Onko tämän hetken puhutuimman pariskunnan suhde sittenkin pelkkä julkisuustemppu? Kokosimme listan asioista, jotka tekevät suhteesta kyseenalaisen.

1. Pettikö Taylor Swift Calvin Harrisia?
Taylor tapasi Tomin tiettävästi ensimmäisen kerran toukokuussa järjestetyssä Met Gaalassa, jossa kaksikko intoutui villiin tanssikisaan keskenään. Parin välit vaikuttivat heti varsin lämpimiltä, vaikka Taylor oli tuolloin vielä suhteessa Calvinin kanssa. Muutama päivä myöhemmin Tom kutsuikin Tayloria eräässä haastattelussa mahtavaksi tyypiksi. Jälkeenpäin Calvinin lähipiiristä on juoruttu DJ-tuottajan epäilleen tyttöystävänsä uskollisuutta heti gaalan jälkeen. 

2. Olivatko Taylorista ja Tomista otetut paparazzikuvat harkittu temppu?
Taylor on tunnettu tarkoin varjellusta julkisuuskuvastaan. Laulajasta on vaikea kaivaa esiin mitään törkyä, sillä jopa tähdestä otetut salakuvat vaikuttavat varsin täydellisiltä. Kysymys kuuluukin, järjestikö Taylor paparazzit tarkoituksella paikalle kesken hänen ja Tomin romanttisen rantakävelyn? Monet tahot ovat spekuloineet tempun olleen tahallinen, sillä Kim Kardashian puhui hiljattain Taylorista GQ -lehden haastattelussa varsin ikävin sanankääntein ja kutsui tätä muun muassa valehtelijaksi. Laulaja ilmeisesti tiesi haastattelusta etukäteen ja halusi kiinnittää median huomion muualle.


Taylor ja Tom viettivät taannoin Tomin äidin kanssa rentoa iltapäivää Itä-Englannissa Suffolkissa.

3. Eteenkö suhde turhan nopeasti?
Taylorin ja Tomin suhde tuli julkisuuteen vain kaksi viikkoa laulajan edellisen eron jälkeen. Sittemmin pari on ehtinyt bailata yhdessä Selena Gomezin konsertissa, tavata toistensa vanhemmat ja lomailla yhdessä Roomassa. Kaikki tämä kuulostaa varsin hätiköidyltä ottaen huomioon sen, ettei Taylor tavannut 15 kuukautta kestäneen suhteen aikana Calvinin vanhempia kertaakaan. Auts!

4. Hakevatko molemmat nostetta uralleen?
Tom on kotimaassaan Iso-Britanniassa varsin tunnettu näyttelijä ja hänestä on jo pitempään kaavailtu uutta James Bondia. Taylor sen sijaan on yksi maailman kuuluisimmista naisista, jolle julkkispoikaystävät ovat jo tavaramerkki. Suhteesta on siis paljon hyötyä molemmille. Yhdysvaltalainen talk show-juontaja Wendy Williams kertoi ohjelmassaan olevansa varma siitä, että jompi kumpi kaksikosta hakee suhteelta pelkästään julkisuutta. Jopa Calvin Harris on kommentoinut asiaa kertomalla Taylorin haaveista olla seuraavana Bond-tyttö.

5. Suhde on hyvin julkinen, mutta kumpikaan ei ole varmistanut asiaa. Mistä kiikastaa?
Pariskunta ei todellakaan ole yrittänyt peitellä onneaan, ja kuvia parin romanttisista hetkistä tulvii nettiin ja someen melkein päivittäin. Siitä huolimatta kumpikaan ei ole varsinaisesti varmistanut tai kommentoinut suhdetta sanallakaan. Taylor, joka hehkuttaa yleensä varsin auliisti onneaan sosiaalisessa mediassa, ei ole toistaiseksi ladannut Instaan ainuttakaan kuvaa uudesta sulhostaan. Melko laimeaa toimintaa umpirakastuneelta parilta, vai mitä?

Kuvat: MVPhotos

Eikö sinulla ole haaveammattia tai osoittautuiko unelmaduunisi pettymykseksi? Kokeile näitä.

Listaa tavoitteesi

Selkeytä itsellesi, mikä sinua motivoi ja mitä unelmatyöltäsi haluat. Kirjoita tavoitteesi ylös esimerkiksi kaverin kanssa, joka voi auttaa sinua myös pohtimaan, missä olet hyvä. Selvitä tavoitteidesi pohjalta, mikä unelmatyöpaikkasi voisi olla. Jos haluat matkustaa työksesi, tutki kansainvälisesti toimivia yrityksiä ja niiden rekrytointisivuja.

Jututa ammattilaisia

Kysele työtä jo tekeviltä, millaista työ on ja miten he ovat sinne päätyneet. Selvitä, riittääkö koulutuksesi. Jos käyt työhaastattelussa etkä saa paikkaa, kysy rohkeasti syytä.

Testaa työtä

Selvitä, voitko tutustua työhön tekemällä palkattoman harjoittelun tai vapaaehtoistyötä. Jos työ tuntuu oikealta vielä testijakson jälkeenkin, tee kaikkesi pyrkiäksesi alalle.

Verkostoidu

Kerro kaikille tutuillesi, millaista työtä etsit. On paljon piilotyöpaikkoja, joita ei ilmoitella missään, joten hae rohkeasti. Hyödynnä myös somesaitteja: osallistu keskusteluihin Twitterissä, aloita blogi ja päivitä Linkedin-sivusi.

Usko itseesi

Luota omiin mahdollisuuksiisi ja taitoihisi. Intohimo ja luja tahto kantavat pitkälle, ja itsevarmuuteen toimii vanha sääntö: fake it ’til you make it.

Lue lisää unelma-ammatin löytämisestä marraskuun lehden sivuilta 24-26.

Lista on koottu Työterveyslaitoksen erikoistutkija Auli Airilan neuvojen perusteella.

Kuva: MVPhotos

Marraskuun lehdessä on käsitellään muun muassa kamalia eroja, unelma-ammatin löytämistä ja juhlakauden ykkösasusteita.

"On tärkeää luottaa itseensä, vain niin voi elää omannäköistään elämää. Kukaan muu ei voi tulla sanomaan minulle, millaisia päätöksiä minun on tehtävä." -vloggaaja Veronica Verho

"Jokaisella on joskus sydänsuruja ja vaikeita aikoja. Kaikki eivät kuitenkaan osaa purkaa tunteitaan. Olen onnekas, että minulla on musiikki, johon turvautua." -laulaja Gwen Stefani

"Uskon, että kaikki on mahdollista ja opeteltavissa. Ihmisten pitäisi toteuttaa enemmän omia unelmiaan, vaikka vain pieni pala kerrallaan." yritys- ja mentaalivalmentaja Melina Niemi

"Milloin unohdimme läsnäolon? Milloin viimeksi lounastit katsomatta puhelintasi tai matkustit bussissa selaamatta sitä? Itse en muista." -bloggaaja Natalie Vilen

"Ajattelen, että poikaystävän ja tyttöystävän pitää olla ensin parhaita kavereita, vasta sitten voi sanoa rakastavansa toista. Siihen saattaa mennä paljonkin aikaa." -Räppäri ja vloggaaja Arttu Lindeman

"Kun minua nuorena petettiin parisuhteessa, koin ison kolauksen. Tajusin, etten pystykään hallitsemaan kaikkea elämässäni." -laulaja-lauluntekijä Mikko Harju

"Nainen on minulle ikuinen mysteeri, mutta toisaalta en tiedä mitään parempaa. Rakastan naisia yli kaiken." -laulaja-lauluntekijä Leo Stillman

 

Jos meidän pitäisi listasta unelmahääpaikkojamme, Disney World voisi hyvinkin löytyä luettelomme kärjestä. Disney teki haaveemme mahdolliseksi viime keväänä lanseeraamalla Disney’s Fairy Tale Wedding -konspetin, joka mahdollistaa hääjuhlat Floridan Disney Worldin Magic Kingdom -alueella sijaitsevassa Tuhkimon linnassa. 

Nyt koko juttu on viety uudelle tasolle, sillä jatkossa paikan voi varata itselleen myös auringonlaskun jälkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei paikalla ole muita ja hääpaikalle voi saapua hevoskärryllä kynttilänvalossa. Mukaan mahtuu 300 vierasta.

Ja sitten paluu todellisuuteen... After Hour -pakettien lähtöhinta on 180 000 dollaria. :( 

Kuvat: Disney

#nailittoendit

Monet julkkismiehet ovat viime aikoina esitelleet Instagramissa kirkkailla väreillä lakattuja kynsiään. Mitä ihmettä? Kyseessä on australialaisen Polished Man -kampanjan tukeminen, jonka tavoitteena on kerätä rahaa seksuaalista väkivaltaa kokeneiden lasten avuksi. 

Zac Efron on yksi Polished man -kampanjan puolesta kyntensä lakannut mies. Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Zac esitteli oranssiksi lakattua etusormeaan ja haastoi mukaan kuuluisia ystäviään. Mies kertoi vastaanottaneensa haasteen aussinäyttelijä Chris Hemsworthilta, joka niin ikään poseeraa Instagram-kuvassaan yksi kynsi lakattuna. 

Mutta mistä kampanja on saanut alkunsa ja miksi vain yksi kynsi kuuluu lakata? Polished Manin takaa löytyvän YGAP-organisaation toimitusjohtaja Elliot Costello järkyttyi kuullessaan, että joka viides lapsi ympäri maailmaa joutuu seksuaalisen tai fyysisen väkivallan uhriksi ennen 18 ikävuotta. Siksi yksi sormi viidestä lakataan lokakuun ajan kestävässä kampanjassa. Polished Man -kampanja on kerännyt jo yli puoli miljoonaa euroa lasten auttammiseksi.  Nyt haaste on heitetty muun muassa Tom Hiddlestonille ja Mark Ruffalolle.


 

Alkupeärinen juttu: Refinery29
Kuvat: MVPhotos, Instagram