Cara on nyt myös kirjailija. 

Englantilainen Cara Delevingne, 24, on entuudestaan tunnettu menestyvänä mallina ja näyttelijänä, mutta nyt häntä voi kutsua myös kirjailijaksi. Cara ilmoitti tiistaina Instagramissaan kirjoittaneensa kirjan nimeltä Mirror, Mirror.

Kirja ilmestyy Iso-Britanniassa 5. lokakuuta. 

– Mirror, Mirror on kiperä aikuistumistarina neljästä 16-vuotiaasta ystävyksestä, Redistä, Leosta, Naimasta ja Rosesta. He kaikki yrittävät löytää itsensä ja selvittää tiensä koulun ja ihmissuhteiden sokkelon läpi… kunnes kaikki muuttuu yhtenä päivänä, Cara kirjoitti Instagram-tilillään.

Mikäli juonipaljastukset eivät haittaa sinua, jatka lukemista:

Amazonin kuvauksen mukaan kirjan nuorten elämät kokevat muutoksen, kun Naima kuolee mysteerisissä olosuhteissa ja jättää ystävilleen viestin, jossa lukee pelkästään ”anteeksi”. Kun ystävysten maailma muuttuu Naiman kuoleman jälkeen, täytyy kolmikon yrittää selvitä elämästä samaan aikaan kun he selvittävät, mitä Naimalle oikeasti tapahtui.

Meistä olisi aika hienoa, jos tästä tehtäisiin myös leffa, jonka pääosaa näyttelisivät Cara ja hänen bestiksensä. Mitä mieltä olet?

Kuva: MVPhotos, Instagram / @caradelevingne

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com
 

Carpool Karaoke on tehnyt brittinäyttelijä James Cordenista netti-ilmiön. Ehkä siksi, ettei hän nolostu mistään. 

Yhdessä jaksossa Madonna tunnusti vaihtaneensa kielisuudelmia Michael Jacksonin kanssa, toisessa laulaja Katy Perry paljasti syyn hänen ja Taylor Swiftin riitaan ja kolmannessa Demi Lovato selvensi parhaan ystävänsä, Nick Jonasin mutkikkaita naiskiemuroita. Näyttelijä, käsikirjoittaja ja tuottaja James Cordenin, 38, Carpool Karaoke -spesiaali on netissä huippusuosittu: hulvattomia videoita on katsottu Youtubessa jo yli miljardi kertaa. 

Jamesin kahdella Emmyllä palkittu The Late Late Show -ohjelma on sekoitus laulua, tanssia, sketsejä, komediaa ja pelejä. Ajatus ohjelman Carpool Karaoke -osuudesta sai alkunsa Jamesin käsikirjoittamasta ja palkintoja kahmineesta Gavin & Stacey -sarjasta, jossa hän myös näytteli. 

- Sarjassa oli sketsi, jossa olin autossa George Michaelin kanssa. Kun muutin Los Angelesiin, huomasin, että autossa vietetään todella paljon aikaa. Liikenne on lähes pakkomielle, ja ruuhkissa kuunnellaan musiikkia ja lauletaan mukana, James kertoo.

- En ole koskaan ollut niin varma mistään muusta ideasta kuin Carpool Karaokesta. Starat tulevat esille aivan uudessa valossa laulaessaan kanssani autossa, mutta pidän silti eniten haastateluista. Unohdamme kameran ja juttelemme turhia stressaamatta.

Sano kyllä kaikille ideoille!

Katsojien viihdyttäminen on Jamesille tärkeintä, eikä hän nolostu mistään. Laulu ja tanssi sujuvat mieheltä luontevasti, ja James onkin voittanut Tony-palkinnon roolistaan näytelmässä One Man, Two Guvnors. Monilahjakkuus on omassa show'ssaan tassinut legginseissä Jennifer Lopezin rinnalla ja laulanut autossa Lady Gagan kanssa lihasta tehty puku yllään.

- Kun aloitimme The Late Late Shown tekemisen keväällä 2015, meidän oli räjäytettävä itsemme katsojien tietoisuuteen. Istuminen pöydän takana ja sketsien laukominen ei olisi riittänyt. Mikään idea ei ole meille liian älytön, James kertoo. 

