni. Miksi hälyttäisin hänet apuun? Ja jos hälyttäisin niin pyytäisin häntä selostaa mulle mitä minä vastaisin kommenttiin. Järki käteen taas.

Mut vastaus on erittäin simple, niin en tarvii hälyttää ketään apuun tai myöskään selitellä päätöksiäni.

Kirppisrahat jäävät ihan omalle tilille.

Justsaying

Oon alkuperäinen kirjoittaja. Ensinnäkin kukaan jolla menee hyvin ei osallistu tällä tavalla kuten minä tein nettikeskusteluihin. Sellasessa tilanteessa sulla on aika paljon töitä ja mukavaa tekemistä, toisinku mulla ei ole kumpaakaan tällä hetkellä. Lukisin tätä blogia myös menestyneenä koska tykkään seurata muutamaa henkilöä joista tykkään ja jotka insiproivat mua, joista saan energiaa. Että sellanen "mies" täällä. Toisekseen sanoisin sen et kukaan ei oo myöskään toista niin paljon parempi ja kehotan pysymään pois vihanpidosta. Joillakin on taipumusta kateuteteen, toisilla välinpitämättömyyteen, kolmansilla ylimielisyyteen, neljänsillä tuhlaavaisuuteen, kirjo on loputon. Tietenkin hyvää tehnyt ihminen on parempi mitä terroristi koska muuten teoilla ei ois pahemmin väliä. Mut kukaan ei ole uskonnollisin termein synnistä tai tuttavallisemmim yleisellä järjellä väärin toimimisesta ja sen houkutuksesta vapaa, joten mielestäni armon osoitus toisia kohtaan on paikallaan. Jäi jopa vähän harmittamaan että yllytin itseni tietynlaiseen vihanpitoon kateellisia ihmisiä kohtaan, koska en oo itse sellanen, mut mulla on yhdenvertaisesti monta muuta vastaavaa väärinteon taipumusta. Niimpä voi samalla miettiä kun näkee toisessa jotain vastenmielistä, mitä itsessä on. Tälläseen ajatusmalliin oon viimeaikoina tullut, enkä ole enää kovinkaan vihainen muille, kun tajuan spefisti etten ole sen kummempi. Ollaan samalla viivalla kaikki, ollaan erilaisia ja kaikilla on omat haasteensa.

..

Pointtina siis se että muihin ärsyyntymisen sijaan jokaisen kannattaa ensisijaisesti paneutua omiin heikkouksiin ja "synteihin" ja opetella taistelemaan niitä vastaan, tulla vahvemmaksi ja paremmaksi. Samalla myös toisten väärintekoihin puuttuminen on oikea tapa, kiusaamiselle, varastamiselle tai terrorille ei tule antaa tilaa. Toisten väärinteot eivät myöskään oikeuta omiin väärintekoihin tai omien väärintekojen poiskehittämisen lopettamiseen ja totaaliseen välinpitämättömyyteen, vaan toisten väärinteot (jotka on helpompi tunnistaa kuin omat) pitäis toimia muistutuksena jokaiselle omista väärinteoista sekä muistutuksena et kaikissa meissä on vikaa, ja niiden vikojen poistamiseksi ja minimoimiseksi pitää tehdä töitä että maailmassa olis parempi olla. Asiat voi myös jättää sikseen, mutta se ei takaa arvokasta elämää itselle ja muille.

Justsaying

Viittaan siis siihen että olen mies eikä naisten tyyli kiinnosta lähtökohtaisesti, joten epäilen että jos mies viettää näin aikaa kuten minä naisten tyyliblogin kommenttiboxissa, epäilen että se vaatii sen kuten mulla et on paljon aikaa eikä niinkään ominaista tekemistä kuten parhaiden naisten pussailua ja voittamista.

Leena

Lahjoitatko ylipäätään vähempiosaisille mitään? Yhden ökylaukkusi hinnalla saisi koulutettua aika monta kehitysmaan tyttöä ja auttaa sitä kautta rakentamaan parempaa, turvallisempaa maailmaa meille kaikille (myäs sinun lapsellesi) - emme elä kuplassa, minkä ehkä pariisinkin tapahtumat osoittivat!

Mikko

Ehdottomasti samaa mieltä, että herra Mikko hoitaa kommentoinnin.
Ei Didem osaa vastata rakentavasti mihinkään kritiikkiin. Aina on hetkessä anonyymi vastaus eli Mikko.
Ihmettelen mihin noi XXL-kokoiset ihmiset tarvii noita käytettyjä rättejä???

