Kerro se meille ja osallistu arvontaan. Vastaa 4.10. mennessä ja voit voittaa:

Fiskarsin tuotepaketin
Arvomme kolme Fiskars Hard Face -sarjan tuotepakettia. Yksi palkinto sisältää 3,5 litran kattilan ja omelettipannun. Yhden palkinon arvo on noin 120 euroa.

Erisan -tuotepaketin
Arvomme kymmenen Erisan-tuotepakettia. Yhden palkinnon arvo on noin 50 euroa.

Calvin Klein -tuoksun
Arvomme 13 Calvin Klein One Gold -tuoksua. Yhden palkinnon arvo on noin 39 euroa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Mikä oli lehden paras juttu, entä mikä juttu ei kiinnostanut? Mistä aiheesta toivot, että kirjoittaisimme seuraavaksi? Anna meille palautetta 7.8. mennessä osoitteessa cosmopolitan.fi/alue/kilpailut. Arvomme vastanneiden kesken kymmenen Isadoran meikkipakettia. Yksi palkinto sisältää Make-up Blender Sponge -meikkisienen sekä 3 in1 Face Mist -suihkeen. Yhden palkinnon arvo on 22,40 e.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kerro tarinasi 7.8. mennessä osoitteessa cosmopolitan.fi/alue/kilpailut. Arvomme vastanneiden kesken 15-vuotissynttäreitään juhlivan Essencen huulikiiltokaapin. Se sisältää 13 erisävyistä huulikiiltoa sekä kynän, meikkipussukoita ja tarroja. Palkinnon arvo on noin 70 euroa.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Nellie_nk
Seuraa 
Liittynyt30.6.2017

Tunnusta ja voita kosmetiikkaa! Haluamme tietää, miten olet mokannut työhaastattelussa tai uudessa työpaikassasi

.Hain myyjän paikkaa erikoisempaan sisustusliikkeeseen ja sain pitkän odotuksen jälkeen kutsun haastatteluun. Ajattelin vetää lonkalta sillä yleensä silloin parhaat puoleni tulevat pintaan. Haastattelussa kuitenkin kysyttiin nimeni jälkeen liikkeen nimeä jota en enää muistanutkaan. Koitin hädissäni vilkuilla ympärilleni jospa edes jonkin lainen logo tai nimikkokynä olisi näkyvillä... eipä ollut. Jäin ilman paikkaa enkä ole kehdannut astua liikkeen sisään, mikä on harmi sillä heillä on niin...
Lue kommentti

Nellie 

Mikä oli lehden paras juttu, entä mikä juttu ei kiinnostanut? Mistä aiheesta toivot, että kirjoittaisimme seuraavaksi? Lähetä meille palautetta 12.6. mennessä osoitteessa cosmopolitan.fi/alue/kilpailut. Arvomme vastanneiden kesken viisi Avon Mark -kynsilakkasettiä. Yksi palkinto sisältää neljä kynsilakkaa uutuussävyissä. Yhden palkinnon arvo on 40 euroa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Haluatko nähdä Harry Stylesin esittävän Titanicin Rosea? Niin arvelimmekin. 

One Directionista tuttu laulaja Harry Styles, 23, julkaisi viime kuussa ensimmäisen soolosinglensä, Sign of the Timesin. Lähes kuusi minuuttia pitkä balladi on saanut lämpimän vastaanoton, ja innokkaimmat ovat ehtineet jopa verrata Harrya itse David Bowieen

Nyt Harry ihastuttaa The Late Late Show with James Corden -ohjelman Carpool Karaokessa ja todistaa taas kerran olevansa mieletön laulaja. Harry ja James Corden laulavat lisäksi muun muassa Outkastin Hey Yan sekä Diana Rossin ja Lionel Richien Endless Loven. Lisäksi kaksikko innostuu matkimaan myös Titanicin Jackia ja Rosea (jos haluat nähdä Harryn Rosena, hyppää suoraan kohtaan 11:44). 

Katso video alta!

 
Katso myös: