1. Khloé on O.J. Simpsonin tytär.

Kris Jennerin ex-mies, edesmennyt Robert Kardashian oli  O.J. Simpsonin puolustusasianajaja. Ex-jenkkifutari ja näyttelijä O.J. Simpsonia syytettiin entisen vaimonsa Brown Simpsonin ja tämän ystävän Ronald Goldmanin murhasta. Kris on kertonut olleensa läheinen sekä O.J:n että tämän murhatun ex-vaimon kanssa. Villeimmät huhut kuitenkin väittävät, että Khloé olisi saanut alkunsa O.J:n syrjähypystä Krisin kanssa. Khloé on itsekin myöntänyt, ettei ole koskaan muistuttanut ulkonäöltään Kimiä ja Kourtneyta.

Huhut pahenivat vuonna 2012 esitetyn Keeping Up With the Kardashians -jakson myötä. Jaksossa Kris passitti kaikki muut lapsensa DNA-testiin, mutta jostain syystä Khloé ei tullut mukaan. Khloén isäksion O.J.:n lisäksi veikkailtu myös Krisin kampaajaa Alex Roldania.

2. Yksi Kardashian-Jenner-klaanin jäsenistä haluaisi tulla ulos kaapista.

Blind Gossip -sivuston mukaan perhe yrittää piilotella yhden perheenjäsenen biseksuaalisuutta ja painostaa häntä vaikenemaan seksuaalisesta suuntautumisestaan. Voisiko kyseessä olla Kendall Jenner

3. Kimin aviolittto Kris Humphriesin kanssa oli feikki.

Huhut kertovat, että Kimin vain 72 päivää kestänyt avioliitto korispelaaja Kris Humphriesin kanssa olisi ollut pelkkää kulissia. Kimin entinen ystävä Jonathan Jaxson onkin vahvistanut, että pari kyllä tapaili hetken, mutta häät olivat vain (onnistunut) yritys saada lisää julkisuutta parille. 

4. Kris Jenner vuosi Kimin seksivideon julkisuuteen.

Muistathan, että Kim nousi alunperin julkisuuteen seksivideon myötä vuonna 2003? Kardashian Dynasty -uutuuskirja kertoo, että Kris ja Kim vuosivat ex-poikaystävä, räppäri Ray J:n kanssa kuvatun Kim K Superstar -seksivideon julkisuuteen tahallaan. Not surprised – tekihän sama temppu myös Paris Hiltonista superstaran. Kris työskentelee edelleen Kimin managerina. 

5. Kim feikkasi toisen raskautensa.

Kimin raskauden alkuvaiheessa vauvamasu ei alkanut näkyä yhtä nopeasti kuin naisen odotattaessa esikoistytär Northia. Nettikommentoijat alkoivatkin väittää, että Kim on keksinyt koko raskauden. Kim iski kuitenkin nopeasti takaisin julkaisemalla itsestään ja mahastaan nakukuvia ja kertoen avoimesti vaikeasta raskaudestaan. "Perheen läheinen ystävä" on tosin myöhemmin kertonut  Radar Onlinelle, että Kim liiotteli raskausvaikeuksiaan julkisuudessa rankalla kädellä. Pahimmat juoruilijat väittävät, että Saint Westiksi nimettyä toista lasta ei olisi olemassakaan. 

6. Kanye Westin ja Kimin avioliitto on pelkkää kulissia.

Jo vuosia liikkuneet huhut Kanyen homoseksuaalisuudesta varjostavat parin liittoa. Huhut väittävät, että Kanye olisi naimisissa Kimin kanssa vain saadakseen uutta nostetta muusikonuralleen ja hyötyäkseen Kardashianin omaisuudesta. Juorusivustojen mukaan pari tappelee keskenään kuin katukoirat. Vähän aikaa sitten Kim arvosteli miehensä huonoa käytöstä myös julkisesti. Kanye nimittäin avautui Twitterissä olevansa 53 miljoonan dollarin veloissa kerjäten apua muun muassa Mark Zuckerbergiltä. Kim totesi miehensä käyttäytyvän nolosti ja omahyväisesti. 

Näillä Halloween-vinkeillä järjestät loistavat bileet myös pienemmällä budjetilla

Järjestä leffailta

Lainaa kirjastosta läjä Stephen Kingin kauhuklassikoita tai katso putkeen kaikki Sahat pilkkopimeässä huoneessa. Kevennä tunnelmaa koputtamalla ystävääsi olkapäälle kesken kutkuttavimman kohtauksen.