Youtuben katsotuin video oli vuonan 2016 Adelen kanssa tehty Carpool Karaoke.

- Ylpistyin Adele-jakson jälkeen ja kuvittelin olevani huippulaulaja, James nauraa.

Lontoossa syntynyt näyttelijä on asunut Yhdysvalloissa vain hieman yli kaksi vuotta. Hän ei ota menestystään itsestäänselvyytenä.

- Suurin haasteeni on pysyä nälkäisenä ja pitää yllä energiatasoa ja intoa. Teatteritaustan ansiosta olen oppinut nauttimaan joka hetkestä.

Kuva: MVPhotos

Katso myös:

Kyllästyttääkö ihana Instagram-elämä? Esittelyssä neljä sometähteä, jotka eivät suostu siloteltaviksi

Selena Gomez Woody Allenin elokuvaan – mukana myös huippunimet Elle Fanning ja Timothée Chalamet

Ystävyyssuhteet työpaikalla saattavat lisätä onnellisuuttasi huomattavasti, kertovat useat tutkimukset

 

Taylorin tavoitteena oli auttaa naisia, joiden hankalaa saada äänensä kuuluviin. 

Taylor Swift, 27, on pitkän taistelun jälkeen voittanut oikeuskanteen KYGO-radiokanavan ex-juontaja David Muelleria vastaan. Jos et ole seurannut tapahtumia, tässä tiivistelmä tapahtumaketjusta:

Vuonna 2013 sekä Taylor Swift että David Mueller osallistuivat fanitapaamiseen Taylorin konsertin jälkeen Denverissä. Tilaisuudessa kaksikosta otettiin yhteiskuvia, minkä jälkeen Taylor kuitenkin kertoi kiertuepäällikölleen ja tilaisuuden turvallisuusosastolle Davidin sujauttaneen kätensä mekkonsa alle ja kouraisseen tätä takapuolesta.

Kaksi päivää myöhemmin David sai potkut työstään radiojuontajana. Vuonna 2015 David yllättäen haastoi Taylorin, tämän äidin ja promoottori Frank Bellin oikeuteen vaatien kolmen miljoonan korvauksia siitä, että oli työpaikkansa ja 150 000 dollarin vuosituolojensa lisäksi menettänyt maineensa ja mahdollisuutensa työskentelemään juontajana tulevaisuudessa. Davidin mukaan Taylorin väitteet olivat keksittyjä.

Taylor puolestaan nosti vastakanteen ja pyysi Davidilta korvauksia symbolisesti yhden dollarin verran. Rahan sijaan Tayloria kiinnostaa kysymys on siis periaatteesta. Oikeudessa Taylor kertoikin, että haluaa teollaan auttaa muita seksuaalisen ahdistelun uhreja saamaan äänensä kuuluviin. 

- Ei tarkoittaa ei. Jokaisen naisen pitäisi saada päättää itse, mitä heidän kehonsa joutuu sietämään, Taylor Swiftin asianajaja Douglas Baldridge perusteli. 

Kahdeksan hengen valamiehistö – kuusi naista ja kaksi miestä – pohtivat päätöstään oikeudenkäynnin viimeisenä päivänä neljän tunnin ajan. Kun oikeuden päätös luettiin eilen, oli Taylor ilmeisesti puhjennut itkuun ja halannut äitään

- Tiedostan, että olen etuoikeutettu, kun pystyn huolehtimaan valtavista kustannuksista, joita itsensä puolustaminen tällaisessä oikeudenkäynnissä vaatii, Taylorin virallisessa tiedotteessa luki. 

- Haluan auttaa naisia, joilla ei ole mahdollisuutta saada ääntänsä kuuluviin.

Taylor Swiftin fanit odottelivat innokkaina oikeudenkäynnin päättymistä.

Kuvat: MVPhotos
Lähteet: The Huffington Post, Glamour

Katso myös:

"En enää mieti, voimmeko tehdä jotain, koska ystäväni on kehitysvammainen" – kuusi naista kertoo vapaaehtoistyöstä syntyneestä ystävyydestä

Asiantuntija:"Parisuhdetta ei pidetä enää luotettavana statuksena"

Ota mallia Angelinalta, Taylorilta ja Victorilta – nämä asiat olemme oppineet julkkisten seurustelusuhteista

 

 

 

 

"En ole täällä hankkimassa ystäviä" on reality-sarjoista tuttu lause, joka mielestämme jokaisen pitäisi unohtaa. 

