Kirjoitukset avainsanalla outfit

Photos by Kristiina Ketonen

Nahkatakki & mekko // Andiata (saatu)

Boots // Chanel

xx Didem

Kommentit (2)

Vierailija

Didem, kerta toisensa jälkeen hämmästyn, kun julkaiset näitä kuvia. Upeita kuvia. Ja mekko on kaunis! No words needed.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Oikeesti. Itse taas tulee väkisinkin olo välillä, että inspiroituuko muut edes 😀 Kiiitos niiin paljon 🙈

Ihanaa viikonloppua 😘

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Kristiina Ketonen

Takki // Acne 

Neuletakki // Acne

Housut // Zara

T-paita // Zara

Nahkakengät // Zara

Laukku // Chanel

HYMY // BY ME ;)

 

xx Didem

 

Kommentit (1)

Vierailija

Jälleen kerran: kaikki vaatteet ja asusteet todella kivat, mutta erityisesti nyt jäin tykkäämään noista Zaran nilkkureista. Just sellaiset, jotka sopivat kaiken kanssa. Olen itse uusien uusien tarpeessa, joten siksi varmaan heti alkoi kiinnostaa. 

Kivaa viikonloppua sulle ja Lucalle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Kristiina Ketonen

Takki // Gina Tricot

Paita // Lindex

Hame // Gina Tricot

Maiharit // Dr. Martens

Laukku // Chanel

Muistan tämän aurinkoisen päivän syyskuussa, kun hypin iloisesti Tähtitorninmäellä. Se oli yksi kaunis tavallinen päivä, joka on jäänyt mieleeni...ehkäpä juuri sen tavallisuuden vuoksi. 

xx Didem

 

 

Kommentit (10)

Vierailija

Didem hyvä,
Blogiasi lukee varmaan moni nuori, aikuiseksi vasta kasvava nainen. Elät sellaista "dreamlifea", jollaista harvalla on (erittäin varakas mies,joka elättää), mutta josta moni nuori jostain syystä haaveilee. Joskus olisiva lukea myös enemmän elämänmakuista tekstiä..Erityisesti toivon sinun kiinnittävän huomiota siihen, mitä viestität ulkonäolläsi ja elintavoillasi. Olet alipainoinen ja syöt liian vähän, se on ilmiselvää. Annat mielestäni monille nuorille vääränlaisen esikuvan, joka ehkä ajaa heidätkin kaltaisekseen, eli syönishäiriöiseksi.

Terv. Ihan tavis kotiäiti (LKT)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hei ❤️

Kiitoksia palautteesta ja mielipiteestäsi.

Blogini on vain pintaraapaisu elämästäni. En haluaisi liikaa lokeroida blogiani mihinkään muottiin, koska aiheet josta kirjoitan teille ja syvällisimpien ajatusten jakaminen kanssanne, vaihtelee niin paljon jaksoittain.

Välillä blogi täyttyy pinnallisimmista aiheista ja välillä on taas jaksoja, jossa avaan itseäni enemmän. Usko pois, olen ihan tavallinen nainen, samoilla ongelmilla kuin monella muulla. Se, minkäkokoinen tai näköinen joku on ja miten hän syö tai elää, on henkilön oma asia. Jokainen on vastuussa omasta syömisestään.

Bulimiaa sairastin 18 vuoitaana, yli 10 vuotta sitten. Tästä olenkin kirjoittanut pitkän postauksen. Saanut monia kymmeniä sähköposteja, joihin olen vastannut ja myöskin pystynyt auttamaan. Tänä päivänä voin mainiosti. Syön kyllä riittävästi, liikun ja kroppani on kestävä. Alipainoinen tai ei, minä voin hyvin omassa kropassani, eikä minulla ole paineita näyttää tietynlaiselta tai olla tietynkokoinen. Tärkeintä elämässä on olla itselleen rehellinen ja olla hyvä toisille. Sometimes you win. Sometimes you learn. Matkan varrella on ollut kaikenlaista, josta uskon, että jonain päivänä vielä avoimesti kirjoitan, mutta sen aika ei ole vielä. Haluan pitää blogini tällä hetkellä sellaisena paikkana, jonne ihmisten on kiva tulla käymään uudestaab ja uudestaan. Hyvän mielen blogi, jossa joku voi saada inspiraatiota omaan pukeutumiseen tai vinkkejä erilaisiin asioihin. Haluan jakaa teille paljon hyvää. Hyvyyttä tässä maailmassa ei ole liikaa. Siinä voisikin olla enemmän elämänmakuinen postausaihe.

xx

Jenni

Sellainen tää sun blogi juuri onkin. Hyvän mielen paikka nimittäin, ja vaikutat ihan terveeltä niin ulkonäkösi kuin kirjoitustesikin puolesta. :D Toivottavasti jatkat vielä pitkään postaamista. Hyvää joulun odotusta!

Vierailija

Hyvä Didem! Älä välitä kateellisista ja useless kommenteista! Olet just hyvä nyt sellaisena kuin olet. :)

Vierailija

Asiassa on aina kaksi puolta. Ei kyse ole välttämättä kateellisuudesta jos antaa palautetta mielipidevaikuttajille. Kyse saattaa olla aidosta huolesta kuinka pinnallisten asioiden tärkeys muiden asioiden kustannuksella dominoi elämää etenkin sosiaalisen median aikakaudella. Nuorille näytetään hienolle näyttävää elämää muttei sen historiallisia tai tämän päivän kustannuksia eikä nuoret pysty arvioimaan realistisesti minkälainen polku elämässä tuo onnea. Sakkokierros siirtyy sukupolvelta seuraavalle informaatiopulassa - turhaan.

Ongelma koskee enemmän tai vähemmän koko yhteiskuntaa ja esillä olevat tyypit voi ratkaista pelin. Mielestäni Didemin suunta on oikea mutta elämän viisaus on kieltämättä haasteellista kun eletään rikkaassa valtiossa ja houkutus pintaliitoelämään on suuri. Eikai se ole sen kummempaa. Itsestä voi myös aloittaa oli tilanne mikä tahansa ja keskittyä oleelliseen Yhtä tyhjän kans koko homma lopulta ja on ikävää jos sen huomaa, käytettyään tähän elämän, pyramidin huipulla et eihän tässä ollutkaan mitään mut elämä meni.

Vierailija

Lisäks mun mielestä ei kannata arvioida ihmisten pinnallisuutta näennäisten asioiden perusteella. Kaikki partasuupussyt istuu oluella villapaitojensa kanssa mut Nalle Wahlroos Bentleyn kyydissä samppanja huulilla, jopa parodioiden tahallaan, niin hän saattaa olla huomattavasti enemmän tärkeistä asioista kiinnostunut mitä teeskentelevät pelkurit eivätkä pinnalliset asiat välttämättä edes ole hänelle niin tärkeitä. Asiat ei ole ihan sille miltä ne näyttää ja nimenomaan kaikista pinnallisimmat ihmiset yrittää yli kaiken esittää mahdollisimman hyviä ja sydämellisiä tyyppejä joita kiinnostaa vaan tärkeät asiat ja yrittää panostaa tähän imagoon yli kaiken. Kylhän sen nopeesti huomaa kuka kukin on kun vähän aikaa seuraa.

Arvostan Didem sussa sitä et oot ollu aina oma itses ja näyttänyt tunteesi aina niin kuin koet ne. Sen voi aistia heti kun sut kohtaa vaikka näin Internetin välityksellä.

Vierailija

Itse koen blogit "satuina". Ehkä jopa pakona todellisuudesta. Kenenkään elämä ei ole sitä miltä se blogeissa näyttäytyy. Fakta ja fiktio on lukijoidenkin hyvä erottaa.

Vierailija

Hyviä kommentteja ylläolevalta. Herääkin kysymys. Onko bloggaaja vastuussa imagostaan yleisölleen? Minusta he ovat "artisteja" ja oman alansa taitureita. Blogeista hakee kukin seuraaja omia mielenkiinnon kohteitaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Kristiina Ketonen

Mekko // Zara, Kengät // Reebok, Farkkutakki // Miesten Zara, Laukku // Chanel, Aurinkolasit // Ray Ban

Jääkylmä Coca Cola lasipullosta on niin paljon parempaa kuin muovipullosta juotuna, eikö? 

Olen takaisin kaupungissa ja hirveästi kaikkea hoidettavaa, mutta nautin päivistä vähän liiankin laiskasti. Nytkin kello on niin paljon, että pitäis hakea Luca ja mulla tuli kiire postauksen kanssa. Mä oon sellainen unelmoija. Jään jokaisessa kahvilassa, paikassa, kaupassa unelmoimaan. Vaivun jonnekkin omiin ajatuksiin ja yhtäkkii kun herään takas tähän elämään, joudun hirveällä vauhdilla hoitaa asiat loppuun. 

Lähden nyt hakemaan Lucaa ja sen jälkeen jonnekkin puistoilemaan. Meinasin tehdä Q&A -postauksen, mutta ehkä mieluummin kysyn teiltä näin suoraan, että minkälaisia aiheita haluaisitte blogiin? Mitä haluatte kuulla? Mitkä aiheet kiinnostaa? Laittakaa komenttiboksiin, jos on jotain mistä mun ehdottomasti pitäis kirjoittaa tai jos on jotain tyyleihin liittyviä juttuja, niin voin toteuttaa myös kuvien muodossa jotain mikä teitä kiinnostaa erityisen paljon. Just let me know. 

xx Didem

Kommentit (26)

Jessica L

Hei kaunis!

Milloin olet mekon ostanut? Super tyylikäs! Ehkä kiinnostaisi jonkin näkönen kurkkaus vaatekaappiin! Esittelisit ihan kuvan muodossa favorit juttuja, basic vaatteita, koruja ja somisteita, huiveja yms. Jotain vaatekaapin kulmakivet juttuu siis :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Joo, hyvä idea. Kirjoitin "vaatekaapin kulmakivet" yhdeksi aiheeksi. :)
Mekko on tämän kevään ostoksia. Omani on Espanjan Zarasta, mutta olen nähnyt näitä itiksen ja keskustan Zarassa myös.

Xx

pazhalabirodriguez.com

Was really nice to meet you, guapa!
Hope we can meet again!
Have a nice afternoon!

paz ♡

Didem
Liittynyt17.11.2015

Yes, it was. Here in Finland strangers don't talk to each other..and that's why I also was so excited the other day. 

I will come and say Hello to you again...

ps. I really like your style and photos. Great job!

xx

Vierailija

Joku semmonen tbt tyylipostaus olis kiva missä olis just aikasemmilta vuosilta asuja. Ne on hauskoja ja näkee hyvin miten tyyli on kehittynyt :)

Vierailija

Jotenkin sellaiset arkipostaukset kiinnostaa. Tästä on tullut jotenkin liian pinnallinen tusinablogi. Luin just sun vanhoja postauksia ihan alusta ( parasta oli ekan blogin jutut) ja niistä välittyi paremmin fiilis ja sinä. Sellasia hölmön ihania postauksia i love u ketsuppilla koristeltu leipä tms miehelle jne. Tietty niissä oli kivaa kun olit ulkomailla ja pääsi kulloisenkin kaupungin fiilikseen.

Mutta varmaan muutitkin tietoisesti blogin tietoisesti tällästä muotiblogiksi lifestyle blogin sijaan.

Saaga

Kiva postaus ☺ Hyvä sinä! Upeat kuvat. Tulin jotenkin ekstra hyvälle tuulelle tästä 💛

Vierailija

Esittelisit sun kosmetiikkatuotteet! Shampoot, tuksut, rasvat, meikit yms. Kaikki kestosuosikit ja aidot lempparit, jotka ei oo mitään yhteistyö jutskii!

oveluus

Joo ehdottomasti sun arjen luottokosmetiikka! Suihkutuotteista ripsiväriin ja hajuveteen. Lisäks liikuntapostaus! <3

Mery

Kertoisit, mikä saa sut uskomaan hyvään, mikä antaa sulle uskoa siihen että on joku suurempi voima kaiken takana, mikä saa sut rakastamaan lähimmäisiä ja olemaan hyvä toisille :) Mistä oot saanut elämänilosi ja terveen itsetuntosi:) Kiitos blogista!<3

Vierailija

Hei! Mekko on kaunis ja yritin löytää sitä Zaran nettisivuilta! Onko helma aivan kuten mekon helma vai onko mekko vai "iso" kauluspaita? Nätti you <3

zaralainen

moikka, mekko on senverran "vanha" ettei sitä löydy enää netistä. Sitä mukaan kun uutuuksia tulee (2krt vk) niin netistä poistuu vanhimpia. Kannattaa vaikka tätä kuvaa näyttämällä mennä aleksin liikkeeseen ja sanoa että Trafalucin mekko. Saattaa olla, että jos liikkeen puolella ei ole niin varastosta kyllä löytyy, ellei oo loppuun myyty :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia "ZARALAINEN" vastauksesta. Ihana, kun löytyy teitä auttajia ja minua paremmin tietäviä. <3 

Ihan mahtavaa! Nähdään Zarassa?! :)

xx

Vierailija

Oletteko eronneet vai etkö muuten vain ole maininnit mitään miehestäsi? Mies on ilmeisesti ulkomailla edelleen.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Mieheni on ollut täällä nyt, mut lähti just taas. Tulee onneksi pian. Snäpeistä pääsee mun "elämään" ehkä paremmin mukaan. Just oltiin mökillä pidennetty viikonloppu perheen kesken. Blogissa ei tuu kirjoitettua miehestäni. Ei hän ihan sovi tänne, enkä toisaalta halua tuoda parisuhdetta sen kummemmin esille tänne. :)

Henni

MUSA POSTAUS! Onks sul muuten spotify, jota vois seuraa? Sul soi hyvii biisei aina storyis ja kun vielä oikeesti oot musiikki ihminen! Olis niin kiva joku musa postaus tai jos pääsis kurkkaa sun spotify listoja!

