Kirjoitukset avainsanalla fashion

Kuvat Julia Toivola 

OUTFIT DETAILS

Jeans, blouse, flat mule shoes // Zara

Necklace // Chanel

Eyewear // Ray Ban

 

XX DIDEM

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Greetings from Bodrum Marina.

xx Didem

Kommentit (27)

Vmmm

Ihana mekko! Toivottavasti mä löytäisin jonkun reissusta, kun yhteenkään kivaan en ole Suomessa törmännyt, vaikka kovasti yritän etsiä matkalle mukaan. :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Yleensä löydän aina paikan päältä tämän tyyppisiä mekkoja. Varsinkin täällä on tosi paljon näitä pikku putiikkeja.

Toivottavasti löydät reissusta! Oikein hyvää matkaa <3

Anna

Hei!Luin hiljattain haastattelusi me naisista enkä voinut olla miettimättä että miten olet turvannut tulevaisuutesi, jos eroatkin joskus miehestäsi? Ilmeisesti ette ole naimisissa, joten suojasi erotilanteessa olisi nolla. Huomasin myös alempana kun joku kyseli, riittääkö blogin tekeminen päivien sisällöksi. Vastasit siihen ympäripyöreästi. Pointtini on kai se, että jos on kasvanut "pappa betalar" -perheessä, niin voiko tosiaan tukeutua "luxus"-elämäntyyliin, jonka mies rahoittaa, ja periaatteessa itse olla tekemättä mitään, kouluttautumatta jne... Itse en pystyisi pelkästään omia kuviani päivät pitkät käsittelemällä elämään, saatika tukeutumalla täysin toiseen (blogista saamat tulot tuskin rahoittavat vaadittua elintasoa). Järjestely kuulostaa kovin vanhanaikaiselta. Ja siis siinä ei ole mitään pahaa, jos mies tienaa hyvin, mutta miksi nainen ei olisi kunnianhimoinen ja tienaisi omia rahojaan ja pyrkisi elämässä eteenpäin? Aikuinen on kuitenkin itsestään vastuussa. Toisen varassa eläminen voi loppua mistä tahansa syystä, koska vain.

Vierailija

Taas näitä... onko se sulta jotain pois itkuirmeli jos jollain on riihikuivaa repästä enemmän ku sulla ja vieläpä oikeen miehen fikasta?! Häh?!? Mene töihin taukki ja ole turpa tukossa!

Vierailija

Olen pahoillani jos rakentava keskustelunavaukseni häiritsi sinua.

P.S. Didem, sen sijaan että julkaiset tällaisia kommentteja olisi kiva kuulla oma rakentava vastsuksesi aiheeseen.

Vierailija

Kukaan ei ole velvollinen vastaamaan idiotismiin! Kuvitteletsä oikeesti et se muuttaa sun elämää oli vastaus mikä hyvänsä -jos sellasta edes saat?! Saatsä jonkun orkun siitä, että sulle vastataan sun rukouksiin tälle sua niin "riipivälle" kysymykselles?! Luuseri.

Vierailija

Oh my Goooood miten nämä asiat kuuluvat sinulle yhtään millään tavalla?

Anna

Ajattelin että julkisuuden henkilö Didem haluaisi avata tätäkin puolta.

Vierailija

Urpo -jos haluais niin kai se olis siitä jo postannu ihan oma-aloteisesti?! Vaan siks et kertoo elämästään somessa ei tarkota et tarvii kertoo aivan kaiken -etenkään raha asioitaan joka on muutenkin täysin mautonta mutta just niin perusuomalainen pelle piirre jonka säkin tunnut omaavan -joko sillä leveillään tai sit siitä udellaan. Koita kasvaa vähän..

Vierailija

No kuka on kieltänyt?! Pitääkö sitä vaan kysyä/kommentoida täysin asiattomia ja ulkopuoliselle kuulumattomia asioita -pikkusen nyt filteriä ja käytöstapoja hyvät ihmiset...

Olet ihan oikeassa, kouluttama...

Didem on selkeästi näitä Martinan kaltaisia halpoja, yksinkertainen kana-aivo joiden elämän tehtävä oli etsiä itselleen elättäjä hiukan tyhmästä miehestä jolla rahaa ja joka kaipaa typerän halvan ja yksinkertaisen jalkavaimon jota voi kontrolloida.

Martinalla on kupla puhkeamassa ja todennäköisesti Didemiltäkin ennemin tai myöhemmin, kun mies löytää paremman ääliön elätettäväkseen.

Surkuhupaisia ja tyhmiä nämä halvat GoldDiggerit kun kuvittelevat kuplansa kestävän ikuisesti! Varaton köyhän yh äiteys odottaa kulman takana!

Katherine

Voi hyvänen aika sentään. Maailma on täynnä ihmisiä jotka menevät töihin ja kouluun vasta kun lapsi pärjää yksin (Mikko reissaa työssä ja jenkeissä olevien lastensa luona). Kannattaa myös muistaa että avoliiton päättyessä ei jää varattomaksi edes Suomessa jos käyttää asianajajaa apunaan. Uskoisin nimittäin että Mikko haluaa Didemin olevsn Lucan käytettävissä. Ja tämä ratkaisee jos avoero tulee

Didem
Liittynyt17.11.2015

Moi Anna!

Kiitos kommentista. Nämä raha-asiat ovat ikuinen puheenaihe ja vastaukseni tulee olemaan lyhyt.

Teen blogia työkseni, kuten muutama muukin Suomessa tekee tätä päätyökseen. Eli tienaan tällä omia rahoja, aivan kuten sinäkin joka kuukausi saat palkan tilillesi. Jos ei rinnallani olisi varakas mies, niin ette varmasti puhuisi niin alentavaan sävyyn minun bloggaamisesta. Ala on mielenkiintoinen ja monipuolinen ja saan tästä paljon irti.  Eikö se ole hienoa, että olen tehnyt harrastuksestani työn, joka koko ajan tuo minulle uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja vie minua eteenpäin? Pyrin koko ajan kehittää itseäni ja miettimään myös business mielessä blogiani ja sen tulevaisuutta. 

Minulla on "varakkaan miehen avopuoliso"- leima otsassa varmaan ikuisesti ja sen takia en usein enää jaksa välittää kommenteistä, jotka ovat vähätteleviä. En lähde erittelemään raha-asioitani sen enempää, koska ne kuuluvat niihin yksityisasiohin, joista just mainitsin yhdessä postauksessa.

Vierailija

Moikka, löysin vasta sinun blogisi ja olisi kiva, jos kirjoittaisit enemmän monikulttuurisuudesta. Mitä kieliä itse puhut, mitä kieliä puhut pojallesi? Ja asutteko nyt Suomessa vai Sveitsissä ja minkä kieliseen kouluun poika menee? Onko sun Turkkilainen suku muuten muslimi?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Tervetuloa :) 

Voin joskus kirjoittaa millaista on ollut kasvaa monikulttuurisessa perheessä, mitä monikulttuurisuus on opettanut minulle ja millaisessa ympäristössä haluan lapseni kasvavan. Kielet ovat rikkaus! Kotoa sain ruotsin, suomen ja turkinkielen. Myöhemmin koulussa tuli toki englanti, jota puhun sujuvasti. Luin koulussa myös saksaa ja latinaa. 

Lucalle puhun äidinkeltäni ruotsia. Mieheni puhuu Lucalle suomea. Isäni opettaa Lucalle turkinkieltä :) 

Asumme nykyään taas Suomessa ja Luca tulee aloittamaan ruotsinkielisen koulun. 

Kyllä, turkkilainen suku on muslimi (aika moderneja) 

Toivottavasti viihdyt täällä :) Ollut aika outo fiilis koko päivän kun eilen oli iso maanjäristys täällä. Äsken vielä tärisi..

Halit xx

Sinulla on Halpa ja tyylitön m...

Taas sinulla mauton säkki päälläsi! Mikä ihmeen muoti bloggari olet kun jatkuvasti esittelet tyylittömiä ja kauheita säkkimekkoja?

Eikö sinulla ole minkäänlaista tyylitajua ja makua? Tässä mekossa sentään kuosi ok ja värit kivoja, Muuta kivaa mekossa sitten ei olekkaan.

Vierailija

Makuasioista ei voi kiistellä mäntti! Ole hyvä vaan ja lisääppä itsestäsi tyylin-täysosumia kerta olet sanomaan mikä on oikein ja mikä väärin!!?

Vierailija

Mun mielestä tämä mekko ja myös siskosi mekko on aivan ihania ja mietinkin, mistä ne on ostettu mutta ilmeisesti Turkista?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos! Paljon on tullut kehuja kaikkiin eri somekanaviin..joo mekot on täältä :)

naapurin täti

Kaunis nainen ja ihana mekko! Jokainen elää omalla tyylillään elämäänsä.ei tarvitsekkaan välittää arvostelijoista vaan tehdä asioita mistä nauttii itse! Hyvää lomaa Didem!

Vierailija

Hei

Minusta myös mekko on aivan ihana ja kepeän kesäinen:). Minusta Annan kommentti on näennäisen hyvää  tarkoittava ja ystävällisessä hengessä esitetty, mutta oikeastaan kuitenkin kaukana siitä. Anna (ja muut samanhenkiset kyselijät) ei tosiaankaan ole ehkä tajunnut (tai halua tajuta), että Didem ansaitsee blogillaan ja luo todella hyviä kontakteja muotimaailmassa, ja muoti ja muotimaailmahan Didemiä nimenomaan kiinnostaa.

Joten kuka sanoo, että Didem ei ole kunnianhimoinen? Tuntuu uskomattomalta, että tämän tyyppiset kyselijät olisivat luultavasti hiljaa ja tyytyväisiä, jos Didem olisi vaikka neuvolassa tai kampaamossa töissä. Hyviä ammattejahan nekin ovat, mutta jos muoti kiinnostaa ja ei ole pakko tehdä mitä tahansa töitä koska perheessä on jo tarpeeksi rahaa, niin miksi ihmeessä sitä loisi uraa jossain muualla??

Jos Didemille joskus tulee avoero (toivottavasti ei) niin hän pärjää aivan varmasti. Hänen miehensä ei vaikuta missään mielessä huijarilta tai vaimoaan huonosti kohtelevalta mieheltä, ja pitää hyvää huolta aiemmankin avioliittonsa lapsista. Didemillä on myös selvästi vahva ja läheinen perhe tukenaan ja monta hyvää ystävää. Minun nähdäkseni hän ei ole millään tapaa tilanteessa josta olisin huolissani. Päin vastoin, hän on tilanteessa, jota moni selvästi kadehtii ja moni ei kestä kuulla tällaisesta elämästä, johon he itse eivät pystyisi monesta eri syystä. 

Kaikille Didemin elämä ei edes sopisi, mutta yhtälailla Didemille ei sopisi momen muun elämä tai elämäntyyli;)

Hellu

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuvat Juuli Rönkä

Dress & sandals // Zara

Eyewear // Marc Jacobs (gifted)

Bag // Chanel

 

xx Didem

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Kristiina Ketonen

Paita // Victoria Beckham (Stockmann)

Nahkahousut // Helmut Lang (Stockmann)

Korot // Steve Madden (Stockmann)

Vielä ei ole vuosi vaihtunut tai uuden vuoden lupauksia tehty. Tässä vilkkaimmassa jouluhässäkässä, kuitenkin jo mietin seuraavaa vuotta ja mitä hyviä juttuja se toivottavasti tuo tullessaan. Vuosi 2016 on ollut minulle työni ja kehitykseni kannalta niin merkittävä. Tästä on hyvä jatkaa seuraavalle vuodelle hyvin ja odottavin mielin. Positiivinen ja luottavainen asenne on kantanut minua tähänkin asti elämässä, joten enköhän jatka samalla asenteella. Jos tipahtaa, niin tipahtaa. Kolhuja pitääkin tulla, ne vahvistaa ja kehittää. Olen ylpeä itsestäni. Itsevarmuuteni on säilynyt ja myös kehittynyt, koska en yritä olla mitään muuta kuin mitä olen. Olen tehnyt tätä omaa juttua alusta saakka rehellisesti ja tunteella. Ilman tunnetta, tästä puuttuisi luonne ja aitous.

Saitte minut taas hiljaiseksi ja niin kiitolliseksi, edellisen postauksen kommenttien perusteella. Iso kiitos. Oli pakko vähän herkistellä. Ylivoimaisesti paras joululahja. Yritetään keväällä järkkää sellainen meet& greet tapaaminen. 

Pitihän minunkin sairastua vielä flunssaan ennen joulua, joten senkin takia varmaan minulla on ollut aikaa miettiä tulevia mielenkiintoisia projekteja :) Lahjat on ostettu ja eilen käytiin hakee Lucalle omaan huoneeseen suloinen pöytäkuusi, jonka hän sai koristella just niin kuin halusi. Sopii hyvin siihen hyllyn päälle. Pöytäkuusi voi parhaimmillaan pysyä vuodenkin virkeenä, joten ajattelin nyt yrittää tätä temppua. Tähän asti kasvini elinajat ovat olleet häpeällisen lyhyitä. 

Tällä viikolla tosiaan päivittelen Stockmann.com instagramia. Olen innoissani tästä yhteistyöstä, ihan jo pelkästään sen takia, että kyseessä on Stockmann. Kaikkien aikojen tavaratalo numero yksi, jossa on niin paljon hyviä muistoja lapsuudestani saakka. Stockan vessassa tein myös positiivisen raskaustestini 5 vuotta sitten, jolloin tuntemattomat asiakkaat saivat minulta leveän hymyn ja muutaman onnellisen kyyneleen, kävellessäni ulos tavaratalosta. Jos ette vielä seuraa Stockaa instagramissa, niin tehkää se nyt stockmann.com . Jaan siellä viikon ajan erilaisia jouluideoita. Virittäydytään yhdessä joulutunnelmaan. 

Tiesittekö muuten, että Stocka myy nykyään Victoria Beckhamin vaatteita? To die for. Kuvissa näkyvä paita on VB. Niin kaunis paita, jonka röyhelö hihat, tekee siitä juhlallisen. 

Seuraavaksi ajattelin alkaa kuvailee tuotteita täällä kotona. Minulla on nyt kohta parin viikon ajan ollut käytössä otsonoitu oliiviöljy -sarja ja haluaisin jakaa teille kokemuksia tästä tehokkaasta ihonhoito -sarjasta. Muistatteko kun kirjoitin teille suunympärysihottumastani ? Tuon postauksen jälkeen niin moni suositteli minulle kyseistä öljyä ja iloikseni sainkin yhteydenoton mahdollisesta yhteistyöstä Suomen otsoniterapian kanssa. Paketti saapui kotiini heti, kun olin saapunut Jenkeistä takaisin Suomeen. Aiheesta lisää myöhemmin. 

Olette rakkaita!

xx Didem

 

Kommentit (3)

Hvmm-

Olisi ihanaa jos jaksaisit tehdä tuon kosmetiikka -esittelyn videon muodossa! Tykkään katsoa hupsuttelujasi insta storyssa ja snäpissä, oot niin aito! 😍
Kivaa joulun odotusta! ❤️

Didem
Liittynyt17.11.2015

Tuun tekemään meikki tutoriaalin..mahdollisesti videon muodossa, mutta ihonhoito rutiini postaus tulee varmaan kyl kuvien muodossa :D Sooorrryyy.. mutta voinhan mä esitellä jotain kosmetiikkaa instasnäpissä. Pointsit mulle, että olen super aktiivinen instassa. En oikein edes osaa enää olla ilman sitä instasnäppäilyy :)

Rauhallista joulua !

pusss

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.