We Suomalainen laulaja Ronya, 23, julkaisi tänään videon tuoreelle Work Harder -biisilleen. We <3 it!

"Work Harder kuvastaa minun matkaani artistina ja ihmisenä - mutta tärkeimpänä se on muistutus itselleni ja kaikille muille jotka tekevät työtä tavoitteidensa ja unelmiensa eteen - pidä pää pystyssä ja katso eteenpäin, niin saavutat päämääräsi", Ronya kertoi ajatuksiaan kappaleesta.

Videon on ohjannut Taito Kawata, joka on aiemmin vastannut muun muassa Anna Abreun ja Graciaksen videoiden ohjauksesta. Musiikkivideo kuvattiin yhden päivän aikana peruskoulun liikuntasalissa Itäkeskuksessa.

Kuka? 

Ronya, 23,  on helsinkiläinen  laulaja-lauluntekijä, joka tuli alunperin tunnetuksi kesällä 2011 julkaistulla debyyttisinglellään Annoying. Debyyttialbumi The Key Is The Key julkaistiin 13. kesäkuuta 2012.

Katso video alta!

Ohjaaja: Taito Kawata
Kuva: Anton Sucksdorff

COSMO <3 RONYA

Laulaja tulee hyvälle tuulelle Brandyn musiikista ja haluaisi todistaa julkkiskokki Gordon Ramsayn raivaria livenä.

TV

Paras televisio-ohjelma on....

Walking Dead. En olisi ikinä uskonut, että kuumotuksesta voi nauttia niin paljon.

Jos osallistuisin johonkin tosi-tv-ohjelmaan, se olisi...

Kurjat kuppilat, koska haluaisin nähdä Gordon Ramsasyn raivoamassa livenä. 

LEFFAT

Paras näkemäni elokuva on...

Blackfish, vaikka se onkin oikeastaan dokumentti. Blackfish on surullinen, mutta se kannattaa katsoa. Kannustan ihmisiä boikotoimaan kaikkia eläintarhoja ja niiden kaltaisia paikkoja. Eläimiä ei saisi pitää paikassa, johon ne eivät kuulu vain siksi, että ihmiset haluavat nähdä viihdettä. Vaikka haluaisimmekin ajatella, että monet eläimet ovat onnellisia tarhattuina, totuus on toinen. 

Seuraavaksi aion mennä katsomaan...

Dallas Buyers Clubin.

BIISIT

Biisi, joka saa minut tanssilattialle on...

Eternal Electrionin kaikki biisit. 

Biisi, jota kuuntelen yksin kotona on...

Tällä hetkellä Brandyä. Hänen ensimmäinen albuminsa saa minut hyvälle tuulelle.

KIRJAT

Kirja, jonka olen lukenut monta kertaa on...

Eckart Tollen The Power of Now. Luin sen kaksi kertaa. Kirja muutti koko käsitykseni sisäisestä rauhasta ja auttoi minut löytämään balanssia elämääni. Voisin lukea sen vielä monta kertaa. 

Kirja, joka jäi minulta kesken on...

Richard Dawkinsin The Magic of Reality: How We Know What's Really True. Aloin lukea sitä pari viikkoa sitten. Voisin muuta jatkaa tänään, nyt kun tuli puheeksi...

SOME

Kiinnostavin tyyppi, jota seuraan Instagramissa on...

@tunameltsmyheart

Viimeisin Facebook- tai Twitter-päivitykseni on...

Postasin Facebookiin yhden ihanan tytön piirtämän kuvan minusta.

 

Cosmo<3Ronya -juttu julkaistu alunperin huhtikuun 2014 Cosmopolitanissa.

 

Eikö sinulla ole haaveammattia tai osoittautuiko unelmaduunisi pettymykseksi? Kokeile näitä.

Listaa tavoitteesi

Selkeytä itsellesi, mikä sinua motivoi ja mitä unelmatyöltäsi haluat. Kirjoita tavoitteesi ylös esimerkiksi kaverin kanssa, joka voi auttaa sinua myös pohtimaan, missä olet hyvä. Selvitä tavoitteidesi pohjalta, mikä unelmatyöpaikkasi voisi olla. Jos haluat matkustaa työksesi, tutki kansainvälisesti toimivia yrityksiä ja niiden rekrytointisivuja.

Jututa ammattilaisia

Kysele työtä jo tekeviltä, millaista työ on ja miten he ovat sinne päätyneet. Selvitä, riittääkö koulutuksesi. Jos käyt työhaastattelussa etkä saa paikkaa, kysy rohkeasti syytä.

Testaa työtä

Selvitä, voitko tutustua työhön tekemällä palkattoman harjoittelun tai vapaaehtoistyötä. Jos työ tuntuu oikealta vielä testijakson jälkeenkin, tee kaikkesi pyrkiäksesi alalle.

Verkostoidu

Kerro kaikille tutuillesi, millaista työtä etsit. On paljon piilotyöpaikkoja, joita ei ilmoitella missään, joten hae rohkeasti. Hyödynnä myös somesaitteja: osallistu keskusteluihin Twitterissä, aloita blogi ja päivitä Linkedin-sivusi.

Usko itseesi

Luota omiin mahdollisuuksiisi ja taitoihisi. Intohimo ja luja tahto kantavat pitkälle, ja itsevarmuuteen toimii vanha sääntö: fake it ’til you make it.

Lue lisää unelma-ammatin löytämisestä marraskuun lehden sivuilta 24-26.

Lista on koottu Työterveyslaitoksen erikoistutkija Auli Airilan neuvojen perusteella.

Kuva: MVPhotos

Marraskuun lehdessä on käsitellään muun muassa kamalia eroja, unelma-ammatin löytämistä ja juhlakauden ykkösasusteita.

"On tärkeää luottaa itseensä, vain niin voi elää omannäköistään elämää. Kukaan muu ei voi tulla sanomaan minulle, millaisia päätöksiä minun on tehtävä." -vloggaaja Veronica Verho

"Jokaisella on joskus sydänsuruja ja vaikeita aikoja. Kaikki eivät kuitenkaan osaa purkaa tunteitaan. Olen onnekas, että minulla on musiikki, johon turvautua." -laulaja Gwen Stefani

"Uskon, että kaikki on mahdollista ja opeteltavissa. Ihmisten pitäisi toteuttaa enemmän omia unelmiaan, vaikka vain pieni pala kerrallaan." yritys- ja mentaalivalmentaja Melina Niemi

"Milloin unohdimme läsnäolon? Milloin viimeksi lounastit katsomatta puhelintasi tai matkustit bussissa selaamatta sitä? Itse en muista." -bloggaaja Natalie Vilen

"Ajattelen, että poikaystävän ja tyttöystävän pitää olla ensin parhaita kavereita, vasta sitten voi sanoa rakastavansa toista. Siihen saattaa mennä paljonkin aikaa." -Räppäri ja vloggaaja Arttu Lindeman

"Kun minua nuorena petettiin parisuhteessa, koin ison kolauksen. Tajusin, etten pystykään hallitsemaan kaikkea elämässäni." -laulaja-lauluntekijä Mikko Harju

"Nainen on minulle ikuinen mysteeri, mutta toisaalta en tiedä mitään parempaa. Rakastan naisia yli kaiken." -laulaja-lauluntekijä Leo Stillman

 

Jos meidän pitäisi listasta unelmahääpaikkojamme, Disney World voisi hyvinkin löytyä luettelomme kärjestä. Disney teki haaveemme mahdolliseksi viime keväänä lanseeraamalla Disney’s Fairy Tale Wedding -konspetin, joka mahdollistaa hääjuhlat Floridan Disney Worldin Magic Kingdom -alueella sijaitsevassa Tuhkimon linnassa. 

Nyt koko juttu on viety uudelle tasolle, sillä jatkossa paikan voi varata itselleen myös auringonlaskun jälkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei paikalla ole muita ja hääpaikalle voi saapua hevoskärryllä kynttilänvalossa. Mukaan mahtuu 300 vierasta.

Ja sitten paluu todellisuuteen... After Hour -pakettien lähtöhinta on 180 000 dollaria. :( 

Kuvat: Disney

#nailittoendit

Monet julkkismiehet ovat viime aikoina esitelleet Instagramissa kirkkailla väreillä lakattuja kynsiään. Mitä ihmettä? Kyseessä on australialaisen Polished Man -kampanjan tukeminen, jonka tavoitteena on kerätä rahaa seksuaalista väkivaltaa kokeneiden lasten avuksi. 

Zac Efron on yksi Polished man -kampanjan puolesta kyntensä lakannut mies. Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Zac esitteli oranssiksi lakattua etusormeaan ja haastoi mukaan kuuluisia ystäviään. Mies kertoi vastaanottaneensa haasteen aussinäyttelijä Chris Hemsworthilta, joka niin ikään poseeraa Instagram-kuvassaan yksi kynsi lakattuna. 

Mutta mistä kampanja on saanut alkunsa ja miksi vain yksi kynsi kuuluu lakata? Polished Manin takaa löytyvän YGAP-organisaation toimitusjohtaja Elliot Costello järkyttyi kuullessaan, että joka viides lapsi ympäri maailmaa joutuu seksuaalisen tai fyysisen väkivallan uhriksi ennen 18 ikävuotta. Siksi yksi sormi viidestä lakataan lokakuun ajan kestävässä kampanjassa. Polished Man -kampanja on kerännyt jo yli puoli miljoonaa euroa lasten auttammiseksi.  Nyt haaste on heitetty muun muassa Tom Hiddlestonille ja Mark Ruffalolle.


 

Alkupeärinen juttu: Refinery29
Kuvat: MVPhotos, Instagram