Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) ja Tyrion Lannister (Peter Dinklage) palaavat ruutuun kesäkuussa.

Suosikkisarjan seitsemäs tuotantokausi alkaa neljän kuukauden kuluttua. Tässä viisi faktaa, jotka sinun tulee tietää Game of Thronesin tulevasta kaudesta.

1. Vain seitsemän jaksoa

Fantasiasarjan tuottajat ovat kertoneet, että uudessa kaudessa on vain seitsemän jaksoa. Harmillinen seikka, sillä aikaisemmat Game of Thrones -tuotantokaudet ovat tarjonneet meille katsottavaa kymmenen jakson verran. Loppu siis lähenee yllättävän nopeasti. Kahdeksannessa kaudessa huhutaan olevan vain kuusi jaksoa.

2. Kuvaukset ja kuvauspaikat

Uuden kauden kuvaukset kestivät viime vuoden elokuusta tämän vuoden helmikuuhun saakka. Seitsemäs kausi kuvattiin pääosin Pohjois-Irlannissa, Espanjassa ja Islannissa. Yksi tärkeistä Game of Thrones -kuvauspaikoista on yleensä ollut Kroatian Dubrovnik, joka on sarjassa muunnettu Kuninkaansatamaksi. Uuden kauden kuvauksissa Dubrovnkikissa käytiin kuitenkin vain kerran. Seitsemäs tuotantokausi nimittäin keskittyy taisteluun Muurilla ja sen takaisilla alueilla, joiden kuvauslokaationa toimivat Islannin jäätiköt.

Valot, kamera, käy! Game of Thrones -sarjan seitsemättä kautta kuvattiin lokakuussa Pohjois-Espanjassa.
Valot, kamera, käy! Game of Thrones -sarjan seitsemättä kautta kuvattiin lokakuussa Pohjois-Espanjassa.

3. Money, money, money

Game of Thronesin budjetti on kasvanut vuosi vuodelta ja se on kannattanut: myös sarjan katsojaluvut ovat nousseet yhtä nopeasti. Kuudes kausi maksoi noin kymmenen miljoonaa dollaria per jakso, seitsemäs kausi tulee olemaan vielä kalliimpi. Game of Thronesin päätähdet Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) ja Kit Harington (Jon Snow) ovat myös kaikki saaneet palkankorotuksen: ennen jokainen näyttelijä tienasi jokaisesta jaksosta puoli miljoonaa dollaria, nyt heistä kaikki nettoavat 1,1 miljoonaa per jakso.

Sansa Stark (Sophie Turner) ja Jon Snow (Kit Harington) valmistautuvat seitsemännellä kaudella suureen sotaan.
Sansa Stark (Sophie Turner) ja Jon Snow (Kit Harington) valmistautuvat seitsemännellä kaudella suureen sotaan.

4. Ed Sheeran

Uutta poikabändiä parhaillaan kokoava laulaja Ed Sheeran vierailee tulevalla Game of Thrones -kaudella, mutta yksityiskohtia hänen roolihahmostaan ei valitettavasti olla vielä paljastettu. Aikaisemmin sarjassa on nähty muun muassa  Snow Patrol -bändin nokkamies Gary Lightbody ja Coldplay-yhtyeen rumpali Will Champion.

5. Traileri

HBO julkaisi viime viikolla uuden teaser-trailerin seitsemännestä kaudesta. Katso kutkuttava video alta!

Kuvat: MVPhotos

Odotettu kesäkuun Cosmo on täällä! Sen kantta tähdittää upea Huippis-voittaja Jerry Koivisto. Tässä lehden kiinnostavimpia pohdintoja.

"Koulun jälkeen olin vuoden työttömänä, ja itsetuntoni oli todella alhaalla. Olin juurtunut ajatukseen, ettei minusta koskaan tule mitään. Kaikki ahdisti." Suomen Huippumalli haussa -sarjan voittaja Jerry Koivosto

"Enää minun ei tarvitse yrittää olla parempi tyyppi tai paremman näköinen vetämällä muita ihmisiä alas piikikkäillä kommenteillani." -Kolumnistimme Janni Hussi

"Vaihto-oppilasvuoteni ansiosta olen myöhemminkin elämässäni uskaltanut tehdä täyskäännöksiä ja hyppyjä tuntemattomaan." -Laulaja Anna Puu

"Nykyään olen tietoisesti ei-tavoitteellinen liikkuja. En treenaa esimerkiksi maratonille, vaan liikun omaa kehoani kuunnellen juuri silloin kuin haluan ja ehdin." -Laulaja Iisa

"Monesti vituttaa, mutta yleensä viimeistään silloin, kun pääsen kotiin hallilta, häviö on jo unohtunut. Sen pohtimiseen on turhaa tuhlata enempää aikaa, uusi peli on aina uusi mahdollisuus." -Jääkiekkoilija Juhamatti Aaltonen

"Tuntuu, että ujoja pidetään velttoina tai aloitekyvyttöminä, jopa tyhminä ihmisinä." -Ujoudesta koko elämänsä kärsinyt arkkitehtiopiskelija Niina

Psst! Kerro meille, mitä mieltä olet lehdestä. Voit voittaa upean kynsilakkasetin!

