Kyllä,  upeiden asoiden jakaminen sielunkumppanin kanssa on hienoa. Ennen kuin löydät Sen Oikean, keskity kuitenkin itseesi. Kokeile ainakin näitä!

1. Matkusta

Maailma odottaa sinua! Mene, näe ja koe kaikki, mitä sillä on sinulle tarjottavana.

2. Toteuta kreiseimmätkin haaveesi.

Lähde interreilaamaan Euroopan läpi, reippureissaa halki Australian itärannikon tai telttaile Lapissa. Et tule katumaan!

3. Haasta itsesi.

Pidä mielesi vilkkaana. Opettele uusia asioita, kokeile erilaisia töitä, opiskele ja uskalla epäonnistua. Vaikka et olisikaan varma siitä, mitä haluat elämälläsi tehdä, ohjaavat kaikki kokemukset sinua lähemmäs omaa juttuasi. 

4. Opettele olemaan yksin.

On tärkeää, että osaat viettää aikaa itsesi kanssa. Muista, että omaa aikaa on pystyttävä järjestämään myös kiireen keskellä.

5. Panosta ystäviisi

Mieti, ketkä ovat tosiystäviäsi ja pidä heistä kiinni.  Älä tuhlaa liikaa aikaa tyyppeihin, joiden et usko pysyvän kuvioissa pitkään. 

6. Huolehdi fyysisestä, mutta myös henkisestä hyvinvoinnistasi.

Lähde joogaretriitille tai kokeile meditaatiota. Vahvista sisäistä voimaasi ja opettele rentoutumaan.

7. Opettele rakastamaan itseäsi. 

Ennen kuin rakastut toiseen ihmiseen, on sinun opittava arvostamaan itseäsi. Tutustu itseesi rauhassa. Ole valmis myös kehittämään niitä ominaisuuksiasi, joihin et ole vielä tyytyväinen. 

8. Deittaile.

Ihan sama, vaikka hän ei olisikaan unelmiesi mies. Jos joku on mielestäsi kiinnostava, hauska ja kohtelee sinua hyvin niin anna palaa! Suosittelemme erityisesti kesäromansseja. 

9. Lopeta vihaamasi työ. 

Jos työsi tekee sinut onnettomaksi, tee kaikkesi löytääksesi kivempi duuni. Älä välitä siitä, vaikka palkka olisi huonompi. Tärkeintä on se, että saat vuokran maksettua ja voit hyvin. 

10. Live it up!

Arvosta jokaista päivää. Älä turhaan vilkuile taaksesi, vaan keskity nykyhetkeen. Sinulla on vain yksi elämä, käytä se oikein.

Kasto myös:

25 asiaa, jotka jokaisen parikymppisen täytyy tietää

Nämä faktat tekevät päivästäsi paremman

Pysy motivoituneena näiden vinkkien avulla

Alkuperäinen juttu: EliteDaily

 

 

Eikö sinulla ole haaveammattia tai osoittautuiko unelmaduunisi pettymykseksi? Kokeile näitä.

Listaa tavoitteesi

Selkeytä itsellesi, mikä sinua motivoi ja mitä unelmatyöltäsi haluat. Kirjoita tavoitteesi ylös esimerkiksi kaverin kanssa, joka voi auttaa sinua myös pohtimaan, missä olet hyvä. Selvitä tavoitteidesi pohjalta, mikä unelmatyöpaikkasi voisi olla. Jos haluat matkustaa työksesi, tutki kansainvälisesti toimivia yrityksiä ja niiden rekrytointisivuja.

Jututa ammattilaisia

Kysele työtä jo tekeviltä, millaista työ on ja miten he ovat sinne päätyneet. Selvitä, riittääkö koulutuksesi. Jos käyt työhaastattelussa etkä saa paikkaa, kysy rohkeasti syytä.

Testaa työtä

Selvitä, voitko tutustua työhön tekemällä palkattoman harjoittelun tai vapaaehtoistyötä. Jos työ tuntuu oikealta vielä testijakson jälkeenkin, tee kaikkesi pyrkiäksesi alalle.

Verkostoidu

Kerro kaikille tutuillesi, millaista työtä etsit. On paljon piilotyöpaikkoja, joita ei ilmoitella missään, joten hae rohkeasti. Hyödynnä myös somesaitteja: osallistu keskusteluihin Twitterissä, aloita blogi ja päivitä Linkedin-sivusi.

Usko itseesi

Luota omiin mahdollisuuksiisi ja taitoihisi. Intohimo ja luja tahto kantavat pitkälle, ja itsevarmuuteen toimii vanha sääntö: fake it ’til you make it.

