Photos by Janita Autio

Leather jacket // Samsøe&Samsøe

T-shirt // Zara

Jeans // Zara

Beanie // H&M

Shoes // Pavement

Bag // Chanel

"Hei Didem mun todellinen inspi lähde! ❤️ Sain juuri vanhemmiltani ihka eka Chanelin 18-vuotis lahjaksi suoraa Pariisista. Samanlaisen, kun sun musta Large. Olen iki-iloinen siitä. Oon aivan totaalisen hurahtanut sun tyyliin. Samsoe on mun uus lemppari ja menin vielä hankkimaan samaisen villamekon, mikä sulla. En tiiä meneekö tää sun tyylin "fanitus" ihan hulluks, mutta ihana sä kumminkin olet <3"

"Olet niin mielettömän inspiroiva etenkin pukeutumistyylilläsi ja ihailen sitä ja sinua suunnattomasti. Välillä mietin, että olisipa mieletöntä päästä tutustumaan suhun. :) Olet myös antanut paljon rohkeutta olla oma itsensä, ja olla liikaa välittämättä siitä mitä muut ajattelevat (koska kaikkia ei voi kuitenkaan miellyttävää, eikä tarvitsekaan). <3"

"Pinssit housuissa pistivät heti silmääni, superhienot ja omaperäiset! Äänestin blogiasi. Säilytä aitous ja omaperäinen ote! Olet valokuvauksellinen ja superlahjakas muodin parissa. On erittäin tärkeää ja hyödyllistä, että tuot esille kaikkien ulottuvissa olevia vaatemerkkejä & asukokonaisuuksia. Kiitos siitä!"

"Äänestin sua!<3 Oot Didem ehdottomasti tällä hetkellä Suomen blogimaailman inspiroivin ihminen. Ihailen sun tyyliä, se on ihan huippu! Kunpa ite osaisin yhdistellä yhtä taitavasti erilaisia vaatteita."

"Toivon kyllä aidosti koko sydämestä, että blogisi valitaan vuoden muotiblogiksi. Erotut joukosta omalla staililla ja luonteella. <3"

"Ihana ku jaksat panostaa kuviin ja mietit mikä maisema sopii asuun tulee tosi ammattimaista jälkeä. Ehdottomasti Suomen paras muotiblogi! :)"

"ihanaIHANAihana look .Jos sulta tulisi vaatemallisto, niin ostaisin varmasti kaiken mitä se sisältäisi. Tykkään niin sairaasti sun tyylistä"

"Moikka kaunis Didem! Kuvasi ovat tosi upeita. Aina. Olen seuraillut sua aika pitkään ja huomannut, kuinka kuvien lisäki olet sinä itse kasvanut ja "kehittynyt" huimasti. On ihanaa nähdä kuinka pienestä versosta sitten lopulta puhkeaa kukkaan. Sulla on sun tähtihetket nyt menossa ja oot aivan ylivoimasesti suomen blogimaailman ykkösiä. Mä oon bongaillut sun kuvissa Balmuirin ruskean sävyisen huivin, joka on niin kiva. Oon metsästänyt mallia, mutta onkohan niin ettei sitä enää ole. Jos itse jaksat vilkaista löydätkö huivia jostain ja mahdollisesti linkata siitä tänne. Mulla on etsinnässä hyvä ja laadukas syys-huivi, mutta haluisin huivin ilman "langan pätköjä/hapsuja" päädyissä. Mutta hei, ihanaa syksyn alkua ja paljon tsemppiä sinulle!"

Suurin kiitos kaikesta kuuluu teille. Tämä syksy on ollut muutosten aikaa ja erittäin tapahtumarikas blogin saralla. Ylpeänä ja onnellisena saan ilmoittaa teille Zalando style icons award ehdokkuudestani. Elämäni toinen ehdokkuus siis tuli julki eilen ja voitte varmaan kuvitella kuinka kiitollinen olen. Facebookkiin kirjoitin eilen, että tekisi mieli tuulettaa, koska olen niin liekeissä tästä ja tämä on ylivoimaisesti suurin kunnia ever olla ehdokkaana BEST STYLE ICON FEMALE -kategoriassa. Minua hieman nauratti..(kuka muistaa muutama vuosi taaksepäin, kun käytin itsestäni sanaa tyyli-ikoni?) :D Osa jengistä ei ottanut asiaa niin kevyesti silloin ja kummastelivat miten ihminen voi sanoa itsestään noin ja nettikiusaajathan olivat aivan liekeissä. Onneksi minäkin olen kasvanut ihmisenä tässä vuosien varrella. En ole koskaan ottanut itseäni liian vakavasti ja minulla on muutenkin elämää ja uusia asioita kohtaan hyvin myönteinen asenne. 

Eletään jännittäviä aikoja ja olen hemmetin onnekas siitä, että saan tehdä tätä teille työkseni. Ylivoimiasesti parasta on kuitenkin se, kun saan teiltä noin upeita ja koskettavia kommentteja, jotka laitoinkin tohon alkuun. Niitä tulee jatkuvasti ja olen niin iloinen kuinka aktiivisia lukijoita minulla on. Myöskin minä olen aktivoitunut ;) haha. Vuorovaikutus on tärkeintä. Joka kerta, kun joku sanoo minulle, että inspiroin häntä tyylilläni ja elämänasenteellani, niin tekisi mieli laittaa ruksi vihkoon ja sanoa JESSS, olen onnistunut. Suurin nautinto ja draivi tähän tekemiseen, tulee siitä, että pystyn vaikuttaa. Unelmani on aina ollut vaikuttaminen ja muiden auttaminen ja ainakin nyt toteutan tätä jollakin tasolla jo, vai mitä?

En matki ketään ja vedän omalla tyylilläni. AINA! Anna äänesi minulle, jos tyylini on inspiroiva. Anna äänesi minulle, jos tunnet, että ansaitsen vuoden tyyli-ikoni tittelin Zalando Style Icon Awardseissa ;)

Äänestä täällä

Maailman suurin kiitos jo etukäteen. 

xx Didem

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram