Selvitimme urasi käännekohdat, romanttisimmat hetkesi ja parhaat ajankohdat irtiotoille. 

Kauris 22.12.–19.1.

Rakkaus

Myönnä pois, olet kontrollifriikki. Höllää hieman, niin hauskanpito voi alkaa. Jos olet sinkku, säilytä avoin mieli. Saatat päätyä treffailemaan ihmistä, jota kohtaan sinulla ei aiemmin ollut romanttisia tunteita. Jos olet parisuhteessa, lisää arkeenne huumoria ja spontaaneja ideoita, niin lähennytte entisestään. Ole silti varovainen, luottamusongelmat saattavat ilmestyä sotkemaan suhdettanne vuoden alussa. Selviätte niistä vain puhumalla.

Ura

Kärsivällisyytesi ei riitä isossa ryhmässä toimimiseen, mutta vuonna 2017 juuri tiimityössä piilee salaisuus menestykseesi. Lähde reissuun tyttöjen kanssa maaliskuussa, sillä kesällä joudut omistautumaan työllesi. Luota intuitioosi ja kerro loistavasta ideastasi pomoillesi loppukesästä.

Treeni

Älä aseta itsellesi liian suuria tavoitteita tai ota paineita siitä, kuinka monta kertaa liikut viikossa. Kokeile tanssilajeja, patikoimista ja pitkiä kävelylenkkejä. Ne vievät ajatuksesi hetkeksi muualle.

Vesimies 20.1.-18.2.

Rakkaus

Edessäsi puhaltavat muutoksen tuulet, kunhan vain pidät mielesi avoimena uudelle. Muuten sinulta saattaa jäädä huomaamatta jotain tärkeää. Maaliskuussa tapaat henkilön, joka tekee sinuun vaikutuksen. Pidä kuitenkin varasi, mikäli hän alkaa jossain vaiheessa vaikuttaa epäluotettavalta. Ensi syksynä rakkauselämäsi kukoistaa onnellisempana kuin koskaan. 

Ura

Ota tammikuussa aikaa itsellesi suunnitellaksesi tulevaa vuotta. Muista, että hyvinvoinnillasi on valtava merkitys myös menestykseesi töissä, joten muista myös rentoutua. Huhtikuu on otollinen kuukausi minilomalle tyttöporukan kanssa! Toukokuu on nimittäin urasi kannalta tärkeä kuukausi, ja tarvitset silloin energiaa isojen päätösten tekemiseen. 

Treeni

Keskity tekemään asioita, joista oikeasti nautit. Älä syyllistä itseäsi, jos kuntosalilla rehkiminen ei innosta. Kokeile mieluummin asioita, jotka saavat sinut oikeasti iloiseksi. Suosittelemme kokonaan uuden lajin aloittamista alkuvuodesta. 

Kalat 19.2.–20.3.

Rakkaus

Rakkaus iskee, kun vähiten sitä odotat. Tutustut vuoden alussa uuteen, mielenkiintoiseen ihmiseen, tai pitkäaikainen suhteesi saa vihdoin kaivattua säpinää. Jos olet sinkku, älä menetä toivoasi. Nauti harmittomasta flirttailusta ja keskity elämässäsi asioihin, joista nautit. Usko pois, marraskuuhun mennessä löydät tosirakkauden.

Ura

Vältät yleensä draamaa, mutta keväällä kannattaa avata suu ja olla rehellinen. Tee töitä ahkerasti unelmasi eteen. Päivitä sosiaalisen median profiilisi heti vuoden alussa ja tee esimerkiksi Instagram-tilistäsi näyttävä ja yhtenäinen kokonaisuus. Saatat herättää jonkun tärkeän ihmisen tai tahon huomion ja päästä mukaan mahtaviin projekteihin.

Treeni

Innostu ryhmäliikuntalajeista, joissa tunnelma on innostava, ei lyttäävä. Tanssitunnit tai barre sopivat sinulle parhaiten, sillä nautit haastavista ja sosiaalisista lajeista.