Lue lisää unelma-ammatin löytämisestä marraskuun lehden sivuilta 24-26.

Lista on koottu Työterveyslaitoksen erikoistutkija Auli Airilan neuvojen perusteella.

Kuva: MVPhotos

Marraskuun lehdessä on käsitellään muun muassa kamalia eroja, unelma-ammatin löytämistä ja juhlakauden ykkösasusteita.

"On tärkeää luottaa itseensä, vain niin voi elää omannäköistään elämää. Kukaan muu ei voi tulla sanomaan minulle, millaisia päätöksiä minun on tehtävä." -vloggaaja Veronica Verho

"Jokaisella on joskus sydänsuruja ja vaikeita aikoja. Kaikki eivät kuitenkaan osaa purkaa tunteitaan. Olen onnekas, että minulla on musiikki, johon turvautua." -laulaja Gwen Stefani

"Uskon, että kaikki on mahdollista ja opeteltavissa. Ihmisten pitäisi toteuttaa enemmän omia unelmiaan, vaikka vain pieni pala kerrallaan." yritys- ja mentaalivalmentaja Melina Niemi

"Milloin unohdimme läsnäolon? Milloin viimeksi lounastit katsomatta puhelintasi tai matkustit bussissa selaamatta sitä? Itse en muista." -bloggaaja Natalie Vilen

"Ajattelen, että poikaystävän ja tyttöystävän pitää olla ensin parhaita kavereita, vasta sitten voi sanoa rakastavansa toista. Siihen saattaa mennä paljonkin aikaa." -Räppäri ja vloggaaja Arttu Lindeman

"Kun minua nuorena petettiin parisuhteessa, koin ison kolauksen. Tajusin, etten pystykään hallitsemaan kaikkea elämässäni." -laulaja-lauluntekijä Mikko Harju

"Nainen on minulle ikuinen mysteeri, mutta toisaalta en tiedä mitään parempaa. Rakastan naisia yli kaiken." -laulaja-lauluntekijä Leo Stillman

 

Jos meidän pitäisi listasta unelmahääpaikkojamme, Disney World voisi hyvinkin löytyä luettelomme kärjestä. Disney teki haaveemme mahdolliseksi viime keväänä lanseeraamalla Disney’s Fairy Tale Wedding -konspetin, joka mahdollistaa hääjuhlat Floridan Disney Worldin Magic Kingdom -alueella sijaitsevassa Tuhkimon linnassa. 

Nyt koko juttu on viety uudelle tasolle, sillä jatkossa paikan voi varata itselleen myös auringonlaskun jälkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei paikalla ole muita ja hääpaikalle voi saapua hevoskärryllä kynttilänvalossa. Mukaan mahtuu 300 vierasta.

Ja sitten paluu todellisuuteen... After Hour -pakettien lähtöhinta on 180 000 dollaria. :( 

Kuvat: Disney

#nailittoendit

Monet julkkismiehet ovat viime aikoina esitelleet Instagramissa kirkkailla väreillä lakattuja kynsiään. Mitä ihmettä? Kyseessä on australialaisen Polished Man -kampanjan tukeminen, jonka tavoitteena on kerätä rahaa seksuaalista väkivaltaa kokeneiden lasten avuksi. 

Zac Efron on yksi Polished man -kampanjan puolesta kyntensä lakannut mies. Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Zac esitteli oranssiksi lakattua etusormeaan ja haastoi mukaan kuuluisia ystäviään. Mies kertoi vastaanottaneensa haasteen aussinäyttelijä Chris Hemsworthilta, joka niin ikään poseeraa Instagram-kuvassaan yksi kynsi lakattuna. 

Mutta mistä kampanja on saanut alkunsa ja miksi vain yksi kynsi kuuluu lakata? Polished Manin takaa löytyvän YGAP-organisaation toimitusjohtaja Elliot Costello järkyttyi kuullessaan, että joka viides lapsi ympäri maailmaa joutuu seksuaalisen tai fyysisen väkivallan uhriksi ennen 18 ikävuotta. Siksi yksi sormi viidestä lakataan lokakuun ajan kestävässä kampanjassa. Polished Man -kampanja on kerännyt jo yli puoli miljoonaa euroa lasten auttammiseksi.  Nyt haaste on heitetty muun muassa Tom Hiddlestonille ja Mark Ruffalolle.


 

Alkupeärinen juttu: Refinery29
Kuvat: MVPhotos, Instagram