Kirjoitukset avainsanalla fashion

Kuvat Juuli Rönkä

Dress & sandals // Zara

Eyewear // Marc Jacobs (gifted)

Bag // Chanel

 

xx Didem

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Kristiina Ketonen

Paita // Victoria Beckham (Stockmann)

Nahkahousut // Helmut Lang (Stockmann)

Korot // Steve Madden (Stockmann)

Vielä ei ole vuosi vaihtunut tai uuden vuoden lupauksia tehty. Tässä vilkkaimmassa jouluhässäkässä, kuitenkin jo mietin seuraavaa vuotta ja mitä hyviä juttuja se toivottavasti tuo tullessaan. Vuosi 2016 on ollut minulle työni ja kehitykseni kannalta niin merkittävä. Tästä on hyvä jatkaa seuraavalle vuodelle hyvin ja odottavin mielin. Positiivinen ja luottavainen asenne on kantanut minua tähänkin asti elämässä, joten enköhän jatka samalla asenteella. Jos tipahtaa, niin tipahtaa. Kolhuja pitääkin tulla, ne vahvistaa ja kehittää. Olen ylpeä itsestäni. Itsevarmuuteni on säilynyt ja myös kehittynyt, koska en yritä olla mitään muuta kuin mitä olen. Olen tehnyt tätä omaa juttua alusta saakka rehellisesti ja tunteella. Ilman tunnetta, tästä puuttuisi luonne ja aitous.

Saitte minut taas hiljaiseksi ja niin kiitolliseksi, edellisen postauksen kommenttien perusteella. Iso kiitos. Oli pakko vähän herkistellä. Ylivoimaisesti paras joululahja. Yritetään keväällä järkkää sellainen meet& greet tapaaminen. 

Pitihän minunkin sairastua vielä flunssaan ennen joulua, joten senkin takia varmaan minulla on ollut aikaa miettiä tulevia mielenkiintoisia projekteja :) Lahjat on ostettu ja eilen käytiin hakee Lucalle omaan huoneeseen suloinen pöytäkuusi, jonka hän sai koristella just niin kuin halusi. Sopii hyvin siihen hyllyn päälle. Pöytäkuusi voi parhaimmillaan pysyä vuodenkin virkeenä, joten ajattelin nyt yrittää tätä temppua. Tähän asti kasvini elinajat ovat olleet häpeällisen lyhyitä. 

Tällä viikolla tosiaan päivittelen Stockmann.com instagramia. Olen innoissani tästä yhteistyöstä, ihan jo pelkästään sen takia, että kyseessä on Stockmann. Kaikkien aikojen tavaratalo numero yksi, jossa on niin paljon hyviä muistoja lapsuudestani saakka. Stockan vessassa tein myös positiivisen raskaustestini 5 vuotta sitten, jolloin tuntemattomat asiakkaat saivat minulta leveän hymyn ja muutaman onnellisen kyyneleen, kävellessäni ulos tavaratalosta. Jos ette vielä seuraa Stockaa instagramissa, niin tehkää se nyt stockmann.com . Jaan siellä viikon ajan erilaisia jouluideoita. Virittäydytään yhdessä joulutunnelmaan. 

Tiesittekö muuten, että Stocka myy nykyään Victoria Beckhamin vaatteita? To die for. Kuvissa näkyvä paita on VB. Niin kaunis paita, jonka röyhelö hihat, tekee siitä juhlallisen. 

Seuraavaksi ajattelin alkaa kuvailee tuotteita täällä kotona. Minulla on nyt kohta parin viikon ajan ollut käytössä otsonoitu oliiviöljy -sarja ja haluaisin jakaa teille kokemuksia tästä tehokkaasta ihonhoito -sarjasta. Muistatteko kun kirjoitin teille suunympärysihottumastani ? Tuon postauksen jälkeen niin moni suositteli minulle kyseistä öljyä ja iloikseni sainkin yhteydenoton mahdollisesta yhteistyöstä Suomen otsoniterapian kanssa. Paketti saapui kotiini heti, kun olin saapunut Jenkeistä takaisin Suomeen. Aiheesta lisää myöhemmin. 

