Näillä ohjeilla varmistat, ettei urakehityksesi pysähdy ainakaan meikkivalintojesi vuoksi.

Huoliteltu iho voittaa aina

Sen sijaan, että panostaisit voimakkaaseen huuli- tai silmämeikkiin pidä kiireessäkin huolta, että meikkipohjasi on huoliteltu. Kaunis meikkipohja freesaa ilmeen ja tekee lopputuloksesta huolitellun näköisen. Vältä kuitenkin paksua, nukkemaista pakkelia.

Korosta silmiä kevyesti

Jätä glitter-luomivärit ja paksut rajaukset bileiltoihin ja suosi luomilla esimerkiksi kevyitä ruskean sävyjä ja ohuita rajauksia. Et myöskään välttämättä halua olla se tyyppi, jonka yhteistyökumppanit muistavat luonnottoman näköisistä ripsistä.

Vältä aurinkopuuteriövereitä

Liiallinen aurinkopuuterin käyttö ei luo kasvoille luonnollista ”vietin juuri lomani etelän auringossa” –lookkia vaan saa kasvot näyttämään suttuisilta.

Vähennä kiiltoa

Kevyt huulikiilto voi olla hyvä vaihtoehto, mutta vältä liian kosteana kiilteleviä pusuhuulia. Neutraalit sävyt toimivat toimistolookissa parhaiten, mutta älä myöskään kadota huuliasi liikaa peitepuikkoa muistuttavalla sävyllä.

Ota iisisti kynsien kanssa

Kynsitaide on kaunista, mutta työympäristö ei ole välttämättä paras ympäristö sille. Siistit ja huolitellut kynnet antavat hyvän vaikutelman, mutta värivaihtoehtojakin kannattaa miettiä. Jätä räikeät pinkit ja trendikkäät väri-ilottelut viikonloppuihin ja valitse neutraalimpia lakkasävyjä.

Kuva: IMaxTree

Katso myös:

5 askelta täydellisen meikkivoiteen löytämiseen

Haluatko löytää täydellisen meikkivoiteen? Tee näin

Näin saat täydelliset kynnet - 5 vinkkiä