Lauraqerp

Semmonen postaus olis kiva missä lukijat sais päättää sulle jonkun asutyylin, vaatteet, meikin ja hiukset ja sun täytyisi sitten toteuttaa se :)

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Siis kuinka makee farkkutakki! Olin ihan ällistynyt kun luin tekstistä, että se on miesten! 

Mä toivoisin jotain arkista postausta, ihan vaikka kooste viikon aikana kertyneistä snäppikuvista.

Ja ruokajutut kiinnostaisi kovasti, kuten mitä löytyy sun lemppari pizzasta ja lemppari smoothiesta?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Niinpä..:) Miesten S koko käy loistavasti naisille, jos hakusessa on vähän löysempi rotsi tai paita. Kandee oikeesti pyörähtää miestenosastolla..varsinkin Zaran, kun koot on muutenkin vähän pienemmät.

Joo teen koosteen kiertyneistä snäppikuvista..pitää alkaa tallentaa niitä enemmän. 

Jenni sulta tulee niin hyviä ideoita..myös tää lemppari juttu. Voisin tehdä otsikolla "MUN LEMPPARIT" ja sit kerron postauksessa mitä lemppareita mulla on ja mitä niihin tulee etc..jeee! Kiitos muru <3 

Tant Gredelin

Hei Didem!

Blogiasi on todellakin piristävä seurata! Pidän kuplivan myönteisestä elämänasenteestasi paljon.  Se tuo lukijallekin energiaa. <3

Toivoisin lisää YouTube-videoita, mikäli vain jaksat/haluat niitä tehdä. Tykkään tosi paljon höpinä-postauksistasi, niitä on jo hieman ikävä (en käytä snäppiä, jossa voinee olla samaa menoa?). Täytyy myöntää siis, että odotellessani käyn aina välillä katselemassa vanhoja videoitasi. Hih! No, ne saavat minut hyvälle tuulelle! :D Mukavaa kesän odotusta!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Tant Gredelin..:D okei läppä! Vem e du?

Anyways..:) kiitos ihanasta kommentista. 

Mitä jos liittyisit sinne snäppiin? Snäppäily on osa päivääni ja siellä on myös niitä höpöttely juttuja. Snäppivideoita on paljon helpompi tehdä. Niitä ei tarvitse suunnitella etukäteen ja sen takia ne ovatkin paljon luonnollisemmat. Vaikka liityt snäppiin, niin sunhan ei itse tarvii snäppäillä,,voit vaan seurata muita. :)

Eli nyt vaan snäppiäppi kehiin!! 

Mukavaa kesän odotusta myös sinulle <3 

xx

ena

Heeii apua mulla on super hyvä idis! Joku jonkun toisen postauksen kommenteissa ehdottikin lukijoiden stailausjutskaa, ja mä käsitin tän niin päin heti, että sä valitsisit lukijoita, joita saisit stailaa, esim. inspiroivien kuvien/budjetin miettimisen jälkeen. Oon niiiiiiin mukana ja niin innoissani tästä jo nyt?! :D  Tää voi tietty olla vähän hankala järkkää mut olis ihanaa jos pohtisit <3 sulla on niin ihana tyyli ja taitoo hommaan et haluaisin ehdottomasti mukaan :) t. kaksi sun takkia jo ostanut :)
 

Didem
Liittynyt17.11.2015

Joo, kysyntää on. Sekä täällä, että sähköpostitse. Stailauspaketit (shoppailu, vaatekaapin järjestely, oman tyylin löytäminen, juhliin stailaus etc..) on tulossa. En osaa sanoa ajankohtaa ihan vielä, mutta kaikki noi jutut on työn alla.

Lukijoiden stailausjutskasta vielä..siis niin että mä lähettäisin inspiskuvia teille postauksen yhteydessä? Miten valkkaisin tyypit tähän stailaukseen? 

Stailausidea on hyvä..en vain oikein saa mieleeni kuinka lähtisin toteuttaa sitä lukijoiden kanssa. Saa auttaa. Ideoidaan yhdessä. Mielellään teen juttuja, joita te toivotte ja haluatte.

Kiitos muutenkin kivasta kommentista. <3 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.