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hyvä että täällä on teitä jotka aina tiedätte paremmin asiani kuin minä itse :D

Justsaying

Tässä on sellanen mutta et nää mun kaikki viestit on samasta ip-osoitteesta joka jättää aina jäljen sivustolle. Se ip paikantuu aivan muualle Suomeen kuin Helsinkiin. :) jos esitätte noin paksuja väitteitä et joku menestyvä liikemies istuu kommentoimassa naisten tyyliblogia keskellä päivää, silloin kannattais olla tilanteessa, että se asia on varma, eikä yhdellä pyyhkäsyllä toisintodistettavissa jos näin haluttais tehdä. Ette selvästi oo mitään erityisen skarppeja muutenkaan, mut luulis et pienipäisin päättelijäkin osaa ynnätä varsinkin jos oot nähny yhdenkin ihmisen elämässäs joka on huipulla, tiedät sen et ajankäyttö tälläseen ei oo mitenkään mahdollista. Mulla on tällä hetkellä loputtomasti aikaa lukea Seiskaa Iltalehteä ja toimittaa tyhjää koska menee huonosti. Ajattelin sanoa koska en halua et mut voidaan yhdistää johonkin toiseen ihmiseen millään tavalla.

Aija

Minä kysyin viattomasti, mihin hyväntekeväisyyteen Didem mahtaa laukku- ja muut rahansa lahjoittaa. Taisin olla sinisilmäinen, koska ajattelin, ettei kukaan Didemin kaltainen varakas ylipäänsä KEHTAA pitää vastaava kirppistä nykyaikana ja ilmoittaa tyytyväisenä, että merkkilaukkurahat menevät omalle tilille. Asia, siis kohteen valinta, kiinnosti. Yhtä hyvä vastaus olisi ollut, että sitä ei halua paljastaa julkisesti. Mut siis ok, näinkin voi tosiaan aatella, et oli ihana kirppis halipusit kaikille, rahat on mun.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Aija, ymmärän että oli viaton kysymys sinulta. :) Ja uskalsin myös vastata rehellisesti että rahat eivät mee mihinkään sen kummempaan kun omalle tilille. Sitä asiaa ei mun tarvii sen kummemmin selitellä eikä päätöksestäni ole mielestäni syytä närkästyä.

Mulla oli tosi alhaiset hinnat mun tavaroille, just sen takia että heillä joilla ei välttis ole varaa ostaa kallista uutta merkkilaukkua kaupasta, mutta haluaisi kuitenkin, niin sai sen tosi halvalla kirppiksestäni.

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Minna Somero

                                                                                 Coat MANGO

                                                                                Knitwear ZARA

                                                                       Beanie Stockmann global

                                                                                    Jeans HM

                                                                                Shoes MANGO

                                                                                  Bag PRADA

                                                                                Scarf BALMUIR

Meillä on ollut niin kaunis ja aurinkoinen syksy, josta iloita. Onneksi tämäkin synkkä aamu kääntyy valoisammaksi. Mä olen maannut lattialla koko aamupäivän ja kirjoitellut hintalappuja vaatteisiin lauantaita varten. Hei muistakaa sit että maksutapa blogikirppiksellä on KÄTEINEN. 

Koska eilen söin itsetehtyä spagettia, niin tänäänkin aijon syödä sit. Meillä on meidän Vitamin Well Bootcampin päättäjäiset tänään tyttöjen kanssa ja ollaan menossa pelaamaan beach volleytä. Illalla on vielä yksi palaveri liittyen tarjoiluihin. Mietitään mitä hyviä raakaruoka juttuja tarjoilisin teille lauantaina. Niin kiva järkkää tällainen tapaaminen kanssanne. Elämäni ensimmäinen tapahtuma, jonka järjestän. Hope ei ole täysi kaaos. :D

                                                                                      xx Didem

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Esittelyssä Chanelin timeless classic mini cube flap bag punaisena. Hihnan pituus ja laukun koko on täydellinen. Kuvat otettu ennen lauantain Flow etkoja :) Mahtavat kuvat taas, mun mielestä :) Hyvää tiimityöskentelyä systerin kanssa..."nyt on kiire..mun pitäis jo olla siellä kattoterassilla, mut otetaan silti hei nopeesti viel asukuvat" :) Mielettömät kuvat tuli.

Kuvissa näkyy myös uusin koruni Balenciagalta. Sain sen tytöiltä synttärilahjaksi ja olen super onnellinen korusta. He niin tietää mistä tykkään ;) 

Mitäs pidätte kokonaisuudesta ja tästä Flow böönasta?

