Kuinka saan peitettyä tatuoinnin?

Teksti: Heidi Valtonen Kuva: Fennopress |
angelinajolie

Angelina Jolien käsivarteen on kirjattu maantieteelliset koordinaatit paikoista, joissa hän "ensi kertaa tapasi lapsensa".

Kun tatuointi pitää saada väliaikaisesti piiloon, kestävä meikki pelastaa.

Haluatko tehdä hillityn ensivaikutelman työhaastattelussa tai piilottaa tatuointisi, kun astelet alttarille? Jos vaatteet eivät riitä kätkemään, ota peitevoide avuksi.

 

Puhdista ja silota

Meikki tarttuu paremmin puhtaaseen ihoon, joten pese tatuointi ensin vedellä ja pyyhi sitten kasvoveteen kastetulla vanulapulla. Jos ihossa kasvaa tatuoinnin kohdalla karvoja, ne kannattaa ajella pois ennen peiteoperaatiota.


Valitse vaalea sävy

Peitevärin pitää olla oman ihosi sävyinen tai hieman vaaleampi. Älä valitse tummempaa meikkiä, sillä se näyttää iholla helposti mustelmalta. Jos tatuointisi on musta, valitse roosaan tai persikkaan taittava lämminsävyinen peiteväri. Värikkään tatuoinnin kätkemiseen sopii myös viileämpi sävy. Suosi vedenkestävää peitevoidetta, jotta tatuointisi ei kuoriudu esiin omia aikojaan.

 

Kerrosta ja kiinnitä

Taputtele meikkiä kuvan päälle kerroksittain. Levitä peiteväri ja kiinnitä se irtopuuterilla. Käytä meikkisientä ja sivellintä, jotta väri levittyy tasaisesti.

 

Peiteoperaation neljä vaihetta

  1. Levitä peitevoide tatuoinnin päälle pienellä siveltimellä. Älä käytä sormia, sillä niiden lämpö tekee meikistä läpikuultavamman.

  2. Häivytä reunat meikkisienellä. Kostuta meikkisieni ja taputtele aluetta kevyesti sivelemisen sijaan. Näin meikki ei leviä.

  3. Lisää päälle meikkivoidesuihketta. Suihkemainen värivoide peittää mutta ei kasaudu iholle huomiotaherättävästi.

  4. Kiinnitä meikki värittömällä irtopuuterilla. Pyörittele se kevyesti tatuoinnin päälle suurella siveltimellä.

Avainsanat

tatuointi  Angelina Jolie 

Kommentoi

Et voi osallistua keskusteluun.