Photos by Janita Autio

Kuvista välittyy sellainen pirtsakka energiapommia, joka on mielissään ihan jokaisesta asiasta ja kokee, että kaikki on just niin täydellisesti kuin voi olla. Kuvat on otettu hei sunnuntai aamuna Tampereen Ilves hotellissa, ennen kotiinlähtöä. En tiedä mistä mun kaikki energia kumpuaa? Vauhdikas viikko ainakin ollut tällä mimmillä. Töitä, vapaa-aikaa, hyviä energioita ja kivoja uutisia, jota en vielä saa paljastaa.

Tänään kuvattiin Kristiinan kanssa taas videota studiossa duuniprojektia varten. Olen nyt ensimmäistä kertaa vähän sivusta seurannut videon editointia ja pakko sanoa, että on siinä aikamoinen homma. Kuvien muokkaaminen tuntuu ihan lasten leikiltä, videon editoinnin rinnalla ja onhan ne tietty kaksi täysin eri asiaa. On kuitenkin ollut mieluisaa puuhaa tehdä liikkuvaa kuvaa.

Eilinen aamu alkoi Samsøe & Samsøe -vaatemerkin pressiaamiaisella Urban A -liikkeessä. Merkin syysmallisto 2016 on yksinkertainen skandinaavisella vivahteella. Mallistossa yhdistyvät autenttisuus ja hienovarainen luksus. Kuinka monelle tämä merkki on tuttu? Samsøe & Samsøe on siis tanskalainen merkki, jota myydään Urban A:ssa. Hinta-laatusuhde on kohdallaan ja heillä on siis aivan ihania neuleita, nahkatakkeja, pipoja ja mekkoja. Tulen esittelemään myöhemmin blogin puolella suosikkejani mallistosta, mutta käykää jo nyt katsomassa mitä vaatteita heillä on. Te jotka vielä etsitte sitä täydellistä syysneuletta, niin tältä brändiltä sellainen löytyy varmasti. Trust me! Urban A:ssa on muutenkin raikas sisustus ja tunnelma, uuden lookkinsa ansiosta. Liikkeestä löytyy pieni kirjannurkkaus, jossa voi selailla kirjoja ja mikä parasta, vaateliikkeestä voi myös ostaa kukkia. 

Minä jatkan päivää nyt sähköpostien vaastaamisella, jonka jälkeen haen kaupasta lasagne ainekset iltaa varten. Siskoni, enoni perheineen tulee meille viettää iltaa tänään. 

xx Didem

Kommentit (10)

Henski

Ihania kuvia! Pretty you <3 Mistä kuvien musta paita on ja hei julkaisetko blogin puolella kuvia se valkoinen asu päällä?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Thanks to you 😘
Kuvien musta paita on Zarasta ja sit vaan leggarit. Julkaisen blogin puolella valkoisen asun loppuviikosta tai ensi viikolla. Tämä musta neule muistuttaa aika paljon sitä valkoista neuletta. ❤️❤️

Vierailija

Ihana, kun sulla on aina niin erilaisia kuvia, kuin muilla! Nämäkin niin energisiä ja pirtsakoita! 😘 Olisi kiva jos voisit taas joskus järkätä jonkun tyyppisen lukijatapahtuman, kun en oo päässyt sua koskaan tapaamaan, vaikka kuinka haluaisin.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos niin paljon. ❤️ Ihania lukijoita minulla. Juurikin sen takia minun pitäisi pitää teille joku exclusiivinen blogitapaaminen vaikkapa loppusyksystä. 😘😘

Vierailija

Selailin tänään sun blogia ja vanhoja postauksia. Huomasin, että oot saanut aikasemmin paljon kurjempaa palautetta. Nykyään sulla on kivoja kommentteja ja paljon kehuja. Onneksi, ei kukaan kuraa koko ajan jaksa. Sitten eksyin lukeamaan juuri noita keskustelupalstoja. Tuli ihan paha mieli miten ihmiset siellä laukoo sellasia juttuja. Kyseessä vielä vauva.fi palsta, jossa aikuisia naisia ja varmaan paljon äitejä. Ihan kummallista miten voi noin alas vajota aikuiset ihmiset. Pääasia, että nykyään sulla on kasa ihania lukijoita ja ne ilkimykset jääneet taka-alalle!

Anu

Kivoja kuvia, mutta pakko sanoa, että päähuomio meni siihen, kuinka pompit sängyllä kengät jalassa. Ja kyseessä vielä hotellipeti. Apua...

Vierailija

Ihania ilopilleri kuvia! Sulla ei oo ollut pitkään aikaa mitään kyselypostausta, joka olis hauskaa! Tein sit ite sulle tälläsen "kumpi" kyssärin 😊
Loccitane-Bodyshop
Pasta-Riisi
Kampaamotuotteet-Markettituotteet
H&M-Mango
Adidas-Nike
Suomileffat-Jenkkileffat
Bomber-Nahkatakki
Karkki-Suklaa
Korkkarit-Lenkkarit

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram