Varoitus! Sisältää juonipaljastuksia. 

1. Dan tuijottaa yllättyneenä päivitystä, jossa kerrotaan Serenan etsivän seuraa naamiaisjuhlaa varten.

(Kausi 1, jakso 6, "The Handmaiden’s Tale")

Dan on selvästi hämillään Gossip Girlin postauksesta, jossa paljastetaan Serenan olevan vailla seuralaista illan juhlia varten. Niinpä Dan peruu kaikki suunnitelmansa Vanessan ryhtyäkseen Serenan deitiksi. Ihmettelemme vain, miten tämä kaikki voi tulla Danille yllätyksenä? Itsehän hän oli tekstin kirjoittanut...

2. Hän julkaisee kuvia raskaustestiä ostavasta Serenasta.

(Kausi 1, Jakso 13, "A Thin Line Between Chuck and Nate")

Dan on jälleen oudon yllättynyt GG:n paljastuksesta, jossa kerrotaan, että Serena (jonka kanssa Dan tässä vaiheessa vieläpä seurustelee), on ostamassa raskaustestiä. Miksi Dan halusi julkaista kuvat kaikkien nähtäviksi? Tosin tällä kertaa sentään Jenny ja Rufus ovat paikalla näkemässä hänen dramaattisen reaktionsa. 

3. Hän levittelee juoruja 15-vuotiaan pikkusiskonsa seksielämästä.

(Kausi 1, Jakso 16, "All About My Brother")

Ymmärrämme, että Dan haluaa viedä roolinsa Gossip Girlina loppuun asti. Mutta tapa, jolla hän puhuu teini-ikäisen siskonsa seksielämästä, on melko karmiva: 

Breaking News – Asher Hornsby overheard bragging that Little J swiped her V card at his register. Didn’t anyone teach you, Little J? You shouldn’t give away the ending if you want him to pick up the book again.”

4. Gossip Girl paljastaa, että Danilla ja Serenalla on yhteinen sisar.

(Kausi 2, Jakso 15 "Gone With The Will")

Lilyn ja Rufuksen yllätyslapsi kuuluu koko sarjan kummallisimpiin juonenkäänteisiin. Kun Dan ja Jenny kuulevat sisaruksestaan, päättävät he varjella salaisuutta tiukasti. Mitä tekee Gossip Girl? Paljastaa tietysti kaiken, tehden Serenan ja Danin suhteesta muiden silmissä vähintäänkin kieroutuneen. He ovat käytännössä sukua!

It seems D and S share a sibling! While I’m always a fan of star-crossed lovers, at least Romeo and Juliet didn’t share DNA!” 

5. Kun Gossip Girl paljastaa, että Jenny diilaa huumeita.

 (Kausi 3, Jakso 20 "It’s a Dad, Dad, Dad World")

Sarjan viimeisissä jaksoissa annetaan ymmärtää, että Jenny on koko ajan tiennyt Danin olevan Gossip Girl. Mutta miksi GG silti paljastaa kaikille, että Jenny on huumediileri?! Olihan Jennyn tärkein päämäärä oli kivuta ylöspäin seurapiirien nokkimisjärjestyksessä, ja huumekauppiaaksi leimautuminen tuskin edesauttaa elittijoukkoon pääsemistä.

6. Gossip Girl väittää kaikille Serenan ottaneen yliannostuksen. 

(Kausi 4, Jakso 10, "Gaslit")

Muistatko, kun Serena heräilee rähjäisestä motellista yliannostuksen jäljiltä? Dan on ainoa, joka uskoo, että S oli joutunut ansaan. Kunnes... Gossip Girl pilaa taas kaiken. Jälleen lisää syitä inhota Lonely Boyta! :(

Afternoon, Upper East Siders. Were your dinners as filling as mine was? Hope not, because have I got some dessert for you. With sugar on top. It seems everyone’s favorite party girl fell off the wagon and landed right in rehab. Good luck getting a Lohan-dle on things, S. From the looks of it, you’ve got a lot to recover from.

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com
Kuva: MVPhotos

 

Ovatko nämä sarjat sinulle jo tuttuja?