Olette rakkaita!

xx Didem

 

Kommentit (3)

Hvmm-

Olisi ihanaa jos jaksaisit tehdä tuon kosmetiikka -esittelyn videon muodossa! Tykkään katsoa hupsuttelujasi insta storyssa ja snäpissä, oot niin aito! 😍
Kivaa joulun odotusta! ❤️

Didem
Liittynyt17.11.2015

Tuun tekemään meikki tutoriaalin..mahdollisesti videon muodossa, mutta ihonhoito rutiini postaus tulee varmaan kyl kuvien muodossa :D Sooorrryyy.. mutta voinhan mä esitellä jotain kosmetiikkaa instasnäpissä. Pointsit mulle, että olen super aktiivinen instassa. En oikein edes osaa enää olla ilman sitä instasnäppäilyy :)

Rauhallista joulua !

pusss

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Kristiina Ketonen

Biker leather vest // Anine Bing

Dress // Zara

Shoes // Nelly.com

Earrings // Gauhar

Vaatehuoneessani roikkuu yksi napakymppi hanke lisää. Oversized nahkaliivi. Olen mielessäni lajitellut vaatteeni kolmeen eri kategoriaan.

  •  Basics. Eli t-paidat, perus mustat ja siniset farkut ja neuleet. Tasapainoinen vaatekaappini koostuu enimmäkseen näistä basic vaatekappaleista, joita kutsun myös arkivaatteiksi. Arkeen pukeutuminen on hauskaa, silloin kun vaatekaapin valikoima on selkeä ja itselläsi hallussa. 
  • Timeless. Nahkatakit, trenssit, villakangastakit, bleiserit, muhkeat yksinkertaiset neuleet ja mekot ovat ajattomia vaatteita. Anine Bingin nahkaliivi pääsee ehdottomasti minun timeless -kategoriaan. Hyvä nahka säilyy ja vain paranee vuosien saatossa.
  • Specials. Vaatekaapin erikoisemmat kappaleet ja asusteet joilla saa tuotua asuun kuin asuun särmää, jolla lisätään mielenkiintoa ja persoonallisuutta.

Koska liivi ei ollut halvimmasta päästä, halusin ennen ostopäätöstä olla täysin varma hankkeesta. Mietin päässäni milloin, miten ja kuinka monipuolisesti liiviä tulisin käyttämään. Turha ostaa kallis (tai halpa) vaatekappale, joka loppujen lopuksi pölyttyy vain henkarilla. Minulla tämä systeemi toimii ja näin mietin oikeastaan jokaisen vähän erikoisemman vaatteen kohdalla. 

Nahkatakki ilman hihoja! Sehän se on. Näistä kuvista välittyy sellainen juhlien jälkeen -fiilis. Kävelen aikaisin aamulla rannalla varpaat hiekassa, juhlista kotiin auringonnousun aikaan, kampaus on muuttunut nutturaksi ja kipeet jalat rentoutuu hiekassa.

Nahkaa nahan päällä toimii mielestäni loistavasti. Nahkaliivi käy hyvin myös pitkähihaisen raitapaidan tai yksiväristen paitojen kanssa. Juhlaan sekä arkeen sopiva vaate, joka ei kyllästytä, on mielestäni hyvä merkki onnistuneesta ostoksesta. 

xx Didem

Kommentit (4)

Emm

Siis nyt en voi muuta sanoo kun wau nainen, you own it !! Älyttömän tyylikäs ja inspiroiva kerta toisensa jälkeen. Keep going <3

Jenni

Repesin ehkä vähän tälle otsikolle, kun kuvissa kuitenkin tollanen ihana pikku-kukkakeppi! ;) :D
Mutta joo, tarkoitit tosiaan nahkaliiviäsi, got it :) Upea liivi, ja upea sinä! :*

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Sara

Casmhere neule // Zara

Farkut // Zara

Kengät // Adidas

Aurinkolasit // Ray Ban

Laukku // Chanel

Korvakorut // Gucci

HAPPY FRIDAY PEEPS :)

xx Didem

 

Kommentit (4)

Vierailija

Hei Didem!

Oon se tyttö, joka kirjoitti kommentin, että laatu blogissaai on huonontunut. Pyysit, että kertoisin mitä kaipaan blogiisi. Kaipaisin enemmän inspiraatio postauksia ja itseottamiasi kuvia. Ei kollaaseja jos et niistä pidä, mutta jotain postauksia johon kokoisit vaate inspiraatiota. Kuvaajan kuvat ovat toki hienoja, mutta kaipaisin rennompiakin kuvia. ☺️

Vierailija

En itse koe että blogisi laatu olisi huonontunut, mutta haluaisin myös postauksia joissa annat asuinspiraatiota ja vaatteiden yhdistelyvinkkejä, samalla lailla kun raitapaitapostauksessa.:) ja olisi kiva kuulla vaatekaappisi kulmakivistä!

Vierailija

Aivan ehdottomasti kehottaisin myös sinua kuvaamaan enemmän itse!! Tiedän, että viihdyt paremmin kameran edessä, mutta bloggarin työhön kuuluu se kuvaaminen joten kannattaa, vaikka osallistua johonkin kurssille tjs ☺️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.