Juhannus tuli ja meni. :) Vietimme juhannusta mökillä suvun kesken. Syötiin, uitiin, saunottiin, syötiin, uitiin, laulettiin, syötiin...välillä nukuttiin, sit taas syötiin. Mieheni siskot sekä veljien vaimot ovat varsinaisia ruokataitureita, joten vaikea on olla syömättä heidän herkkuja. Ykköseksi kuitenkin nousi mummin sokeriton herkku. Mieheni äiti on ylivoimainen mestari keittiössä ja hän teki meille niin herkullisen luomu raakasuklaakakun, johon tuli cashew ym pähkinöitä, kivettömiä taateleita, saksanpähkinäöljyä, valkeaa kookosöljyä, raakasuklaavoita, raakakaakovoita, aitoa vaniljaa, Stevia suklaatippoja ja vaniljatippoja. Päälle vaikkapa vadelmia, kuten meillä oli. Meinaan kokeilla tätä itse ja jos onnistuu, niin laitan sit kunnon reseptin myös teille.

Kiva olla takaisin kaupungissa. Huomenna aamu alkaa kuvauksilla ja loppupäivä lomailua. Ihana kesä. 

xx Didem

Kommentit (4)

Vierailija

Hei! Ihania mökkikuvia. Jos olen ymmärtänyt oikein miehesi on lestaadiolaisesta suvusta. Näkyikö usko teidän juhannuksessa? :-)

Heidi

Voi miten kauniita ja iloisia kesäkuvia! Oikeita hyvänmielen luojia. Mistä tuotteista on postauksen kosmetiikkakuvassa? Näyttävät ihanilta <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.