Mekko/HM concious organic silk, Boots/ZARA, Nahkatakki/ZARA, Korvakorut/ZARA, Korut/ Balenciaga, Cartier, Hermes, Aurinkolasit/Ray Ban, Laukku/Chanel

Kuvat/Elif

 

Kommentit (16)

anna

Oh! Niin ihana ! :) voisitko tehdä postauksen kaikista chaneleistasi? Tai vastata ihan kommentilla :) minkä kokoisia musta, sininen ja vaalea laukkusi ovat? Mitä olet tykännyt juuri niiden koosta? Mietin tässä oman ostamista ja siksi kyselen :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hei Anna!

Beige Chanel on classic lambskin jumbo (erittäin herkkä)
Musta Chanel on classic caviar jumbo
Sininen on Chanel easy flapbag caviar (astetta rennompi)
Punainen on Chanel classic mini cube flapbag caviar (väri on kausituote)

Klassikko on aina klassikko, mutta minkä kokoisena se kannattaa niin on aika vaikea sanoa toisen puolesta. Kokeile, tunnustele ja vertaa. Tottakai hintakin nousee mitä isompi laukku on.

Onnea <3 ja kerro jos ostat! xx

Hanki oikea wlämä

On tainnut pikku neidillä mennyt pullat ja vellit sekaisin Flow:n suhteen, Chanel big no!!! Ostata herra BIG Moneylla jotakin kunnon suomalaista, jäis rahaa muuhunkin, kun ko. laukkupuljun vuokraan ja myyjäneidin palkkaan. Koko leikki niiiiiin turhaa, säälittävää ja kaikin puolin tyhjänpäiväistä.

Jp

Totta. Chanel sopii Flow-festareille yhtä hyvin kun sinappi kaurapuuroon.
Tyylimoka...

Pitkäaikainen lukijasi ;)

Hieno laukku, ja onnistuneet kuvat. Jäättekö nyt siis Suomeen asumaan vakituisesti vai palaatteko vielä Sveitsiin ? Kuinka pitkäksi aikaa ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

..parempi valikoima, kun puhutaan vaatteista.

Siksi tulen aina tasaisin väliajoin Itikseen shoppailee. Kaupat, joissa käyn, kuten Zara, Mango, BikBok..ovat rauhallisia ja siistejä. Kokoja löytyy ja useimmiten myös ainakin Zaran valikoima on laajempi ja parempi kuin keskustan liikkeen. Parhaimmat kappaleet, uutuudet ja koot eivät lopu kesken, koska niistä ei ole samanlaista huutoa kun keskustan Zarassa.

Suoraan sanottuna syy miksi mun makuun olevat vaatteet jäävätkin henkareille on, koska "katutyyli" ja pukeutuminen Itiksessä on snadisti erilaisempaa ja myös eksoottisempaa, kuin omani. En tarkoita tätä mitenkään pahalla!                 Monta vuotta seuranneena, voin vaan todeta, että Itiksen liikkeet ovat paremmin varusteltuja kuin keskustan, koska keskimäärin siellä käyvät ihmiset ostavat erityyppisiä vaatteita. 

Ootteko huomanneet saman?

xx

                            

                          Mekko/ZARA, Boots/ZARA, Laukku/Chanel, Huivi/Gucci, Aurinkolasit/RayBan

Kuvat/Mamma

 

Kommentit (5)

Silva

Jaa! Speciellt det där med att det är lugnare i Itis, får ibland panik i t.ex. centrums Zara när det är så fullt med människor och råddigt överallt :D känns skönare att handla i Itis då!
Tack för en härlig blogg, gillar starkt din stil, den är så annorlunda (på bästa möjliga sätt) än de flesta andra bloggares stil. Du står verkligen ut! xx

Anni

Pitää kyl paikkaansa. Jankkaan aina kavereille et menkää sinne Itikseen esim alejen aikana et sieltä löytyy koot vielä! :)

salla

itse olen huomannut saman! ennen keskustassa asuneena tottui, että se mitä lähti metsästämään oli heti ehtinyt loppua. Nyt kun Itis on lähellä tulee harvoin pikku ostoksen takia lähdettyä pidemmälle :)

vickii

Aivan ihana asu TAAS! oot mun esikuva kyl :) <3 on niin ihana seurata sun blogia!! Ehdottomasti paras blogi kaikista. Olet aito ja sulla ei ole noussut pissa päähän toisin kuin muilla suomalaisilla bloggareilla. Pidä toi linja!!!! :)

Idän ihmeet

Niin,eksoottisempaa koska idässä on paljon mamuja.Suomalainen pääsääntöisesti pukeutuu samaan tyyliin niin idässä kuin etelässäkin ..sillä jopa varakkaammarkkin käyttää ilmeiseti samoja "tavis" liikkeiden vaatteita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.