Kevään aikana on nähty paljon niin yllättäviä kuin odotettujakin eroja. Tässä niistä puhutuimmat.

TAYLOR SWIFT JA CALVIN HARRIS

Musiikkialan uudeksi superpariksi hehkutetun kaksikon 15 kuukautta kestänyt rakkaustarina loppui vain muutama viikko sitten. Eroon ei kuulemma liittynyt suurempaa draamaa, mutta suhde ei enää yksinkertaisesti toiminut. Huhujen mukaan lopullisen päätöksen suhteen kohtalosta teki kuitenkin Calvin. Fanit odottavatkin jo innokkaasti, millaisia biisejä Taylor sydänsuruistaan ammentaa.

DEMI LOVATO JA WILMER VALDERRAMA

Demin ja Wilmerin ero tuli kaikille melkoisena yllätyksenä, sillä umpirakastuneelta vaikuttanut pari oli pitänyt yhtä jo kuuden vuoden ajan. Molemmat ilmoittivat erosta Insta-postauksella. ''Tämä oli meille molemmille erittäin vaikea päätös, mutta olemme tajunneet, että on parasta jatkaa vain ystävinä", kuvatekstissä kerrottiin. Sisäpiiritietojen mukaan parin rakkaus olikin vuosien saatossa ehtinyt muuttua pelkäksi kaveruudeksi.

KYLIE JENNER JA TYGA

Kylie oli vasta 17-vuotias aloittaessaan suhteen kahdeksan vuotta vanhemman Tygan kanssa. Kaksi vuotta kestänyt romanssi vaikutti jo viime marraskuussa epävakaalta, mutta lopullinen ero tapahtui toukokuussa. ''Me molemmat keskitymme tällä hetkellä omaan elämäämme. Joskus asiat eivät vain mene niiin kuin on kuvitellut", on Tyga kommentoinut. Joidenkin lähteiden mukaan parin ero oli kuitenkin varsin katkera.

JOHNNY DEPP JA AMBER HEARD

Tämän näyttelijäpariskunnan ero on tällä hetkellä yksi Hollywoodin kuumimmista puheenaiheista. 15 kuukautta kestäneen avioliiton päätteeksi Amber haki miehestään avioeroa, hankki lähestymiskiellon ja vaatii Johnnylta elatusapua. Vielä ei ole varmaa, ovatko väitteet Johnnyn väkivaltaisuudesta totta vai ei. Eroprosessi vaikuttaa kuitenkin  jo nyt varsin likaiselta.

ELLIE GOULDING JA DOUGIE POYNTER

Ellie ja Dougie erosivat hetkellisen on-off säädön jälkeen lopullisesti helmikuussa. Ero oli selvästi kaikkea muuta kuin helppo, sillä molemmat ovat myöhemmin julkisesti kertoneet olevansa edelleen rakastuneita toisiinsa. Jatkuva matkustelu ja työkiireet kuitenkin tekivät suhteesta liian monimutkaisen. Niin surullista!

ZAC EFRON JA SAMI MIRO

Zac erosi mallina työskentelevästä Samista huhtikuussa. Pari lähti eri teille vain muutama viikko sen jälkeen, kun heidät oli nähty yhdessä MTV Movie Awards -gaalan punaisella matolla. Tarkkasilmäiset fanit kuitenkin tiesivät erosta jo paria päivää ennen varsinaista ilmoitusta, sillä Zac oli poistanut parin kaikki yhteiskuvat sometileiltään. Erosta ei ole vuotanut julkisuuteen juuri mitään tietoja, mutta ehkä voimme päätellä jotain siitä, ettei Zac enää seuraa Samia edes Twitterissä tai Instassa.

Kuvat: MVPhotos, GettyImages
Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com

Eikö sinulla ole haaveammattia tai osoittautuiko unelmaduunisi pettymykseksi? Kokeile näitä.

Listaa tavoitteesi

Selkeytä itsellesi, mikä sinua motivoi ja mitä unelmatyöltäsi haluat. Kirjoita tavoitteesi ylös esimerkiksi kaverin kanssa, joka voi auttaa sinua myös pohtimaan, missä olet hyvä. Selvitä tavoitteidesi pohjalta, mikä unelmatyöpaikkasi voisi olla. Jos haluat matkustaa työksesi, tutki kansainvälisesti toimivia yrityksiä ja niiden rekrytointisivuja.

Jututa ammattilaisia

Kysele työtä jo tekeviltä, millaista työ on ja miten he ovat sinne päätyneet. Selvitä, riittääkö koulutuksesi. Jos käyt työhaastattelussa etkä saa paikkaa, kysy rohkeasti syytä.

Testaa työtä

Selvitä, voitko tutustua työhön tekemällä palkattoman harjoittelun tai vapaaehtoistyötä. Jos työ tuntuu oikealta vielä testijakson jälkeenkin, tee kaikkesi pyrkiäksesi alalle.

Verkostoidu

Kerro kaikille tutuillesi, millaista työtä etsit. On paljon piilotyöpaikkoja, joita ei ilmoitella missään, joten hae rohkeasti. Hyödynnä myös somesaitteja: osallistu keskusteluihin Twitterissä, aloita blogi ja päivitä Linkedin-sivusi.

Usko itseesi

Luota omiin mahdollisuuksiisi ja taitoihisi. Intohimo ja luja tahto kantavat pitkälle, ja itsevarmuuteen toimii vanha sääntö: fake it ’til you make it.

Lue lisää unelma-ammatin löytämisestä marraskuun lehden sivuilta 24-26.

Lista on koottu Työterveyslaitoksen erikoistutkija Auli Airilan neuvojen perusteella.

Kuva: MVPhotos

Marraskuun lehdessä on käsitellään muun muassa kamalia eroja, unelma-ammatin löytämistä ja juhlakauden ykkösasusteita.

"On tärkeää luottaa itseensä, vain niin voi elää omannäköistään elämää. Kukaan muu ei voi tulla sanomaan minulle, millaisia päätöksiä minun on tehtävä." -vloggaaja Veronica Verho

"Jokaisella on joskus sydänsuruja ja vaikeita aikoja. Kaikki eivät kuitenkaan osaa purkaa tunteitaan. Olen onnekas, että minulla on musiikki, johon turvautua." -laulaja Gwen Stefani

"Uskon, että kaikki on mahdollista ja opeteltavissa. Ihmisten pitäisi toteuttaa enemmän omia unelmiaan, vaikka vain pieni pala kerrallaan." yritys- ja mentaalivalmentaja Melina Niemi

"Milloin unohdimme läsnäolon? Milloin viimeksi lounastit katsomatta puhelintasi tai matkustit bussissa selaamatta sitä? Itse en muista." -bloggaaja Natalie Vilen

"Ajattelen, että poikaystävän ja tyttöystävän pitää olla ensin parhaita kavereita, vasta sitten voi sanoa rakastavansa toista. Siihen saattaa mennä paljonkin aikaa." -Räppäri ja vloggaaja Arttu Lindeman

"Kun minua nuorena petettiin parisuhteessa, koin ison kolauksen. Tajusin, etten pystykään hallitsemaan kaikkea elämässäni." -laulaja-lauluntekijä Mikko Harju

"Nainen on minulle ikuinen mysteeri, mutta toisaalta en tiedä mitään parempaa. Rakastan naisia yli kaiken." -laulaja-lauluntekijä Leo Stillman

 

Jos meidän pitäisi listasta unelmahääpaikkojamme, Disney World voisi hyvinkin löytyä luettelomme kärjestä. Disney teki haaveemme mahdolliseksi viime keväänä lanseeraamalla Disney’s Fairy Tale Wedding -konspetin, joka mahdollistaa hääjuhlat Floridan Disney Worldin Magic Kingdom -alueella sijaitsevassa Tuhkimon linnassa. 

Nyt koko juttu on viety uudelle tasolle, sillä jatkossa paikan voi varata itselleen myös auringonlaskun jälkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei paikalla ole muita ja hääpaikalle voi saapua hevoskärryllä kynttilänvalossa. Mukaan mahtuu 300 vierasta.

Ja sitten paluu todellisuuteen... After Hour -pakettien lähtöhinta on 180 000 dollaria. :( 

Kuvat: Disney

#nailittoendit

Monet julkkismiehet ovat viime aikoina esitelleet Instagramissa kirkkailla väreillä lakattuja kynsiään. Mitä ihmettä? Kyseessä on australialaisen Polished Man -kampanjan tukeminen, jonka tavoitteena on kerätä rahaa seksuaalista väkivaltaa kokeneiden lasten avuksi. 

Zac Efron on yksi Polished man -kampanjan puolesta kyntensä lakannut mies. Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Zac esitteli oranssiksi lakattua etusormeaan ja haastoi mukaan kuuluisia ystäviään. Mies kertoi vastaanottaneensa haasteen aussinäyttelijä Chris Hemsworthilta, joka niin ikään poseeraa Instagram-kuvassaan yksi kynsi lakattuna. 

Mutta mistä kampanja on saanut alkunsa ja miksi vain yksi kynsi kuuluu lakata? Polished Manin takaa löytyvän YGAP-organisaation toimitusjohtaja Elliot Costello järkyttyi kuullessaan, että joka viides lapsi ympäri maailmaa joutuu seksuaalisen tai fyysisen väkivallan uhriksi ennen 18 ikävuotta. Siksi yksi sormi viidestä lakataan lokakuun ajan kestävässä kampanjassa. Polished Man -kampanja on kerännyt jo yli puoli miljoonaa euroa lasten auttammiseksi.  Nyt haaste on heitetty muun muassa Tom Hiddlestonille ja Mark Ruffalolle.


 

Alkupeärinen juttu: Refinery29
Kuvat: MVPhotos, Instagram