Syksyllä sataa ja alkaa olla pimeää. Mikä ihana tekosyy avata televisio. Ja suklaalevy...
Cosmo vinkkaa syksyn odotetuimmat kotimaiset sarjat:

Exiä rannalla

Jos vain viettäisin hetken exäni kanssa yhdessä, olisin varma että välillemme tulisi taas jotain. Vai olisiko uusi kulta sittenkin parempi? Exiä rannalla asettaa kauniit ja komeat sinkut vaikeaan paikkaan, kun vanhat exät saapuvat rannalle sekoittamaan uusien deittien tapailua. Onko vanha suola janottavampaa kuin uudet tuttavuudet rannalla? Näiden suhdesolmujen selvittämiseen sinkuilla on rantaloman verran aikaa.

Sub, alkaa 7. syyskuuta

Ota rahat ja juokse

Kukapa meistä ei olisi leikitellyt ajatuksella pakomatkasta rikoksen jälkeen. Kaahaisit satamaan ja hyppäisit ruotsin laivaan, sieltä jatkaisit junalla Saksaan... Mutta mitä jos sinulla olisikin 10 000 euroa, jotka tulisi piilottaa mahdollisimman hyvin? Ota rahat ja juokse -viihdesarjassa henkilöt saavat haasteen piilottaa tunnissa salkun, joka on täynnä rahaa. Jos etsivät eivät löydä salkkua 48 tunnin kuluessa, saavat haastehenkilöt pitää rahat.

MTV3, alkaa 2. syyskuuta

Ensitreffit alttarilla

Pimenevät syysillat saavat kaipaamaan kainaloa, johon käpertyä. Sitä myös kuusi rohkeaa sinkkua etsii 3. kaudella deittiohjelmassa, jossa tulevan puolison tapaa ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Hullua, mutta myös niin romanttista! Tätä ohjelmaa ei voi katsoa ilman tunnevyöryjä ja empatiaa. Voi kun tällä kaudella kaikki löytäisivät elämänsä rakkauden.

Ava, alkaa 6. syyskuuta

Pahan jälkeen

Jos halusit parantaa maailmaa ja tyhjentää nenäliinapakettisi katsoessasi Arman Alizadin Täällä Pohjantähden alla, tämän sarjan selviytymistarinat valloittavat sydämesi. Sarjassa käsitellään rankkoja aiheita ympärileikkauksesta huumeaddiktioon, mutta sarjassa on toiveikas tunnelma. Jos sinkku- ja hömppäohjelmat riittävät (tai tarvitset hyvän keskusteluaiheen työpaikkasi ruokalaan), katso tämä dokumenttisarja.

Liv, alkaa 22. syyskuuta

Hottikset

Myötähäpeä ja valloittavat persoonat ovat täällä taas. Itsevarmat sinkut asuvat tällä kaudella kimppakämpässä ja lähtevät yhdessä valloittamaan pääkaupunkiseudun yöelämää. Sarjassa on luvassa biletystä ja Sen Oikean etsintää kovilla kriteereillä. Uusien sinkkujen lisäksi (mm. Amanda Harkimo) sarjasta löytyvät viimekaudelta tutut bile-Dani sekä Juha.

Jim, alkaa 1. syyskuuta

Talent Suomi

Kykyjenetsintäohjelmiin ei voi vain kyllästyä. Ohjelmassa etsitään Suomen lahjakkainta esiintyjää, ja voimme taas ihmetellä, miten paljon lahjakkaita ihmisiä Suomeen mahtuu. Mutta pliis, jättäkää tällä kaudella laamat ja kuluneet Elvikset kotiin! Tuomaristossa istuvat Jari SillanpääSara Forsberg ja Sami Hedberg. Malttaakohan Sami olla varastamatta showta?

Nelonen, alkaa 25. syyskuuta

Nieminen & Lahtinen Show

Sanoiko joku Riku Nieminen? Jo pelkän näyttelijän nimi saa hymyn huulille. Nieminen ja Lahtinen Show on todella viihdyttävää koomikko- ja musiikkivieraineen. Sketsejä ja huumoria riittää torstaista sunnuntaille, ja tätä katsoessa jopa kotityöt hoituvat kevyemmin.