Kaiverra lyhty

Halloween ei ole mitään ilman irvistävän lyhdyn koverrusta. Kokeile tänä vuonna kurpitsan sijasta appelsiinia, josta saat kivan minilyhdyn tarjoilupöytään.

Pidä nyyttärit

Sen sijaan, että tekisit kaiken itse, pyydä jokaista juhlijaa tuomaan tarjolle joku hyytävä herkku. Kokeilkaa nakeista, mantelilastuista ja ketsupista valmistettuja verisiä sormia, vesimelonin puolikkaasta taiteiltuja aivoja ja kyytipojaksi punaisia shotteja tarjoiltuna apteekista saatavista lääkeruiskuista.

Pelaa jännäripelejä

Lataa puhelimeesi ihokarvoja nostattava Slenderman tai selvitä, kuka ystävistäsi on murhaaja Cluedo-lautapelissä.

Järjestä muotinäytös

Halloweenissa parasta on pukeutuminen. Sen sijaan, että maksaisitte itsenne kipeäksi naamiaiskaupan elokuvahahmoasuista, pyydä ystäviäsi pukeutumaan heidän kotoaan löytyviin vaatteisiin. Revi vanha yöpaita riekaleiseksi ja tuhri se glukoosisiirapista sekä punaisesta karamelliväristä tehdyllä tekoverellä. Sotke smoky eyes -meikkisi vedellä ja kruunaa kokonaisuus takkuun tupeeratulla tukalla. Juhlissa kaikki esittelevät oman hahmonsa ja kertovat sen mielikuvituksellisen elämäntarinan. Jokainen tarina palkitaan raikuvilla suosionosoituksilla.

Jahtaa mörköjä

Mene ystäviesi kanssa pimeään metsään, puistoon tai puutarhaan. Asettautukaa jonoon ja laittakaa kädet edessä olevan olkapäille. Jonon ensimmäinen lähtee kävelemään ja muut seuraavat häntä. Jonon viimeisenä oleva menee piiloon ensimmäisenä. Vähitellen kaikki muutkin tippuvat jonosta pois, kunnes jäljellä on enää jonon ensimmäinen, jonka tehtävä on etsiä muut ennen kuin he löytävät (ja pelästyttävät) hänet.

Joraa kauhumusiikin tahtiin

Youtube ja Spotify ovat pullollaan erilaisia halloween-teemaisia musiikkilistoja. Pakollisia biisejä halloweenina ovat ainakin Marilyn Mansonin This is Halloween, Michael Jacksonin Thriller sekä Halloween-leffasarjan tunnusmusiikki.

Ratko arvoituksia

Googlaa netistä jännittäviä arvoituksia ja pyydä ystäviäsi selvittämään pähkinä kysymällä sinulta kysymyksiä, joihin voit vastata vain joko kyllä tai ei. Aloita tästä: Matti tulee kotiin ja löytää Maijan makaamasta kuolleena vesilätäköstä. Ikkuna on auki ja maassa on lasinsiruja. Mitä on tapahtunut?

Pilaile ystäviesi kustannuksella

Karkki ja kepponen. Leikkaa pahvilaatikon sivuille käden mentävä reikä. Laita laatikon sisälle kulho jossa on keitettyä spagettia, kirsikkatomaatteja, puuroa tai öljystä, riisinmuroista, vehnäjauhoista ja vedestä tehtyä limaa. Piilota kulhoon paperikarkki ja pyydä ystävääsi tunnustelemalla etsimään karkki. Saat varmasti nauraa kippurassa hänen rektiolleen.

Tuunaa Bean Boozled -peli

Numeroi kuusi kertakäyttömukia ja sekoita mukeihin mielikuvituksellisia shotteja jääkaapista löytyvistä aineksista. Sekoita yhteen mukiin maitoa ja sinappia tai banaania ja aurajuustoa ja toiseen jäätelöä ja mansikoita tai siirappia ja keksinmurusia. Peliin osallistuvat heittävät noppaa ja lusikoivat sen osoittaman hirveän tai hirveän hyvän annoksen kitusiinsa.

Kuva: MVPhotos
 

 

Eikö sinulla ole haaveammattia tai osoittautuiko unelmaduunisi pettymykseksi? Kokeile näitä.

Listaa tavoitteesi

Selkeytä itsellesi, mikä sinua motivoi ja mitä unelmatyöltäsi haluat. Kirjoita tavoitteesi ylös esimerkiksi kaverin kanssa, joka voi auttaa sinua myös pohtimaan, missä olet hyvä. Selvitä tavoitteidesi pohjalta, mikä unelmatyöpaikkasi voisi olla. Jos haluat matkustaa työksesi, tutki kansainvälisesti toimivia yrityksiä ja niiden rekrytointisivuja.

Jututa ammattilaisia

Kysele työtä jo tekeviltä, millaista työ on ja miten he ovat sinne päätyneet. Selvitä, riittääkö koulutuksesi. Jos käyt työhaastattelussa etkä saa paikkaa, kysy rohkeasti syytä.

Testaa työtä

Selvitä, voitko tutustua työhön tekemällä palkattoman harjoittelun tai vapaaehtoistyötä. Jos työ tuntuu oikealta vielä testijakson jälkeenkin, tee kaikkesi pyrkiäksesi alalle.

Verkostoidu

Kerro kaikille tutuillesi, millaista työtä etsit. On paljon piilotyöpaikkoja, joita ei ilmoitella missään, joten hae rohkeasti. Hyödynnä myös somesaitteja: osallistu keskusteluihin Twitterissä, aloita blogi ja päivitä Linkedin-sivusi.

Usko itseesi

Luota omiin mahdollisuuksiisi ja taitoihisi. Intohimo ja luja tahto kantavat pitkälle, ja itsevarmuuteen toimii vanha sääntö: fake it ’til you make it.

Lue lisää unelma-ammatin löytämisestä marraskuun lehden sivuilta 24-26.

Lista on koottu Työterveyslaitoksen erikoistutkija Auli Airilan neuvojen perusteella.

Kuva: MVPhotos

Marraskuun lehdessä on käsitellään muun muassa kamalia eroja, unelma-ammatin löytämistä ja juhlakauden ykkösasusteita.

"On tärkeää luottaa itseensä, vain niin voi elää omannäköistään elämää. Kukaan muu ei voi tulla sanomaan minulle, millaisia päätöksiä minun on tehtävä." -vloggaaja Veronica Verho

"Jokaisella on joskus sydänsuruja ja vaikeita aikoja. Kaikki eivät kuitenkaan osaa purkaa tunteitaan. Olen onnekas, että minulla on musiikki, johon turvautua." -laulaja Gwen Stefani

"Uskon, että kaikki on mahdollista ja opeteltavissa. Ihmisten pitäisi toteuttaa enemmän omia unelmiaan, vaikka vain pieni pala kerrallaan." yritys- ja mentaalivalmentaja Melina Niemi

"Milloin unohdimme läsnäolon? Milloin viimeksi lounastit katsomatta puhelintasi tai matkustit bussissa selaamatta sitä? Itse en muista." -bloggaaja Natalie Vilen

"Ajattelen, että poikaystävän ja tyttöystävän pitää olla ensin parhaita kavereita, vasta sitten voi sanoa rakastavansa toista. Siihen saattaa mennä paljonkin aikaa." -Räppäri ja vloggaaja Arttu Lindeman

"Kun minua nuorena petettiin parisuhteessa, koin ison kolauksen. Tajusin, etten pystykään hallitsemaan kaikkea elämässäni." -laulaja-lauluntekijä Mikko Harju

"Nainen on minulle ikuinen mysteeri, mutta toisaalta en tiedä mitään parempaa. Rakastan naisia yli kaiken." -laulaja-lauluntekijä Leo Stillman

 

Jos meidän pitäisi listasta unelmahääpaikkojamme, Disney World voisi hyvinkin löytyä luettelomme kärjestä. Disney teki haaveemme mahdolliseksi viime keväänä lanseeraamalla Disney’s Fairy Tale Wedding -konspetin, joka mahdollistaa hääjuhlat Floridan Disney Worldin Magic Kingdom -alueella sijaitsevassa Tuhkimon linnassa. 

Nyt koko juttu on viety uudelle tasolle, sillä jatkossa paikan voi varata itselleen myös auringonlaskun jälkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei paikalla ole muita ja hääpaikalle voi saapua hevoskärryllä kynttilänvalossa. Mukaan mahtuu 300 vierasta.

Ja sitten paluu todellisuuteen... After Hour -pakettien lähtöhinta on 180 000 dollaria. :( 

Kuvat: Disney