Muoti- ja kauneustoimittaja Emma Vuorinen: The Crown (Netflix)

Olen kiinnostunut poliittisesta valtapelistä ja ihailen menneiden vuosikymmenten muotia – erityisesti kuningatar Elisabetin metsästystyyli Hermèsin huiveineen ja Barbour-öljykangastakkeineen teki vaikutuksen. 

Muotiharjoittelija Mona Kuoppamaa: Crazy Ex-Girlfriend (Netflix)

Sarja on superhauska ja täynnä mielettömiä musikaalikohtauksia. Sen luoja ja päänäyttelijä Rachel Bloom on voittanut roolisuorituksestaan ansaitusti myös Golden Globe -palkinnon.

Päätoimittaja Stina Mäntyniemi Star Trek: Enterprise (Netflix)

Olen vannoutunut scifi-fani. Sarjan suosikkihahmoni on maailman söpöin Porthos-beagle.

AD Tonja Gjolaj: Bitten (Netflix)

Kanadalaissarja Bitten on älyttömän koukuttava ja pitää minut iltaisin hereillä ihan liian myöhään. Rakastan vampyyreitä ja ihmissusia. 

Community Manager Maria Lieto: Transparent (Viaplay)

Emmy- ja Golden Globe -palkittu Transparent kertoo miehestä, joka uskaltaa kertoa transsukupuolisuudestaan aikuisille lapsilleen vasta seitsemänkymppisenä. Koskettava sarja esittelee myös kolmen keskenään erilaisen sisaruksen välistä dynamiikkaa kiinnostavalla tavalla. 

Graafinen suunnittelija Isma Valkama: Peaky Blinders (Netflix)

Peaky Blinders on erittäin hyvillä näyttelijöillä varustettu gangsterisarja. Aloin katsomaan sitä vasta joulun tienoilla, mutta nyt ahmin sitä aina, kun mahdollista. Myös soundtrack on loistava.

Avokadohamppareita, -toasteja ja -smoothieita? Kyllä, kiitos!

Hyviä uutisia avokadofaneille! Amsterdamiin avataan helmikuussa avokadoihin keskittyvä ravintola. De Pijp -alueelle avautuvan The Avocado Show'n jokaisen annoksen pääraaka-aineena on käytetty avokadoa, ja tarjolla on niin smoothieita, hampurilaisia kuin toastejakin.

Jos et itse suunnittele matkustavasi Hollantiin lähiaikoina, kannattaa silti seurata @theavocadoshow-tiliä Instagramissa ja inspiroitua mielettömistä avokadoluomuksista.

Euroopan ulkopuolella pelkästään avokadoihin keskittyvät ravintolat ovat olleet suosittuja jo pitkään, tosin viime aikoina huonot sadot ja valtava kysyntä ovat aiheuttaneet jopa "avokadopulaa". Esimerkiksi Australiassa avokadojen hinta kohosi joulun tienoilla seitsemään dollariin kappaleelta.

Kuvat: Instagram / @theavocadoshow

Ruotsalaisbloggaaja Angelica Blick reissaa työkseen maailman kauneimmissa kohteissa. Hän ei silti halua, että kukaan erehtyy luulemaan hänen elämäänsä täydelliseksi.

Hengailua biitsillä Bahamalla, pusukuvia poikaystävän kanssa Malediiveilta… Ruotsin suosituimpiin bloggaajiin kuuluvan Angelica Blickin, 22, elämä näyttää sosiaalisen median välityksellä täydellistä unelmaelämältä. Kuusi vuotta blogannut ja nykyisin myös Bik Bokille suunnittelemistaan mallistoista tunnettu Angelica on kuitenkin tehnyt kovasti töitä päästäkseen tähän pisteeseen.

Bloggaaja kertoo tekevänsä töitä usein kellon ympäri vapaa-ajan kustannuksella, ja vaikka jo nyt kuvien ja videoiden laatu on huipputasoa, Angelican mielestä aina on parantamisen varaa. Kaiken takana on kuitenkin rakkaus siihen, mitä tekee.

– Tätä pitää haluta oikeasti ja töitä pitää tehdä täydellä sydämellä. Jotta blogille saa lukijoita, pitää olla myös silmää kokonaisuudelle. Tunnen tyyppejä, joilla on todella kiva tyyli, mutta heidän bloginsa eivät ole silti ottaneet tulta alleen.

Vaikka Angelica matkustelee työnsä puolesta ympäri maailmaa ja pääsee paikkoihin, joista useimmat vain haaveilevat, naisen jalat pysyvät tiukasti maanpinnalla. Lapsuudenkodissa ei todellakaan osteltu merkkivaatteita, vaan perheen rahat menivät perustarpeista huolehtimiseen. Ensimmäisten blogivuosiensa ajan Angelica kokosi asunsa yhdistelemällä vintage-vaatteita ketjuliikkeiden tarjontaan. Ihan tavallisen taustansa ansiosta Angelica uskookin, että lukijat voivat edelleen samaistua häneen.

– En halua, että kukaan ajattelee, että elämäni on täydellistä. Eihän kenenkään ole. Bloggaajaan on vaikea samaistua, jos tuntuu, että hän elää aivan eri maailmassa.

Ja jos pää alkaa leijua pilvissä, bloggaajan äiti pitää huolen siitä, että korkeuksista tullaan alas ja nopeasti.

– Olen kiitollinen kaikesta, mitä olen saavuttanut urallani, mutta en koe muuttuneeni ihmisenä. Äitini onneksi pitää huolen todellisuudentajustani.

Ei enää biletystä

Bloggaajan hommissa tulee harvoin vastaan kahta samanlaista työpäivää. Jos blogia ei olisi olemassa, Angelican kauhistus olisi työ, jossa toistuisivat samat rutiinit päivästä toiseen. Tulevaisuuden haaveissa vilahtelevat silti toisinaan psykiatrin tai kirurgin ammatit.

Opiskelusuunnitelmat kuuluvat kuitenkin vielä tulevaisuuteen, sillä tällä hetkellä Angelican prioriteettina on panostaa enemmän työnsä visuaaliseen puoleen sekä oman vaatebrändin suunnittelemiseen.

– En enää ajattele itseäni bloggaajana vaan enemmänkin sosiaalisen median vaikuttajana. Katsotaan, mihin päädyn seuraavaksi.

Silloin kun Angelicalla on vapaapäivä, hän rakastaa kokeilla ystäviensä kanssa uusia reseptejä ja valmistaa illallisen pitkän kaavan mukaan. Ulkona käyminen ja bilettäminen ovat vaihtuneet koti-iltoihin.

– Mieluummin pötkötän sohvalla kollareissa. 

Kuva: Bik Bok

Uusi Cosmo on tänään kaupoissa! Helmikuun kansitähtemme on näyttelijä Jenna Dewan Tatum. Kokosimme yhteen uuden lehden mielenkiintoisimmat sitaatit!

"Aamuyöllä Channing tuli kännissä sombrero päässä koputtamaan huoneeni oveen ja sanoi: "En voi lakata ajattelemasta sinua. Olen valmis, ollaan yhdessä." Siitä se lähti." -Jenna Dewan Tatum, näyttelijä

"Jännitin Kohta sataa -videon kuvauksissa vain yhtä asiaa. Sitä, että kahdeksan ihmistä tuijotti minua, kun olin alasti." -Pete Parkkonen, laulaja

"Luksustuotteet ovat harvinaisuuksia. Mielestäni Louis Vuitton ei ole luksusmerkki. Laatu on toki luksusta, mutta jos voi vain kävellä kauppaan ja ostaa ihan mitä tahansa, se ei ole luksusta." -Guram Gvasalia, muotisuunnittelija

"Oma sänkyni on lempipaikkani koko universumissa. Katson siellä YouTube-videoita, sillä ne vievät ajatukseni muualle." -Nelli Matula, laulaja

"Syyllisyyden tunteeseen on monia syitä, ja yksi yleisimmistä on se, että ihminen pettää itselleen tekemänsä lupauksen. Yksinkertaisestakin asiasta, kuten suklaan syömisestä, saattaa siksi tulla hurjan huono olo." -Anne Karila, LCF life coach

"Raitapaita on helppo yhdistellä. Keväällä aion pukea sen ainakin hiihtareiden kanssa." -Julia Toivola, Cosmopolitanin bloggaaja

"Jokaisella meistä on mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti vaikka miljardin ihmisen elämään." -Maria Ritola, yrittäjä