Varoitus! Sisältää juonipaljastuksia. 

1. Dan tuijottaa yllättyneenä päivitystä, jossa kerrotaan Serenan etsivän seuraa naamiaisjuhlaa varten.

(Kausi 1, jakso 6, "The Handmaiden’s Tale")

Dan on selvästi hämillään Gossip Girlin postauksesta, jossa paljastetaan Serenan olevan vailla seuralaista illan juhlia varten. Niinpä Dan peruu kaikki suunnitelmansa Vanessan ryhtyäkseen Serenan deitiksi. Ihmettelemme vain, miten tämä kaikki voi tulla Danille yllätyksenä? Itsehän hän oli tekstin kirjoittanut...

2. Hän julkaisee kuvia raskaustestiä ostavasta Serenasta.

(Kausi 1, Jakso 13, "A Thin Line Between Chuck and Nate")

Dan on jälleen oudon yllättynyt GG:n paljastuksesta, jossa kerrotaan, että Serena (jonka kanssa Dan tässä vaiheessa vieläpä seurustelee), on ostamassa raskaustestiä. Miksi Dan halusi julkaista kuvat kaikkien nähtäviksi? Tosin tällä kertaa sentään Jenny ja Rufus ovat paikalla näkemässä hänen dramaattisen reaktionsa. 

3. Hän levittelee juoruja 15-vuotiaan pikkusiskonsa seksielämästä.

(Kausi 1, Jakso 16, "All About My Brother")

Ymmärrämme, että Dan haluaa viedä roolinsa Gossip Girlina loppuun asti. Mutta tapa, jolla hän puhuu teini-ikäisen siskonsa seksielämästä, on melko karmiva: 

Breaking News – Asher Hornsby overheard bragging that Little J swiped her V card at his register. Didn’t anyone teach you, Little J? You shouldn’t give away the ending if you want him to pick up the book again.”

4. Gossip Girl paljastaa, että Danilla ja Serenalla on yhteinen sisar.

(Kausi 2, Jakso 15 "Gone With The Will")

Lilyn ja Rufuksen yllätyslapsi kuuluu koko sarjan kummallisimpiin juonenkäänteisiin. Kun Dan ja Jenny kuulevat sisaruksestaan, päättävät he varjella salaisuutta tiukasti. Mitä tekee Gossip Girl? Paljastaa tietysti kaiken, tehden Serenan ja Danin suhteesta muiden silmissä vähintäänkin kieroutuneen. He ovat käytännössä sukua!

It seems D and S share a sibling! While I’m always a fan of star-crossed lovers, at least Romeo and Juliet didn’t share DNA!” 

5. Kun Gossip Girl paljastaa, että Jenny diilaa huumeita.

 (Kausi 3, Jakso 20 "It’s a Dad, Dad, Dad World")

Sarjan viimeisissä jaksoissa annetaan ymmärtää, että Jenny on koko ajan tiennyt Danin olevan Gossip Girl. Mutta miksi GG silti paljastaa kaikille, että Jenny on huumediileri?! Olihan Jennyn tärkein päämäärä oli kivuta ylöspäin seurapiirien nokkimisjärjestyksessä, ja huumekauppiaaksi leimautuminen tuskin edesauttaa elittijoukkoon pääsemistä.

6. Gossip Girl väittää kaikille Serenan ottaneen yliannostuksen. 

(Kausi 4, Jakso 10, "Gaslit")

Muistatko, kun Serena heräilee rähjäisestä motellista yliannostuksen jäljiltä? Dan on ainoa, joka uskoo, että S oli joutunut ansaan. Kunnes... Gossip Girl pilaa taas kaiken. Jälleen lisää syitä inhota Lonely Boyta! :(

Afternoon, Upper East Siders. Were your dinners as filling as mine was? Hope not, because have I got some dessert for you. With sugar on top. It seems everyone’s favorite party girl fell off the wagon and landed right in rehab. Good luck getting a Lohan-dle on things, S. From the looks of it, you’ve got a lot to recover from.

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com
Kuva: MVPhotos

 

Voisitko lisätä meidät kaveriksi Snapchatissa, Beyoncé?

Beyoncé ei tunnetusti lavertele yksityiselämästään julkisuudessa, eikä siten ole myöskään somen suurkuluttaja. Laulaja päivittää Instagramiaan satunnaisesti, mutta muista sosiaalisen median kanavista hän ei valitettavasti vaikuta juuri innostuneen. Nyt fanit ovat kuitenkin saaneet toivoa siitä, että Beyoncé olisi liittynyt Snapchattiin.

Pari päivää sitten Beyoncé päivitti Insta-tilillensä videon, jolla hän ja viisivuotias Blue Ivy leikkivät pupufilttereillä. Snäppi oli kuvattu jo pari viikkoa sitten, kun Beyoncé piipahti edesmenneen tanssija-koreografi Alvin Aileyn mukaan nimetyn tanssiryhmän esityksessä Los Angelesissa.

Kerromme heti, jos keksimme keinon seurata Beyoncéa Snäpissä!

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com
Kuva: MVPhotos

Katso myös:

Penélope Cruz nappasi Lady Gagan roolin – näyttelee Donatella Versacea uudessa rikossarjassa

Kristen Steward leikkasi hiuksensa siiliksi - 5 julkkisnaista, jotka ovat tehneet samoin

Uusi sovellus laskee, kuinka monta kertaa mies keskeyttää puheesi päivän aikana

 

 

Aww. 

Heitätkö aina ripsivärin harjasi roskikseen, kun tuote on loppunut? Niin mekin. Nyt on kuitenkin löytynyt tapa, jolla ripsivärin harja saadaan hyötykäyttöön ja vieläpä mitä söpöimpään tarkoitukseen.

Yhdysvaltalaisen villieläinten hoitokodin, The Appalachian Wildlife Refugen, työntekijä Savannah Trantham kertoo, että vanhat ripsiväriharjat ovat täydellisiä pienten villieläinten turkkien puhdistukseen.

– Ripsiväriharjat toimivat tässä tarkoituksessa loistavasti, koska niiden harjakset ovat niin lähellä toisiaan, Trantham kirjoitti Facebook-tilillään. Facebook-postaus ilmestyi viikko sitten. Nyt postausta on jaettu 60 000 kertaa.

The Appalachian Wildlife Refuge on Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinan osavaltiossa toimiva, voittoa tavoittelematon järjestö, joka hoitaa sekä sairaita että loukkaantuneita villieläimiä, kuten oravia, ankkoja ja kaneja. Järjestö on saanut Facebook-postauksen jälkeen niin paljon ripsiväriharjoja, että Jenkkeihin ei kannata niitä enää lähettää, muta Korkeasaaren villieläinsairaalan eläintenhoitaja Andrea Kurten kertoo, että Suomessakin olisi käyttöä pikkuharjoille. Pestyt harjat voikin lähettää osoitteeseen:

Villieläinsairaala
Korkeasaaren eläintarha
Mustikkamaanpolku 12
00570 Helsinki

Muista kertoa tyttökavereillesi!

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com
Kuvat: Instagram / @appalachianwild

 

Huhtikuun Cosmo on täällä, ja se on täynnä asiaa viisailta naisilta.

"Ulkomailla asuessani opin, että ystävällisyydellä, uteliaisuudella ja rohkeudella saa elämästä kaikkein eniten irti." -Juontaja Jenni Alexandrova

"Kun näkee vuoren edessään, voi joko juosta karkuun tai kiivetä sen huipulle. Mikä kuulun niihin, jotka lähtevät kiipeämään." -Näyttelijä Shailene Woodley

"Ei kannata olla ennakko-odotuksia siitä, millainen reissu tulee olemaan. Kokemukset ovat ainutlaatuisempia, kun katsoo elämää sellaisten lasien läpi, joita kukaan ei ole värittänyt puolestasi." -paljon matkustanut yhteisöpedagogi Riikka Mykrä

"Elämäni ei ole aina ollut helppoa, ja olen tehnyt paljon virheitä. Mutta niiden takia minusta on tullut se ihminen, joka olen nyt." -näyttelijä Eva Longoria

"Myönnän, että aluksi jäin rahaan koukkuun. Tuntui, että sitä tuli niin helpolla: joka päivä saattoi olla uusi tonni kukkarossa." -Ammatikseen strippaava Alessandra

"Pieniä, hyviä asioita pitäisi vaalia erityisesti silloin, kun elämässä on suurempia murheita ja vaikeuksia. Yhtäkkiä saattaakin nimittäin huomata, että kaikki onkin itseasiassa aika hyvin." -Cosmon päätoimittaja Stina Mäntyniemi

Katso myös:

TUNNUSTA! Haluamme tietää matkustamiseen liittyvän hauskimman tai noloimman muistosi

Penélope Cruz nappasi Lady Gagan roolin – näyttelee Donatella Versacea uudessa rikossarjassa

Netflixiin uusi ominaisuus: voit nyt skipata sarjojen alkutunnarit

 

Seuraava American Crime Story -kausi kertoo muotisuunnittelija Gianni Versacen murhasta.

Oletko jo nähnyt The People v. O. J. Simpson: American Crime Story -sarjan Netflixistä? Miljoonat katsojat (Cosmon toimitus mukaan lukien) ruutujen ääreen kerännyt rikossarja saa ensi vuonna jatkoa.

Sarjavelho Ryan Murphyn luotsaaman American Crimen Storyn uusi kausi kertoo muotisuunnittelija Gianni Versacen murhasta ja sen valtavaa medianäkyvyyttä saaneesta tutkinnasta. Gianni Versace kuoli traagisesti oman kartanonsa kotipihalla heinäkuussa 1997, kun 27-vuotias Andrew Cunanan ampui hänet yllättäen kuoliaaksi.

Gianni Versacen traagisen kohtalon myötä Versacen muotitalon tulevaisuus Donatella-siskon käsiin. Rikossarjassa Donatellaa näytteleekin 42-vuotias Oscar-voittaja Penélope Cruz. Espanjalaiskaunottaren roolittaminen sarjaan ei ollut kuitenkaan aivan itsestään selvää, sillä rooliin kaavailtiin myös Lady Gagaa.

Lady Gaga ja Donatella Versace ovat läheisiä. Gaga on jopa kirjoittanut Donatella -nimisen kappaleen ystävästään.
Lady Gaga ja Donatella Versace ovat läheisiä. Gaga on jopa kirjoittanut Donatella -nimisen kappaleen ystävästään.

– Lady Gaga on tänä vuonna todella kiireinen: hän näyttelee Bradley Cooperin kanssa A Star Is Born -elokuvassa ja lähtee lisäksi syksyllä maailmankiertueelle, Ryan Murphy kertoo Variety-lehden haastattelussa.

Uuden American Crime Story -kauden kuvaaminen kestää Murphyn mukaan noin viisi kuukautta ja tulevaa Versace-tarinaa tullaan kuvaamaan ympäri maailmaa, sillä Gianni vietti luksuselämää niin Pariisin, Milanon kuin New Yorkinkin muotipiireissä.

Ryan Murphyn kynästä on American Crime Storyn lisäksi syntynyt myös American Horror Story -sarja (nimi kuulostikin hieman tutulta, eikö?), jonka viidennellä tuotantokaudella Lady Gaga nähtiin yhdessä päärooleista. 

Jäämme innolla odottamaan rikossarjan uutta kautta!

Lähde: Billboard, Variety
Kuvat: MVPhotos