Hurraa! Siskoni on noita -sarjasta on tekeillä uusi versio. Tässä kaikki, mitä sinun täytyy tietää tulevasta noitasarjasta!

Siskoni on noita lumosi katsojansa vuosina 1998-2006 tiukasti tv-ruutujen ääreen ja monet jäivät sarjan loputtua kaipaamaan Halliwellin noitasiskoksia. Reilu 10 vuotta on kulunut suosikkisarjan päättymisestä ja ohjelman paluusta on supistu vuosien varrella useampaan otteeseen. Nyt Charmed-fanit ympäri maailman ovat saaneet vastauksen rukouksiinsa: Amerikkalainen The CW -kanava on vahvistanut, että uusi versio suositusta ysärisarjasta on vihdoin tekeillä! Nämä asiat tiedämme uudesta Siskoni on noita -sarjasta.

 

1. Uusi Siskoni on noita ei tuo kulttisarjaa nykypäivään, vaan sarja tulee sijoittumaan vuoteen 1976. Trendikäs 70-luku tulee varmasti näkymään sarjassa monin tavoin – eikä varmasti vähiten puvustuksessa. Odotamme Cosmossa jo innolla boho-noitia ja taianomaisia hippityylejä!

2. Sarja kertoo kolmesta toisilleen entuudestaan tuntemattomasta parikymppisestä noidasta, jotka yhdistävät voimansa taistellessaan pahoja voimia vastaan. Sarjan näyttämönä toimii pikkukaupunki Uudessa-Englannissa, USA:n itärannikolla.

3. Uusintaversiossa ei näillä näkymin tulla näkemään alkuperäisen sarjan näyttelijöitä, mutta kuka tietää! Siskoni on noita -sarjassa matkustettiin usein tulevaisuuteen ja menneisyyteen, joten ehkä näemme vielä Alyssa Milanon, Holly Marie Combsin, Shannen Dohertyn ja Rose McGowanin uudessa sarjassa. Toivotaan parasta!

4. Netflixissä supersuositun Jane the Virgin -sarjan luoja Jennie Snyder Urman on vetovastuussa uudesta noitasarjasta. Jennien maagisesta kosketuksesta ovat saaneet televisiohistoriassa osansa myös muun muassa Gilmore Girls, Teoria miehistä, Lipstick Jungle ja 90210. Laatua on siis luvassa!

5. Alkuperäisen Siskoni on noita -sarjan päätähdistä Holly Marie Combs ja Alyssa Milano ovat jo ehtineet reagoida uutiseen sarjan paluusta. Milano kiitteli Twitterissä sarjan faneja ja Combs puolestaan antoi siunauksensa uudelle Charmed-sarjalle.

 

 

Kuva: MVPhotos

Aww. 

Heitätkö aina ripsivärin harjasi roskikseen, kun tuote on loppunut? Niin mekin. Nyt on kuitenkin löytynyt tapa, jolla ripsivärin harja saadaan hyötykäyttöön ja vieläpä mitä söpöimpään tarkoitukseen.

Yhdysvaltalaisen villieläinten hoitokodin, The Appalachian Wildlife Refugen, työntekijä Savannah Trantham kertoo, että vanhat ripsiväriharjat ovat täydellisiä pienten villieläinten turkkien puhdistukseen.

– Ripsiväriharjat toimivat tässä tarkoituksessa loistavasti, koska niiden harjakset ovat niin lähellä toisiaan, Trantham kirjoitti Facebook-tilillään. Facebook-postaus ilmestyi viikko sitten. Nyt postausta on jaettu 60 000 kertaa.

The Appalachian Wildlife Refuge on Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinan osavaltiossa toimiva, voittoa tavoittelematon järjestö, joka hoitaa sekä sairaita että loukkaantuneita villieläimiä, kuten oravia, ankkoja ja kaneja. Järjestö on saanut Facebook-postauksen jälkeen niin paljon ripsiväriharjoja, että Jenkkeihin ei kannata niitä enää lähettää, muta Korkeasaaren villieläinsairaalan eläintenhoitaja Andrea Kurten kertoo, että Suomessakin olisi käyttöä pikkuharjoille. Pestyt harjat voikin lähettää osoitteeseen:

Villieläinsairaala
Korkeasaaren eläintarha
Mustikkamaanpolku 12
00570 Helsinki

Muista kertoa tyttökavereillesi!

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com
Kuvat: Instagram / @appalachianwild

 

Huhtikuun Cosmo on täällä, ja se on täynnä asiaa viisailta naisilta.