Nelonen, alkaa 22. syyskuuta

Tähdet tähdet

Mikko Leppilammen juonnot ovat jo riittävän suuri syy katsoa tämäkin kausi Tähdet tähdet sarjaa. Tanssitaidoistaan toisiaan mittaa ottavat Evelina, Essi Luttinen, Arttu Wiskari, Antti Ketonen, Johanna Försti, Eini, Pete Parkkonen ja Benjamin Peltonen. Komeita miehiä tanssimassa – miten maltamme odottaa lokakuuhun asti?!

MTV3, alkaa 2. lokakuuta

Vain elämää

Jokaisen kauden jälkeen jännitämme, jäikö kausi viimeiseksi, ja mietimme, ketkä suomalaiset artistit ohjelmaan voisivat vielä sopia. Vaikka syyskuussa alkava Vain elämää -kausi on jo viides, on Hirvensalmelle saatu kasaan joukko kiinnostavia astisteja: Lauri Tähkä, Chisu, Mikael Gabriel, Hector, Suvi Teräsniska, Mikko Kuustonen sekä Anna Puu. Veikkaamme, että Mikael Gabriel tekee loppusyksyn kovimmat salibiisit, mutta kuka on vahvin ehdokas riipaiseviin balladeihin?

Nelonen, alkaa 16. syyskuuta

Kuvat TV-kanavat

Voisitko lisätä meidät kaveriksi Snapchatissa, Beyoncé?

Beyoncé ei tunnetusti lavertele yksityiselämästään julkisuudessa, eikä siten ole myöskään somen suurkuluttaja. Laulaja päivittää Instagramiaan satunnaisesti, mutta muista sosiaalisen median kanavista hän ei valitettavasti vaikuta juuri innostuneen. Nyt fanit ovat kuitenkin saaneet toivoa siitä, että Beyoncé olisi liittynyt Snapchattiin.

Pari päivää sitten Beyoncé päivitti Insta-tilillensä videon, jolla hän ja viisivuotias Blue Ivy leikkivät pupufilttereillä. Snäppi oli kuvattu jo pari viikkoa sitten, kun Beyoncé piipahti edesmenneen tanssija-koreografi Alvin Aileyn mukaan nimetyn tanssiryhmän esityksessä Los Angelesissa.

Kerromme heti, jos keksimme keinon seurata Beyoncéa Snäpissä!

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com
Kuva: MVPhotos

Katso myös:

Penélope Cruz nappasi Lady Gagan roolin – näyttelee Donatella Versacea uudessa rikossarjassa

Kristen Steward leikkasi hiuksensa siiliksi - 5 julkkisnaista, jotka ovat tehneet samoin

Uusi sovellus laskee, kuinka monta kertaa mies keskeyttää puheesi päivän aikana

 

 

Aww. 

Heitätkö aina ripsivärin harjasi roskikseen, kun tuote on loppunut? Niin mekin. Nyt on kuitenkin löytynyt tapa, jolla ripsivärin harja saadaan hyötykäyttöön ja vieläpä mitä söpöimpään tarkoitukseen.

Yhdysvaltalaisen villieläinten hoitokodin, The Appalachian Wildlife Refugen, työntekijä Savannah Trantham kertoo, että vanhat ripsiväriharjat ovat täydellisiä pienten villieläinten turkkien puhdistukseen.

– Ripsiväriharjat toimivat tässä tarkoituksessa loistavasti, koska niiden harjakset ovat niin lähellä toisiaan, Trantham kirjoitti Facebook-tilillään. Facebook-postaus ilmestyi viikko sitten. Nyt postausta on jaettu 60 000 kertaa.

The Appalachian Wildlife Refuge on Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinan osavaltiossa toimiva, voittoa tavoittelematon järjestö, joka hoitaa sekä sairaita että loukkaantuneita villieläimiä, kuten oravia, ankkoja ja kaneja. Järjestö on saanut Facebook-postauksen jälkeen niin paljon ripsiväriharjoja, että Jenkkeihin ei kannata niitä enää lähettää, muta Korkeasaaren villieläinsairaalan eläintenhoitaja Andrea Kurten kertoo, että Suomessakin olisi käyttöä pikkuharjoille. Pestyt harjat voikin lähettää osoitteeseen:

Villieläinsairaala
Korkeasaaren eläintarha
Mustikkamaanpolku 12
00570 Helsinki

Muista kertoa tyttökavereillesi!

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com
Kuvat: Instagram / @appalachianwild

 

Huhtikuun Cosmo on täällä, ja se on täynnä asiaa viisailta naisilta.

"Ulkomailla asuessani opin, että ystävällisyydellä, uteliaisuudella ja rohkeudella saa elämästä kaikkein eniten irti." -Juontaja Jenni Alexandrova

"Kun näkee vuoren edessään, voi joko juosta karkuun tai kiivetä sen huipulle. Mikä kuulun niihin, jotka lähtevät kiipeämään." -Näyttelijä Shailene Woodley

"Ei kannata olla ennakko-odotuksia siitä, millainen reissu tulee olemaan. Kokemukset ovat ainutlaatuisempia, kun katsoo elämää sellaisten lasien läpi, joita kukaan ei ole värittänyt puolestasi." -paljon matkustanut yhteisöpedagogi Riikka Mykrä

"Elämäni ei ole aina ollut helppoa, ja olen tehnyt paljon virheitä. Mutta niiden takia minusta on tullut se ihminen, joka olen nyt." -näyttelijä Eva Longoria

"Myönnän, että aluksi jäin rahaan koukkuun. Tuntui, että sitä tuli niin helpolla: joka päivä saattoi olla uusi tonni kukkarossa." -Ammatikseen strippaava Alessandra

"Pieniä, hyviä asioita pitäisi vaalia erityisesti silloin, kun elämässä on suurempia murheita ja vaikeuksia. Yhtäkkiä saattaakin nimittäin huomata, että kaikki onkin itseasiassa aika hyvin." -Cosmon päätoimittaja Stina Mäntyniemi

Katso myös:

TUNNUSTA! Haluamme tietää matkustamiseen liittyvän hauskimman tai noloimman muistosi

Penélope Cruz nappasi Lady Gagan roolin – näyttelee Donatella Versacea uudessa rikossarjassa

Netflixiin uusi ominaisuus: voit nyt skipata sarjojen alkutunnarit

 

Seuraava American Crime Story -kausi kertoo muotisuunnittelija Gianni Versacen murhasta.

Oletko jo nähnyt The People v. O. J. Simpson: American Crime Story -sarjan Netflixistä? Miljoonat katsojat (Cosmon toimitus mukaan lukien) ruutujen ääreen kerännyt rikossarja saa ensi vuonna jatkoa.

Sarjavelho Ryan Murphyn luotsaaman American Crimen Storyn uusi kausi kertoo muotisuunnittelija Gianni Versacen murhasta ja sen valtavaa medianäkyvyyttä saaneesta tutkinnasta. Gianni Versace kuoli traagisesti oman kartanonsa kotipihalla heinäkuussa 1997, kun 27-vuotias Andrew Cunanan ampui hänet yllättäen kuoliaaksi.

Gianni Versacen traagisen kohtalon myötä Versacen muotitalon tulevaisuus Donatella-siskon käsiin. Rikossarjassa Donatellaa näytteleekin 42-vuotias Oscar-voittaja Penélope Cruz. Espanjalaiskaunottaren roolittaminen sarjaan ei ollut kuitenkaan aivan itsestään selvää, sillä rooliin kaavailtiin myös Lady Gagaa.

Lady Gaga ja Donatella Versace ovat läheisiä. Gaga on jopa kirjoittanut Donatella -nimisen kappaleen ystävästään.
Lady Gaga ja Donatella Versace ovat läheisiä. Gaga on jopa kirjoittanut Donatella -nimisen kappaleen ystävästään.

– Lady Gaga on tänä vuonna todella kiireinen: hän näyttelee Bradley Cooperin kanssa A Star Is Born -elokuvassa ja lähtee lisäksi syksyllä maailmankiertueelle, Ryan Murphy kertoo Variety-lehden haastattelussa.

Uuden American Crime Story -kauden kuvaaminen kestää Murphyn mukaan noin viisi kuukautta ja tulevaa Versace-tarinaa tullaan kuvaamaan ympäri maailmaa, sillä Gianni vietti luksuselämää niin Pariisin, Milanon kuin New Yorkinkin muotipiireissä.

Ryan Murphyn kynästä on American Crime Storyn lisäksi syntynyt myös American Horror Story -sarja (nimi kuulostikin hieman tutulta, eikö?), jonka viidennellä tuotantokaudella Lady Gaga nähtiin yhdessä päärooleista. 

Jäämme innolla odottamaan rikossarjan uutta kautta!

Lähde: Billboard, Variety
Kuvat: MVPhotos