Nyt tilaajaa hemmotellaan! Cosmopolitanin tilaajana saat nyt lukea kaikki Sanoman aikakauslehtiä verkossa. Ulottuvillasi on 15 huippulehteä.

Cosmon tilaajana voit nyt lukea kaikkia Sanoman aikakauslehtiä digitaalisesti. Digilehdet-palvelussa käytössäsi ovat Cosmopolitanin lisäksi Me Naiset, Sport, Suuri Käsityö, Kodin Kuvalehti, Gloria, Glorian Koti, Glorian ruoka & viini, Hyvä Terveys, Meidän Perhe, Tiede, ET Matkaopas, ET Terveys ja Vauva.

Kunkin lehden uusin numero ilmestyy Digilehdet-palveluun samana päivänä kun se ilmestyy paperipainoksenakin. Palvelussa on lehtiä vuoden 2015 alusta asti.

Näin saat edun käyttöön

Jos sinulla jo on digilukemiseen tarvittavat tunnukset, kirjaudu sisään Digilehdet-palveluun etusivun yläkulmasta olevasta Kirjaudu-painikkeesta.

Ellet ole vielä ottanut tilaukseesi kuuluvaa digiominaisuutta käyttöön, tee se ensin osoitteessa https://oma.sanoma.fi/aktivoi/digilehdet. Aktivoinnin jälkeen pääset kirjautumaan suoraan digilehdet.fi-palveluun.

Ellei sinulle vielä tule Cosmopolitan-lehteä, tilaa se täältä

Lue lisää Digilehdet-palvelusta täältä.

Hiusten värjäys kotona on helppoa, kun valitset oikeat tuotteet ja tunnet parhaan värjäystavan. Hiusguru Miika Kemppainen kertoo parhaat vinkkinsä.

3020456

Kampaaja Miika Kemppainen tietää, miten hiukset saa värjättyä upean kiiltäviksi ja luonnollisen näköisiksi. 

– Kaiken perusta kotivärjäyksessä on oikean tuotteen valinta ja käyttöohjeisiin perehtyminen, Kemppainen sanoo. 

Mutta miten värjäys kannattaa käytännössä tehdä? Miten värjätään pelkkä tyvikasvu, entä aiemmin värjäämättömät hiukset?

Miikan neuvoilla hiuksensa sävytti myös Cosmopolitanin bloggari Julia – katso, miten hän onnistui!