Useat eri tutkimuksen näyttävät nimittäin vahvistavan sen, minkä puolesta me Cosmolla olemme liputtaneet jo pitkään. Fast Company keräsi yhteen työpaikkojen ystävyyssuhteisiin liittyviien tutkimusten tuloksia.

Niistä useimpien mukaan ystävyyssuhteet työpaikalla näyttäisivät olevan kokonaisvaltaisen onnellisuuden kannalta hyvin ratkaisevassa asemassa. Muun muassa Science of Us -julkaisu on kirjoittanut, että esimerkiksi työpaikkojen ystävyyssuhteita tutkineen psykologi Donald Cliftonin mukaan ihmiset, joilla on töissä ainakin yksi tiivis ystävyyssuhde eivät ole vain onnellisempia. He ovat myös muita tuottavampia ja sitoutuneempia työhönsä. Itse asiassa erään tutkimuksen mukaan yksikin vahva ystävyyssuhde työpaikalla saattaa lisätä onnellisuutta yhtä paljon kuin 100 000 dollarin (!!) lisä vuosipalkkaan. 

Ota siis sinäkin syksyn tavoitteeksesi tutusta paremmin ihmisiin, joiden kanssa teet töitä. Tai hae vaihtoehtoisesti rohkeasti hommia samasta paikasta, missä bestiksesikin on töissä.

Katso myös:

Harvardissa opiskeleva laulaja Ida Paul: "Epäonnistumista on turha murehtia"

Puumaja, simpukkatalo ja balilainen villa – nämä kuuluvat Airbnb:n suosituimpiin kohteisiin

Selena Gomez Woody Allenin elokuvaan – mukana myös huippunimet Elle Fanning ja Timothée Chalamet

Kuva: MVPhotos, Giphy

Selena Gomez liittyy nimekkääseen tiimiin. 

Nylon uutisoi Selena Gomezin, 25, liittyvän ohjaaja-käsikirjoittaja Woody Allenin tulevan elokuvan näyttelijäkaartiin. Gomezin lisäksi leffassa tullaan näkemään muun muassa Elle Fanning, 19, ja Timothée Chalamet, 21.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Gomez kokeilee siipiään näyttelijänä. Hän teki debyyttinsä Harmony Korinen kulttileffa Spring Breakersissä jo vuonna 2012. Lisäksi hän on näytellyt elokuvissa The Fundamentals of Caring (2016) ja In Dubious Battle (2016).  

Laulaja tulee olemaan Allenin leffassa hyvässä seurassa Hollywoodin ykkösnimien kanssa. Elle Fanning on viime aikoina tähdittänyt muun muassa äskettäin julkaistua, Sofia Coppolan ohjaamaa The Beguiled -leffaa. Myös Chalametin roolia marraskuussa julkaistavassa Call Me by Your Name -elokuvassa on ehditty hehkuttaa jo etukäteen.

81-vuotias Allen kirjoittaa ja ohjaa kaikki elokuvansa itse. Hän tekee vielä kahdeksankymppisenäkin ainakin yhden uuden elokuvan joka vuosi. Allenin tunnetuimpiin elokuviin kuuluvat muun muassa Match Point (2005), Vicky Cristina Barcelona (2008) ja Midnight in Paris (2011). Vielä nimettömän projektin julkaisusta tulee vastaamaan Amazon Studios, joka löytyy myös muun muassa Allenin Café Society (2016) -elokuvan taustalta. Toivottavasti uudesta leffasta kerrotaan lisätietoja pian! 
 

Kuvat: MVPhotos, Giphy
Lähde: Nylon

Katso myös:

Emma Stone, Jennifer Lawrence ja Mila Kunis vaativat tasa-arvoa Hollywoodiin – palkkaerot edelleen järkyttäviä

Puumaja, simpukkatalo ja balilainen villa – nämä kuuluvat Airbnb:n suosituimpiin kohteisiin

Kolumni: "En olisi ikinä uskonut, että sinkkuus voi tuntua näin hyvältä"