Hurraa! Siskoni on noita -sarjasta on tekeillä uusi versio. Tässä kaikki, mitä sinun täytyy tietää tulevasta noitasarjasta!

Siskoni on noita lumosi katsojansa vuosina 1998-2006 tiukasti tv-ruutujen ääreen ja monet jäivät sarjan loputtua kaipaamaan Halliwellin noitasiskoksia. Reilu 10 vuotta on kulunut suosikkisarjan päättymisestä ja ohjelman paluusta on supistu vuosien varrella useampaan otteeseen. Nyt Charmed-fanit ympäri maailman ovat saaneet vastauksen rukouksiinsa: Amerikkalainen The CW -kanava on vahvistanut, että uusi versio suositusta ysärisarjasta on vihdoin tekeillä! Nämä asiat tiedämme uudesta Siskoni on noita -sarjasta.

 

1. Uusi Siskoni on noita ei tuo kulttisarjaa nykypäivään, vaan sarja tulee sijoittumaan vuoteen 1976. Trendikäs 70-luku tulee varmasti näkymään sarjassa monin tavoin – eikä varmasti vähiten puvustuksessa. Odotamme Cosmossa jo innolla boho-noitia ja taianomaisia hippityylejä!

2. Sarja kertoo kolmesta toisilleen entuudestaan tuntemattomasta parikymppisestä noidasta, jotka yhdistävät voimansa taistellessaan pahoja voimia vastaan. Sarjan näyttämönä toimii pikkukaupunki Uudessa-Englannissa, USA:n itärannikolla.

3. Uusintaversiossa ei näillä näkymin tulla näkemään alkuperäisen sarjan näyttelijöitä, mutta kuka tietää! Siskoni on noita -sarjassa matkustettiin usein tulevaisuuteen ja menneisyyteen, joten ehkä näemme vielä Alyssa Milanon, Holly Marie Combsin, Shannen Dohertyn ja Rose McGowanin uudessa sarjassa. Toivotaan parasta!

4. Netflixissä supersuositun Jane the Virgin -sarjan luoja Jennie Snyder Urman on vetovastuussa uudesta noitasarjasta. Jennien maagisesta kosketuksesta ovat saaneet televisiohistoriassa osansa myös muun muassa Gilmore Girls, Teoria miehistä, Lipstick Jungle ja 90210. Laatua on siis luvassa!

5. Alkuperäisen Siskoni on noita -sarjan päätähdistä Holly Marie Combs ja Alyssa Milano ovat jo ehtineet reagoida uutiseen sarjan paluusta. Milano kiitteli Twitterissä sarjan faneja ja Combs puolestaan antoi siunauksensa uudelle Charmed-sarjalle.

 

 

Kuva: MVPhotos

Ruokakuluissa voi säästää pienellä vaivalla merkittävän summan. Niin tekee vapaaehtoisesti yhä useampi. Aloita ruokapihistely näillä!

1. Hyödynnä myynnistä poistuvat tuotteet

Fiksuruoka-sivustolta voi tilata myynnistä poistuvia tai parasta ennen -päiväystä lähestyviä tuotteita, esimerkiksi ruokaa ja juomaa, 20–90 prosentin alennuksella.

www.fiksuruoka.fi

2. Syö hävikki-ravintolassa

Esimerkiksi Helsingin Kampissa sijaitseva ravintola Loop tarjoaa hävikkiruoasta valmistettua ruokaa.

www.ravintolaloop.fi

3. Lataa mobiili-sovellukset

Lunchie Market- ja ResQ-palveluihin rekisteröitymällä voi ostaa ravintoloiden ylijäämäannoksia edullisesti.

www.lunchie.market/suomi ja www.resq-club.com

4. Tilaa ruoka-piireistä

Ruokapiirissä kuluttaja tilaa elintarvikkeita, kuten lihaa, kananmunia, hiutaleita ja juustoja, suoraan ruokatuottajalta. Eri kaupungeille ja kaupungin-osille on omat piirinsä. Piirejä löytyy esimerkiksi Facebookista nimellä REKO Lähiruokarengas.

Psst! Lue lokakuun lehden sivuilta 50-51 lisää siitä, kuinka voit säästää ruokaostoksilla isojakin summia. 

Kuva: iStock

Katso myös:

Uusi lehti on täällä! Kokosimme yhteen parhaat sitaatit

Kolme naista kertoo, miksi kamala ero onkin ollut lopulta ihan hyvä juttu: ”Etsin nyt miestä, jolle riitän omana itsenäni”

HBO:n Big Little Lies palkittiin parhaana minisarjana – katso kuvat Emmy-gaalan vieraista

Olemme superinnoissamme uudesta lehdestä! Tässä lokakuun numeron kiinnostavimmat sitaatit.

"Pihistelyn taustalla on ajatus rahallisen säästön lisäksi myös ympäristön kannalta eettisestä kuluttamisesta." -Määrätietoisesti säästävä Heidi Järvinen

"Vaikka puolitoista vuotta elämästäni on ollut ihan hirveää, olen kiitollinen siitä, että kaikki tapahtui nyt eikä myöhemmin. Sain burn outista enemmän kuin mitä menetin." -Työpaikallaan burn outiin sairastunut Anna

"Vaikka suhteesi ei kestäisi koko loppuelämääsi, se saattaa olla koko loppuelämäsi kannalta merkityksellinen suhde. Kaikkea rakkautta ei ole luotu kestämään, mutta se ei tarkoita etteikö kannattaisi rakastaa." -Tämän kylän homopoika -blogin Eino Nurmisto

"Omaan osaamiseen on uskottava 110-prosenttisesti. Olen saanut kotoani mallin, että kaikki työkokemus on hyvästä. Allekirjoitan tämän täysin." - Tapahtumatoimisto Tapauksen projektipäällikkö Caroline Korhonen

"Jos ihminen ei olisi itsekäs, hän olisi altis muiden vaikutuksille. Narsistiset johtajat ja kaikenlaiset gurut pystyvät helpoten ohjailemaan ihmisiä, jotka eivät tunne tai arvosta itseään tarpeeksi. Jatkuvasti muille myönnytyksiä tekevät ihmiset ajautuvat helpommin myös ihmissuhteisiin, joissa itse kärsivät." -Mahtava minä – itsekkyyden voima ja vastavoima -kirjan kirjoittanut Jukka Koskelainen

"Olenko itsekäs, kun en koe tarvetta lisääntyä? Vai olenko saanut tarpeekseni ihmissuhteista, joissa olen joutunt huolehtimaan aikuisesta ihmisestä kuin lapsesta?" -Cosmon kolumnisti Janni Hussi

Katso myös:

Kolme naista kertoo, miksi kamala ero onkin ollut lopulta ihan hyvä juttu: ”Etsin nyt miestä, jolle riitän omana itsenäni”

HBO:n Big Little Lies palkittiin parhaana minisarjana – katso kuvat Emmy-gaalan vieraista

Testasimme tämän hetken kiinnostavimmat kasvoseerumit – katso parhaat