Ruotsin Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian esikoispoika Alexander Erik Hubertus Bertil kastettiin äsken Drottningholmin linnan kirkossa.

Kiltisti kastejuhlasta suoritunut prinssi sai kummeikseen kruunuprinsessa Victorian, Sofian siskon Lina Frejdin, Carl Philipin ystävän Jan-Åke Hanssonin, Carl Philipin serkun Victor Magnusonin sekä Sofian ystävän Cajsa Larssonin. Alexanderilla on isänsä puolelta neljä kuninkaallisista serkkua: kruununprinsessa Victorian lapset Estelle ja Oscar sekä Madeleinen lapset Leonore ja Nicolas.

Kuinka hyvin sinä tunnet Ruotsin hovin? Tarkastele allaolevasta sukupuusta pikkuprinssin kansainvälisiä juuria sekä Pohjoismaiden kuningasperheiden tiivitä suhteita. 

Sukupuun on toteuttanut Expedia Suomi. Jos haluat nähdä sukupuun suurempana, voit tarkastella sitä täältä.

 
 

 

Kim Cattrall vihjailee taas omasta tv-sarjastaan. 

Kerroimme vähän aikaa sitten, että Kim Cattrall saattaisi palata telkkariin Samantha Jonesin roolissa.

The Wendy Williams Show -talk show'n vetäjä Wendy Williams nimittäin paljasti ohjelmassaan Kimin käyvän parhaillaan neuvotteluja Samanthaan keskittyvästä spin off -sarjasta HBO:n kanssa.

Myöhemmin Kim itse twiittasi odottavansa, että pääsee naurattamaan fanejaan ja kehotti kaikkia pitämään sormet ristissä. 

Nyt huhut Kimin omasta tv-sarjasta ovat saaneet lisävahvistusta, sillä hän äskettäin Instagramissaan videon, jossa eläytyy Samantha Jonesin rooliin.

 

My 1st Boomerang, Honey! Channeling Ms Samantha Jones once again .....

Video, jonka Kim Cattrall (@kimcattrall) julkaisi

Lisäksi julkkismeikkaaja Nick Barose julkaisi kuvan itsestään ja Kimistä. Kuvatekstissä puhuttiin "salaisesta projektista".

Palaisipa Samantha ruutuun! 

Kuvat: MVPhotos, Instagram
Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan Australia

Cosmon kolumnisti Vivian toivoo joululahjaksi merinovillakerrastoa sekä korvessa snäppäämisen mahdollistavaa vara-akkua.

Kuluneen vuoden aikana luonnonpuistoista on tullut olohuoneeni ja rantapoukamista toinen kotini. Olen spontaanisti ryhtynyt viettämään viikonloppuni metsässä käyskennellen sekä rantaviivoja kahlaten ja samalla oppinut katsomaan eri perspektiivistä maailmaa, jossa kuljen.

Ajattelin ennen vuodenaikoja lähinnä sen kautta, kuinka paljon piti laittaa villaa niskaan ja kaipasin aina kesähelteeseen. Mutta nyt, samoja pitkospuita puikkelehtiessani, huomaan aivan eri tavalla sen, miten suurissa sykleissä luonto elää ja miten eri näköistä tutulla näköalapaikalla on, vaikka viime visiitistä olisi vain tovi. Syksy sai tulla juuri niin myrskyisänä kuin se tahtoi, sillä tuulenpuuskien viskomat oksat ja lahot juurakot muuttivat maiseman yhdessä yössä. Mikään ei myöskään näytä yhtä mahtavalta kuin kallioon lyövä aallokko ja valtavat vaahtopäät, etenkin kun tietää, että pian tulee taas peilityyntä. Hiljaiselle luodolle tuijottaminen rauhoittaa, ja vuosituhansien ajan veden voimasta sileytyneet rantakalliot saavat miettimään, mitä kaikkea tämä maailma on meitä ennen nähnyt. Keitä sen varrella on kulkenut?

Luonnossa samoilussa on toki myös muita hyötyjä. Sen sijaan, että kyykkäisin hiki otsalla kuntosalilla sykkivien listahittien pauhussa, haastavassa maastossa patikointi ja korkeille kivenlohkareille kapuaminen on paras tapa treenata. Seitsemän kilometrin kulkeminen soiden ja juurakoiden yli saa sykkeen nousemaan juuri sopivasti. Siinä sivussa tunnen, miten kehoni kiittää raikkaasta ilmasta ja jumalaisesta havujen tuoksusta. Posket punaisena kelpaa istahtaa nuotiopaikalle ja herkutella hyvin ansaituilla eväillä. Totuushan on, että kaikki maistuu paremmalta ulkona nautittuna.