Oinas 21.3.–20.4.

Rakkaus

Rakkauselämäsi alkaa kukoistaa, kun alat tavoitella ihan kivan sijaan jotain parempaa. Unohda kuitenkin lista, jonka olet laatinut unelmapuolisosi kriteereistä. Se rajoittaa sinua liikaa. Heittäydy harmittomiin suhteisiin maaliskuussa ja toukokuussa, mutta valmistaudu siihen, että todellinen rakkaus saattaa ilmestyä elämääsi syksyllä. Jos olet parisuhteessa, pohdi, ajatteleeko puolisosi aidosti parastasi. Jos jokin asia on painanut mieltäsi pitkään, ota se puheeksi keväällä.

Ura

Solmit uusia kontakteja helmikuussa. Vastaa kyllä kaikkiin tapahtuma- ja illalliskutsuihin ja treenaa small talk -taitojasi. Huhtikuussa on hyvä hetki poistaa myrkylliset ihmiset elämästäsi, sillä ne aiheuttavat sinulle vain turhaa stressiä. Yksityiskohtainen ja nerokas suunnitelma saattaa tuoda sinulle ison uravoiton syyskuussa.

Treeni

Rakastat lajeja, jotka saavat aikaan adrenaliinipiikin ja boostaavat kilpailuhenkisyyttäsi. Ja kuka tietää, ehkä tapaat kiinnostavan ihmisen uuden harrastuksen kautta.

Härkä 21.4.–21.5.

Rakkaus

Vuosi 2017 on romanttisin vuotesi pitkään aikaan. Kuuma romanssi saa pääsi pyörälle maaliskuussa, mutta myös kesäkuu on täynnä flirttiä. Saatat ihastua ihmiseen, johon et koskaan olisi voinut kuvitellakaan ihastuvasi. Jos olet parisuhteessa, kysy itseltäsi, onko suhteenne menossa oikeaan suuntaan. Hän saattaa haluta viedä suhteenne seuraavalle tasolle kesällä, joten mieti vastaus valmiiksi. Valmistaudu jopa siihen, että jos olette yhdessä vielä joulukuussa, hän saattaa kosia sinua.

Ura

Matkustelet ja solmit uusia kontakteja tänä vuonna. Ihmiset, joihin tutustut nyt, pysyvät elämässäsi pitkään ja auttavat sinua eteenpäin urallasi. Ota riskejä ja ole rohkea, se kannattaa. Kesäkuussa taiteellinen puolesi pääsee esiin, ja lokakuussa kannattaa ladata akkuja perheen ja ystävien seurassa.

Treeni

Jooga pitää mielesi tasapainossa ympäri vuoden, mutta suuntaa kesällä vauhdikkaiden ulkolajien pariin.

Kaksoset 22.5.–20.6.

Rakkaus

Olet hyvä puhumaan ja suostuttelemaan ihmisiä mihin tahansa. Syksyllä kannattaa kuitenkin keskittyä puhumisen sijaan tekoihin. Toukokuu on paras kuukausi flirttailulle, mutta todellista ilotulitusta on luvassa heinäkuussa, kun tapaat mahtavan ihmisen yhteisten ystävienne kautta. Jos olet parisuhteessa, pohdi mikä suhteessani toimii ja mikä ei. Keskustelkaa ja kuunnelkaa toisianne. Suhteessanne ei ole tilaa turhalle analysoimiselle.

Ura

Ole ahkera töissä, niin saavutat haluamasi. Kesäkuussa työstressi helpottaa ja pääset nauttimaan ansaitusta lomasta. Lokakuu on yksi vuoden parhaista kuukausista, sillä silloin optimistisuutesi ja sinnikkyytesi palkitaan. Loppuvuosi tuo mukanaan jännittävän uuden tarjouksen. Tartu siihen!

