Kerro se meille ja osallistu arvontaan. Vastaa 4.12. mennessä ja voit voittaa:

L’Oréal Paris -tuotepaketin
Arvomme kuusi L’Oréal Paris -ihonhoitotuotepakettia. Yksi palkinto sisältää savinaamioita, puhdistustuotteita, päivävoiteen sekä yövoiteen. Yhden palkinnon arvo on 80 euroa.

 

AvÈnen tuotepaketin
Arvomme kahdeksan Avènen kosmetiikkapakettia. Yksi palkinto sisältää päivävoiteen, kosteusseerumin ja puhdistusveden. Yhden palkinnon arvo on noin 65 euroa.

 

Marc Jacobsin tuoksun
Arvomme viisi Marc Jacobsin Divine Decadence -tuoksua. Yhden palkinnon arvo on 99 euroa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Mikä oli lehden paras juttu, entä mikä juttu ei kiinnostanut? Mistä aiheesta toivot, että kirjoittaisimme seuraavaksi? Lähetä meille palautetta 12.6. mennessä osoitteessa cosmopolitan.fi/alue/kilpailut. Arvomme vastanneiden kesken viisi Avon Mark -kynsilakkasettiä. Yksi palkinto sisältää neljä kynsilakkaa uutuussävyissä. Yhden palkinnon arvo on 40 euroa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Haluatko nähdä Harry Stylesin esittävän Titanicin Rosea? Niin arvelimmekin. 

One Directionista tuttu laulaja Harry Styles, 23, julkaisi viime kuussa ensimmäisen soolosinglensä, Sign of the Timesin. Lähes kuusi minuuttia pitkä balladi on saanut lämpimän vastaanoton, ja innokkaimmat ovat ehtineet jopa verrata Harrya itse David Bowieen

Nyt Harry ihastuttaa The Late Late Show with James Corden -ohjelman Carpool Karaokessa ja todistaa taas kerran olevansa mieletön laulaja. Harry ja James Corden laulavat lisäksi muun muassa Outkastin Hey Yan sekä Diana Rossin ja Lionel Richien Endless Loven. Lisäksi kaksikko innostuu matkimaan myös Titanicin Jackia ja Rosea (jos haluat nähdä Harryn Rosena, hyppää suoraan kohtaan 11:44). 

Katso video alta!

 
Katso myös:
 
 

 

Tunnusta 5.6. mennessä osoitteessa cosmopolitan.fi/alue/kilpailut.  Arvomme vastanneiden kesken yhden Nespresson Essenza Mini -kahvikoneen. Palkinnon arvo on 99 euroa.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Mikä oli lehden paras juttu, entä mikä juttu ei kiinnostanut? Mistä aiheesta toivot, että kirjoittaisimme seuraavaksi? Anna meille palautetta 15.5. mennessä osoitteessa cosmopolitan.fi/alue/kilpailut. Arvomme vastanneiden kesken neljä Avon Mark -tuotepakettia. Yksi palkinto sisältää ripsivärin, huulipunan, geelirajauskynän, luomivärin ja kynsilakan. Yhden palkinnon arvo on 58 euroa.

Etunimi ja sukunimi

Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.