"Ulkomailla asuessani opin, että ystävällisyydellä, uteliaisuudella ja rohkeudella saa elämästä kaikkein eniten irti." -Juontaja Jenni Alexandrova

"Kun näkee vuoren edessään, voi joko juosta karkuun tai kiivetä sen huipulle. Mikä kuulun niihin, jotka lähtevät kiipeämään." -Näyttelijä Shailene Woodley

"Ei kannata olla ennakko-odotuksia siitä, millainen reissu tulee olemaan. Kokemukset ovat ainutlaatuisempia, kun katsoo elämää sellaisten lasien läpi, joita kukaan ei ole värittänyt puolestasi." -paljon matkustanut yhteisöpedagogi Riikka Mykrä

"Elämäni ei ole aina ollut helppoa, ja olen tehnyt paljon virheitä. Mutta niiden takia minusta on tullut se ihminen, joka olen nyt." -näyttelijä Eva Longoria

"Myönnän, että aluksi jäin rahaan koukkuun. Tuntui, että sitä tuli niin helpolla: joka päivä saattoi olla uusi tonni kukkarossa." -Ammatikseen strippaava Alessandra

"Pieniä, hyviä asioita pitäisi vaalia erityisesti silloin, kun elämässä on suurempia murheita ja vaikeuksia. Yhtäkkiä saattaakin nimittäin huomata, että kaikki onkin itseasiassa aika hyvin." -Cosmon päätoimittaja Stina Mäntyniemi

Katso myös:

TUNNUSTA! Haluamme tietää matkustamiseen liittyvän hauskimman tai noloimman muistosi

Penélope Cruz nappasi Lady Gagan roolin – näyttelee Donatella Versacea uudessa rikossarjassa

Netflixiin uusi ominaisuus: voit nyt skipata sarjojen alkutunnarit

 

Seuraava American Crime Story -kausi kertoo muotisuunnittelija Gianni Versacen murhasta.

Oletko jo nähnyt The People v. O. J. Simpson: American Crime Story -sarjan Netflixistä? Miljoonat katsojat (Cosmon toimitus mukaan lukien) ruutujen ääreen kerännyt rikossarja saa ensi vuonna jatkoa.

Sarjavelho Ryan Murphyn luotsaaman American Crimen Storyn uusi kausi kertoo muotisuunnittelija Gianni Versacen murhasta ja sen valtavaa medianäkyvyyttä saaneesta tutkinnasta. Gianni Versace kuoli traagisesti oman kartanonsa kotipihalla heinäkuussa 1997, kun 27-vuotias Andrew Cunanan ampui hänet yllättäen kuoliaaksi.

Gianni Versacen traagisen kohtalon myötä Versacen muotitalon tulevaisuus Donatella-siskon käsiin. Rikossarjassa Donatellaa näytteleekin 42-vuotias Oscar-voittaja Penélope Cruz. Espanjalaiskaunottaren roolittaminen sarjaan ei ollut kuitenkaan aivan itsestään selvää, sillä rooliin kaavailtiin myös Lady Gagaa.

Lady Gaga ja Donatella Versace ovat läheisiä. Gaga on jopa kirjoittanut Donatella -nimisen kappaleen ystävästään.
Lady Gaga ja Donatella Versace ovat läheisiä. Gaga on jopa kirjoittanut Donatella -nimisen kappaleen ystävästään.

– Lady Gaga on tänä vuonna todella kiireinen: hän näyttelee Bradley Cooperin kanssa A Star Is Born -elokuvassa ja lähtee lisäksi syksyllä maailmankiertueelle, Ryan Murphy kertoo Variety-lehden haastattelussa.

Uuden American Crime Story -kauden kuvaaminen kestää Murphyn mukaan noin viisi kuukautta ja tulevaa Versace-tarinaa tullaan kuvaamaan ympäri maailmaa, sillä Gianni vietti luksuselämää niin Pariisin, Milanon kuin New Yorkinkin muotipiireissä.

Ryan Murphyn kynästä on American Crime Storyn lisäksi syntynyt myös American Horror Story -sarja (nimi kuulostikin hieman tutulta, eikö?), jonka viidennellä tuotantokaudella Lady Gaga nähtiin yhdessä päärooleista. 

Jäämme innolla odottamaan rikossarjan uutta kautta!

Lähde: Billboard, Variety
Kuvat: MVPhotos

 

Sarjamaratoneista tulee niin paljon parempia Netflixin uuden toiminnon ansiosta.

Loistavia uutisia netflixaajille! Tiedät varmasti tunteen: olet katsonut Unbreakable Kimmy Schmidt -sarjaa neljä jaksoa putkeen ja kuullut sarjan tunnarin niin monta kertaa, että siitä on tullut suorastaan piinaava.

Me ainakin tiedämme. Netflix on taas kerran keksinyt, mitä haluamme, ennen kuin ehdimme itse tajuta tarvitsevamme sitä. (Muistathan vielä viime viikon uutiset siitä, että pian voimme itse vaikuttaa siihen, kuinka sarjat päättyvät?)

Alunperin asiasta alettiin kohista Twitterissä, kun Netflixin alkuperäissarjoja House of Cardsia ja Iron Fistiä katselleet käyttäjät huomasivat uuden ”Skip Intro” -nappulan ilmestyneen sarjojen otsikoiden päälle.

Alkutunnareiden skippaus toimii tällä hetkellä vain Netflixin nettiversiossa, ei sovelluksissa. Varmaa ei myöskään ole se, pystyykö tulevaisuudessa skippaamaan jokaisen sarjan introt, vai pelkästään Netflixin alkuperäissarjojen tunnarit. Pidämme peukkuja pystyssä!

Kuva: MVPhotos
Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan Australia

Katso myös:

Game of Thrones jatkuu neljän kuukauden päästä – 5 faktaa uudesta kaudesta

Cara Delevingne teki taas uuden aluevaltauksen: julkaisee kirjan

Sara Forsberg: "Hollywoodissa on joskus vaikea uskoa ihmisten hyvyyteen"