Treeni

Merkitse juoksulenkit ja salikäynnit kalenteriisi, niin et luista niistä. Kokeile myös uusia juttuja, kuten barrea ja erilaisia tanssilajeja. Houkuttele mukaan ystäväsi ja treenaamisesta tulee tuplasti hauskempaa.

Rapu 21.6.–22.7.

Rakkaus

Luovu kaikista estoistasi ja heittäydy täysillä. Elämäsi tekee nimittäin mielettömän käänteen tänä vuonna. Et tykkää olla huomion keskipisteenä, mutta sen oikean ihmisen huomionosoitukset tuntuvat tänä keväänä erityisen ihanalta. Ole rohkea ja jopa häikäilemätön, niin saat mitä mitä ja kenet haluat. Pidä kiinni ihmisestä, joka tuo esiin parhaat puolesi. Huhtikuuhun mennessä tiedät, onko suhteessanne aineksia johonkin suurempaan.

Ura

Pysy erossa turhasta draamasta työpaikallasi. Suojele mainettasi ja ystävyyssuhteitasi, joiden rakentamiseen olet nähnyt paljon vaivaa.

Treeni

Pistä ateriarytmisi kuntoon ja testaa uusia lajeja, kuten napatanssia, trampoliinitunteja ja jopa meditoimista.

Leijona 23.7.–22.8.

Rakkaus

Etsi vierellesi ihminen, joka on yhtä seikkailunhaluinen kuin sinä eikä säikähdä mustaa huumoriasi. Hän saattaa tulla vastaan helmikuussa tai elokuussa, jos laajennat elinpiiriäsi. Käy vaihteeksi ruokakaupassa jossain muualla ja vietä lauantai-ilta kotisohvan sijaan ihmisten ilmoilla. Jos olet parisuhteessa, luovu ajatuksesta, että olisit aina oikeassa. Suhteenne maagisimmat kuukaudet ovat huhtikuu, kesäkuu ja marraskuu. Viettäkää silloin mahdollisimman paljon aikaa yhdessä.

Ura

Pohdi tarkkaan vaihtoehtojasi, ennen kuin sukellat uuteen. Sinun pitää tehdä helmikuussa ja maaliskuussa pieniä mutta vaikeita päätöksiä, joilla on merkitystä koko loppuvuoden kannalta. Mikään tai kukaan ei pidättele sinua, mutta pyri silti jättämään muille positiivinen kuva itsestäsi.

Treeni

Löydät itsellesi viimein treenirutiiniin, joka on yhtä aikaa tehokas ja leppoisa. Potkunyrkkeily ja seinäkiipeily sopivat sinulle, sillä haluat kehittyä ja pitää samalla hauskaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Rakkaus

Vapauta sisäinen viettelijättäresi. Helmikuussa deittailet ihmistä, joka tuntuu aidosti ymmärtävän sinua, mutta marraskuussa määrätietoinen ja sinnikäs ihminen raivaa yllättäen tiensä elämääsi. Jos olet parisuhteessa, puhukaa syksyllä vaikeistakin asioista, mutta muistakaa myös hemmotella toisianne.

Ura

Olet keskittynyt viime aikoina vain työntekoon, joten anna vihdoin aikaasi myös rakkaille harrastuksillesi. Pyydä töissä rohkeasti apua muilta, sillä usko pois, kaikki haluavat auttaa sinua saavuttamaan pitkäaikaisen tavoitteesi. Rahahuolesi helpottavat maaliskuussa, ja toukokuussa ahkera työntekosi palkitaan.

Treeni

Treenimotivaatiosi katoaa neljän seinän sisällä nopeasti, joten kokeile uusia lajeja, jotka vievät sinut luontoon: vaeltamista, pyöräilemistä ja juoksemista. Jos kaipaat opastusta, palkkaa itsellesi personal trainer, joka saa sinusta kaiken irti.

Vaaka 23.9.–22.10.

Rakkaus

Saatat tavata tänä vuonna ihmisen, joka pysyy vauhdissasi ja jakaa samat mielenkiinnonkohteet. Kiinnostava tyyppi saattaa löytyä myös työpaikaltasi, joten pidä silmäsi auki. Älä paljasta potentiaaliselle kumppanillesi heti kaikkia salaisuuksiasi, vaan vasta sitten, kun olet täysin varma, että hän on luotettava ja tullut jäädäkseen. Jos olet jo parisuhteessa, lisätkää säpinää seksielämäänne. Panostakaa myös yhteiseen aikaanne kesäkuussa ja syyskuussa.

Ura

Älä tyydy kaikkeen, mitä elämä eteesi heittää. Sano ääneen tammikuussa, miten haluat itseäsi kohdeltavan. Suorapuheisuutesi ansiosta kollegasi hakevat sinulta uraneuvoja ja tukea. Yllättävä ihminen esittää sinulle uskomattoman tarjouksen lokakuussa. Se vie sinut jännittävälle työmatkalle.

Treeni

Motivoidut uusista hienoista treenivaatteista, mutta koukutut myös lajeista, jotka ruokkivat mieltäsi ja kroppaasi. Boot campit ja spinning sopivat kilpailuvietillesi. Pidättäydy kuitenkin ryhmäliikuntaljeissa, sillä silloin voit tsempata muita ja loistaa taidoillasi.

Skropioni 23.10.–21.11.

Rakkaus

Elämässäsi tapahtuu nyt niin paljon, että ehdit tuskin huomata kiinnostavia ihmisiä ympärilläsi. Tapaat toukokuussa ihmisen, joka hemmottelee sinua ja järjestää sinulle romanttisia yllätyksiä, mutta syksyllä huomaat tuntevasi vetoa ihmiseen, joka on ulkonäöltään kaikkea, mitä olet etsinyt. Nauti välillänne olevasta järjettömästä kemiasta, sillä suhde ei tule kestämään kauaa. Jos olet parisuhteessa, huolehdi, että annat aikaa myös puolisollesi. Suunnatkaa maaliskuussa ja heinäkuussa viettämään ikimuistoisia treffi-iltoja ja lähtekää yhdessä seikkailulomalle syyskuussa.

Ura

Olet uuden alun edessä, joten tee tärkeitä päätöksiä heti tammikuussa ja helmikuussa. Maaliskuu on sinun kuukautesi loistaa, ja lokakuussa ahkeruutesi palkitaan.

Treeni

Et halua tuhlata aikaasi kuntosalilaitteilla rehkiessä tai lenkkipolulla, joten valitse lajeja, joista saat maksimitehot irti mahdollisimman lyhyessä ajassa. Testaa esimerkiksi ryhmäliikuntalajeja, jotka saavat sinut unohtamaan työasiat.

Jousimies 22.11.–21.12.

Rakkaus

Ihmiset hakeutuvat seuraasi, sillä sinä suorastaan kukoistat. Jos olet sinkku, seikkailumielinen ihminen vie jalat altasi huhtikuussa. Hänen arvaamaton luonteensa tekee vakavamman suhteen solmimisesta kuitenkin vaikeaa. Älä sure, sillä kesäkuu tuo elämääsi kypsemmän ihmisen, joka saa sinut nauramaan ja pohtimaan elämäsi suuntaa. Jos olet parisuhteessa, tämä vuosi saattaa olla vihdoin se vuosi, kun olet valmis asettumaan aloillesi. Suunnatkaa helmikuussa viikonloppumatkalle ja keskittykää vain toisiinne. Huhtikuu saattaa olla kivikkoista, mutta vaikeasta ajasta yli pääseminen vain vahvistaa suhdettanne. Kesällä on luvassa romanttisia iltoja ja ihanan tasaista arkea.

Ura

Vuosi tarjoaa sinulle loistavia uusia mahdollisuuksia. Nyt on syytäkin olla innoissaan, mutta varo tekemästä hätiköityjä päätöksiä. Jokaisella niistä on pitkäaikainen vaikutus elämääsi, joten punnitse tarkkaan mahdolliset hyödyt ja haitat. Kun tiedät, mitä todella haluat, karista elämästäsi pois negatiiviset ihmiset, jotka vain seisovat tielläsi.

Treeni

Luovu tavoitteellisesta treenaamisesta ja nauti sen sijaan pitkistä kävelylenkeistä, uimisesta ja pyöräilystä. 

Arvostamme rohkeuttasi, Cara.

Lyhyt tukka on nyt Hollywoodissa ajankohtainen valinta: niin Katy Perry kuin Janelle Monaekin ovat saksineet tänä vuonna hiuskensa lyhyiksi. Kristen Steward vei jutun astetta pidemmälle ja esiityntyi maaliskuussa Personal Shopper -elokuvansa ensi-illassa siilitukassa.

Pari viikkoa sitten tukkansa niin ikään lyhyeksi leikannut Cara Delevingne puolestaan bongattiin eilen Torontossa täysin kaljuna. Caran kohdalla ei ole kuitenkaan kysymys trendivillityksestä, sillä pää on ajeltu tähden uutta roolia varten elokuvassa Life in a Year.

Cara näyttelee koskettavassa draamaelokuvassa syöpää sairastavaa tyttöä vastanäyttelijänään Will Smithin poika Jaden Smith, joka on muuten myös joutunut saksimaan tavaramerkkinään toimineet rastansa leffaa varten. Elokuva julkaistaa ensi vuoden aikana.

Kuvat: MVPhotos, All Over Press

Katso myös:

Kristen Steward leikkasi hiuksensa siiliksi - 5 julkkisnaista, jotka ovat tehneet samoin

Netflixin Girlboss-sarja on inspiroitunut Nasty Gal -nettivaatekaupallaan multimiljonääriksi nousseen Sophia Amoruson elämästä

Nämä sinunkin kannattaa lukea – 11 kirjaa, jotka kuuluvat myös Emma Watsonin suosikkeihin

Jos La La Land jätti sinullekin Ryan Gosling -vajeen, lue tämä. 

Kielletty rakkaus

Tositapahtumiin perustuva draama kertoo nuoresta Ruthista, joka rakastuu Seretseen, mieheen, josta tulee myöhemmin Botswanan ensimmäinen presidentti. Rakkauden tiellä ovat molempien vanhemmat ja valtiot, sillä 1940-luvulla valkoihoisen naisen ja tummaihoisen miehen suhde herätti rutkasti pahennusta. Tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu. Katso vaikka Googlesta. 

A United Kindom leffateattereissa nyt.

Kolmiodraamoja

Teksasin musiikkipiireihin sijoittuvan leffan teemoja ovat kolmiodraama, pakkomielteet, kosto ja petos. Houkuttelevan yhtälöstä tekee Terrence Malickin ohjaus, nimekkäät näyttelijät (Rooney Mara, Ryan Gosling ja Michael Fassbender) sekä vierailevat muusikot. Leffasta voi bongata muiden muassa Lykke Lin ja Florence Welchin.

Song to Song ensi-illassa 28. huhtikuuta. 

Lupaus romanssista

No nyt pukkaa erikoista tarinaa. Maddylla on harvinainen sairaus, jonka takia hän ei voi poistua koskaan kodistaan. Ikkunan läpi ja tekstiviestein hän tutustuu naapuriin Ollyyn, ja romanssi syttyy. Nicola Yoonin romaaniin perustuvan leffan pääosassa nähdään huikea Amandla Stenberg

Kaikki kaikessa ensi illassa 24. toukokuuta. 

Kuvat: MVPhotos

Katso myös:

Big Little Lies -sarjan Shailene Woodley : ”Kuuluisuuden ajatteleminen saa minut sekoamaan”

Nämä sinunkin kannattaa lukea – 11 kirjaa, jotka kuuluvat myös Emma Watsonin suosikkeihin

H&M lanseeraa malliston yhdessä Zara Larssonin kanssa – katso malliston kuvat

Norjalaislaulaja Astrid S, 20, kertoi meille viisi tämän hetken lempiasiaansa.

1. Meksikolainen ruoka

"Jos saisin päättää, söisin aina vain meksikolaista ruokaa. Rakastan tortilloja. Ne ovat heikkouteni."

2. Jonas Jonassonin kirjat

"Ruotsalaisen Jonas Jonassonin kirjat ovat hillittömän hauskoja. Jonassonin parhaiten tunnettu teos on Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi on ihan mieletön. Siitä on tehty myös elokuva."

3. Breaking Bad

"Olen katsonut kaikki Breaking Bad -sarjan tuotantonkaudet läpi varmaan neljä tai viisi kertaa. Aivan loistava sarja, suosittelen katsomaan!"

4. Vesi

"Rakastan merta ja uimista. Olen aina viihtynyt hyvin vedessä ja se on tärkeä elementti myös musiikkivideoissani ja promokuvissani. Uusimman singleni nimi on Bloodstream ja kuvasimme videota sekä promokuvia uima-altaassa. Vesi oli superkylmää, mutta olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen!"

5. Tennarit

"Tennarit ovat mukavat jalassa ja näyttävät hyvältä oikeastaan minkä tahansa asun kanssa."

Adidas Originals / Net-A-Porter.com 95 e

Kuvat: Universal Music, WSOY, MVPhotos, valmistajat

Katso myös:

Skam-sarjasta tuttu laulaja Astrid S: ”Hengailen vapaa-ajallani sarjan näyttelijöiden kanssa”

Uusi lehti on täällä – tässä kuusi viisautta inspiroivilta naisilta

Nämä malleina työskentelevät bestikset haluavat, että lopetat itsesi vertaamisen muihin – toinen kokoa 38, toinen 46

 

Kesän lukulistasi, ole hyvä.

Ihan kuten roolihahmonsa Hermione ja Belle, myös Emma Watson, 27, rakastaa lukemista. Itse asiassa niin paljon, että hän ilmoitti vuonna 2016 pitävänsä välivuoden näyttelemisestä voidakseen keskittyä enemmän kirjoihin ja itsensä kehittämiseen.

- Aion lukea kirjan viikossa omaksi ilokseni sekä yhden kirjan kuussa kirjakerhoani varten. Aion lukea paljon, mutta myös kuunnella paljon, Emma kertoi tuolloin päätöksestään People-lehdelle. 

Kirjakerholla näyttelijä viittaa viime vuonna perustamaansa, Our Shared Shelf -lukupiiriinsä, joka ehdottaa kuukausittain kiinnostavaa luettavaa kaikille feministisestä kirjallisuudesta kiinnostuneille.

Alla listattuna teokset, joita lukupiirissä on tähän mennessä luettu (ja jotka ihan jokaisen kannattaisi lukea). 

Clarissa Pinkola Estés: Naiset jotka kulkevat susien kanssa

Gloria Steinem: My Life on the Road

Caitlin Moran: Naisena olemisen taito

Maggie Nelson: The Argonauts

Eve Ensler: Vaginamonologit

Marjane Satrapi: Persepolis – iranilainen lapsuuteni

Carrie Brownstein: Hunger Makes Me a Modern Girl

Nicholas D. Kristof & Sheryl WuDunn: Puolikas taivasta

Maya Angelou: Mom & Me & Mom

Bell Hooks: Rakkaus muuttaa kaiken

Alice Walker: Häivähdys purppuraa 

Kuvat: Instagram / @emmawatson, @oursharedshelf

Katso myös:

Emma Watson perusti lukupiirin - sinäkin olet kutsuttu

Vapaaehtoisesti lapseton kertoo: "On erikoista, kuinka vahvasti raskaaksi tuleminen nähdään naisen velvollisuutena"

Emma Watson ei suostunut käyttämään korsettia Bellen roolissa – myös kenkien piti olla juoksukelpoiset