Katso myös:

Huippis-voittaja Jerry kertoo, mistä hän on eniten innoissaan juuri nyt

Zoë Kravitz: "Ei kannata kuvitella, että elämän pitäisi olla helppoa ja täydellistä"

A Bikini A Day -blogin Natasha Oakley: "Naisten täytyy pitää toistensa puolia loppuun saakka"

 

 

Näyttelijä Zoë Kravitz on oppinut ammattinsa ansiosta ymmärtämään erilaisuutta. Hän inhoaa kateutta ja kilpailua, siksi hän painottaa naisten välisen ystävyyden voimaa.

Zoë Kravitz, 28, syntyi onnellisten tähtien alla Los Angelesissa. Hänen äitinsä on näyttelijä Lisa Bonnet, isä laulaja-näyttelijä Lenny Kravitz. Kuuluisassa perheessä kasvamien oli Zoëlle normaalia, eikä hän ottanut siitä paineita.

– Olen hyvin onnekas, että olen saanut kasvaa lahjakkaiden ja inspiroivien ihmisten keskellä. Vanhempani auttoivat minua kehittymään omana itsenäni ja saivat minut kiinnostumaan taiteesta, Zoë kertoo.

Hän on perinyt vanhemmiltaan ulkonäkönsä lisäksi halun esiintyä.

– Tunsin voimakasta vetoa näyttelemiseen jo kauan ennen kuin tiesin, mitä vanhempani tekivät työkseen. Aloitin esittämällä musikaaleja isovanhempieni kotona. Koulussa olin teatterinörtti ja esiinnyin kaikissa mahdollisissa näytelmissä.

Zoë sai ensimmäisen Hollywood-roolinsa lukiossa, kun hänet valittiin Catherine Zeta-Jonesin tähdittämään romanttiseen elokuvaan Rakkauden resepti. Vuotta myöhemmin monilahjakkuus esiintyi Jay Z:n musiikivideolla I Know. Musiikki on edelleen tärkeä osa Zoën elämää. Hän laulaa ja kirjoittaa kappaleita Lolawolf-bändilleen.

– Näyttelemistä ja musiikkia on vaikea tasapainottaa, mutta musiikki on minulle lähes terapiaa. Melodioiden ja sanojen kuunteleminen luo turvallisuuden tunteen ja muistuttaa siitä, etten ole yksin. Etenkin teini-iässä musiikin kuunteleminen piti minut selväjärkisenä.

Zoën musikkimaku vaihtelee, mutta yksi laulaja on ylitse muiden.

– Viime aikoina olen kuunnellut paljon Childish Gambinoa. Hän on aivan mahtava!

Mikään ei ole täydellistä

Zoën suhde näyttelemiseen on muuttunut hänen uransa aikana. Kyse ei ole enää huomion hakemisesta.

– Olen alkanut pitää näyttelemistä viehättävänä meditaationa ihmisten välillä. Se on uskomaton mahdollisuus oppia uutta ja näytellä roolihahmoja, jotka ovat aivan erilaisia kuin minä.

Zoë nähtiin viimeksi Reese Witherspoonin ja Nicole Kidmanin rinnalla HBO:n Big Little Lies -minisarjassa. Hän näytteli nuorta Bonnie-nimistä äitiä, joka työskentelee jooga-opettajana ja toimii sovittelijana riitatilanteissa.

– Monet kuvittelevat, että esitän roolissa itseäni, mutta olen oikeasti täysin erilainen. Olen enemmän kuin Reesen näyttelemä Madeline, joka puhuu suunsa puhtaaksi turhia häpeilemättä.

Sarjassa kuvatut ihmissuhteet ovat toinen toistaan vaikeampia ja sotkuisempia, vaikka ulospäin kaikki näyttää täydelliseltä. Zoë uskoo, että se pitää paikkansa kaikissa parisuhteissa.

– Ihmiset astuvat ansaan, jos kuvittelevat, että elämän pitäisi olla täydellistä ja helppoa. Se on puppua. Ihmiset ovat monimutkaisia, ja erityisesti suhteet, joissa on lapsia, ovat haastavia.

Zoë seurustelee näyttelijä Karl Glusmanin kanssa, mutta äitiys ei tunnu vielä ajankohtaiselta.

– Sain sarjasta hieman esimakua tulevasta. Roolini muistutti minua siitä, että äidit tekevät aina kaikkensa lastensa eteen, ja me lapset koettelemme niitä rajoja surutta.

Lisää empaattisuutta

Zoë jatkaa työskentelyä vahvojen naisten kanssa pian ensi-iltaan tulevassa Rock That Body -komediassa, jonka pääosassa on Scarlett Johansson.

– Leffa oli unelmieni täyttymys. Olen aina halunnut näytellä komediassa ja mielestäni hauskat naiset ovat parasta viihdettä. Meidät on opetettu olemaan asiallisia ja kohteliaita, mutta ei missään tapauksessa vitsikkäitä. Koska naisten pitää taistella jatkuvasti asemansa ja oikeuksiensa puolesta, sille kamppailulle on myös osattava nauraa. Ilman huumorintajua olisimme säälittäviä.

Näyttelijän neuvo naisille onkin kasvattaa ja kehittää empatiakykyä.

– Meidän on oltava hyviä itsellemme ja toisillemme. Jostain syystä naiset aina kilpailevat keskenään ja ovat kateellisia toisilleen. Se on vaarallista. Kun pääsee kilpailun ja kateuden yli, voi solmia sellaisia ystävyyssuhteita, jotka ovat mahdollisia vain naisten välillä. Olen oppinut kaikista tärkeimmät asiat elämässäni naispuolisilta ystäviltäni.

Zoë uskoo, että naiset ovat myös parempia johtajia kuin vallanhimoiset miehet.

– Koska naiset haluavat aina pitää huolta muista, olisi loogista, että kaikki johtajat olisivat naisia. Valkoisessa talossakin pitäisi olla naispresidentti. 

Katso myös:

Big Little Lies -sarjan Shailene Woodley : ”Kuuluisuuden ajatteleminen saa minut sekoamaan”

Tykkäsitkö Täydellisistä naisista ja The Affairista? Katso tämä hehkutettu sarja

Beyoncé järjesti pian syntyvien kaksosten kunniaksi kaikkien aikojen baby shower -bileet – katso upeat kuvat

Kuva: MVPhotos

Kun Beyoncé juhlii, kuvat jäävät historiaan

Beyoncé ja Jay-Z järjestivät pian syntyvien kaksosten kunniaksi tervetuliaiskemut. Juhlat olivat nimeltään Carter Push Party, ja ne olivat juuri niin eeppiset kuin vain popkuninkaallisilta saattoi odottaa. Push party tarkoittaa periaatteessa samaa kuin baby shower, mutta juhla on osoitettu molemmille sukupuolille sekä lapsille. Juhlien teema oli Nigeria ja Länsi-Afrikka, sama kuvasto, joka inspiroi hänen viimeisintä Lemonade-albumiaan. Värikkäitä printtejä sisältävä sisustus, vieraiden pukeutuminen sekä juhlissa soitettu afrobeat-artisti Fela Kutin musiikki noudattivat teemaa. Juhlassa esiintyi myös rumpuryhmä ja tanssijoita. Tytär Blue Ivylle ja hänen ystävilleen järjestettiin oma allasjuhla limubaareineen. Juhlissa otetut instagram-kuvat olivat Beyoncén tyyliin klassisen upeita, ja ne ovat keränneet miljoonia tykkäyksiä.

Beyoncén raskausvatsaa koristi hennatatuointi. Kuva jatkaa Beyoncén ikonisten raskauskuvien sarjaa. Kun Beyoncé helmikuussa julkisti odottavansa kaksosia, hän teki sen postaamalla Instagramiin kuvan, josta tuli palvelun kaikkien aikojen tykätyin. Otosten jatkoksi hän julkaisi nettisivuillaan upean kuvasarjan. Beyoncén raskauskuvia on jo ehditty tituleerata valokuvataitellisiksi teoksiksi ja tulkita taidehistoriallisina otoksina. Niitä on verrattu muun muassa Botticellin Venukseen ja Frida Kahlon omakuviin.

Beyoncé ja Jay-Z ottivat tanssiaskeleita afrikkalaisen musiikin tahdissa. Kaksosten on spekuloitu syntyvän kesän aikana.

Katso myös:

Cannesin elokuvajuhlien parhaat asut – katso kuvat

Zara Larsson: "Meidän naisten pitää muistaa tukea tukea toisiamme"

7 asiaa, jotka Beyoncé opetti meille uskottomuudesta

Bongasimme parhaat asut parhaillaan käynnissä olevilta Cannesin filmifestivaaleilta. Kenen gaalalook on suosikkisi?

Huippumalli Izabel Goulart poseerasi punaisella matolla ennen The Killing of a Sacred Deer -leffan ensi-iltaa Ralph & Russon luomuksessa


Elokuvan tähtenä nähdään Nicole Kidman yhdessä Colin Farrellin kanssa. Nicolen kultainen asu huokui vanhan ajan Riviera-glamouria.

Kendall Jenner osallistui Chopard-kellomerkin illalliselle futuristisessa Ralph & Russo -mekossa. 


Lily-Rose Depp ihastutti Chanelin iltapuvussaan, joka esiteltiin vasta muutama viikko sitten Pariisissa cruise-malliston catwalkilla.


Elegantti Jessica Chastain kantoi Givenchyn haute couture -asun kauniisti. 


Naomi Harris Guccissa. Myöhemmin näyttelijä kuvattiin laahustamassa kohti hotellia paljain jaloin ja mekko kainalossa. Arvostamme!

Katso lisää asuja täältä! 

Katso myös:

Langanlaiha tanskalaismalli oli "liian lihava" Louis Vuittonille – järkyttävä Facebook-kirjoitus leviää somessa

Maailman vanhin bikinimerkki tekee paluun – kysyimme parhaat tyylivinkit Pariisissa

Nämä ovat suomalaisbloggaajien lempitrendit juuri nyt – oletko jo kokeillut?

Kuvat: MVPhotos