Shoes // 5 euros H&M

Shorts // 7 euros H&M

Knitwear // 12 euros H&M

Koska toivotte minulta usein esittelyä hyvistä ale löydöistäni, niin tässä olisi 25 euron ostokseni H&Mstä viime viikolla. Paita on L kokoa niin hyvin päälläni. Countryside / Marina tyyppiset shortsit iskivät minuun heti ja "espadrillos" henkiset popot verkolla lähtee mukaani Bodrumiin. 

Juuri ollaan lopetettu aamupala. Viikonlopun kunniaksi oli suklaamurja, viiniirypäleitä, kolme eri leipälajia, leikkeleitä, kasviksia ja terveellinen marjasmoothie. Näillä eväillä jaksaa istua autossa, kun lähdemme tänään Hankoon synttäri/kesäjuhliin. 

xx Didem

 

Kommentit (12)

Ulla

Oletko seurannut Turkin tapahtumia?Oletko menossa sinne lähiaikoina, katsoin juuri uutisista, että ihmiset peruvat matkojaan ja lentoja on peruttu...ikävää...

Didem
Liittynyt17.11.2015

Olen seurannut. 😞 Ikäviä asioita tapahtuu koko ajan kaikkialla. Tekis mieli jäädä vaan neljän seinän sisälle kökkimään, mutta ei pelossakaan voi elää. Nythän Turkissa tilanne on kai rauhoittunut ja lentoyhtiöt lentää normaalisti.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitti vinkistä..varmaan kaikki jo mennyt..haha. Tänään voisin kyl käydä pyörähtää. 

Vierailija

Ihanaa, että sulla on viimeaikoina mennyt perhe bilettämisen edelle. Yhdessä vaiheessa tuntui, että biletit jatkuvaa menoo, mutta nyt sulla on Luca ja vielä miehesikin lapsia mukana aina. Et ollu block partyissa, kun lapsi meni edelle ja eilen ymmärtääkseni olit autolla lapset mukana siellä synttäreillä. Hyvä Didem <3

Vierailija

Hei! Mitkä on kivoimmat baarit stadista 18-vuotiaille neitosille. Teatteriinhan me haluttais paljon, mutta ikä ei sinne riitä.

Didem
Liittynyt17.11.2015

hmm...vaikea. Oisko nyt kesällä kaivohuone? Tähän tarvitsen apua, koska en tosiaankaan tiedä. Ehkä Uggla siinä Annankadulla? 

Help me ja tell me. Kiinnostaa myös tietää. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram