Photos by Oleg Oksanen

Paita // Monki

Takki // H&M Conscious Exclusive

Housut // Minimum

Boots // Zara

Laukku // Chanel

Eilisen päivän pressi -asuni, taisi olla ensimmäinen merkki siitä, että olen siirtynyt kesäaikaan, vaikka sitä räntää välillä tulisikin. Ihan sama. Dekoltee ja olkapäät paljaina haahuilin eilen tyytyväisenä pressipäivillä. Tämä viikko on todellakin mennyt hujauksessa. Tänään minulla on yksi palaveri kello 12, jonka jälkeen pyörähdän Spalt:prllä. Lucan toivomus aamulla oli, että hakisin hänet tänään jo ajoissa päiväkodista (venyneet päiväkotipäivät pitkiksi tällä viikolla), joten aion toteuttaa tämän toiveen. Mennään Akateemiseen ostaa uusia lastenkirjoja ja myös uudet pyjamat. Lucalla on pyjamabileet tänään dagiksessa ja autossa matkalla päiväkotiin todettiin molemmat Lucan kanssa, että voisi olla korkea aika uusille pyjamille :D 

Dekoltee on yksi kauneimpia kohtia vartalossa ja myös dekoltee tarvitsee huolenpitoa ja hemmottelua. Iho ei lopu leukaan! Dekolteen iho on kaulan tavoin suhteellisen tukiverkotonta aluetta ja jotta se ei vanhenisi ennenaikaisesti, on hyvä kiinnittää huomiota alueeseen ajoissa, eikä vasta sitten kun ikääntymisen merkit ovat jo näkyvillä. Samalla kun levitän rasvaa kasvoilleni, hieron sitä myös dekolteelle. Aina! Myös rinnat on hyvä muistaa :)

 

xx Didem

 

Kommentit (3)

anelise

Tuntuu että jotkut muut bloggaajat yrittää matkia tyyliäsi/ blogisi tyyliä. Sinä teet kaiken vaan niin autenttisesti ja tyylillä ja itsevarmuudella, tuntuu et yrität vähemmän kuin muut ja siksi olet ykkönen :) Ps. Olisi kiva tietää mitä kilpaurheiluu harrastit! :)

Alkuperäinen

Joo varsinkin metti forsselilla on samat laukut ja samat mekot? :D jopa lapsen nimi on todella samanlainen kuin didemin pojan...

Annis

Didem auta!!! Noi on aivan ihania nuo off-shoulder paidat, mutta määrä joudun nykimään noita kokoajan paikoilleen. Miten saat ne pysymään ilman jatkuvaa korjailua??

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram