Hurraa! Siskoni on noita -sarjasta on tekeillä uusi versio. Tässä kaikki, mitä sinun täytyy tietää tulevasta noitasarjasta!

Siskoni on noita lumosi katsojansa vuosina 1998-2006 tiukasti tv-ruutujen ääreen ja monet jäivät sarjan loputtua kaipaamaan Halliwellin noitasiskoksia. Reilu 10 vuotta on kulunut suosikkisarjan päättymisestä ja ohjelman paluusta on supistu vuosien varrella useampaan otteeseen. Nyt Charmed-fanit ympäri maailman ovat saaneet vastauksen rukouksiinsa: Amerikkalainen The CW -kanava on vahvistanut, että uusi versio suositusta ysärisarjasta on vihdoin tekeillä! Nämä asiat tiedämme uudesta Siskoni on noita -sarjasta.

 

1. Uusi Siskoni on noita ei tuo kulttisarjaa nykypäivään, vaan sarja tulee sijoittumaan vuoteen 1976. Trendikäs 70-luku tulee varmasti näkymään sarjassa monin tavoin – eikä varmasti vähiten puvustuksessa. Odotamme Cosmossa jo innolla boho-noitia ja taianomaisia hippityylejä!

2. Sarja kertoo kolmesta toisilleen entuudestaan tuntemattomasta parikymppisestä noidasta, jotka yhdistävät voimansa taistellessaan pahoja voimia vastaan. Sarjan näyttämönä toimii pikkukaupunki Uudessa-Englannissa, USA:n itärannikolla.

3. Uusintaversiossa ei näillä näkymin tulla näkemään alkuperäisen sarjan näyttelijöitä, mutta kuka tietää! Siskoni on noita -sarjassa matkustettiin usein tulevaisuuteen ja menneisyyteen, joten ehkä näemme vielä Alyssa Milanon, Holly Marie Combsin, Shannen Dohertyn ja Rose McGowanin uudessa sarjassa. Toivotaan parasta!

4. Netflixissä supersuositun Jane the Virgin -sarjan luoja Jennie Snyder Urman on vetovastuussa uudesta noitasarjasta. Jennien maagisesta kosketuksesta ovat saaneet televisiohistoriassa osansa myös muun muassa Gilmore Girls, Teoria miehistä, Lipstick Jungle ja 90210. Laatua on siis luvassa!

5. Alkuperäisen Siskoni on noita -sarjan päätähdistä Holly Marie Combs ja Alyssa Milano ovat jo ehtineet reagoida uutiseen sarjan paluusta. Milano kiitteli Twitterissä sarjan faneja ja Combs puolestaan antoi siunauksensa uudelle Charmed-sarjalle.

 

 

Kuva: MVPhotos

Norjalaislaulaja Astrid S, 20, kertoi meille viisi tämän hetken lempiasiaansa.

1. Meksikolainen ruoka

"Jos saisin päättää, söisin aina vain meksikolaista ruokaa. Rakastan tortilloja. Ne ovat heikkouteni."

2. Jonas Jonassonin kirjat

"Ruotsalaisen Jonas Jonassonin kirjat ovat hillittömän hauskoja. Jonassonin parhaiten tunnettu teos on Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi on ihan mieletön. Siitä on tehty myös elokuva."

3. Breaking Bad

"Olen katsonut kaikki Breaking Bad -sarjan tuotantonkaudet läpi varmaan neljä tai viisi kertaa. Aivan loistava sarja, suosittelen katsomaan!"

4. Vesi

"Rakastan merta ja uimista. Olen aina viihtynyt hyvin vedessä ja se on tärkeä elementti myös musiikkivideoissani ja promokuvissani. Uusimman singleni nimi on Bloodstream ja kuvasimme videota sekä promokuvia uima-altaassa. Vesi oli superkylmää, mutta olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen!"

5. Tennarit

"Tennarit ovat mukavat jalassa ja näyttävät hyvältä oikeastaan minkä tahansa asun kanssa."

Adidas Originals / Net-A-Porter.com 95 e

Kuvat: Universal Music, WSOY, MVPhotos, valmistajat

Katso myös:

Skam-sarjasta tuttu laulaja Astrid S: ”Hengailen vapaa-ajallani sarjan näyttelijöiden kanssa”

Uusi lehti on täällä – tässä kuusi viisautta inspiroivilta naisilta

Nämä malleina työskentelevät bestikset haluavat, että lopetat itsesi vertaamisen muihin – toinen kokoa 38, toinen 46

 

Kesän lukulistasi, ole hyvä.

Ihan kuten roolihahmonsa Hermione ja Belle, myös Emma Watson, 27, rakastaa lukemista. Itse asiassa niin paljon, että hän ilmoitti vuonna 2016 pitävänsä välivuoden näyttelemisestä voidakseen keskittyä enemmän kirjoihin ja itsensä kehittämiseen.

- Aion lukea kirjan viikossa omaksi ilokseni sekä yhden kirjan kuussa kirjakerhoani varten. Aion lukea paljon, mutta myös kuunnella paljon, Emma kertoi tuolloin päätöksestään People-lehdelle. 

Kirjakerholla näyttelijä viittaa viime vuonna perustamaansa, Our Shared Shelf -lukupiiriinsä, joka ehdottaa kuukausittain kiinnostavaa luettavaa kaikille feministisestä kirjallisuudesta kiinnostuneille.

Alla listattuna teokset, joita lukupiirissä on tähän mennessä luettu (ja jotka ihan jokaisen kannattaisi lukea). 

Clarissa Pinkola Estés: Naiset jotka kulkevat susien kanssa

Gloria Steinem: My Life on the Road

Caitlin Moran: Naisena olemisen taito

Maggie Nelson: The Argonauts

Eve Ensler: Vaginamonologit

Marjane Satrapi: Persepolis – iranilainen lapsuuteni

Carrie Brownstein: Hunger Makes Me a Modern Girl

Nicholas D. Kristof & Sheryl WuDunn: Puolikas taivasta

Maya Angelou: Mom & Me & Mom

Bell Hooks: Rakkaus muuttaa kaiken

Alice Walker: Häivähdys purppuraa 

Kuvat: Instagram / @emmawatson, @oursharedshelf

Katso myös:

Emma Watson perusti lukupiirin - sinäkin olet kutsuttu

Vapaaehtoisesti lapseton kertoo: "On erikoista, kuinka vahvasti raskaaksi tuleminen nähdään naisen velvollisuutena"

Emma Watson ei suostunut käyttämään korsettia Bellen roolissa – myös kenkien piti olla juoksukelpoiset

 

Vapaaehtoisesti lapseton Helmi, 30, tiesi jo lapsena, ettei halua äidiksi.

”Menin juhannuksena kihloihin. Kun kerroimme mieheni kanssa perheelleni asiasta, siskoni kysyi heti innoissaan, tulisiko hän tuomaan meille säästämiään pieneksi jääneitä lastenvaatteita. En hennonut kertoa hänelle, että minut oli kaksi kuukautta aikaisemmin steriloitu.

En ole koskaan halunnut lapsia. Tiesin jo pienenä tyttönä, etten halua äidiksi. Haluttomuus lapsen hankintaan on samalla tavalla sisäistä kuin halu niiden hankkimiseen. Kun seitsemän vuotta sitten tapasin mieheni, kerroin tapailumme aikana, että minusta ei sitten tulisi hänen lastensa äitiä. Mieheni hyväksyi tämän ja muutimme pian yhteen. Sukulaistemme on tätä asiaa edelleen yllättävän vaikea uskoa. Vanhempamme eivät painosta meitä, mutta sekä minun että mieheni sisarukset haikailevat meidän syntymättömien lastemme perään. Se on merkillistä, sillä heillä on kaikilla jo omia lapsia. En ymmärrä miksi meidän lapsettomuutemme on niin tärkeä aihe. Se kuitenkin nousee esille säännöllisesti. Kun mieheni sijoitti rahansa suurempaan autoon, antoi hänen veljensä neuvoja lapsiystävällisen auton hankintaan. Minua varten on puolestaan kasattu pieneksi menneitä lastenvaatteita ja tarvikkeita sisareni vintille.

Olemme mieheni kanssa molemmat korkeasti koulutettuja, meillä on hyvät tulot ja mukava elämä. Olemme tyytyväisiä rauhalliseen arkeemme. Samaa ei aina voi sanoa sisarustemme arjesta, jossa lapset aiheuttavat monenlaisia pulmia parisuhteessa ja taloudessa. Kotimme on puhdas ja tyylikäs ja haluamme pitää sen sellaisena. Vaikka emme halua lapsia omaan kotiimme, lapset ovat tärkeä osa lähipiiriämme ja lämpimästi tervetulleita häihimme. Olemme mieheni kanssa molemmat kummeja useille lapsille ja näemme vaivaa ollaksemme läsnä sisarustemme lasten ja kummilastemme elämissä. Avioehtoa suunnitellessamme halusimme ottaa ensisijaisesti huomioon meidän molempien perijät. Mikäli toiselle meistä tapahtuisi jotain, on tärkeää, että omaisuus liikkuu molempien suvuissa tuleville sukupolville, eikä jää vain lesken omistukseen. Tähänkin nähden sisarustemme painostus tuntuu erikoiselta, nythän heidän lapsensa perivät meidät.

Koska tunsin vahvasti jo nuorena, etten halunnut lapsia, enkä kokenut hormonaalista ehkäisyä hyväksi vaihtoehdoksi vaihdevuosiin asti, halusin hakeutua steriloitavaksi heti kun se olisi mahdollista. Valitettavasti ikäraja toimenpiteelle on varsin korkea, vaikka ymmärrän kyllä perustelun sille. 30-vuotiaana olin syönyt jo seitsemän vuoden ajan erittäin vahvaa hormonaalista ehkäisylääkitystä, jonka vaihtamista useampi lääkäri oli suositellut minulle. Vaihdettuani suositellusti miedompaan hormoniin kuukautiseni lakkasivat kokonaan. Pelkäsin joka kuukausi olevani raskaana ja ravasin apteekissa ostamassa testejä.

Jouduin kasvokkain oman pelkoni kanssa. Jos saisin lapsen, en haluaisi olla sen äiti, enkä pitää lasta itselläni, mutta haluaisin taata lapselle hyvinvoinnin. Sterilisointia edeletävänä iltana pohdin vielä päätöstäni läpikotaisin ja keskustelin aiheesta mieheni kanssa. Koska päätös oli ennen kaikkea minun, halusin painottaa miehelleni, että hänellä olisi vielä joskus mahdollisuus hankkia lapsia, mikäli hän haluaisi niin tehdä. Sterilisointi on helpompi tehdä miehelle kuin naiselle, mutta halusin päättää tästä omaan kehooni vaikuttavasta asiasta itse. Jännitin nukutusta ja mahdollisia komplikaatioita. Pelkäsin myös sisarustemme reaktiota, he olivat painostaneet meitä hankkimaan lapsia niin valtavan voimakkaasti, että en ollut varma minkälaisen reaktion tämä henkilökohtainen ehkäisypäätökseni aiheuttaisi.

Mieheni sisarukset että omat sisarukseni olivat syyttäneet erityisesti minua lapsettomuudestamme. On erikoista, kuinka vahvasti raskaaksi tuleminen nähdään naisen päätöksenä ja velvollisuutena. Vaikka mieheni oli yhtälailla sanonut, ettei halunnut lapsia, suurin paine valinnasta kohdistui tilanteessa minuun. Toisaalta miestäni oli kiusoiteltu aiheesta kaveriporukassa niin paljon, että hän päätti lopulta väittää työkavereilleen olevansa hedelmätön. Ehkä minunkin kannattaisi tehdä niin, sillä ei-vapaaehtoinen lapsettomuus hiljentää ihmiset helpommin kuin vapaaehtoinen valinta. Vapaaehtoisesti lapsettomille kaikenlainen painostus ja kysely voi olla ärsyttävää, mutta lasta toivoville lapsettomille asian jatkuva kyseleminen tuottaa varmasti suurta tuskaa.

Sterilisaation jälkeen elämäni tuntui helpommalta, sillä en joutunut stressaamaan päivittäisen e-pillerin ja raskaaksi tulemisen pelon kanssa. Lopulta sterilisaatio oli vain pillerireseptiä työläämpi järjestelykysymys. En ole kertonut asiasta oikeastaan kenellekään, sillä lähipiirissäni ei juurikaan puhuta ehkäisyvalinnoista. En ole keskustellut äitini ja sisarusteni kanssa myöskään e-pillereistäni, joten miksi keskustelisin heidän kanssaan tästä toimenpiteestä? Olen myös utelias sen suhteen, montako vuotta perheeni jaksaa povata meille lapsia siitä huolimatta, että olemme kertoneet avoimesti päätöksestämme. Ystävilleni kerron asiasta, kun ehkäisy tulee puheeksi. Nyt suunnittelemme häämatkaa Irlantiin, tarkoituksenamme on syödä hyvin, asua mukavassa hotellissa ja nauttia toistemme seurasta.”

Katso myös:

Saako deitin ghostata? Kyllä, jos suhde on vasta alkuvaiheessa

Amy Poehler, Demi Lovato ja muut julkkisnaiset kertovat, miksi naisten pitäisi lopettaa toistensa kadehtiminen

Sinkuilla on naimisissa olevia rikkaampi elämä, väittää yhdysvaltalaistutkija – pitääkö tämä paikkansa?

Härkä, 21.4.–20.5.

Parhaat puolesi: Kunnioitat sekä muita että itseäsi. Vaistoat herkästi toisten tunnetilat ja mukaudut niihin, mutta osaat myös puolustaa omaa reviiriäsi.

Sokeat pisteesi: Haluat pitää kaikki langat käsissäsi ja päättää, millä vauhdilla asiat etenevät. Siksi kanssasi ei ole aina helppo työskennellä.

Tyylisi avaimet: Maustat rennot asusi naisellisilla yksityiskohdilla.

Salainen nautintosi: Varaat pöydän ihanasta ravintolasta vain itsellesi, jotta saat herkutella rauhassa.

Seksikkyytesi salaisuus: Et ole mikään helppo nakki, vaan rakastat odotuksen kutkuttavaa huumaa.

Tässä kuussa: Älä anna pienten vastoinkäymisten lannistaa. Inspiraatiosi on huipussaan heti kuun alussa, joten käytä luovuuden puuskat hyväksi töissä tai koulussa.

Tänä vuonna: Pohdi, haluatko jäädä joukon jatkoksi ruikuttamaan, kuinka huonosti asiat ovat, vai olla mieluummin se, joka tekee niille jotain. Kun käännät uuden vaihteen silmään, eteesi tupsahtaa järisyttävän hienoja tilaisuuksia. Lähtekää elokuussa tyttöjen lomareissulle. Akkujen lataaminen tulee tarpeeseen, sillä talvesta tulee haastava mutta palkitseva.

Kuukauden vinkki: Usko itseesi.

Miehen horoskooppi:

Rakastaa: Naisia, joka elävät arvojensa mukaisesti.

Inhoaa: Turhaa draamailua.

Unelmatreffeillä: Hän vie sinut piknikille ihailemaan auringon-laskua.

Hurmaa hänet: Antamalla hänelle aikaa tutustua sinuun.

Härän sielunsukulaiset:

Skorpioni: Kun kemianne kohtaavat ja liekki välillänne roihuaa, se ei jää keneltäkään huomaamatta.

Leijona: Sinun määrätietoisuutesi ja hänen luovuutensa ovat yhdistelmänä täyttä dynamiittia.

Julkkishärkä: Gigi Hadid (23.4.1995)