Hassua, miten vielä hetki sitten asuntoa valitessa vaakakupissa painoivat etäisyys trendikahvilasta ja ihmisten sykkeestä. Uutta kotia etsiessä kaipasin lähelle merta ja pöheikköjä, kauas asfalttikaduista. Puolen tunnin päässä kotioveltani aukeaa aivan oma planeettansa. Miten sitä onkaan voinut vieraantua luonnosta! Olen kokenut pikkulapsen innostusta painaessani kämmeneni pehmeään sammaleeseen ja poimiessani mustikoita suoraan suuhun. Kerran varvun vieressä möllötti suuri sammakko, joka mulkoili säikähtävää city-tyttöä kummissaan.

Seuraava etappini on kaivaa lapsena opitut erätaidot jostain sosiaalisen median ja julkkisjuorujen päällystämästä aivolohkostani, hankkia hyvät varusteet, etsiä vanha partiopuukkoni ja lähteä vaeltamaan ihan oikeasti. Haaveilen siitä, että pystyn lähtemään edes muutaman yön mittaiselle patikkamatkalle keskelle korpea ja haastamaan itseni yöpymään ulkona ja kokkaamaan trangialla. Teltan pystyttämisestä sekä muista pienistä yksityiskohdista en ole vielä varma, mutta sen tiedän, että siltä reissulta kotiin palaa aivan eri nainen. 

Lue Vivianin blogia täällä

*laskee tunteja ystävänpäivään*

Helmikuussa ensi-iltansa saavan Fifty Shades -trilogian toisesta osasta, Fifty Shades Darkerista, julkaistiin eilen uusi traileri. Trailerin tunnelma pursuaa Anastasian (Dakota Johnson) ja Christianin (Jamie Dornan) välistä jännitettä, ja kaksikko näyttäkin innostuneen muun muassa seksistä julkisilla paikoilla.

Videolla vilisee muitakin tuttuja kasvoja, kuten Christianin eksää esittävä Kim Basinger ja Anastasiasta niin ikään kiinnostunutta Jackia näyttelevä Eric Johnson.

Harmiksemme Christianin pikkusiskoa Miaa esittävää Rita Oraa ei näkynyt tässä trailerissa ollenkaan, mutta onneksi laulaja tulee olemaan mukana sekä tässä että kolmannessa Fifty Shades -leffassa. Fifty Shades of Freed saa ensi-iltansa vuoden 2018 helmikuussa. 

Katso uusi traileri alta!

 

Ei enää jäähtyneitä illallisia!

Me kaikki tiedämme, miten tuskallista sopivan sarjan tai leffan löytäminen Netflixistä voi olla: sinä ja kumppanisi olette kokanneet herkkuillallisen yhdessä, sytyttäneet kynttilöitä ja asettuneet mukavasti huovan alle. Sitten aloitatte selailun… Mutta mitään katsottavaa ei löydy. Klikkailette ohjelmia vuorotellen auki vain huomataksenne niiden vaikuttavan täydellisen epäkiinnostavilta. Ja lopulta päädytte syömään ruokanne jäähtyneenä samalla, kun tuijotatte Jimiltä Rekkakuskit jäällä.

Onneksi Netflix on taas kerran tietoinen arkisista ongelmistamme. Yhtiö nimittäin kertoi eilen lanseeraavansa palveluun lähiviikkoina esikatselutilan, joka näyttää etusivulla lyhyitä videokoosteita ohjelmien sisällöistä. Kyseessä ei siis ole traileri tai tiiseri, vaan nimenomaan sisältöjen nopeaa läpikäymistä varten tehty pikakooste ohjelman esittelytekstien yhteydessä.

Viikko sitten Netflix ilmoitti viikko sitten Twitter-tilillään mahdollistaneensa vihdoin ohjelmien katsomisen myös offline-tilassa, eli niitä voi ladata omalle laitteelleen myöhempää katselua varten. Muista päivittää Netflixisi uusimpaan versioon, että saat toiminnon käyttöösi joululomaa varten!

 

Kuva: MVPhotos