Kasvojen kuorinta kirkastaa ihon

Teksti: Heidi Valtonen |
kuorinta

Kuorinta on nopein keino saada kasvojen ihosta tasainen ja kirkas.

  1. Puhdista iho ennen kuorimista. Älä koskaan kuori ihoa, joka on meikin peitossa tai likainen päivän jäljiltä. Valitse tehokas, hellävarainen puhdistustuote ja huuhtele iho lopuksi lämpimällä vedellä. Poista silmämeikki huolellisesti.

  2. Valitse oikea tuote. Jos sinulla on herkkä tai kuiva iho, älä kokeile voimakkaita kemiallisia tai rakeisia kuorinta-aineita. Ne sopivat paksummalle ja rasvoittuvalle iholle. Hellävaraisimmat kuorinnat löydät apteekista. Kysy rohkeasti apua, niin vältyt virheostoksilta. Muista lukea käyttöohje.

  3. Levitä kuorinta kostealle iholle ohjeiden mukaan. Kemiallisen kuorinnan pitää antaa vaikuttaa hetki. Käytä rakeista kuorinta-ainetta hellävaraisesti. Älä hinkkaa ihoa, vaan pyörittele voide kasvoille kevyesti sormenpäillä. Keskity ongelma-alueisiin.

  4. Levitä kuorinnan jälkeen iholle rauhoittava ja kosteuttava naamio. Kuorinnan jälkeen naamion vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään paremmin. Naamion jälkeen viimeistele kotikasvohoito seerumilla ja kosteusvoiteella.

Avainsanat

kuorinta  ihon puhdistus 

Kommentoi

Et voi osallistua keskusteluun.